Circuit Paste in TARA SFANTA - 5 nopti cazare cu demipensiune + bilet avion Bucuresti + taxe + vizite = 649 euro/pers

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Paste in TARA SFANTA - 5 nopti cazare cu demipensiune + bilet avion Bucuresti + taxe + vizite = 649 euro/pers / 6 zile

» Plecari: 17.Apr.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 6 zile
» Pret: de la 649 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Bucuresti - Tel Aviv - Ierusalim - Gradina Ghetimani - Drumul Crucii - Hozeva - Sf. Ioan Iacob Romanul - Raul Iordan - Ierihon - Nazareth - Tiberias - Cana Galileii - Tabor - Capernaum - Ierusalim - Sfantul Mormant - Muntele Sion - Ein Karem - Tel Aviv - Bucuresti


Program:
ZIUA I: 17.04 (vineri) Tel Aviv - Ierusalim - Gradina Ghetimani - Drumul Crucii in Vinerea Mare!
Intalnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agentiei cu 3 ore inainte de plecare. La ora 07:45 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul din Tel Aviv la ora 10:20. Se va incepe programul cu Gradina Ghetimani - locul mult iubit de Domnul, acolo unde obisnuia sa se roage si unde a fost prins si Biserica Mormantul Maicii Domnului. Muntele Maslinilor, Valea Chedronului, Locul Judecatii de Apoi si Poarta de Aur. Se intra pe poarta Sf. Stefan si se parcurge Drumul Crucii cu cele 14 opriri. Participare la slujba (Denia Prohodului la Sf. Mormant). Cina si cazare in Bethlehem / Ramallah / Hebron.

ZIUA II: 18.04 (sambata) Ierusalim - Hristos a Inviat!!!
Mic dejun. Sosire in Cetate la Sfantul Mormant, pentru participarea la slujba din cadrul Bisericii Sf. Invieri - Veniti sa luati Lumina si Hristos A Inviat! (intrarea nu este garantata, dar slujba este transmisa in mai multe tari, printr-un ecran pozitionat pe platoul din fata portii Jaffa). Deplasare spre Muntele Eleon - Biserica cu locul in care a fost prima si a doua aflare a capului Sf. Ioan Botezatorul, Biserica cu hramul Inaltarii si Sf. Pelaghia in care se afla icoana Mantuitorului Pantocrator - facatoare de minuni. Tur Panoramic al orasului Ierusalim. Optional: La ora 23:00 plecare spre Sfantul Mormant, pentru Participare la slujba Invierii (20 euro). Cina si cazare in Bethlehem / Ramallah / Hebron.

ZIUA III: 19.04 (duminica) Hozeva - Sf. Ioan Iacob Romanul - Raul Iordan - Ierihon
Mic dejun. Plecare spre Manastirea Hozeva din desertul Iudeii, care adaposteste moastele Sfantului Ioan Iacob Romanul, Biserica cu hramul Sf. Gheorghe si pestera Sf. Proroc Ilie Tesviteanu. Deplasare spre Raul Iordan - in care a fost botezat Mantuitorul cu oprire pentru baie si botez simbolic. Manastirea Sfantului Gherasim de la Iordan si Marea Moarta. Pesterile de la Qumran - vedere generala. Se continua spre Ierihon, acesta fiind considerat cel mai vechi oras din lume, unde se viziteaza Biserica Dudul lui Zaheu, vedere generala - Muntele Ispitirii Carantania si Asezamantul Romanesc. Optional Masa Festiva de Paste (aprox.20 euro/pers). Cina si cazare in Bethlehem / Ramallah / Hebron.

ZIUA IV: 20.04 (luni) Sf. Sava - Biserica Campul Pastorilor - Biserica Nasterii Mantuitorului
Mic dejun. Optional: Manastirea Sf. Sava cel Sfintit in desertul Iudeii si Manastirea Sf. Teodosie care adaposteste Pestera Magilor si mai multe Sfinte moaste (10 euro/pers). Biserica Campul Pastorilor - locul in care Maica Domnului a primit vestea nasterii Mantuitorului. Deplasare spre Biserica Nasterii Mantuitorului, Grota Pruncilor si Biserica Sf. Ecaterina. Se continua cu Grota Laptelui - aici s-a oprit Maica Domnului cu pruncul, inainte sa fuga in Egipt. Cina si cazare in Bethlehem / Ramallah / Hebron .

