Circuit Iordania experience - avion 2020

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Iordania experience - avion 2020 / 7 zile

» Plecari: 11.Nov.2020, 14.Oct.2020, 23.Sep.2020, 16.Sep.2020, 27.May.2020, 13.May.2020, 22.Apr.2020, 25.Mar.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 7 zile
» Pret: de la 748 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 30.10.2020
» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Amman – Jerash – Ajloun– Madaba – Muntele Nebo – Petra – Wadi Rum – Aqaba
Bethany – Marea Moarta


Program

 Întâlnirea în Aeroportul Otopeni pentru formalităţile de check-in va avea loc în data anterioară plecării, la ora 22:00*!

 Ziua 1. Bucuresti – Amman
Călătoria noastră începe din aeroportul Otopeni de unde ne îmbarcăm pentru zborul de Amman la ora 00:30*. Aterizăm la ora 03:10* şi ne îmbarcam în microbuzul de transfer, ce ne va duce la hotelul nostru din Amman. Formalitatile de cazare vor începe după ora 09.00. Program liber. Seara cină la hotel.

 Ziua 2. Amman – Jerash – Ajloun
Un melanj al vestigiilor incluse în Patrimoniul UNESCO, al orașelor săpate în stâncă roșiatică și a dunelor șerpuite de nisip, Iordania este o oază de liniște și pace. Hai să o descoperim împreună! De dimineață, pornim în explorarea Iordaniei, cu tot ce are mai fermecător și impresionant. Facem un tur panoramic al orașului Amman, trecem pe lângă Citadelă, fost teatru roman, apoi mergem spre nord și ajungem în Jerash, unde vizităm cel mai bine conservat oraș roman, Decapolis. Admirăm Oval Plaza, Templul lui Zeus, Teatrul de Sud și cel de Nord și frumoasa catedrală din secolul al IV-lea Sf. Teodor. Continuăm călătoria cu o vizită în Ajloun, cu a sa impresionantă fortăreață medievală Qala at el-Rabbad, construită acum aproape un veac. Ne întoarcem în Amman pentru cazare și cină la acelasi hotel.

 Ziua 3. Amman – Muntele Nebo – Madaba – Petra
După micul dejun, mergem către Petra, străbătând Autostrada Regelui, o șosea folosită continuu mai bine de 5.000 de ani și considerată una dintre cele mai vechi din lume. Ne oprim la Muntele Nebo, unde se crede că este îngropat Moise și unde se află o bisericuță franciscană din secolul al IV-lea. Ne îndreptăm către “Orașul Mozaicului” - Madaba, unde principala atracție este Biserica Greco – Ordodoxă Sf. Gheorghe și harta din mozaic a Ierusalimului și a Pământului Făgăduinței: reprezentarea grafică conține două milioane de bucăți viu colorate ce ilustrează dealuri, văi, oraşe dar și Delta Nilului. Ajungem în Petra, cinăm și ne retragem la hotel.

 Ziua 4. Petra – Mica Petra – Wadi Rum
Avem toată ziua la dispoziție să descoperim comorile din Petra, faimoasa capitala a regatului Nabateenilor, a cărui populaţie a dispărut misterios. Parcurgem drumul care şerpuieşte prin canionul îngust şi ni se dezvăluie incredibilul oraş antic sculptat în stâncă trandafirie acum 2.000 de ani și votat una dintre cele șapte noi minuni ale lumii. Vedem Mormântul Obelisc, apoi străbatem îngustul canion Siq pentru a ajunge la cel mai impresionant monument din zonă, Tezaurul. Se numește așa datorită confuziei beduinilor, care credeau că este tezaur, însă este mormântul maiestuos al Regelui Aretas al III-lea. Admirăm teatrul, mormintele regale și, pentru fotografii de neuitat, putem urca pe uriașul monument al Mănăstirii, care oferă, după spusele localnicilor, cea mai bună panoramă din zonă. În 1985, Petra a fost inclusă pe lista monumentelor universale UNESCO şi a fost descris drept „una dintre cele mai prețioase moșteniri culturale ale omenirii”. Ne continuăm programul şi mergem la unul dintre cele mai importante situri arheologice din regiune, unde se găsesc ruine din perioada neolitică, unele având chiar 9.000 de ani vechime. Vizităm Beidha și Siq el-Barid, numită și Mica Petra, datorită asemănării arhitecturale dintre ele și multitudinii de monumente și construcții săpate în stâncă. De aici, plecăm spre sud și ne oprim la Wadi Rum Cazare şi cină în tabara de beduini (tabară de corturi cu grup sanitar propriu).


 Ziua 5. Wadi Rum – Aqaba
Wadi Rum, supranumit de localnici Valea Lunii, locul oferă prijelul de a ne plimba prin deșert cu o mașină de teren și a admira peisajul selenar. La finalul periplului de două ore, beduinii ne vor aștepta cu ceai proaspăt și plin de arome.
După aventura în deşert vom descoperi o altă latură surprinzătoare a Iordaniei. Plecăm la Aqaba, aflată în însoritul golf al Mării Roșii, unde clima este tot timpul blândă. Orașul încârcat de istorie oferă o priveliște de vis, cu munți pitorești și mare azur și îmbie anual o mulțime de turiști. Este destinația perfectă pentru cei dornici să facă plajă, să practice sporturi nautice sau să exploreze apele Mării Roșii, populate cu sute de specii de corali, bureți și pești multicolori. După o zi plină de surprize, ne retragem la hotel pentru odihnă. Cazare şi cină.

