Circuit REVELION 2023 ISRAEL

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

REVELION 2023 ISRAEL / 6 zile

» Plecari: 29.Dec.2022

» Transport: cu Avion
» Durata: 6 zile
» Pret: de la 1070 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Revelion la Marea Mediterana, in TEL AVIV
Tiberias – Muntele Tabor – Capernaum – Yardenit – Nazaret – Akko – Haifa – Cesarea – Tel Aviv – Ierusalim – Marea Moarta


ZIUA 1 (29.12.2022): BUCURESTI – TEL AVIV – TIBERIAS
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 17:00 pentru imbarcare pe cursa HISKY cu destinatia Tel Aviv. Decolare la ora 20:00 si aterizare pe aeroportul international “Ben Gurion” la ora 22:25. Dupa indeplinirea formalitatilor de intrare in Israel, ne indreptam spre Tiberias pentru cina si cazare la hotel Restal (sau similar).
ZIUA 2 (30.12.2022): TIBERIAS – MUNTELE TABOR – NAZARET – CAPERNAUM – MUNTELE FERICIRILOR – YARDENIT
Mic dejun. Parasim orasul Tiberias si ne indreptam spre Muntele Tabor – vizitarea Bisericii Greco-Ortodoxe, aflate pe locul “Schimbarii la Fata”. Ne deplasam la Nazaret unde vom vizita Biserica Ortodoxa Sfantul Gavril cu Izvorul Mariei – pictata de fratii Morosanu in anul 1977 si a Bisericii Catolice “Buna Vestire”, cea mai mare constructie de cult din Orientul Apropiat. Continuam cu Capernaum, oras denumit ”Cetatea Domnului” pentru ca aici a predicat Fiul lui Dumnezeu, unde vom vizita casa Sfantului Petru. Apoi, vom vizita Tabgha, unde Mantuitorul a savarsit minunea inmultirii a 5 paini si 2 pesti si Biserica Catolica de pe Muntele Fericirilor. Continuam pe Valea Iordanului pana la Yardenit unde vom vizita locul amenajat al Botezului. In functie de timpul ramas a dispozitie si de conditiile meteo va propunem o scurta croaziera optionala pe apele Marii Galileii (tarif informativ: 15 EURO/persoana). Cina si cazare la hotel Restal (sau similar) in Tiberias.
ZIUA 3 (31.12.2022): TIBERIAS – AKKO (ACRE) – HAIFA – CESAREA – TEL AVIV
Mic dejun. Deplasare spre spre Akko, “Capitala Cruciatilor”, unul dintre cele mai vechi porturi din lume, cu o vechime de 4 milenii. Haifa, splendid oras-port la Marea Mediterana, aflat intr-un mare golf la poalele Muntelui Carmel. Vom admira Templul Cultului Bahai cu gradinile pe terase–etajate. Vizitarea Bisericii Stela Maris (Steaua Marii) cu grota Sfantului Prooroc Ilie Tezviteanul. Continuam itinerariul spre Caesarea, fosta capitala a Iudeii in vremea ocupatiei romane. Vom vizita Portul Caesarea, apeductul si amfiteatrul, precum si fortareata Crussader (bilet intrare inclus). Cina si cazare la hotel Herods 5* standard (sau similar) situat la plaja, pe renumita promenada din Tel Aviv. Optional, intre orele 21:30 – 02:30, participare la cina festiva bufet (bauturi incluse), la un restaurant local din Tel Aviv. Se asigura transfer cu autocarul. Pret informativ: 150 EURO/ adult, 80 EURO/ copil. Se achita in agentie. Termen limita de inscriere: 01.11.2022.
ZIUA 4 (01.01.2023): LA MULTI ANI 2023! BETHLEEM – IERIHON – QUMRAN – MAREA MOARTA (excursie optionala)
Mic dejun intarziat. Timp liber la dispozitie. Optional, excursie de 1 zi: Bethleem – Qumram –Ierihon– Marea Moarta. Excursia include: transport cu autocarul (total 170 km), intrari la obiectivele prevazute in program, asistenta turistica, ghid local vorbitor de limba romana la Biserica Sfintei Nasteri din Bethleem.
Deplasare cu autocarul la Bethleem, vizitarea Bisericii Ortodoxe a Nasterii Domnului (aici se afla o icoana a Maicii Domnului ”Aparatoarea Bethleemului”, facatoare de minuni), continuam cu Biserica romano-catolica Sfanta Ecaterina. Deplasare prin desertul Iudeii spre Marea Moarta. Intrare in orasul Ierihon – presupus cel mai vechi oras din lume. Vizita la Biserica Greco – Ortodoxa unde se afla “Dudul lui Zacheu”, la Biserica si Caminul Romanesc de la Ierihon. Privire asupra Muntelui Carantania si a Manastirii Sfantului Gheorghe, unde Mantuitorul a fost ispitit de diavol. Coboram spre Marea Moarta (-400 m), cea mai joasa mare de pe glob si vom ajunge la Qumran (vechiul centru al Esenienilor). Scurta oprire la magazinul cu produse cosmetice realizate de renumita firma Ahava si restaurant cu autoservire. Scurta pauza de 35 minute la Marea Moarta. Pret: 65 euro/persoana (se achita la fata locului); grup minim 20 platitori. Cina si cazare in Tel Aviv.
ZIUA 5 (02.01.2023): TEL AVIV – IERUSALIM – TEL AVIV
Mic dejun. Deplasare la Ierusalim. Incepem programul de vizitare urcand pe Muntele Maslinilor, pentru a vedea de sus panorama Ierusalimului si a Sfintei Cetati. Vizitarea Bisericii Pater Noster (Tatal Nostru), a Bisericii Dominus Flevit (Domnul a plans), Gradina Getsimani cu Biserica Natiunilor, Biserica Mormantului Maicii Domnului. Vom intra in cetate prin Poarta Sfantului Stefan. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 statii in care s-a oprit Isus pe „Drumul Crucii”, pana la Sfantul Mormant. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii, vizitarea tuturor paracliselor sfinte. Vizita la Zidul Plangerii. Pranz la un restaurant local. Intoarcere la Tel Aviv, cazare la acelasi hotel.
ZIUA 6 (03.01.2023): TEL AVIV – BUCURESTI
Mic dejun. Deplasare la aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv. Imbarcare pe cursa HISKY la ora 13:35. Sosire la Bucuresti la ora 16:00.


