Circuit ISRAEL - Schimbarea la Fata a Mantuitorului: 5 nopti cu demipensiune + bilet avion Bucuresti + taxe + vizite (intrati la obiective incluse) = 670 euro/pers

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

ISRAEL - Schimbarea la Fata a Mantuitorului: 5 nopti cu demipensiune + bilet avion Bucuresti + taxe + vizite (intrati la obiective incluse) = 670 euro/pers / 6 zile

» Plecari: 17.Aug.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 6 zile
» Pret: de la 670 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Ierusalim - Bethlehem - Tiberias - Nazareth - Haifa


ZIUA I (17.08) : Bucuresti - Tel Aviv - Ierusalim - Bethlehem
Intalnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agentiei cu 3 ore inainte de plecare. La ora 10:45 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul din Tel Aviv la 13:20. Vizita la Biserica Sf. Gheorghe - Lod, care adaposteste Mormantul Sfantului. Cina si cazare Bethlehem/Ramallah.

ZIUA II (18.08) : Raul Iordan - Tiberias - Muntele Tabor - Coborarea Sfantului Nor
Mic dejun. Se pleaca spre orasul Tiberias - construit de Irod cel Mare in cinstea Imparatului Tiberiu. Oprire la Raul Sf. Iordan - in care a fost botezat Domnul Iisus Hristos, baie si botez simbolic. Muntele Fericirilor - unde Mantuitorul a rostit prima data predica Fericirilor. Optional: Croaziera pe Marea Galileii pe urmele Sf. Apostol Petru (15 euro/pers). Tabgha - saturarea celor cinci mii de oameni cu doi pesti si cinci paini, Capernaum - orasul lui Iisus, locul unde Domnul si-a inceput activitatea Sa mesianica. Oprire la Biserica Ortodoxa cu hramul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel. La ora 22:30 (aprox), plecare spre Muntele Tabor unde are loc Sf. Liturghie cu ocazia sarbatorii Schimbarea la Fata a Mantuitorului (pe calendarul vechi) si Minunea Coborarii Sf. Nor printre credinciosi. Cina si cazare in Nazareth/Tiberias.

ZIUA III (19.08): Nazareth - Cana Galileii - Haifa - Gradinile Bahais
Mic dejun. Se va incepe programul cu Biserica catolica care adaposteste grota in care Sf Iosif l-a invatat dulgherie pe Mantuitor. Vizita la Biserica Sf. Fecioare Maria ortodoxa si la Izvorul Maicii Domnului, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea ca va naste pe Mesia. Se continua spre Cana Galileii - Biserica din locul primei minuni savarsite de Iisus la nunta lui Simon si transformarea apei in vin. Continuare spre Haifa, unde se pot admira faimoasele gradini Bahais. Optional: Participare la slujba de noapte la Sfantul Mormant. Cina si cazare in Bethlehem/Ramallah.

ZIUA IV (20.08): Ierusalim - Muntele Maslinilor - Gradina Ghetimani - Drumul Crucii
Mic dejun. Plecare spre Ierusalim cu oprire pe M-tele Eleon, unde se viziteaza Biserica cu hramul Inaltarii si Sf. Pelaghia in care se afla icoana Mantuitorului Pantocrator - facatoare de minuni. Gradina Ghetimani - locul mult iubit de Domnul, acolo unde obisnuia sa se roage si unde a fost prins, Biserica Mormantul Maicii Domnului, Valea Chedronului - Locul Judecatii de Apoi si Poarta de aur. Se va intra pe poarta Sf. Stefan si se parcurge Drumul Crucii cu cele 14 opriri. Ajungand in Cetatea Sfanta, se viziteaza Biserica Sfintei Invieri cu Golgota, Piatra Ungerii, Sfantul Mormant si locul unde s-a aflat Sfanta Cruce. Muntele Sion unde se viziteaza Biserica Adormirii Maicii Domnului, Cina cea de Taina, Mormantul prorocului David si Zidul Plangerii. Cina si cazare in Bethlehem/Ramallah.

ZIUA V (21.08): Ierihon - Hozeva - Marea Moarta - Biserica Sf. Gherasim
Mic dejun. Plecare spre Ierihon, acesta fiind considerat cel mai vechi oras din lume. Aici se viziteaza Asezamantul Romanesc - unde parintele va face o rugaciune pentru cei care ajung in acest lacas, Biserica Dudul lui Zaheu, Muntele Ispitirii Carantania - vedere generala si Manastirea Hozeva din desertul Iudeii, care adaposteste Moastele Sfantului Ioan Iacob Romanul. Oprire la Marea Moarta pentru baie si cumparaturi produse cosmetice. Pesterile de la Qumran - vedere generala din autocar. Plecare spre hotel cu oprire la Manastirea Sfantului Gherasim de la Iordan. Cina si cazare in Bethlehem/Ramallah.

ZIUA VI (22.08): Bethlehem - Sf. Sava - Biserica Nasterii - Tel Aviv - Bucuresti
Mic dejun. Optional: Manastirea Sf. Sava cel Sfintit in desertul Iudeii si Manastirea Sf. Teodosie care adaposteste mai multe Sfinte Moaste (10 euro/pers). Se continua vizita in Bethlehem cu Biserica Nasterii Domnului si Biserica Sf. Ecaterina. Plecare spre Tel-Aviv - Jaffa pentru plimbare pe faleza Marii Mediterane. Transfer catre aeroportul din Tel-Aviv. Decolare la 21:30 cu sosire in Bucuresti - Henri Coanda la ora 00:10.


Servicii incluse:
- Bilet de avion Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti
- Taxele de aeroport
- Transfer aeroport - hotel - aeroport
- 1 mic dejun si 1 cina in avion cu bauturi incluse
- 5 nopti cazare cu demipensiune la hoteluri de 4* si 3*
- Transport cu autocar modern - aer conditionat
- Ghid si preot
- Bacsisuri (hoteluri, ghizi locali si soferi)
- Taxele de intrare la obiectivele turistice din program

Tariful nu include:
-asigurarea medicala
-bauturile alcoolice si racoritoare la mese
-mesele de pranz
-excursiile optionale din program, Slujba de noapte la Mormantul Sfant , precum si alte excursii propuse la fata locului.

Modalitati de plata:
- 30% - avans pentru rezervare ferma;
- 70% - se plateste cu 30 zile inaintea plecarii.

Oferta din categoria:


 
ISRAEL - Schimbarea la Fata a Mantuitorului: 5 nopti cu demipensiune + bilet avion Bucuresti + taxe + vizite (intrati la obiective incluse) = 670 euro/pers - 6 zile / 670 EURO
Plecare Pana la
17.Aug.2020 22.Aug.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 17.06.2020
# #