Circuit ISRAEL - Revelion la Marea Mediterana. Zbor din Bucuresti, de la 995 euro/pers, -5

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

ISRAEL - Revelion la Marea Mediterana. Zbor din Bucuresti, de la 995 euro/pers, -5 / 6 zile

» Plecari: 29.Dec.2020

» Transport: cu Avion + autocar
» Durata: 6 zile
» Pret: de la 995 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Bucuresti Tel Aviv Caesarea Haifa Nazaret Muntele Tabor Capernaum Ierusalim Ierihon Qumran Marea Moarta Bethleem Bucuresti


ZIUA 1 | BUCURESTI - TEL AVIV

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 08:00 pentru imbarcare pe cursa EL AL cu destinatia Tel Aviv. Decolare la ora 11:00 si aterizare pe aeroportul international Ben Gurion la ora 13:35. Dupa formalitatile vamale nhe indreptam spre cetatea Jaffa unde vom vizita Biserica Otodoxa Sfantul Mihail si Biserica Sfantul Petru. Vom face turul orasului Tel Aviv, cel mai cosmopolit oras din Israel. Cina si cazare la Hotel Grand Beach 4* standard local (sau similar) in Tel Aviv.
Cazare: Hotel Grand Beach 4* standard local (sau similar)

ZIUA 2 | TEL AVIV - CAESAREA - NAZARET - HAIFA (cca 208 km)

Mic dejun. Deplasare spre Caesarea, fosta capitala a Iudeii in vremea ocupatiei romane. Vom vizita Portul Caesarea, apeductul si amfiteatrul, precum si fortareata Crussader (bilet intrare inclus). Ne indreptam spre Nazaret unde vom vizita Biserica Ortodoxa Sfantul Gavril cu Izvorul Mariei pictata de fratii Morosanu in anul 1977 si a Bisericii Catolice Buna Vestire, cea mai mare constructie de cult din Orientul Apropiat. Deplasare la Muntele Tabor pentru vizitarea Bisericii Greco-Ortodoxe, aflate pe locul Schimbarii la Fata (transfer cu microbuze inclus). Ne continuam drumul spre Haifa, splendid oras-port la Mediterana, aflat intr-un mare golf la poalele Muntelui Carmel. Vom admira Templul Cultului Bahai cu gradinile pe teraseetajate. Vizitarea Bisericii Stela Maris (Steaua Marii) cu grota Sfantului Prooroc Ilie Tezviteanul. Cina si cazare la hotel Dan Panorama standard local (sau similar) in Haifa.
Cazare: Hotel Dan Panorama standard local (sau similar)
Mese: Demipensiune

ZIUA 3 | HAIFA - TIBERIAS - CAPERNAUM - MUNTELE FERICIRILOR (171 km)

Mic dejun. Deplasare la Capernaum, oras denumit Cetatea Domnului pentru ca aici a predicat Fiul lui Dumnezeu, unde vom vizita casa Sfantului Petru. Apoi, vom vizita Tabgha, unde Mantuitorul a savarsit minunea inmultirii a 5 paini si 2 pesti si Biserica Catolica de pe Muntele Fericirilor. Plimbare pe apele Marii Galileii cu o copie a barcii lui Isus (tarif informativ: 10 EURO/persoana). Oprire pentru masa de pranz la un restaurant cu specific local. Deplasare la Haifa pentru cina la hotel. Optional, intre orele 22:00 03:00, CINA FESTIVA REVELION 2021 la salonul de festivitati HANESICA (PRINTESA) in Haifa. Salonul este decorat ca o gradina tropicala si dispune de 550 locuri, 2 ecrane cu proiectie si un ecran LCD. Se asigura transfer cu autocarul. Cina este bufet, cu bauturi incluse si program artistic.
Cazare: Hotel Dan Panorama standard local (sau similar)
Mese: Demipensiune

ZIUA 4 | LA MULTI ANI 2021! HAIFA - IERUSALIM (cca 158 km)

