Circuit ISRAEL (inclusiv Samaria si Sabastia) - 6 nopti cu demipensiune + bilet avion + taxe + vizite (taxe incluse) + bacsisuri = 549 euro/pers

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

ISRAEL (inclusiv Samaria si Sabastia) - 6 nopti cu demipensiune + bilet avion + taxe + vizite (taxe incluse) + bacsisuri = 549 euro/pers / 7 zile

» Plecari: 10.Oct.2019, 24.Oct.2019

» Transport: cu Avion
» Durata: 7 zile
» Pret: de la 549 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Bucuresti - Tel Aviv - Bethlehem - Ierusalim - Hozeva - Ierihon - Marea Moarta - Samaria - Sebastia - Ein Karem - Raul Iordan - Tabor - Nazareth - Galilea - Capernaum - Haifa - Tel Aviv - Bucuresti


ZIUA I: Bucuresti - Tel Aviv - Bethlehem
Intalnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agentiei cu 3 ore inainte de plecare. La ora 22:20 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul din Tel Aviv la 00:55. Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA II: Ierusalim - Muntele Eleon - Bethlehem - Biserica Nasterii Mantuitorului
Mic dejun. Deplasare catre M-tele Eleon la Biserica ortodoxa a Inaltarii Mantuitorului la cer si Biserica unde s-a aflat Capul Sf. Ioan Botezatorul. Vizita la Manastirea Sf. Pelaghia, unde se afla icoana Mantuitorului facatoare de minuni - Pantocrator. Se continua cu Muntele Maslinilor, Valea Chedronului - Locul Judecatii de Apoi si Poarta de aur. Deplasare spre Bethlehem, unde se viziteaza Biserica Nasterii Mantuitorului, Grota Pruncilor ucisi in timpul regelui Irod si Biserica Sf. Ecaterina. Optional: Manastirea Sf. Sava cel Sfintit in desertul Iudeii si Manastirea Sf. Teodosie care adaposteste mai multe Sfinte Moaste (10 euro/pers). Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA III: Ierusalim - Biserica Mormantul Maicii Domnului - Gradina Ghetimani - Drumul Crucii
Mic dejun. Plecare spre Ierusalim pentru participare la Sf. Liturghie la Mormantul Maicii Domnului. Gradina Ghetimani - locul mult iubit de Domnul, acolo unde obisnuia sa se roage si unde a fost prins. Se va intra pe poarta Sf. Stefan si se parcurge Drumul Crucii cu cele 14 opriri. Ajungand in Cetatea Sfanta, se viziteaza Biserica Sfintei Invieri cu Golgota, Piatra Ungerii, Sfantul Mormant si locul unde s-a aflat Sfanta Cruce. Timp liber la dispozitie pentru rugaciune si pentru eventualele cumparaturi în zona comerciala din imprejurimi. Muntele Sion cu vizita la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Cina cea de Taina si Mormantul prorocului David. Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA IV: Hozeva - Sf. Ioan Iacob Romanul - Ierihon - Marea Moarta - Manastirea Sf. Gherasim
Mic dejun. Optional: Plecare spre Manastirea Hozeva din desertul Iudeii, care adaposteste Moastele Sfantului Ioan Iacob Romanul. Ierihon, care este considerat cel mai vechi oras din lume. Aici se viziteaza Asezamantul Romanesc - unde parintele va face o rugaciune pentru cei care ajung in acest lacas, Biserica Dudul lui Zaheu, Muntele Ispitirii “Carantania”-vedere generala cu oprire la Marea Moarta pentru baie si cumparaturi produse cosmetice. Pesterile de la Qumran - vedere generala din autocar. Plecare spre hotel cu oprire la Manastirea Sfantului Gherasim de la Iordan (45 euro/pers).
Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA V: Bethlehem - Samaria - Sebastia - Ierusalim - Ein Karem
Mic dejun. Plecare spre Samaria - Nablus, localitate situata la poalele Muntelui Garizim, munte sfant al samaritenilor. Se viziteaza Biserica cu Fantana lui Iacov - locul intalnirii Mantuitorului cu femeia Samariteanca si racla cu sfintele moaste ale Sf. Nou Mc. Filumen. Deplasare catre Sebastia, unde se afla inchisoarea in care a fost inchis Sf. Ioan Botezatorul. Plecare spre Ein Karem - patria Sf. Ioan Botezatorul. Vizita la Biserica Nasterii Sf. Ioan Botezatorul si la Izvorul unde a avut loc intalnirea Maicii Domnului cu Elisabeta. Deplasare spre hotel cu oprire la Zidul Plangerii. Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA VI: Raul Iordan - Mt. Tabor - Nazareth - Tiberias - Galileea - Capernaum
Mic dejun. Se incepe programul cu Raul Sf. Iordan - in care a fost botezat Mantuitorul IIsus Hristos, oprire pentru baie si botez simbolic. Optional: Muntele Tabor - Biserica Schimbarii la Fata, unde Domnul le-a aratat ucenicilor firea Sa Dumnezeiasca (10 euro/pers). Nazareth - vizitarea Bisericii Sf. Fecioare Maria si a Izvorului Maicii Domnului, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea că va naste pe Mesia. Cana Galileii - Biserica din locul primei minuni savarsite de Iisus la nunta lui Simon si transformarea apei in vin. Optional: Croaziera pe Marea Galileii pe urmele Sf. Apostol Petru, unde se va servi pranzul gustand din “ Pestele Sf. Petru” (30 euro/pers.). Oprire la Biserica Ortodoxa cu hramul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel - Capernaum. Deplasare spre Haifa pentru panorama asupra faimoaselor gradini Bahai’s. Cina si cazare Bethlehem / Nazareth.

