Circuit 12-19.04.2020, Zbor Bucuresti, FLORIILE SI PASTELE IN ISRAEL 725 euro taxe aeroport incluse, of 84

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

12-19.04.2020, Zbor Bucuresti, FLORIILE SI PASTELE IN ISRAEL 725 euro taxe aeroport incluse, of 84 / 8 zile

» Plecari: 12.Apr.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 725 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: FLORIILE SI PASTELE IN ISRAEL


ZIUA I: 12.04 (duminica Floriilor) Tel Aviv - Emaus - Sfantul Mormant - Bethlehem
Intalnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agentiei cu 3 ore inainte de plecare. La ora 10:45 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul din Tel Aviv la ora 13:20. Deplasare spre Emaus - locul in care au ospatat ucenicii Luca si Cleopa cu Iisus Hristos. Ierusalim - Sfantul Mormant, timp liber pentru rugaciune la Biserica Sfintei Învieri, Golgota si Piatra Ungerii. Cina si cazare in Bethlehem.

ZIUA II: 13.04 (luni) Stejarul Mamvri - Mormintele Patriarhilor - Muntele Sion - Ein Karem
Mic dejun. Deplasare spre Hebron cu oprire la stejarul Mamvri - locul in care Sfanta Treime s-a aratat Dreptului Avraam. Optional: Mormintele Patriarhilor Avraam, Isaac si Iacov si ale sotiilor acestora (25 euro/pers). Plecare spre Muntele Sion, unde se viziteaza Biserica Adormirea Maicii Domnului, Cina cea de Taina si Mormantul prorocului David, Zidul Plangerii. Ein Karem - patria Sf. Ioan Botezatorul. Vizita la Biserica Nasterii Sf. Ioan Botezatorul si la Izvorul unde a avut loc intalnirea Maicii Domnului cu Elisabeta. Cina si cazare in Bethlehem.

ZIUA III: 14.04 (marti) Hozeva - Sf. Ioan Iacob Romanul - Raul Iordan - Ierihon
Mic dejun. Plecare spre Manastirea Hozeva din desertul Iudeii, care adaposteste moastele Sfantului Ioan Iacob Romanul, Biserica cu hramul Sf. Gheorghe si pestera Sf. Proroc Ilie Tesviteanu. Deplasare spre Raul Iordan - in care a fost botezat Mantuitorul, oprire pentru baie si botez simbolic. Manastirea Sfantului Gherasim de la Iordan si Marea Moarta. Pesterile de la Qumran - vedere generala. Se continua spre Ierihon, acesta fiind considerat cel mai vechi oras din lume, unde se viziteaza Biserica Dudul lui Zaheu, Asezamantul Romanesc si Muntele Ispitirii ,,Carantania’’- vedere generala. Cina si cazare in Bethlehem.

ZIUA IV: 15.04 (miercuri) Sf. Sava - Biserica Campul Pastorilor - Biserica Nasterii Mantuitorului
Mic dejun. Optional: Manastirea Sf. Sava cel Sfintit in desertul Iudeii si Manastirea Sf. Teodosie care adaposteste Pestera Magilor si mai multe Sfinte moaste (10 euro/pers). Biserica Campul Pastorilor - locul in care Maica Domnului a primit vestea nasterii Mantuitorului. Deplasare spre Biserica Nasterii Mantuitorului, Grota pruncilor si Biserica Sf. Ecaterina. Se continua cu Grota Laptelui - locul in care s-a oprit Maica Domnului cu pruncul, inainte sa fuga in Egipt. Cina si cazare in Bethlehem.

ZIUA V: 16.04 (joi) Nazareth - Tiberias - Cana Galileii - Tabor - Capernaum
Mic dejun. Vizita la Biserica Izvorul Maicii Domnului, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea că va naste pe Mesia. Continuare spre Cana Galileii - Biserica din locul primei minuni savarsite de Iisus la nunta lui Simon si transformarea apei in vin. Optional: Muntele Tabor - Biserica Schimbarii la Fata, unde Domnul le-a aratat ucenicilor firea Sa Dumnezeiasca (10 euro/pers). Optional: Croaziera pe Marea Galileii pe urmele Sf. Apostol Petru (15 euro/pers). Capernaum - orasul lui Iisus, locul unde Domnul si-a inceput activitatea Sa mesianica. Oprire la Biserica Ortodoxa cu hramul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel. Participare la Slujba (Celor 12 Evanghelii). Cina si cazare in Nazareth /Bethlehem.

