Circuit Pelerinaj ISRAEL - 5 nopti cazare cu demipensiune + bilet avion Bucuresti + taxe aeroport + vizite (taxe intrare incluse) = de la 745 euro/pers

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Pelerinaj ISRAEL - 5 nopti cazare cu demipensiune + bilet avion Bucuresti + taxe aeroport + vizite (taxe intrare incluse) = de la 745 euro/pers / 6 zile

» Plecari: 21.Sep.2023, 26.Sep.2023, 05.Oct.2023, 10.Oct.2023, 09.Nov.2023, 14.Nov.2023, 16.Nov.2023, 21.Nov.2023, 21.Dec.2023

» Transport: cu Avion
» Durata: 6 zile
» Pret: de la 745 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Haifa – Cana Galileii – Muntele Tabor – Muntele Fericirilor – Capernaum – Marea Moartă – Ierusalim, Muntele Măslinilor, Muntele Sion, Via Dolorosa - Bethleem – Mănăstirea Sf. Sava – Mănăstirea Hozeva


Data de plecare/tarif:
21.09, 26.09: 745 euro/pers
05.10, 10.10, 09.11, 14.11, 16.11, 21.11, 21.12: 795 euro/pers

Program:
Ziua 1. București – Tel Aviv – Betlehem
Prezentare în Aeroportul București OTOPENI pentru zbor București-Tel Aviv. Decolare din Bucureşti cu destinaţia Tel- Aviv, sosire pe aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv. Ajunși în Tel Aviv, după formalitățile vamale ne indreptam spre Betlehem pentru cazare.

Ziua 2. Bethleem – Mănăstirea Sf. Sava – Ein Karem
După micul dejun vom vizita Biserica Ortodoxă a Naşterii Domnului din Bethleem, ce adăposteşte Peştera în care s-a născut Domnul Iisus Hristos şi icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului numită “Betleemița” sau “Apărătoarea Bethleemului”). La aproximativ 500m se află Grota Laptelui, unde, potrivit tradiţiei s-a oprit Maica Domnului cu Pruncul, în noaptea în care Dreptul Iosif a primit poruncă de la înger să părăsească Betleemul şi să fugă în Egipt. După aceea mergem în pustiul Iudeii pentru a vizita Mănăstirea Sf. Teodosie cu Peştera Magilor în care se află mormintele Sf. Teodosie, Sf. Sofia – mama Sf. Sava, Sf. Evloghia – mama Sf. Teodosie, Sf. Teodota – mama Sf. Cosma şi Damian. De la Mănăstirea Sf. Teodosie ne vom deplasa cu taxiurile către Mănăstirea Sf. Sava, mănăstirea care datează din sec. V și care adăpostește moaştele Sf. Sava (accesul în incinta mănăstirii este permis numai domnilor, doamnele pot merge la Turnul Femeii, de unde se poate vedea mănăstirea şi locul unde s-a nevoit Sf. Sava). Revenim în Bethleem pentru a vizita Biserica Câmpul Păstorilor, locul unde înnoptau păstorii, în noaptea în care s-a născut Pruncul Iisus Hristos. Continuăm cu vizită la Biserica Sf. Nicolae. Deplasare la Ein Karem, patria Sfântului Ioan Botezătorul. Aici vizităm Biserica și locul unde s-a născut ”cel mai mare Om născut dintr-o femeie” şi Izvorul Sfintei Fecioare Maria locul întâlnirii Fecioarei Maria cu vara sa Elisabeta. Cazare și cină la hotel în Bethleem.