Mic dejun. Deplasare la Ierusalim. Incepem programul de vizitare urcand pe Muntele Maslinilor pentru a vedea de sus panorama Ierusalimului si a Sfintei Cetati. Vizitarea Bisericii Pater Noster (Tatal Nostru), a Bisericii Dominus Flevit (Domnul a plans), Gradina Getsimani cu Biserica Natiunilor, Biserica Mormantului Maicii Domnului. Vom intra in cetate prin Poarta Sfantului Stefan. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 statii in care s-a oprit Isus pe Drumul Crucii, pana la Sfantul Mormant. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii, vizitarea tuturor paracliselor sfinte. Vizita la Zidul Plangerii. Pranz la un restaurant local. Cina si cazare la hotel Jerusalem Gold 4* standard local (sau similar) in Ierusalim.
Cazare: Hotel Jerusalem Gold 4* standard local (sau similar)
Mese: Demipensiune

ZIUA 5 | IERUSALIM - IERIHON - QUMRAN - MAREA MOARTA (cca 150 km)

Deplasare prin desertul Iudeii spre Marea Moarta. Intrare in orasul Ierihon presupus cel mai vechi oras din lume. Vizita la Biserica Greco Ortodoxa unde se afla Dudul lui Zacheu, la Biserica si Caminul Romanesc de la Ierihon. Privire asupra Muntelui Carantania si a Manastirii Sfantului Gheorghe, unde Mantuitorul a fost ispitit de diavol. Coboram spre Marea Moarta (-400 m), cea mai joasa mare de pe glob si vom ajunge la Qumran (vechiul centru al Esenienilor). Scurta oprire la magazinul cu produse cosmetice realizate de renumita firma Ahava si restaurant cu autoservire. Scurta pauza de 35 minute la Marea Moarta. Deplasare pentru cina si cazare la hotel in Ierusalim.
Cazare: Hotel Jerusalem Gold 4* standard local (sau similar)
Mese: Demipensiune

ZIUA 6 | IERUSALIM - BETHLEEM - TEL AVIV - BUCURESTI

Mic dejun. Deplasare cu autocarul la Betleem, vizitarea Bisericii Ortodoxe a Nasterii Domnului (aici se afla o icoana a Maicii Domnului Aparatoarea Bethleemului, facatoare de minuni), continuam cu Biserica romano-catolica Sfanta Ecaterina si Grota Laptelui. In jurul orei 13:00 ne pregatim pentru transfer la aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv. Imbarcare pe cursa EL AL la ora 17:50. Sosire la Bucuresti la ora 20:35.
Cazare: Hotel Jerusalem Gold 4* standard local (sau similar)
Mese: Mic dejun

Oferta este valabila in momentul postarii pe site. Locurile sunt limitate!
Agentia Coral Tours isi rezerva dreptul de a modifica preturile si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila. Din acest motiv, va rugam sa confirmati detaliile ofertelor de care sunteti interesat inainte de a face o rezervare.

Va rugam contactati agentia pentru verificarea disponibilitatii si a tarifelor!
Pentru alte informatii va stam la dispozitie cu placere.


Servicii incluse:
• transport cu avionul Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti cu compania EL AL;
• asistenta (la Tel Aviv) in aeroport la sosire;
• 5 nopti cazare cu demipensiune la hotel 4* standard local (echivalent 3*superior european): 1 noapte in Tel Aviv, 2 nopti in Haifa, 2 nopti in Ierusalim;
• transport autocar modern (aer conditionat) pentru executarea programului;
• intrari la obiectivele precizate in program;
• ghizi vorbitori de limba romana specializati in actiuni turistice / pelerinaje;
• bilet intrare Parcul National din Caesarea;
• transfer munte Tabor;
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

NU SUNT INCLUSE:

• cina festiva Revelion cu bauturi incluse: 130 EURO/ adult, 65 EURO/ copil 2-12 ani. Se achita in agentie.
Termen limita de inscriere: 29.11.2020.
• asigurarea medicala (optionala);
• asigurarea storno (optionala) se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice;
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
• bauturi, mese optionale sau alte intrari care nu sunt incluse in program;
• bacsisurile pentru prestatorii locali (ex: soferi, ghizi locali): 30 EURO/persoana – se practica in Israel, se achita la sosire.

Oferta din categoria:


 
ISRAEL - Revelion la Marea Mediterana. Zbor din Bucuresti, de la 995 euro/pers, -5 - 6 zile / 995 EURO
Plecare Pana la
29.Dec.2020 03.Jan.2021 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 15.09.2020
# #