Circuit CIRCUIT IN TARA SFANTA

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

CIRCUIT IN TARA SFANTA / 4 zile

» Plecari: 21.Jan.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 4 zile
» Pret: de la 601 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 31.12.2019
» Categorie cazare 4*

» Traseu: Ziua 1 (21 Ianuarie): Întalnire la Aeroportul Internațional “Avram Iancu” (Cluj-Napoca) în data de 21 Ianuarie 2020 cu reprezentantul agenției Filadelfia Turism. Zbor spre Tel Aviv. Chiar din aeroport grupul va fi preluat de către ghidul român care va însoți grupul pe tot parcursul pelerinajului. Începem itinerariul cu un tur panoramic al orașului Tel Aviv și al orașului Jaffa care este un vechi port pe malul Mării Mediterane, acum faimos cartier al artiștilor, după care urcăm până în orașul Haifa care se află la poalele Muntelui Carmel. Aici vom poposi la celebrele grădini BAHAI pentru a admira terasele suspendate. Facem și un scurt popas la apeductul din Cezareea. Pelerinajul continuă cu Cana Galileei, locul unde Isus a făcut minunea “transformării apei în vin”. Apoi, facem o vizită de ansamblu a Nazaretului, cu oprire la Biserica “Buna Vestire”, cea mai mare construcție romano-catolică din Orientul Mijlociu. Cazare la hotel de 4* în Nazaret/Tiberias.


Ziua 2 (22 Ianuarie): Micul dejun. Urcăm pe Muntele Tabor, unde a avut loc episodul ,,Schimbării la față”. Mergem la Capernaum, locul în care a predicat Isus. Continuam cu vizite la casa Sfântului Petru și Sinagoga orașului. Vizităm Thaba, locul înmulțirii pâinilor și peștilor. Apoi, Biserica de pe Muntele Fericirii, unde a avut loc predica de pe munte, continuând spre nord de-a lungul Iordanului la locul botezului, situl Baptist Yardenit. O croazieră pe Marea Galileei și opțional un prânz delicios la un restaurant pescăresc, unde vom putea servi peștele “Sfântului Petru”. Dacă timpul permite, putem urca și pe Muntele Golan pentru a vedea fabrica de ulei de măsline. Cina si cazare in hotel 4* in Nazareth/Tiberias.


Ziua 3 (23 Ianuarie): Micul dejun. Ne îndreptăm spre pustiul Iudeii, spre renumita staţiune Qalya, pentru a face baie în Marea Moartă. Apoi, vom intra în cel mai vechi oraș din lume, Ierihon, cu o scurtă oprire la Dudul lui Zacheu, și popas la Muntele Carantania, locul în care a fos dus Isus de duhul pentru a fi ispitit. Continuăm cu un popas în Bethleem – Biserica Nașterii Domnului cu peștera locului de origine.. Cina si cazare in Betleem la hotel de 4* .


Ziua 4 (24 Ianuarie): Micul dejun. Începem ziua cu parcurgerea pe jos a Via Dolorosa cu cele 14 opriri. Vizităm Sfântul Mormânt, Golgota, Piatra Ungerii. Continuăm vizita cu Grădina Mormantului GOL. Urmează Muntele Sionului, locul Cinei cea de Taină şi a coborârii. Mergem spre Muntele Scopus pentru panorama Muntelui Măslinilor, vizităm Biserica Pater Noster, iar apoi coborâm spre Biserica Dominus Flevit, Grădina Ghetsimani cu Biserica Națiunilor și Peștera Ghetsimani. Ultimul popas va fi la Zidul Plângerii. Cină și cazare în Betleem la hotel de 4*.


Ziua 5 (25 Ianuarie): Transfer aeroport Tel Aviv. După formalitățile de plecare ne vom îmbarca pe cursa WIZZ AIR.
Servicii incluse:
Taxe aeroport - obligatorii (145 eur/ pers)
Biletul de avion CLJ - TLV - CLJ - cu compania aeriană WIZZAIR
Cazarea: 4 nopţi la hoteluri de 4* - demipensiune ( mic dejun si cină)
Intrarea la toate obiectivele turistice menționate în program.
Ghid vorbitor de limbă română
Reprezentant specializat din partea Filadelfia Turism – insoțitor de grup
Transportul cu autocar modern pe tot parcursul pelerinajului

ATENTIE!!! - Conform legislatiei din Israel, pasaportul trebuie sa aiba o valabilitate de minimum 6 luni de la intoarcerea in tara.

*Plimbare cu barca pe Marea Tiberiadei si masa cu ’’Pestele Sfantului Petru’’ (30 eur/pers)

Este foarte important sa luati o decizie cat mai repede posibil pentru a securiza rezervarea dumneavoastra.

Echipa Filadelfia Turism, B.M

Oferta din categoria: 
CIRCUIT IN TARA SFANTA - 4 zile / 601 EURO
Plecare Pana la
21.Jan.2020 24.Jan.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 21.10.2019
# #