Circuit Revelion Israel - Perioada: 29.12.2020 – 03.01.2021

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Revelion Israel - Perioada: 29.12.2020 – 03.01.2021 / 6 zile

» Plecari: 29.Dec.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 6 zile
» Pret: de la 995 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 20.12.2020
» Categorie cazare 4*

» Traseu: Tel Aviv – Caesarea – Haifa – Nazaret – Muntele Tabor – Capernaum – Ierusalim – Ierihon –
Qumran – Marea Moarta – Bethleem


PROGRAMUL CIRCUITULUI:
ZIUA 1 (29.12): BUCURESTI – TEL AVIV Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 08:00 pentru imbarcare pe cursa EL AL cu destinatia Tel Aviv. Decolare la ora 11:00 si aterizare pe aeroportul international “Ben Gurion” la ora 13:35. Dupa formalitatile vamale nhe indreptam spre cetatea Jaffa unde vom vizita Biserica Otodoxa Sfantul Mihail si Biserica Sfantul Petru. Vom face turul orasului Tel Aviv, cel mai cosmopolit oras din Israel. Cina si cazare la Hotel Grand Beach 4* standard local (sau similar) in Tel Aviv.
ZIUA 2 (30.12): TEL AVIV – CAESAREA – NAZARET – HAIFA (cca 208 km) Mic dejun. Deplasare spre Caesarea, fosta capitala a Iudeii in vremea ocupatiei romane. Vom vizita Portul Caesarea, apeductul si amfiteatrul, precum si fortareata Crussader (bilet intrare inclus). Ne indreptam spre Nazaret unde vom vizita Biserica Ortodoxa Sfantul Gavril cu Izvorul Mariei – pictata de fratii Morosanu in anul 1977 si a Bisericii Catolice “Buna Vestire”, cea mai mare constructie de cult din Orientul Apropiat. Deplasare la Muntele Tabor pentru vizitarea Bisericii Greco-Ortodoxe, aflate pe locul “Schimbarii la Fata” (transfer cu microbuze inclus). Ne continuam drumul spre Haifa, splendid oras-port la Mediterana, aflat intr-un mare golf la poalele Muntelui Carmel. Vom admira Templul Cultului Bahai cu gradinile pe terase–etajate. Vizitarea Bisericii Stela Maris (Steaua Marii) cu grota Sfantului Prooroc Ilie Tezviteanul. Cina si cazare la hotel Dan Panorama standard local (sau similar) in Haifa.
ZIUA 3 (31.12): HAIFA – TIBERIAS – CAPERNAUM – MUNTELE FERICIRILOR (171 km) Mic dejun. Deplasare la Capernaum, oras denumit ”Cetatea Domnului” pentru ca aici a predicat Fiul lui Dumnezeu, unde vom vizita casa Sfantului Petru. Apoi, vom vizita Tabgha, unde Mantuitorul a savarsit minunea inmultirii a 5 paini si 2 pesti si Biserica Catolica de pe Muntele Fericirilor. Plimbare pe apele Marii Galileii cu o “copie a barcii lui Isus” (tarif informativ: 10 EURO/persoana). Oprire pentru masa de pranz la un restaurant cu specific local. Deplasare la Haifa pentru cina la hotel. Optional, intre orele 22:00 – 03:00, CINA FESTIVA REVELION 2021 la salonul de festivitati HANESICA (PRINTESA) in Haifa. Salonul este decorat ca o gradina tropicala si dispune de 550 locuri, 2 ecrane cu proiectie si un ecran LCD. Se asigura transfer cu autocarul. Cina este bufet, cu bauturi incluse si program artistic.
ZIUA 4 (01.01): LA MULTI ANI 2021! HAIFA – IERUSALIM (cca 158 km) Mic dejun. Deplasare la Ierusalim. Incepem programul de vizitare urcand pe Muntele Maslinilor pentru a vedea de sus panorama Ierusalimului si a Sfintei Cetati. Vizitarea Bisericii Pater Noster (Tatal Nostru), a Bisericii Dominus Flevit (Domnul a plans), Gradina Getsimani cu Biserica Natiunilor, Biserica Mormantului Maicii Domnului. Vom intra in cetate prin Poarta Sfantului Stefan. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 statii in care s-a oprit Isus pe „Drumul Crucii”, pana la Sfantul Mormant. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii, vizitarea tuturor paracliselor sfinte. Vizita la Zidul Plangerii. Pranz la un restaurant local. Cina si cazare la hotel Jerusalem Gold 4* standard local (sau similar) in Ierusalim.
ZIUA 5 (02.02.2021): IERUSALIM – IERIHON – QUMRAN – MAREA MOARTA (cca 150 km) Deplasare prin desertul Iudeii spre Marea Moarta. Intrare in orasul Ierihon – presupus cel mai vechi oras din lume. Vizita la Biserica Greco – Ortodoxa unde se afla “Dudul lui Zacheu”, la Biserica si Caminul Romanesc de la Ierihon. Privire asupra Muntelui Carantania si a Manastirii Sfantului Gheorghe, unde Mantuitorul a fost ispitit de diavol. Coboram spre Marea Moarta (-400 m), cea mai joasa mare de pe glob si vom ajunge la Qumran (vechiul centru al Esenienilor). Scurta oprire la magazinul cu produse cosmetice realizate de renumita firma Ahava si restaurant cu autoservire. Scurta pauza de 35 minute la Marea Moarta. Deplasare pentru cina si cazare la hotel in Ierusalim.
ZIUA 6 (03.01): IERUSALIM – BETHLEEM – TEL AVIV - BUCURESTI Mic dejun. Deplasare cu autocarul la Betleem, vizitarea Bisericii Ortodoxe a Nasterii Domnului (aici se afla o icoana a Maicii Domnului ”Aparatoarea Bethleemului”, facatoare de minuni), continuam cu Biserica romano-catolica Sfanta Ecaterina si Grota “Laptelui”. In jurul orei 13:00 ne pregatim pentru transfer la aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv. Imbarcare pe cursa EL AL la ora 17:50. Sosire la Bucuresti la ora 20:35.


ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
29.12.2020: Bucuresti 11:00 – Tel Aviv 13:35 durata zborului: 2h35 minute
03.01.2021: Tel Aviv 17:50 – Bucuresti 20:35 durata zborului: 2h45minute


GRUP MINIM:
30 persoane. Supliment grup 25-29 persoane: 45 EURO/persoana. Supliment grup 20-24 persoane: 75 EURO/persoana;
Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau circuitul se anuleaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.


TERMENE DE PLATA:
• 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
• 30% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii;
• 50% din pretul pachetului turistic cu minim 45 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 45 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
• 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 90 zile - 60 zile inaintea plecarii;
• 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 30 zile inaintea plecarii;
• 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile - 15 zile inaintea plecarii;
• 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile calendaristice inainte
de data plecarii sau pentru neprezentarea la program.
IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

OBSERVATII:
• DOCUMENTE NECESARE CALATORIEI: PASAPORT SIMPLU ELECTRONIC VALABILE MINIM 6 LUNI DE LA INCHEIEREA
CALATORIEI; TOTI COPIII AU NEVOIE DE PASAPORT;
• VIZA PENTRU ISRAEL ESTE GRATUITA SI SE OBTINE PE AEROPORTUL DIN TEL AVIV, LA SOSIRE;


Oferta speciala valabila in limita locurilor disponibile!
Pentru verificarea disponibilitatii, va rugam sa contactati agentia ECOVOYAGE TOUR!

Agentia isi rezerva dreptul de a modifica tarifele si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila.
- Din acest motiv, va rugam sa verificati la agentie detaliile ofertelor de care sunteti interesati inainte de a face o rezervare.
- Informatiile primite in agentie vor avea intotdeauna prioritate !
3


Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE:
• transport cu avionul Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti cu compania EL AL;
• asistenta (la Tel Aviv) in aeroport la sosire;
• 5 nopti cazare cu demipensiune la hotel 4* standard local (echivalent 3*superior european): 1 noapte in Tel
Aviv, 2 nopti in Haifa, 2 nopti in Ierusalim;
• transport autocar modern (aer conditionat) pentru executarea programului;
• intrari la obiectivele precizate in program;
• ghizi vorbitori de limba romana specializati in actiuni turistice / pelerinaje;
• bilet intrare Parcul National din Caesarea;
• transfer munte Tabor;
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna iulie 2020. In situatia majorarii acestor taxe de catre compania aeriana pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

NU SUNT INCLUSE:
• cina festiva Revelion cu bauturi incluse: 130 EURO/ adult, 65 EURO/ copil 2-12 ani. Se achita in agentie.
• asigurarea medicala (optionala);
• asigurarea storno (optionala) se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice;
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
• bauturi, mese optionale sau alte intrari care nu sunt incluse in program;
• bacsisurile pentru prestatorii locali (ex: soferi, ghizi locali): 30 EURO/persoana – se practica in Israel, se achita la sosire

Oferta din categoria:


 
Revelion Israel - Perioada: 29.12.2020 – 03.01.2021 - 6 zile / 995 EURO
Plecare Pana la
29.Dec.2020 03.Jan.2021 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 27.07.2020
# #