ZIUA VII: Tel Aviv - Bucuresti
Mic dejun. Plecare spre aeroportul din Tel-Aviv. Decolare la 07:00 cu sosire in Bucuresti - Henri Coanda la ora 09:45.Servicii incluse:
● bilet de avion Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti Compania El Al
● taxele de aeroport
● bagaj de mana + bagaj de cala
● transfer aeroport - hotel - aeroport
● 6 nopti cazare cu demipensiune, hotel 4*
● transport cu autocar modern - aer conditionat
● ghid
● bacsisuri (hoteluri, ghizi locali si soferi)
● taxele de intrare la obiectivele turistice din program

Nu sunt incluse:
● asigurarea medicala, asigurare storno
● bauturile alcoolice si racoritoare la mese
● excursiile optionale din program
● Slujba de noapte la Mormantul Sfant

Excursii optionale (se achita la fata locului):
Mănăstirea Sf Sava = 10 euro
Hozeva + Ierihon + Marea Moarta = 45 euro
Muntele Tabor = 10 euro
Croaziera și masa de peste = 30 euro
Slujba de noapte la Mormântul Sfânt = 20 euro

Copil 2-12 ani in camera cu 2 adulti: reducere 30 euro.
Supliment camera single: 160 euro

Nota:
- Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partaj in camera dubla sau tripla, nu vor plati diferenta de single, aceasta fiind suportata de catre agentie.
- Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cu cel putin 6 luni de la data intoarcerii.
- Orarul de zbor poate suferi modificati.
- Tariful este stabilit pentru un numar minim de 30 persoane. Pentru un grup mai mic, tariful nu se majoreaza.

Conditii de plata:
-La inscriere se achita un avans de 30% din valoarea totala a pachetului de servicii
- Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

Conditii de penalizare in cazul in care calatorul solicita anularea rezervarii:
- 30% din costul excursiei dupa primirea confirmarii serviciilor comandate (cu minim 30 de zile inainte de plecare).
- 50% din costul excursiei/sejurului pentru retragerea in intervalul 29-16 zile inainte de plecare/intrare.
- 100% din costul excursiei/sejurului pentru retragerea in intervalul 15- 0 zile inainte de plecare/intrare.

Oferta din categoria: 
ISRAEL (inclusiv Samaria si Sabastia) - 6 nopti cu demipensiune + bilet avion + taxe + vizite (taxe incluse) + bacsisuri = 549 euro/pers - 7 zile / 549 EURO
Plecare Pana la
10.Oct.2019 16.Oct.2019 Rezervare
24.Oct.2019 30.Oct.2019 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 12.08.2019
# #