Circuit CIRCUIT ISRAEL - avion - 5 zile - plecari din Cluj

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

CIRCUIT ISRAEL - avion - 5 zile - plecari din Cluj / 5 zile

» Plecari: 17.Nov.2019, 14.Nov.2019, 17.Oct.2019, 03.Oct.2019, 19.Sep.2019, 12.Sep.2019, 29.Aug.2019, 23.May.2019, 04.Apr.2019, 28.Mar.2019, 16.May.2019, 14.Mar.2019, 07.Mar.2019, 18.Nov.2018, 15.Nov.2018, 08.Nov.2018, 18.Oct.2018, 04.Oct.2018, 20.Sep.2018, 13.Sep.2018, 30.Aug.2018

» Transport: cu Avion
» Durata: 5 zile
» Pret: de la 495 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 12.11.2019
» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Muntele Tabor – Nazareth – Muntele Fericirilor – Capernaum – Ierihon – Marea Moarta – Ierusalim, Muntele Măslinilor, Muntele Sion, Via Dolorosa – Bethleem – Hozeva


Program

 Ziua 1, Cluj-Napoca – Tel-Aviv – M. Tabor – Nazareth – Tiberias
Prezentare în Aeroportul Avram Iancu din Cluj-Napoca la ora 06.00 pentru zbor Cluj-Napoca-Tel Aviv cu compania Blue Air. Decolare la ora 08.00 din Cluj-Napoca cu destinaţia Tel Aviv, sosire la ora 11.00 pe aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv. Ajunși în Tel Aviv, după formalitățile vamale ne începem pelerinajul îndreptăptându-ne spre Muntele Tabor, locul unde a avut loc Schimbarea la Faţă a Domnului; în biserica greco-ortodoxă se află icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului. Continuăm cu vizita în orașul Nazareth, cel care este descris ca fiind locul copilăriei lui Iisus Hristos. Aici vom vedea Biserica Ortodoxă Sf. Gavriil, ridicată deasupra izvorului considerat a fi cel al Fecioarei Maria și aflat în apropierea casei acesteia din Nazaret, biserica pictată de frații Moroșanu în 1977, apoi vom merge către Biserica Catolică Buna-Vestire în incinta căreia se află grota în care Fecioara Maria a fost înștiințată de Arhanghelul Gavriil că Îl va naște pe Iisus. Cazare şi cină la hotel în Nazareh/Tiberias.

 Ziua 2, Muntele Fericilor – Capernaum – Yardenit
Mic dejun. Ne îndreptăm către Muntele Fericirilor unde vom vizita biserica ce fost construită pe locul unde Mântuitorul Iisus Hristos a ținut predica despre fericiri. Muntele se înalță la 175 m deasupra nivelului Mării Galileii, dar totodată este la 35m. sub nivelul Mării Mediterane. Vom merge către Capernaum, oraşul cel mai iubit de către Mântuitorul și unde a săvârșit cele mai multe minuni; aici vom putea vedea ruinele Sinagogii şi a casei unde a fost vindecată soacra Sf. Petru. La mică distanță se află Tabgha – loc ce aminteşte de minunea înmulţirii a 5 pâini şi 2 peşti și hrănirea a peste 5000 de oameni. Coborâm pe valea Iordanului cu oprire la râul Iordan - Yardenit unde este un locul amenajat pentru binecuvântarea credincioșilor în apele Râului Iordan. Mănăstirea Sf. Gherasim de la Iordan. Cazare și cină la hotel în Bethleem.