Servicii incluse:

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ __ _ _ _
PRET/persoana: 1070 EURO
(loc in camera dubla)
Supliment camera single: 390 EURO / persoana
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _


SERVICII INCLUSE:
• transport cu avionul Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti cu compania HISKY;
• asistenta (la Tel Aviv) in aeroport la sosire / plecare;
• 5 nopti cazare cu demipensiune: 2 nopti in Tiberias la hotel echivalent 4* si 3 nopti in Tel Aviv la hotel echivalent 5* standard (in Israel hotelurile nu sunt clasificate pe criteriul stelelor astfel incat numarul de stele precizat in program este o echivalare neoficiala);
• transport autocar modern (aer conditionat) pentru executarea programului;
• intrari la obiectivele precizate in program;
• ghizi locali vorbitori de limba romana pe tot parcursul programului;
• insotitor roman de grup;
• transfer munte Tabor;
• vizite la Akko, Haifa si Cesarea;
• asigurare Covid emisa si valabila in Israel (in cazul unui test PCR pozitiv efectuat dupa sosirea in Israel, acesta asigurare permite recuperarea eventualelor cheltuieli ocazionate de: izolare pana la maxim 7 zile, spitalizare in valoare maxima de 25.000 USD, transferuri, modificarea returului pentru biletul de avion);
• taxele de aeroport (pot suferi modificari).
Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna august 2022. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

NU SUNT INCLUSE:
• cina festiva Revelion cu bauturi incluse (optionala): 150 EURO/ adult, 80 EURO/ copil 2-12 ani. Se achita in agentie. Termen limita de inscriere: 01.11.2022;
• excursie de o zi BETHLEEM – QUMRAM – IERIHON – MAREA MOARTA (optionala): 65 EURO/persoana (pret valabil pentru minim 20 persoane platitoare); se rezerva si se achita la fata locului;
• asigurarea medicala si storno cu extensie COVID-19 (obligatorie) - se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• bauturi, mese optionale care nu sunt incluse in program;
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, ghizi locali): 30 EURO/persoana - se practica in Israel, se achita la sosire.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
29.12.2022: Bucuresti 20:00 – Tel Aviv 22:25 durata zborului: 2h25 minute
03.01.2023: Tel Aviv 13:35 – Bucuresti 16:00 durata zborului: 2h25minute

DESCRIERE HOTELURI:
Hotelul HERODS echivalent 5* standard este situat in cea mai populara zona din Tel Aviv, langa plaja cu nisip. Hotelul ofera camere moderne, echipate cu TV LCD, acces wifi gratuit, facilitati pentru preparare ceai si cafea, seif, TV, telefon, baie cu dus si uscator de par. Notat de booking cu 8,1.
Pagina web: https://www.herods-hotels.com/herods-hotels/herods-tel-aviv/
Hotelul Restal echivalent 4*- este situat in centrul orasului Tiberias, la mai putin de 10 minute de mers pe jos de Marea Galilee. Hotelul este complet renovat si ofera camere moderne, seif, TV, telefon, baie cu dus si uscator de par. Notat de booking cu 7,4.
Pagina web: https://restalhotel.com-israel.com/en/GRUP MINIM:
35 persoane. Supliment grup 34-30 persoane: 35 EURO/persoana; Supliment grup minim 29-25 persoane: 80 euro/persoana; Pentru un numar mai mic de 25 participanti pretul se recalculeaza sau circuitul se anuleaza. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula acest program daca nu se vor inscrie minim 25 participanti pana cu o luna inainte de plecare. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.


Oferta din categoria:


 
REVELION 2023 ISRAEL - 6 zile / 1070 EURO
Plecare Pana la
29.Dec.2022 03.Jan.2023 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 16.09.2022
# #