 Ziua 6. Aqaba – Marea Moarta
Program liber în Aqaba. După amiază plecăm spre nord şi ne oprim într-una dintre staţiunile de la Marea Moartă. Cazare la hotel. Program liber. Cină.

 Ziua 7. Marea Moarta – El-Maghtas – Amman
Program liber la dispoziţie pentru plajă şi relaxare. După amiază plecare spre El-Maghtas locul unde a fost botezat Iisus Hristos. Se află pe malul râului Iordan și are semnificație majoră în trei religii: iudaică, creștină și islamică, fiind locul unde Profetul Ilie s-a ridicat la ceruri.
După ce ne încărcăm cu spiritualitate ne îndreptăm spre Amman. Transfer la aeroportul din Amman se face in jurul orei 22:30* pentru zborul de Bucuresti ce are loc la ora 03:55*.

 Sosire in Bucuresti in dimineata zilei urmatoare .

BINE DE ŞTIUT:
• Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
• Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
• Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
• Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială pentru Iordania.
• Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
• Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
• Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
• Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
• Aşezarea în autocar se face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor.
• Oferta a fost calculata pe baza paritatii EURO / USD valabila in luna decembrie 2017; in situatia modificatii cu mai mult de 3% a acestei paritati, agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei.
• Pentru călătorie este necesar paşaportul valabil 6 luni de la data întoarcerii în ţară.

ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI:
• Viza pentru Iordania este gratuita pentru cetatenii romani si se obtine pe aeroport la sosirea in Iordania, in baza pasaportului simplu electronic (emis pe o perioada de 5 ani), care trebuie sa fie valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara.
Nu se poate intra in Iordania cu pasaport temporar!

*Zborul este efectuat de catre Compania Aeriana Tarom. In cazul in care orarul de zbor sufera anumite modificari, acesta va fi anuntat in timp util!

Grup minim 35 pers.


Oferta valabila in limita locurilor disponibile !!!
Pentru verificarea disponibilitatii, va rugam sa contactati agentia ECOVOYAGE TOUR!
LOCURI LIMITATE LA CAZARE SI AVION!


Agentia isi rezerva dreptul de a modifica tarifele si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila.
- Din acest motiv, va rugam sa verificati la agentie detaliile ofertelor de care sunteti interesati inainte de a face o rezervare.
- Informatiile primite in agentie vor avea intotdeauna prioritate !
1


Servicii incluse:
DATE DE PLECARE 2020:
25.03; 22.04; 13.05; 27.05; 16.09; 23.09; 14.10, 11.11.


PRET DE PERSOANA IN CAMERA DUBLA

TARIF BEST DEAL= 449€ + 299 € (bilet de avion, transferuri, transport autocar / minibus)/pers
 Ofertă valabilă pentru ultimele locuri în autocar;
 Nu se cumulează cu alte reduceri;
 ATENŢIE! LOCURI LIMITATE!


TARIF PROMO = 469€ + 299 € (bilet de avion, transferuri, transport autocar / minibus)/pers
 Nu se cumulează cu alte reduceri;
 Oferta este valabilă până la 31.01.2020


TARIF STANDARD = 499€ + 299 € (bilet de avion, transferuri, transport autocar / minibus)/pers
 Nu se cumulează cu alte reduceri;


TARIF PELLERIN PLUS = 549€ + 299 € (bilet de avion, transferuri, transport autocar / minibus)/pers
 Ofertă valabilă pentru primele locuri în autocar, începând cu bancheta a doua;
 GRATUIT - PELLERIN CLUB CARD
 ATENŢIE! LOCURI LIMITATE!

PREŢUL INCLUDE
• Bilet de avion Bucuresti - Amman si retur;
• transport cu autocar/minibus local modern dotat cu aer conditionat pentru tot traseul;
• 6 nopți cazare: 2 nopti in Amman la hotel 4*, 1 noapte în Petra la hotel 3*, 1 noapte în tabără în deşertul Wadi Rum, 1 noapte în Aqaba la hotel 4*, 1 noapte la Marea Moarta hotel 4*
• 6 mic dejun;
• 6 cine la hoteluri conform programului
• vizitele si excursiile prevăzute în program: Amman, Madaba, Muntele Nebo, Petra, Mica Petra, plimbare cu jeepul in desertul Wadi Rum, Marea Rosie, Marea Moarta;
• plimbare cu măgăruşii la Petra
• ghid local;


*Zborul este efectuat de catre Compania Aeriana Tarom. In cazul in care orarul de zbor sufera anumite modificari

NU SUNT INCLUSE ÎN PREŢ
• Excursiile opţionale;
• Alte taxe şi cheltuieli personale;
• Alte mese decât cele menţionate în program;
• Băuturile la mese;
• Asigurarea medicală şi asigurarea storno;
• Bacşişurile pentru şoferi şi ghizi locali (recomandat, aprox. 6 USD/ persoană/ zi).


SUPLIMENTE &REDUCERI
• Supliment de single 195 €

Oferta din categoria:


 
Iordania experience - avion 2020 - 7 zile / 748 EURO
Plecare Pana la
11.Nov.2020 17.Nov.2020 Rezervare
14.Oct.2020 20.Oct.2020 Rezervare
23.Sep.2020 29.Sep.2020 Rezervare
16.Sep.2020 22.Sep.2020 Rezervare
27.May.2020 02.Jun.2020 Rezervare
13.May.2020 19.May.2020 Rezervare
22.Apr.2020 28.Apr.2020 Rezervare
25.Mar.2020 31.Mar.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 19.12.2019
# #