 Ziua 3, Hozeva – Marea Moartă – Ierihon
Mic dejun. Vom coborî către Hozeva unde vom vizita Mănăstirea Sf. Gheorghe ale cărei baze au fost puse de Sfinţii Ioachim şi Ana, fiind locul unde cei doi sfinţi s-au rugat pentru dăruirea unui prunc. Inițial, biserica mănăstirii era închinată Maicii Domnului. Astăzi, însă, după reconstruiri şi renaşteri, biserica poartă drept hram pe Sfântul Gheorghe Hozevitul şi pe Sfântul Ioan Iacob de la Neamţ. Tot în mănăstire se află şi peştera unde a trăit mulţi ani Proorocul Ilie. Ne îndreptăm spre Qumran, unde vom merge la un magazin de produse cosmetice pe bază de săruri de la Marea Moartă, după care vom face un scurt dar relaxant popas la Marea Moartă – lipsită de viață și situată în cel mai jos punct al lumii -420 m. sub oceanul planetar. Plecăm spre Ierihon, cel mai vechi oraș din lume unde vom vizita Biserica Dudul lui Zaheu apoi ne îndreptăm către Muntele Ispitirii pentru a avea o privire panoramică asupra Mănăstirii Carantania de pe Muntele Ispitirii. Cazare și cină la hotel în Bethleem.

 Ziua 4, Bethleem, Biserica Naşterii – Ein Karem – Via Dolorosa
După micul dejun vom vizita Biserica Ortodoxă a Naşterii Domnului din Bethleem, ce adăposteşte Peştera în care s-a născut Iisus Hristos şi icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului numită “Betleemița” sau “Apărătoarea Bethleemului”). Ne deplasăm spre Ein Karem, patria Sfântului Ioan Botezătorul. Aici vizităm biserica și locul unde s-a născut ”cel mai mare om născut dintr-o femeie” şi Izvorul Sfintei Fecioare Maria, locul întâlnirii Fecioarei Maria cu vara sa Elisabeta. Intrăm în Cetatea Sfântă a Ierusalimului pe poarta Sf. Ştefan şi parcurgem pe jos Via Dolorosa (Calea Crucii), cu cele 14 opriri ale Mântuitorului Iisus Hristos, ajungând la Biserica Sf. Învieri în care vom vedea toate locurile sfinte: Golgota, Piatra Ungerii, Sf. Mormânt, locul unde s-a aflat Sf. Cruce, etc). Cazare și cină la hotel în Bethleem.

 Ziua 5, Ierusalim, Muntele Măslinilor, Muntele Sion – Lod
După micul dejun vom merge în Ierusalim, numit și Orașul Păcii, pe Muntele Măslinilor, unde vom vizita: Mănăstirea Ortodoxă a Înălţării Domnului ce amintește de Înălțarea Domnului la cer și unde avem prilejul de a vedea locul unde a fost găsit pentru a doua oară capul Sf. Ioan Botezătorul; Mănăstirea Pater Noster, loc unde potrivit tradiției Mântuitorul i-a învăţat pe ucenicii Săi Rugăciunea Domnească „Tatăl nostru”; Mănăstirea „Dominus Flevit” („Domnul a plâns”) zidită în formă de lacrimă, pe locul unde Mântuitorul Iisus Hristos a plâns lipsa de pocăință a celor din Cetatea Sfântă dar a deplâns și soarta pe care o va avea Ierusalimul; Grădina Ghetsimani cu Biserica Naţiunilor ridicată pe locul în care Mântuitorul s-a rugat înainte de a fi prins; Biserica Mormântul Maicii Domnului unde vom coborî cele 48 de trepte până la Mormântul Fecioarei Maria şi Grota Trădării, grota unde a fost închis Iisus înainte de judecată. După aceea ne vom îndrepta spre Muntele Sion unde se află Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foişorul „Cina cea de Taină” (locul primei biserici creștine din lume) şi Mormântul Sfântului Prooroc şi Psalmist David. Vizită în zona evreiască a Sfintei Cetăți la Zidul Plângerii. Continuăm cu vizită în oraşul Lod unde se află biserica ce adăpostește mormântul, lanţul cu care a fost legat şi o parte din moaștele Sf. Gheorghe. Ne îndreptăm către Aeroportul Ben Gurion din Tel-Aviv pentru formalitățile vamale și îmbarcare pentru zborul de Cluj-Napoca. Decolare la ora 20.00 din Tel-Aviv, aterizare în Cluj-Napoca la ora 23.00.

Grup minim 35 pers.
Turiştii sunt rugaţi să se prezinte la locul de intilnire cu cca 15- 30 min. înainte de ora comunicată.

