Circuit PASTE in ISRAEL - Miracolul Sfintei Lumini: 5 nopti cazare cu demipensiune + bilet avion Bucuresti + taxe aeroport + vizite (taxe de intrare incluse)

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

PASTE in ISRAEL - Miracolul Sfintei Lumini: 5 nopti cazare cu demipensiune + bilet avion Bucuresti + taxe aeroport + vizite (taxe de intrare incluse) / 6 zile

» Plecari: 29.Apr.2021

» Transport: cu Avion
» Durata: 6 zile
» Pret: de la 699 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Bucuresti - Tel Aviv - Bethlehem - Ierusalim - Hozeva - Marea Moarta - Ierihon - Nazareth - Tel Aviv - Bucuresti


Nota: Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partaj in camera dubla sau tripla, nu vor plati diferenta de single, aceasta fiind suportata de catre agentie.

Program:
ZIUA I (joi): Bucuresti - Tel Aviv - Mormantul Sf. Gheorghe - Ein Karem - Bethlehem
Intalnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agentiei cu 3 ore inainte de plecare. La ora 10:45 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul din Tel Aviv la 13:20. Vizita la Biserica Sf. Gheorghe - Lod, care adaposteste Mormantul Sfantului. Plecare spre Ein Karem - patria Sf. Ioan Botezatorul. Vizita la Biserica Nasterii Sf. Ioan Botezatorul si la Izvorul unde a avut loc intalnirea Maicii Domnului cu Elisabeta. Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA II (vineri): Ierusalim - Drumul Crucii in Vinerea Mare!!! Biserica Mormantul Maicii Domnului - Gradina Ghetimani
Mic dejun. Plecare spre Ierusalim - Muntele Sion cu vizita la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Cina cea de Taina, Mormantul prorocului David si Zidul Plangerii. Deplasare spre Muntele Eleon - Biserica cu locul in care a fost prima si a doua aflare a capului Sf. Ioan Botezatorul, Biserica cu hramul Inaltarii si Sf. Pelaghia in care se afla icoana Mantuitorului Pantocrator - facatoare de minuni. Vizita la Biserica Mormantul Maicii Domnului, Gradina Ghetimani - locul mult iubit de Domnul, acolo unde obisnuia sa se roage si unde a fost prins. Se va intra pe poarta Sf. Stefan si se parcurge Drumul Crucii cu cele 14 opriri. Ajungand in Cetatea Sfanta, se viziteaza Biserica Sfintei Invieri cu Golgota, Piatra Ungerii, Sfantul Mormant si locul unde s-a aflat Sfanta Cruce. Participare la slujba (Denia Prohodului la Sf. Mormant). Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA III (sambata): Ierusalim - Hristos a Inviat!!!
Mic dejun. Sosire in Cetate la Sfantul Mormant, pentru participarea la slujba din cadrul Bisericii Sf. Invieri - Veniti sa luati Lumina si Hristos A Inviat! (intrarea nu este garantata, dar slujba este transmisa in mai multe tari, printr-un ecran pozitionat pe platoul din fata portii Jaffa). Vizita la Biserica Nasterii Mantuitorului si Biserica Sf. Ecaterina. Optional: La ora 23:00 aprox, plecare spre Sfantul Mormant, pentru Participare la Slujba Invierii (20 euro). Cina si cazare in Bethlehem.

ZIUA IV (duminica): Hozeva - Sf. Ioan Iacob Romanul - Raul Iordan - Marea Moarta - Ierihon
Mic dejun. Plecare spre Manastirea Hozeva din desertul Iudeii, care adaposteste moastele Sfantului Ioan Iacob Romanul, Biserica cu hramul Sf. Gheorghe si pestera Sf. Proroc Ilie Tesviteanu. Deplasare spre Raul Iordan - in care a fost botezat Mantuitorul cu oprire pentru baie si botez simbolic. Optional: Masa Festiva de Paste ¬(aprox.20 euro/pers). Oprire pentru relaxare si baie la Marea Moarta. Pesterile de la Qumran - vedere generala. Se continua spre Ierihon, acesta fiind considerat cel mai vechi oras din lume, unde se viziteaza Biserica Dudul lui Zaheu, vedere generala - Muntele Ispitirii ,,Carantania’’ si Asezamantul Romanesc. Cina si cazare in Bethlehem.

ZIUA V (luni): Nazareth - Tiberias - Cana Galileii - Tabor - Capernaum
Mic dejun. Vizita la Biserica Izvorul Maicii Domnului, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea ca va naste pe Mesia. Continuare spre Cana Galileii - Biserica din locul primei minuni savarsite de Iisus la nunta lui Simon si transformarea apei in vin. Optional: Muntele Tabor - Biserica Schimbarii la Fata, unde Domnul le-a aratat ucenicilor firea Sa Dumnezeiasca (10 euro/pers). Optional: Croaziera pe Marea Galileii pe urmele Sf. Apostol Petru, cu masa de peste (30 euro/pers). Muntele Fericirilor -vizita la biserica unde Mantuitorul a rostit pentru prima data predica fericirilor. Capernaum - orasul lui Iisus, locul unde Domnul si-a inceput activitatea Sa mesianica. Oprire la Biserica Ortodoxa cu hramul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel. Cina si cazare in Bethlehem .

ZIUA VI (marti): Bethlehem - Sf Sava - Ierusalim - Sfantul Mormant - Tel Aviv - Bucuresti
Mic dejun. Optional: Manastirea Sf. Sava cel Sfintit in desertul Iudeii (10 euro/pers). Ierusalim - Sfantul Mormant, timp liber pentru rugaciune la Biserica Sfintei Învierii, Golgota si Piatra Ungerii. Plecare spre aeroportul din Tel-Aviv, cu o scurta oprire in Tel-Aviv Yafo de-a lungul marii Mediterane. Decolare la 18:30 cu sosire in Bucuresti - Henri Coanda la ora 21:10.
Servicii incluse:
● bilet de avion Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti
● transfer aeroport - hotel - aeroport
● taxe de aeroport
● bagaj de cala (20 kg/pers) + bagaj de mana (8 kg/pers)
● 1 mic dejun si 1 cina in avion cu bauturi incluse
● 5 nopti cazare cu demipensiune la hotel de 4*
● transport cu autocar modern - aer conditionat
● ghid vorbitor de limba romana
● preot insotitor de grup din partea agentiei
● taxele de intrare la obiectivele turistice din program

TARIFUL NU INCLUDE:
● asigurare COVID storno+medicala (recomandata)
● bauturile alcoolice si racoritoare la mese
● mesele de pranz
● excursiile optionale din program, Slujba de noapte la Mormantul Sfant , precum si alte excursii propuse la fata locului (grup minim 30 pers)
● bacsis pentru ghizi si soferi: 5 euro/zi (se achita obligatoriu in prima zi a pelerinajului)

Conditii de plata:
- la inscriere se achita un avans de 30% din valoarea totala a pachetului de servicii
- rest de plata cu cel putin 30 zile inaintea plecarii

Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cu cel putin 6 luni de la data intoarcerii.

Locuri limitate!Oferta din categoria:


 
PASTE in ISRAEL - Miracolul Sfintei Lumini: 5 nopti cazare cu demipensiune + bilet avion Bucuresti + taxe aeroport + vizite (taxe de intrare incluse) - 6 zile / 699 EURO
Plecare Pana la
29.Apr.2021 04.May.2021 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 22.02.2021
# #