Circuit CIRCUIT 2020 Israel – Esenţe culturale

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

CIRCUIT 2020 Israel – Esenţe culturale / 8 zile

» Plecari: 27.Oct.2020, 07.Sep.2020, 26.May.2020, 17.Mar.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 890 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Ierusalim: Muntele Măslinilor, Via Dolorosa, Golgota, Biserica Sfântului Mormânt Masada - Marea Moartă - Nazareth - Capernaum – Muntele Fericirilor - Tzfat– Acre - Haifa – Cazareea – Tel Aviv


Program


 Ziua 1. București – Tel Aviv - Ierusalim
Călătoria noastră începe din aeroportul Otopeni de unde ne imbarcam pentru zborul spre Tel Aviv. Ne întâlnim cu ghidul și vom fi transferați la Ierusalim, Orașul Sfânt, unde petrecem următoarele 4 nopți. Cazare şi cină la hotel în Ierusalim.


 Ziua 2. Ierusalim: Muntele Măslinilor – Via Dolorosa
Petrecem ziua de azi cu un tur de explorare a Ierusalimului vechi și nou. Pornim de la Muntele Măslinilor, de unde ne vom bucura de o vedere panoramică asupra întregului oraș. Acest loc are semnificații biblice, fiind locul din care Iisus s-a ridicat la ceruri și devenid un important loc de pelerinaj pentru ortodocși, catolici și protestanți. Continuăm turul cu Grădina Ghetsimani, aflată la poalele Muntelui Măslinilor, cunoscută ca locul în care Iisus s-a rugat și unde apostolii săi au dormit sub cerul liber în noaptea dinainte de crucificare. De aici pornim către centrul istoric al Ierusalimului și vizităm Zidul de Vest aflat în Cartierul Evreiesc, numit și Zidul Plângerii, vechi de peste 2000 de ani. Aici credincioșii își scriu rugăciunile pe bilețele, apoi le așează în crăpăturile zidului în speranța că se vor îndeplini. Urmăm în continuare calea Mântuitorului, pe Via Dolorosa, drumul pe care acesta a mers spre locul crucificării. Urmează Golgota, Biserica Sfântului Mormânt și Piatra Ungerii, locul unde se crede că a fost așezat trupul Său înainte de a fi înmormântat. Revenim seara la hotelul nostru pentru cazare şi cină.


 Ziua 3. Ierusalim - Masada – Marea Moartă - Ierusalim
Traversăm deșertul și trecem pe lângă locul unde au fost descoperite Manuscrisele de la Marea Moartă în 1947, apoi mergem spre Masada, unde Irod cel Mare a construit palate, iar în urma asediului Roman au fost pierdute peste 900 de vieți. Explorăm rămășițele arheologice ale cetății, apoi revenim la Marea Moartă pentru o baie în apele sărate. Seara se încheie la hotel din Ierusalim. Cazare şi cină la acelaşi hotel.


 Ziua 4. Ierusalim
Azi vă propunem să aflăm împreună mai multe despre istoria tumultoasă Ierusalimului, chiar la fața locului, în Ierusalim, locul întâlnirii celor mai mari trei religii ale lumii, cu vestigiile lor sfinte, rămase testament pentru generațiile ce au urmat. Începând de la Cartierul Musulman, trecem de Piața Hurva, centrul social al Cartierului Evreiesc, unde vom avea timp liber să explorăm după bunul plac cultura locală. Program liber. Vă recomandăm să vizitaţi Machane Yehudah, cea mai mare piață din Ierusalim, un conglomerat de arome, muzică, energie, locul ideal pentru a experimenta gusturile și cultura Israelului. Faceţi o plimbare printre cele peste 250 de tarabe colorate, pe care stau înșirate felurite condimente, fructe exotice – proaspete sau uscate, pește și o mare varietate de dulciuri. Tot aici vei găsi cele mai originale suveniruri, de la obiecte decorative, până la obiecte vestimentare și covoare, toate lucrate manual. Ai ocazia de a intra în vorbă cu locuitorii, iar dacă vrei să te bucuri de un festin culinar, aici poți găsi cel mai bun streetfood autentic. Vom avea timp și pentru shoppig în voie și cu siguranță vom găsi mici chilipiruri de luat acasă.