Ziua 3. Ierusalim – Muntele Măslinilor – Muntele Sion – Via Dolorosa
După micul dejun vom merge în Ierusalim, numit și Orașul Păcii, pe Muntele Măslinilor, unde vom vizita: Mănăstirea Ortodoxă a Înălţării Domnului ce amintește de Înălțarea Domnului la cer și unde avem prilejul de a vedea locul unde a fost găsit pentru a doua oară capul Sf. Ioan Botezătorul; Mănăstirea Pater Noster, loc unde potrivit tradiției Mântuitorul i-a învăţat pe ucenicii Săi Rugăciunea Domnească „Tatăl nostru”; Mănăstirea „Dominus Flevit” („Domnul a plâns”) zidită în formă de lacrimă, pe locul unde Mântuitorul Iisus Hristos a plâns lipsa de pocăință a celor din Cetatea Sfântă dar a deplâns și soarta pe care o va avea Ierusalimul; Grădina Ghetsimani cu Biserica Naţiunilor ridicată pe locul în care Mântuitorul s-a rugat înainte de a fi prins; Biserica Mormântul Maicii Domnului unde vom coborâ cele 48 de trepte până la Mormântul Fecioarei Maria şi Grota Trădării, grota unde a fost închis Iisus înainte de judecată. Intrăm în Cetatea Sfântă a Ierusalimului pe poarta Sf. Ştefan şi parcurgem pe jos Via Dolorosa (Calea Crucii), cu cele 14 opriri ale Mântuitorului Iisus Hristos, ajungând la Biserica Sf. Învieri în care vom vedea toate locurile sfinte: Golgota, Piatra Ungerii, Sf. Mormânt, locul unde s-a aflat Sf. Cruce, etc). Aşezământul Românesc de la Ierusalim. După aceea ne vom îndrepta Muntele Sion unde se află Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foişorul „Cina cea de Taină” (locul primei biserici creștine din lume) şi Mormântul Sfântului Prooroc şi Psalmist David. Vizită în zona evreiască a Sfintei Cetăți la Zidul Plângerii. Cazare și cină la hotel în Bethleem.

Ziua 4. Ierihon– Marea Moartă – Hozeva - Râul Iordan
Mic dejun. Ne deplasăm către Ierihon, de unde vom avea o privire panoramică asupra Mănăstirii Carantania de pe Muntele Ispitirii. Situat la nord-est de Ierusalim la circa 40 de km , Ierihonul, cel mai vechi oras din lume, se afla la cea mai joasa altitudine, aproximativ 250 m sub nivelul marii. Aici vedem Biserica Dudul lui Zaheu. Ne îndreptăm spre Qumran, unde vom merge la un magazin de produse cosmetice pe bază de săruri de la Marea Moartă, dar inainte vom face un scurt dar relaxant popas la Marea Moartă – lipsită de viață și situată în cel mai jos punct al lumii -420 m. sub oceanul planetar.
Apoi vom merge către Hozeva unde vom vizita Mănăstirea Sf. Gheorghe ale cărei baze au fost puse de Sfinţii Ioachim şi Ana, fiind locul unde cei doi sfinţi s-au rugat pentru dăruirea unui prunc. Inițial, biserica mănăstirii era închinată Maicii Domnului. Astăzi, însă, după reconstruiri şi renaşteri, biserica poartă drept hram pe Sfântul Gheorghe Hozevitul şi pe Sfântul Ioan Iacob de la Neamţ. Tot în mănăstire se află şi peştera unde a trăit mulţi ani Proorocul Ilie.Urcam pe valea Iordanului cu oprire la râul Iordan – locul adevarat al botezului lui Iisus, unde este amenajat pentru binecuvântarea credincioșilor în apele Râului Iordan. Seara cazare și cină la hotel în Tiberias/Nazareth.

Ziua 5. Cana Galileii – Nazareth – Muntele Tabor – Muntele Fericirilor – Capernaum
Mic dejun. Ne începem ziua cu vizită la Cana din Galilea, locul unde a avut loc prima minune a lui Iisus, minunea prefacerii apei în vin; continuăm cu orașul Nazareth, situat în partea nordică a Israelului, descris ca fiind locul copilăriei lui Iisus Hristos. Aici vom vizita Biserica Ortodoxă Sf. Gavriil, ridicată deasupra izvorului considerat a fi cel al Fecioarei Maria și aflat în apropierea casei acesteia din Nazaret, biserica pictată de frații Moroșanu în 1977, apoi vom merge către Biserica Catolică Buna-Vestire în incinta căreia se află grota în care Fecioara Maria a fost înștiințată de Arhanghelul Gavriil că Îl va naște pe Iisus. Ne îndreptăm spre Muntele Tabor, locul unde a avut loc Schimbrea la Faţă a Domnului. Continuăm cu Muntele Fericirilor unde vom vizita biserica ce fost construită pe locul unde Mântuitorul Iisus Hristos a ținut predica despre fericiri. Muntele se înalță la 175 m deasupra nivelului Mării Galileii, dar totodată este la 35m. sub nivelul Mării Mediterane. Opţional, se poate face o frumoasă şi relaxantă croazieră pe Marea Galilei, așa cum era pe vremea Mântuitorului. Vom merge către Capernaum, oraşul cel mai iubit de către Mântuitorul și unde a săvârșit cele mai multe minuni; aici vom putea vedea ruinele Sinagogii şi a casei unde a fost vindecată soacra Sf. Petru. La mică distanță se află Tabgha – loc ce aminteşte de minunea înmulţirii a 5 pâini şi 2 peşti și hrănirea a peste 5000 de oameni. Cazare și cină la hotel în Tiberias/Nazareth.

