Circuit ISRAEL 5 nopti (EL AL)

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

ISRAEL 5 nopti (EL AL) / 6 zile

» Plecari: 01.Dec.2019, 28.Nov.2019, 13.Nov.2019

» Transport: cu Avion
» Durata: 6 zile
» Pret: de la 679 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Tel Aviv – Bethleem – Ierusalim – Hozeva – Ierihon – Marea Moarta – Nazaret – Caana Galileii – Capernaum – Muntele Tabor – Haifa


ZIUA 1: BUCURESTI – TEL AVIV – EIN KAREM – BETHLEEM Intalnire la ora 08:00 pe Aeroportul International Otopeni din Bucuresti, cu insotitorul roman de grup. Dupa formalitatile vamale, imbarcare pe cursa EL AL spre Tel Aviv cu decolare la ora 11:00. Aterizare pe aeroportul Ben Gurion la ora 13:30. Ne indreptam spre Lud, antica Lida, unde vom vizita Biserica Sfantului Gheorghe Biruitorul (unde se afla Moastele Sfantului si Braul cu care a fost legat). Deplasare la Ein Karem, patria Sfantului Ioan Botezatorul, unde vom vizita Biserica Sfantul Ioan, ridicata pe locul nasterii Sfantului Ioan Botezatorul. Deplasare la Bethleem. Tur auto panoramic in jurul Portilor Sfintei Cetati. Cina si cazare la hotel Ararat 4* (standard local) sau similar in Bethleem.

ZIUA 2: BETHLEEM – IERUSALIM Mic dejun. In Bethleem, vom vizita Biserica Ortodoxa a Nativitatii, Cripta unde s-a nascut Domnul, Biserica Catolica Sfanta Ecaterina si Grota Laptelui. Transfer cu microbuze arabe in desertul Iudeii (pret informativ: 5 EURO/persoana, se achita la fata locului), pentru vizitarea Manastiriior Sfantul Teodosie (sec.V) si Sfantul Sava cel Sfintit (sec.IV). Ierusalim - vizita pe Muntele Sionului la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foisorul Cina cea de Taina, Mormantul Regelui David, Zidul Plangerii. Cina si cazare hotel in Bethleem.

ZIUA 3: BETHLEEM – IERUSALIM Mic dejun. Incepem o noua zi de pelerinaj la Ierusalim urcand mai intai pe Muntele Scopus. Vizita la Biserica Pater Noster (Tatal nostru) si Biserica Dintr-o Lacrima, la Gradina Getsimani cu Biserica Natiunilor, continuam cu Biserica Mormantul Maicii Domnului. Vom intra în Sfanta Cetate prin poarta Sfantului Stefan. Vizitarea casei in care a locuit Maria in Cetatea Antonia. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 statii în care s-a oprit Domnul pana la Sfantul Mormant. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii, vizitarea tuturor paracliselor sfinte. Vizita la Biserica si Caminul romanesc din Ierusalim. Cina si cazare la hotel in Bethleem.

ZIUA 4: IERUSALIM – HOZEVA – IERIHON – MAREA MOARTA – QUMRAN – BETHLEEM Mic dejun. Ne deplasam pe valea Hozevei - vizitarea Manastirii Sfantul Gheorghe cu Moastele Sfantului Ioan Romanul de la Neamt Intrare in orasul Ierihon – cel mai vechi oras din lume. Vizita la Biserica Greco–Ortodoxa unde se afla “Dudul lui Zacheu” si Biserica si Caminul Romanesc de la Ierihon. Privire asupra Muntelui Carantania si Manastirii Sfantului Gheorghe, unde Mantuitorul a fost ispitit de diavol. Coboram spre Marea Moarta (-400 m), cea mai joasa mare de pe glob si vom ajunge la Qumran (vechiul centru al Esenienilor). Scurta oprire la magazinul cu produse cosmetice la Qumran (vechiul Centru al Esenienilor) si la restaurant cu autoservire. Cina si cazare la hotel in Bethleem.