Moment de savoare (timp liber) : Falafel Sandviș
Este un pachet de bunătăți autentice, alăturate într-un sandviș pentru a oferi o emoție culinară completă. O chiftea din carne de pui tocată, amestecată cu mirodenii de-ale locului, așezată pe o felie crocantă de Pita unsă cu tahini (pastă de susan), asezonată cu hummus și castraveți murați. Vei găsi cel mai bun Falafel Sandviș la standurile din Piața Mahane Yehuda.
Cazare şi cină la acelaşi hotel din Ierusalim


 Ziua 5. Ierusalim –Tiberias
Părăsim vechiul oraș, nu înainte de a trece prin Piața Evreiască și YadVashem, Muzeul Memorial al Holocaustului din Centrul Nou al orașului Ierusalim, unde sunt păstrate exponate ce amintesc poveștile de viață ale evreilor din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Vizităm apoi Muzeul Israel din Ierusalim, unde avem ocazia să vedem celebrele Manuscrise de la Marea Moartă. Ne îmbarcăm în autocar şi ne deplasăm spre nord către Tiberias. Sosire şi cazare la hotel în Nazareth.


 Ziua 6. Megiddo – Nazareth - Capernaum – Muntele Fericirilor
Plecăm azi spre Megiddo, unde vom vedea ruinele Cetății lui Solomon, apoi oprim în Nazareth descris ca fiind locul copilăriei lui Iisus Hristos. Aici vom vizita Biserica Ortodoxă Sf. Gavriil, ridicată deasupra izvorului considerat a fi cel al Fecioarei Maria și aflat în apropierea casei acesteia din Nazareth, apoi vom merge către Biserica Catolică Buna-Vestire în incinta căreia se află grota în care Fecioara Maria a fost înștiințată de Arhanghelul Gavriil că Îl va naște pe Iisus. Ne îndreptăm spre Capernaum, oraşul cel mai iubit de către Mântuitorul și unde a săvârșit cele mai multe minuni; aici vom putea vedea ruinele Sinagogii şi a casei unde a fost vindecată soacra Sf. Petru. Continuăm cu Muntele Fericirilor unde vom vizita biserica ce fost construită pe locul unde Mântuitorul Iisus Hristos a ținut predica despre fericiri. Muntele se înalță la 175 m deasupra nivelului Mării Galileii, dar totodată este la 35m. sub nivelul Mării Mediterane. Seara luăm cina și ne cazăm la hotelul nostru din Tiberias.


 Ziua 7. Tzfat– Acre - Haifa – Cazareea – Tel Aviv
Ne aventurăm într-unul dintre cele patru orașe sfinte ale iudaismului, Tzafat, locul în care a luat naștere religia Kabbala, unde vom explora străduțele și vom vizita anticele sinagoge. Tot aici vom explora cartierul artiștilor, pe străzile căruia stau înșirate de vânzare opere de artă în magazine și expoziții. Continăm cu orașul medieval Acre, ce datează din secolul al XII-lea. Cobărâm pe coasta Mării Mediterane şi ajungem în oraşul Haifa unde vedem panoramic frumoasele grădini suspendate Bahai. Ne continuăm drumul pe coastă şi ne oprim la Cezareea, locul unde Corneliu a fost botezat şi de unde Sf Pavel a plecat la Roma. Ajungem în Tel Aviv iar ghidul nostru ne va călăuzi prin oraș, unde vom descoperi istoria poporului evreu, vom explora ruinele antice ale Oraşului Jaffa, centrul vechi al orașului cu Piața Rabin, unde primul ministru a fost asasinat în 1995, apoi mergem la Neve Tzedek, primul cartier evreiesc construit aici. Ne îndreptăm spre hotel pentru cină şi cazare.


 Ziua 8. Tel Aviv – București
Ne luăm la revedere de la “Ţara Sfântă” şi ne îndreptăm spre aeroport pentru zborul spre casă.Servicii incluse:
PREŢUL INCLUDE

• Bilet avion Bucureşti – Tel Aviv şi retur;
• Transport cu autocar/ minibus;
• 7 cazări la hotel de 3-4* în regim de demipensiune (mic dejun şi cină)
• Transfer aeroport - hotel – aeroport
• Ghid local vorbitor de limba română pe toată durata de desfăşurare a programului


NU SUNT INCLUSE ÎN PREŢ
• Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale.
• Excursiile opționale pentru grup de minim 25 persoane;
• tips & porter în valoare de 2 Euro de persoană pe zi (se plătește obligatoriu către ghidul israelian)
• mesele de prânz
• cheltuieli personale.

SUPLIMENTE & REDUCERI

• Supliment de single 395 €
• Reducere copil 6-12 ani - 35 €, pentru cazare în cameră dublă cu 2 adulţi.

Oferta din categoria:


 
CIRCUIT 2020 Israel – Esenţe culturale - 8 zile / 890 EURO
Plecare Pana la
27.Oct.2020 03.Nov.2020 Rezervare
07.Sep.2020 14.Sep.2020 Rezervare
26.May.2020 02.Jun.2020 Rezervare
17.Mar.2020 24.Mar.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 30.10.2019
# #