Ziua 6 Haifa - Tel Aviv – București
Mic dejun. Coboram pe coasta Mării Mediterane pe urmele Sf. Petru până la Cezareea, locul unde Corneliu a fost botezat și de unde Sf. Pavel a plecat la Roma. Ajungem în oraşul Haifa unde vedem panoramic frumoasele grădini suspendate Bahai și Biserica Stella Marris (grota prorocului Ilie Tezviteanul). Ajungem in Tel Aviv, cel mai modern oras din Israel, denumit si „Orasul primaverii” unde facem un un tur si avem timp liber pentru ultimele suveniruri.
In cursul serii ne îndreptăm către Aeroportul din Ben Gurion pentru formalitățile vamale și îmbarcare pentru zborul de București.


Servicii incluse:
• Transport avion București – Tel Aviv – București,
• Taxe de aeroport,
• 5 nopţi cazare la hoteluri de 4* și 3* conform clasificarii din Israel
• Demipensiune (2 mese pe zi - conform programului)
• Transport cu autocar cu aer condiţionat, conform programului,
• Taxe de intrare la obiectivele din program
• Preot însoţitor din partea agentiei și ghid vorbitor de limba română.

Nu sunt incluse:
• Asigurare Covid (storno + medicala);
• Bacşişuri pentru şoferi şi ghizi locali în valoare de 5 euro/pers pe zi (se plătește obligatoriu către ghidul israelian);
• Alte mese decât cele menţionate în program;
• Băuturile la mese;
• Excursiile opționale, pentru grup minim de 30 de persoane;
• Alte taxe şi cheltuieli personale;
• Alte obiective turistice decât cele menţionate;
• Taxe de oraș - plătibile la hotel

Suplimente si reduceri:
Supliment de single: 195 €
Reducere copii 6-12 ani pentru cazare în camera cu 2 adulţi: 20 €
Reducere 15 € pentru a treia persoana in camera

Excursii optionale:
1. Muntele Tabor – 17 € /pers.
2.Manastirea Sf Sava – 12 € /pers.
3. Croaziera Marea Galileei si pranz cu Pestele Sfantului Petru - 35 € /pers.
Se acorda 10% discount la achitarea din ţară a excursiior opţionale.

Conditii de plata:
· 30% avans la inscriere;
· Restul de 70% se achita cu pana la 21 zile inainte de plecare

Important: Disponibilitatea si tariful sejurului sunt valabile in momentul postarii ofertei; datorita faptului ca unele oferte au statut special (early booking, last minute, oferta speciala) precum si dinamicitatii domeniului, tarifele se pot modifica de la un moment la altul, motiv pentru care va rugam sa verificati situatia momentana la agentie.

Oferta din categoria:


 
Pelerinaj ISRAEL - 5 nopti cazare cu demipensiune + bilet avion Bucuresti + taxe aeroport + vizite (taxe intrare incluse) = de la 745 euro/pers - 6 zile / 745 EURO
Plecare Pana la
21.Sep.2023 26.Sep.2023 Rezervare
26.Sep.2023 01.Oct.2023 Rezervare
05.Oct.2023 10.Oct.2023 Rezervare
10.Oct.2023 15.Oct.2023 Rezervare
09.Nov.2023 14.Nov.2023 Rezervare
14.Nov.2023 19.Nov.2023 Rezervare
16.Nov.2023 21.Nov.2023 Rezervare
21.Nov.2023 26.Nov.2023 Rezervare
21.Dec.2023 26.Dec.2023 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 15.09.2023
# #