BINE DE STIUT
• Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea pelerinajului.
• Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
• Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
• Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor.
• Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială pentru Israel.
• Copiii beneficiază de reducere pt. cazare în cameră cu doi adulţi.
• Bagaje: bagajul de cală (1 piesa) max. 32 kg/pers., bagajul de mână (1 piesa)max. 10 kg/ pers. ,55x40x20 cm, fără lichide, cosmetice, obiecte tăioase sau ascuţite. Pasagerii care vor avea mai mult de o piesa bagaj de cala, vor achita taxa aferenta acestui serviciu auxiliar
• Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
• Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
• Aşezarea în autocar se face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor.
• Pentru călătorie este necesar paşaportul valabil 6 luni de la data întoarcerii în ţară.

ATENTIE!!!
VĂ RUGĂM SĂ PĂSTRAŢI BILETUL DE AVION DEOARECE VA FI NEVOIE
SĂ-L ARĂTĂM LA INTRAREA ÎN AEROPORTUL DIN TEL AVIV (chiar dacă este electronic).

Oferta speciala valabila in limita disponibilitatilor (locuri limitate)!
Pentru verificarea disponibilitatii, va rugam sa contactati agentia ECOVOYAGE TOUR!

Agentia isi rezerva dreptul de a modifica tarifele si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila.
- Din acest motiv, va rugam sa verificati la agentie detaliile ofertelor de care sunteti interesati inainte de a face o rezervare.
- Informatiile primite in agentie vor avea intotdeauna prioritate !
1Servicii incluse:
TARIFUL INCLUDE
• Transport avion Cluj-Napoca – Tel Aviv – Cluj-Napoca,
• Taxe de aeroport,
• 4 nopţi cazare la hoteluri de 4* și 3* conform clasificarii din Israel
• Demipensiune (intrare cu cină, ieşire cu mic dejun)
• Transport cu autocar cu aer condiţionat, conform programului,
• Intrările la obiective
• Taxiul pe Muntele Tabor
• Preot însoţitor din partea agentiei și ghid local vorbitor de limba română.

TARIFUL NU INCLUDE
• Tips & porter în valoare de 2 Euro de persoană pe zi (se plătește obligatoriu către ghidul israelian)
• Mesele de prânz
• Cheltuieli personale.


SUPLIMENTE &REDUCERI
• Supliment de single 100 €
• Reducere copii 6-12 ani 20 €

BONUSURI
• NOU! Pachet asigurări inclus: asigurare medicală, asigurare storno, asigurare de bagaj, pentru posesorii cardului PELLERIN CLUB.

Oferta din categoria: 
CIRCUIT ISRAEL - avion - 5 zile - plecari din Cluj - 5 zile / 495 EURO
Plecare Pana la
17.Nov.2019 21.Nov.2019 Rezervare
14.Nov.2019 18.Nov.2019 Rezervare
17.Oct.2019 21.Oct.2019 Rezervare
03.Oct.2019 07.Oct.2019 Rezervare
19.Sep.2019 23.Sep.2019 Rezervare
12.Sep.2019 16.Sep.2019 Rezervare
29.Aug.2019 02.Sep.2019 Rezervare
23.May.2019 27.May.2019 Rezervare
04.Apr.2019 08.Apr.2019 Rezervare
28.Mar.2019 01.Apr.2019 Rezervare
16.May.2019 20.May.2019 Rezervare
14.Mar.2019 18.Mar.2019 Rezervare
07.Mar.2019 11.Mar.2019 Rezervare
18.Nov.2018 22.Nov.2018 Rezervare
15.Nov.2018 19.Nov.2018 Rezervare
08.Nov.2018 12.Nov.2018 Rezervare
18.Oct.2018 22.Oct.2018 Rezervare
04.Oct.2018 08.Oct.2018 Rezervare
20.Sep.2018 24.Sep.2018 Rezervare
13.Sep.2018 17.Sep.2018 Rezervare
30.Aug.2018 03.Sep.2018 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 01.06.2018
# #