ZIUA V: 21.04 (marti) Nazareth - Tiberias - Cana Galileii - Tabor - Capernaum
Mic dejun. Vizita la Biserica Izvorul Maicii Domnului, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea ca va naste pe Mesia. Continuare spre Cana Galileii - Biserica din locul primei minuni savarsite de Iisus la nunta lui Simon si transformarea apei in vin. Optional: Muntele Tabor - Biserica Schimbarii la Fata, unde Domnul le-a aratat ucenicilor firea Sa Dumnezeiasca (10 euro/pers). Optional: Croaziera pe Marea Galileii pe urmele Sf. Apostol Petru, cu masa de peste (30 euro/pers.). Capernaum - orasul lui Iisus, locul unde Domnul si-a inceput activitatea Sa mesianica. Oprire la Biserica Ortodoxa cu hramul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel. Cina si cazare in Bethlehem / Ramallah / Hebron.

ZIUA VI: 22.04 (miercuri) Ierusalim - Sfantul Mormant - Muntele Sion - Ein Karem
Mic dejun. Ierusalim - Sfantul Mormant, timp liber pentru rugaciune la Biserica Sfintei Invierii, Golgota si Piatra Ungerii. Plecare spre Muntele Sion, unde se viziteaza Biserica Adormirea Maicii Domnului, Cina cea de Taina si Mormantul prorocului David, Zidul Plangerii. Ein Karem - patria Sf. Ioan Botezatorul. Vizita la Biserica Nasterii Sf. Ioan Botezatorul si la Izvorul unde a avut loc intalnirea Maicii Domnului cu Elisabeta. Plecare spre aeroportul din Tel-Aviv. Tur panoramic Tel-Aviv cu oprire la Marea Mediterana. Timp liber la dispozitia turistilor. Deplasare spre aeroport si decolare la 23.30 cu sosire in Bucuresti - Henri Coanda la ora 02.15.
Servicii incluse:
● bilet de avion Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti
● 5 nopti cazare cu demipensiune in hoteluri de 4*
● transfer aeroport - hotel - aeroport
● transport cu autocar modern - aer conditionat
● ghid si preot
● 2 mese in avion (mic dejun si cina)
● taxele de aeroport
● intrarile la obiectivele turistice

Tariful nu include:
● asigurarea medicala, asigurare storno
● excursiile optionale din program si cele propuse la fata locului
● bauturile alcoolice si racoritoare la mese
● bacsisuri (hoteluri, soferi) 3 euro/zi/pers

Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partaj in camera dubla sau tripla, nu vor plati diferenta de single, aceasta fiind suportata de catre agentie.

Supliment camera single: 155 euro

Conditii de plata:
- 30% avans pentru rezervare ferma;
- 70% se plateste cu 21 zile inaintea plecarii.

Penalizarile care se aplica in cazul in care turistul renunta la pachetul de servicii sunt urmatoarele:
a) 20% din costul excursiei, renuntarea se face incepand de la confirmarea serviciilor pana cel putin cu 50 de zile inainte de inceperea circuitului.
b) 50% din costul circuitului pentru retragerea in intervalul 49-31 zile inainte de plecare/intrare.
c) 80% din costul circuitului pentru retragerea in intervalul 30-15 zile inainte de plecare/intrare.
d) 100% din costul circuitului pentru retragerea in intervalul 14- 0 zile inainte de plecare/intrare.

Nota:
Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cu cel putin 6 luni de la data intoarcerii.
Programul pe zile si ordinea vizitelor se pot modifica, respectand in totalitate vizitele mentionate din program.
Orarul de zbor poate fi modificat . Zborul este operat de compania aeriana Tarom.

Oferta din categoria:


 
Paste in TARA SFANTA - 5 nopti cazare cu demipensiune + bilet avion Bucuresti + taxe + vizite = 649 euro/pers - 6 zile / 649 EURO
Plecare Pana la
17.Apr.2020 22.Apr.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 27.01.2020
# #