Circuit Ierusalim Explorer

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Ierusalim Explorer / 5 zile

» Plecari: 15.Oct.2020, 24.Sep.2020, 07.May.2020, 30.Mar.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 5 zile
» Pret: de la 630 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: -


În această călătorie avem ocazia să descoperim:
Masada - Ein Gedi - Marea Moartă
Ierusalim: Muntele Măslinilor, Via Dolorosa, Golgota, Biserica Sfântului Mormânt


 Ziua 1. București – Tel Aviv - Ierusalim
Călătoria noastră începe din aeroportul Otopeni de unde ne îmbarcăm pentru zborul spre Tel Aviv. După aterizare, îmbarcare în microbuzul de transfer şi deplasare către Ierusalim. Sosire şi cazare la hotel de 4* în Ierusalim.


 Ziua 2. Ierusalim
Program liber. Opţional tur de Ierusalim cu ghid local. Petrecem ziua de azi cu un tur de explorare a Ierusalimului vechi și nou. Pornim de la Muntele Măslinilor, de unde ne vom bucura de o vedere panoramică asupra întregului oraș. Acest loc are semnificații biblice, fiind locul din care Iisus s-a ridicat la ceruri și devenid un important loc de pelerinaj pentru ortodocși, catolici și protestanți. Continuăm turul cu Grădina Ghetsimani, aflată la poalele Muntelui Măslinilor, cunoscută ca locul în care Iisus s-a rugat și unde apostolii săi au dormit sub cerul liber în noaptea dinainte de crucificare. De aici pornim către centrul istoric al Ierusalimului și vizităm Zidul de Vest aflat în Cartierul Evreiesc, numit și Zidul Plângerii, vechi de peste 2000 de ani. Aici credincioșii își scriu rugăciunile pe bilețele, apoi le așează în crăpăturile zidului în speranța că se vor îndeplini. Urmăm în continuare calea Mântuitorului, pe Via Dolorosa, drumul pe care acesta a mers spre locul crucificării. Urmează Golgota, Biserica Sfântului Mormânt și Piatra Ungerii, locul unde se crede că a fost așezat trupul Său înainte de a fi înmormântat. Părăsim vechiul oraș, nu înainte de a trece prin Piața Evreiască și YadVashem, Muzeul Memorial al Holocaustului din Centrul Nou al orașului Ierusalim, unde sunt păstrate exponate ce amintesc poveștile de viață ale evreilor din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Revenim seara la hotelul nostru pentru cazare.


 Ziua 3. Masada – Ein Gedi – Marea Moartă
Program liber în Iersalim sau excursia opţională la Masada. Ne așteaptă un tur de o zi, în cadrul căruia ne vom bucura de frumusețea naturală și de istoria Fortăreței Masada, a Mării Moarte și a izvorului Ein Gedi. Pornim la drum spre Masada, una dintre cele mai populare atracții ale Israelului. După ce am fotografiat peisajul superb, vom face o drumeție la Rezervația Naturală Ein Gedi, o oază de liniște cu cascade de o frumusețe incomparabilă. Ultima oprire va fi pe țărmul Mării Moarte, pentru o baie în legendarele ape ce nu te lasă să te scufunzi și o sesiune de împachetări cu nămol. Seara întoarcere la hotelul nostru din Ierusalim. Cazare.
 Ziua 4. Ierusalim
Program liber in Ierusalim. Vă recomandăm să vizitaţi Machane Yehudah, cea mai mare piață din Ierusalim, un conglomerat de arome, muzică, energie, locul ideal pentru a experimenta gusturile și cultura Israelului. Faceţi o plimbare printre cele peste 250 de tarabe colorate, pe care stau înșirate felurite condimente, fructe exotice – proaspete sau uscate, pește și o mare varietate de dulciuri. Tot aici vei găsi cele mai originale suveniruri, de la obiecte decorative, până la obiecte vestimentare și covoare, toate lucrate manual. Ai ocazia de a intra în vorbă cu locuitorii, iar dacă vrei să te bucuri de un festin culinar, aici poți găsi cel mai bun streetfood autentic. Vom avea timp și pentru shoppig în voie și cu siguranță vom găsi mici chilipiruri de luat acasă.

Moment de savoare (timp liber) : Falafel Sandviș
Este un pachet de bunătăți autentice, alăturate într-un sandviș pentru a oferi o emoție culinară completă. O chiftea din carne de pui tocată, amestecată cu mirodenii de-ale locului, așezată pe o felie crocantă de Pita unsă cu tahini (pastă de susan), asezonată cu hummus și castraveți murați. Vei găsi cel mai bun Falafel Sandviș la standurile din Piața Mahane Yehuda.
Seara ne reîntoarcem la hotel. Cazare.


 Ziua 5. Ierusalim - Tel Aviv – București
Ne luăm la revedere de la Ieruslim şi ne îndreptăm spre Tel Aviv pentru zborul spre casă.


BONUSURI
• NOU! Pachet full included PELLERIN: 10 % Discount la achitarea din ţară a excursiilor opţionale 1+2 (de mai jos) pentru posesorii de Pellerin Club Card
• 5 % Discount la achitarea din ţară a excursiilor opţionale 1+2 (de mai jos)


OPȚIONALE
1.Excursie Masada, Ein Gedi, Marea Moartă - 85 €/pers.
2.Tur ghidat în Ierusalim - 65 €/pers.


SUPLIMENTE & REDUCERI

• Supliment de single 265 €
• Reducere copil 6-12 ani - 20 €, pentru cazare în cameră dublă cu 2 adulţi


Servicii incluse:
PREŢUL INCLUDE
• Bilet avion Bucuresti – Tel Aviv si retur;
• Programul este de tip City Break (Atentie, locurile sunt limitate) cu date fixe de plecare;
• 4 cazari la hotel de 4*;
• 4 mic dejun;
• Transfer aeroport - hotel – aeroport
• Însoţitor de grup din partea agenţiei pe toată durata de desfăşurare a programului.NU SUNT INCLUSE ÎN PREŢ

• Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale.
• Excursiile opționale pentru grup de minim 25 persoane;

Oferta din categoria:


 
Ierusalim Explorer - 5 zile / 630 EURO
Plecare Pana la
15.Oct.2020 19.Oct.2020 Rezervare
24.Sep.2020 28.Sep.2020 Rezervare
07.May.2020 11.May.2020 Rezervare
30.Mar.2020 03.Apr.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 11.11.2019
# #