ZIUA 5: BETHLEEM – TIBERIAS – CAANA GALILEII – CAPERNAUM Mic dejun. Ne indreptam spre Galileea (in nordul Israelului), urcand pe Valea Iordanului. OFERTA: Yardenit – vizita la locul amenajat al Botezului. Deplasare la Caana, vizita la Biserica Grec-Ortodoxa, aflata pe locul casei lui Simion Cananitul unde a avut loc prima minune din Galileea, transformarea apei in vin. Deplasare la Capernaum, oras denumit si ”Cetatea Domnului”, vizitarea vestitului loc unde Isus a predicat, casa Sfantului Petru. Vom continua cu Tabha, locul unde a fost savarsita minunea inmultirii a 5 paini si 2 pesti. Apoi, urcare pe Muntele Fericirilor si vizitarea Bisericii. Optional, in functie de timp, scurta croaziera de 45 minute (aprox. 10 Euro/persoana) pe apele sfinte ale Marii Galileii. Cina si cazare la hotel Royal Plaza 4* (standard local) sau similar in Tiberias.

ZIUA 6: NAZARET – MUNTELE TABOR – HAIFA – CESAREEA - TEL AVIV – BUCURESTI Mic dejun. Ne indreptam spre Muntele Tabor – vizitarea Bisericii Grec-Ortodoxe, aflate pe locul “Schimbarii la Fata”. Transfer cu microbuze arabe. Deplasare la Nazaret pentru vizitarea Bisericii Ortodoxe “Sfantul Gavril” cu Izvorul Mariei, pictata de fratii Morosanu in anul 1077, si a Bisericii catolice “Buna Vestire”, cea mai mare constructie de cult din Orientul Apropiat. Deplasare la Haifa, splendid oras-port la Mediterana, aflat intr-un mare golf la poalele Muntelui Carmel, unde vom admira Templul Cultului Bahai cu gradinile pe terase – etajate. Continuam cu vizitarea Bisericii Stela Maris (Steaua Marii) cu grota Sfantului Prooroc Ilie Tezviteanul. Parasim Haifa si ne indreptam pe langa coasta Mediteranei spre Tel Aviv, scurt tur auto al orasului Tel Aviv - Jaffa, cel mai mare si cosmopolit oras din Israel. Vizita in cetatea Jaffa. Continuam spre Aeroportul International Ben – Gurion. Imbarcare pe zbor cursa EL AL la ora 17:40. Sosirea in Bucuresti este prevazuta la ora 20:25


Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE:
• transport cu avionul Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti cu compania EL AL (zbor direct);
• asistenta pe aeroportul din Tel Aviv, la sosire;
• 5 nopti cazare cu demipensiune (bufet) la hotel 4* standard local (echivalent 3*superior european),
conform programului: 4 nopti in Bethleem si 1 noapte in Tiberias;
• transport autocar modern (dotat cu aer conditionat), pentru executarea programului in Israel;
• intrari la obiectivele precizate in program;
• ghizi locali vorbitori de limba romana pe tot parcursul programului;
• insotitor roman de grup.
• transfer munte Tabor;
• vizita la Hozeva;
• taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna aprilie 2019. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

NU SUNT INCLUSE:
• asigurarea medicala (optionala);
• asigurarea storno (optionala) se incheie odata cu contractului de comercializare a pachetului de servicii
turistice;
• bauturi, mese optionale care nu sunt incluse in program;
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice , altele decat cele mentionate ca fiind incluse.
• bacsisuri pnetru prestatorii locali (ex: soferi, ghizi locali): 30 EURO/persoana - se practica in Israel, se achita la sosire.
P45

Oferta din categoria: 
ISRAEL 5 nopti (EL AL) - 6 zile / 679 EURO
Plecare Pana la
01.Dec.2019 06.Dec.2019 Rezervare
28.Nov.2019 03.Dec.2019 Rezervare
13.Nov.2019 18.Nov.2019 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 17.04.2019
# #