ZIUA VI: 17.04 (vineri) Ierusalim - Gradina Ghetimani - Drumul Crucii in Vinerea Mare!
Mic dejun. Se va incepe programul cu Muntele Eleon - Biserica cu locul in care a fost prima si a doua aflare a capului Sf. Ioan Botezatorul, Biserica cu hramul Inaltarii si Sf. Pelaghia in care se afla icoana Mantuitorului Pantocrator - facatoare de minuni. Gradina Ghetimani - locul mult iubit de Domnul, acolo unde obisnuia sa se roage si unde a fost


prins, Biserica Mormântul Maicii Domnului. Muntele Maslinilor, Valea Chedronului, Locul Judecatii de Apoi si Poarta de Aur. Se intra pe poarta Sf. Stefan si se parcurge Drumul Crucii cu cele 14 opriri. Participare la Slujba (Denia Prohodului la Sf. Mormant). Cina si cazare in Bethlehem.

ZIUA VII: 18.04 (sambata) Ierusalim - Hristos a Inviat!!!
Mic dejun. Sosire in Cetate la Sfantul Mormant, pentru participarea la slujba din cadrul Bisericii Sf. Invieri - Veniti sa luati Lumina si Hristos A Inviat! (intrarea nu este garantata, dar slujba este transmisa in mai multe tari, printr-un ecran pozitionat pe platoul din fata portii Jaffa). Tur Panoramic al orasului Ierusalim. Optional: La ora 23:00 plecare spre Sfantul Mormant, pentru Participare la slujba Invierii (20 euro/pers). Cina si cazare in Bethlehem.

ZIUA VIII: 19.04 (duminica) Tel Aviv - Bucuresti
Mic dejun. Plecare spre aeroportul din Tel-Aviv. Tur panoramic Tel-Aviv cu oprire la Marea Mediterana. Optional: Masa Festiva de Paste, de-a lungul Marii Mediterane ¬(aprox 30 euro/pers). Deplasare spre aeroport si decolare la 18:30 cu sosire in Bucuresti - Henri Coanda la ora 21:10.


Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE:
● bilet de avion Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti
● 7 nopti cazare cu demipensiune in hoteluri de 4*
● transfer aeroport - hotel - aeroport
● transport cu autocar modern - aer conditionat
● ghid si preot
● 2 mese in avion (mic dejun si cina)
● taxele de aeroport
● intrarile la obiectivele turistice

TARIFUL NU INCLUDE:
● asigurarea medicala
●excursiile optionale din program si cele propuse la fata locului
● bauturile alcoolice si racoritoare la mese
● bacsisuri (hoteluri, soferi) 3 euro/zi/pers

OFERTA ESTE VALABLA IN LIMITATA LOCURILOR DISPONIBILE LA TRANSPORT CAT SI LA UNITATATE DE CAZARE


NOTA :
Preturile sunt valabile in momentul editarii / postarii acestor oferte, pentru loc in dubla/minim 2 platitori. Locurile sunt in limita disponibilitatii, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile
Pentru tarifele de camera single, tripla, reduceri copii va rugam sa contactati agentia.
Platile se pot realiza in euro sau lei (curs bnr din ziua platii x 2% coeficient de risc valutar) conform ofertei turistice: in 4 modalitati:
• ONLINE - direct pe site, prin intermediul linkului de plata trimis de catre noi.
• in agentie (cash sau prin POS)
• prin depunere numerar la banca in conturile Boreal Tours deschise la Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank, Raiffeisen Bank, Credit Europe Bank
• prin transfer bancar, in conturile Boreal Tours deschise la Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank, Raiffeisen Bank, Credit Europe Bank

Plata cu carduri de cumparaturi:
• Puteti opta pentru plata sejurului in 3 rate - prin intermediul cardurilor de cumparaturi, cu dobanda zero: Banca Transilvania, Card Avantaj

Nu se accepta plata cu cardul online sau la sediul agentiei prin pos doar la achizitionarea BILETELOR DE AVION/AUTOCAR
Va rugam sa verificati tarifele actualizate, disponibilitatile, continutul ofertelor, pozele unitatilor de cazare si site-urile hotelurilor cu agentul de turism. Descrierile si pozele unitatilor de cazare au caracter informativ. Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

In cazul unor promotii early booking, oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, oferte last minute, vacanta in rate, Agentia aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, Agentia poate decide sa opreasca campania de
promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil


Oferta din categoria:


 
12-19.04.2020, Zbor Bucuresti, FLORIILE SI PASTELE IN ISRAEL 725 euro taxe aeroport incluse, of 84 - 8 zile / 725 EURO
Plecare Pana la
12.Apr.2020 19.Apr.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 28.12.2019
# #