Circuit Revelion Israel

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Revelion Israel / 8 zile

» Plecari: 29.Dec.2019

» Transport: cu Avion
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 529 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Tel Aviv – Jaffa – Bethleem – Ierusalim – Masada – Ierihon – Marea Moarta – Yardenit – Capernaum – Nazaret – Cezareea – Haifa – Eilat – Tel Aviv


Detalii program:

Ziua 1: 29.12.2019 Bucuresti - Tel Aviv – Jaffa – Bethleem
Ora 08:00 - Intalnire pe aeroportul din Otopeni cu reprezentantul Europa Travel si imbarcare pentru zborul El Al catre Tel Aviv.
Ora 11:00 - Decolare spre Tel aviv, sosire pe aeroportul Ben Gurion, la ora 13:45. Continuam cu turul panoramic al orasului & Jaffa - partea veche araba a orasului. Este mult mai veche - Tel Aviv a fost intemeiat in 1909 - si acum este un fel de Sfertul Latin al orasului. Desi are multe boutiquri moderne, inca mai retine din atmosfera de oras arab. Cazare in Bethlehem si cina.

Ziua 2: 30.12.2019 Bethleem – Ierusalim
Mic dejun. Vom pleca catre Ierusalim, vom urca pe Muntele Maslinilor si vizitam: Manastirea Tatal Nostru - construita pe locul unde Iisus i-a invatat pe ucenici rugaciunea Tatal Nostru, Biserica Lacrima, Gradina Ghetsimani - locul unde obisnuia Iisus sa se retraga si sa se roage si Biserica Tuturor Natiunilor - construita pe locul unde, conform traditiei, Iisus Hristos s-a rugat in ultima noapte de libertate.
Traversand paraul Chedron intram in cetatea Ierusalimului prin Poarta Sf. Stefan si parcurgem pe jos Via Dolorosa - Drumul Crucii, cu cele 14 opriri - o strada aflata in Orasul Vechi despre care traditia crestina spune ca este drumul pe care Iisus Hristos a trecut, purtand crucea, spre locul sau de rastignire. Drumul Crucii se sfarseste la Biserica Sfantului Mormant, unde vom parasi Via Dolorosa prin Cartierul Evreiesc si ne indreptam catre Zidul Plangerii, unde vom poposi pentru scurt timp, Muntele Sion, Foisorul “Cina cea de Taina”, Biserica Adormirii Maicii Domnului si Mormantul lui David. Cazare si cina in Bethlehem.

Ziua 3: 31.12.2019 Bethleem –Masada – Ierihon – Marea Moarta
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Masada-Ierihon si Marea Moarta. Masada - o fortareata antica situata pe o colina, unde se poate urca cu telecabina la ruinele cetatii unde a avut loc cea mai eroica rezistenta a iudeilor in razboiul impotriva romanilor.Sosim in Qumran - tinut desertic, in ale carui grote au fost gasite „Manuscrisele de la Marea Moarta”. Plecare spre Ierihon, scurt popas la Marea Moarta. Cazare in Bethlehem. BONUS - CINA SPECIALA DE ANUL NOU (31.12.2019) la hotelul unde vom fi cazati. LA MULTI ANI 2020!!!

Ziua 4: 0.01.2020 Bethleem
Mic dejun. Timp liber pentu relaxare dupa noaptea de revelion, dupa amiaza impreuna cu ghidul vom merge pentru a descoperii imprejurimile orasului. In Bethleem vom vizita Biserica Nativitatii, locul nasterii lui Iisus si vom face popas in Piata Ieslei, situata in partea veche a orasului. Continuam cu scurt popas la: Biserica Nativitatii, locul nasterii lui Iisus si vom face popas in Piata Ieslei, situata in partea veche a orasului. Cazare si cina in Bethlehem.


Ziua 5: 02.01.2020 Bethleem – Yardenit – Capernaum – Nazaret
Dupa micul dejun va propunem o excursie optionala la : Yardenit-Capernaum-Nazaret. Deplasare la Yardenit, locul unde Iordanul paraseste Marea Galileii. Zona este amenajata pentru a permite pelerinilor sa intre in apele sfinte unde a fost desavarsit botezul lui Iisus. Deplasare la Muntele Fericirilor unde Iisus a tinut predica despre fericiri. Continuam cu Biserica cu acelasi nume si vizitarea Carpenaum-ului - Casa Sfintilor Petru si Andrei si apoi Tabgha - Biserica Inmultirii Painilor si a Pestilor. Traseul continua spre Cana Galileei si vizitam Biserica Minunii si Casa Nuntii, unde Iisus a savarsit prima minune, transformand apa in vin. In apropiere de Cana Galileei vom vizita orasul copilariei lui Iisus, Nazaret cu Biserica Ortodoxa Buna Vestire, ridicata pe locul Izvorului Fecioarei Maria. Cazaresi cina in Bethlehem.

Ziua 6: 03.01.2020 Bethleem - Cezareea – Haifa
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Cezareea si Haifa.
Cezareea - a fost un important centru al crestinatstii in primul mileniu al erei crestine.
Haifa, splendid oras, port la Mediterana, situat intr-un superb golf, la poalele Muntelui Carmel.
Vom admira Templul Cultului Bahai, cu gradinile sale persane superb terasate, inclus pe lista Patrimoniului UNESCO (privire din punctul de panorama) si incantati de atata frumusete, vom poposi la Biserica Stella Maris – Steaua Marii (sediul Ordinului calugaresc al Carmelitilor), cu altarul asezat deasupra Grotei Sf. Prooroc Ilie Tezviteanul.
Cazare si cina in Bethlehem.


Ziua 7: 04.01.2020 Bethleem – Eilat
Mic dejun. Excursie optionala la Eilat. Oras din extremitatea sudica a Israel-ului, un port aglomerat, dar in acelasi timp si o statiune populara aflata in nordul Marii Rosii in Golful Eilat. Vom face un tur panoramic si apoi vom avea timp liber pentru a descoperi frumusetea si atractiile orasului. Vizita la acvariul Marina Park. Cazare si cina in Bethlehem.

Ziua 8: 05.01.2020 Bethleem – Ein Karem –- Tel Aviv – Bucuresti
Mic dejun. Deplasare la Ein Karem, loc al intalnirii Fecioarei Maria cu Elisabeta. Aici se viziteaza Biserica “Sf. Ioan Botezatorul” ridicata pe locul nasterii “celui mai mare om nascut din femeie”. Transfer la aeroport pentru zborul catre Bucuresti. Ora 17:40- decolare din Tel Aviv, sosire in Bucuresti - Aeroportul Henri Coanda la ora 20:25.Servicii incluse:
Servicii incluse:
Bilet de avion Bucuresti -Tel Aviv-Bucuresti, Compania El Al;
7 nopti cazare in Bethleem la hotel categoria locala echivalent 4* cu Mic dejun si cina - CINA SPECIALA DE ANUL NOU (31.12.2019) la hotelul unde vom fi cazati;
Tururile prevazute in cadrul excursiei cu autocar clasificat CATEGORIA LOCALA – echivalent 2*;
Transfer aeroport-hotel-aeroport;
Tel Aviv- turul panoramic al orasului & Jaffa;
Ierusalim- turul orasului;
Excursie la Ein Karem si vizita la - Biserica “Sf. Ioan Botezatorul”;
Ghid local;
Bilete de intrare pentru tururile mentionate ca fiind incluse;
Asistenta turística in limba romana.

Nu sunt incluse:
Taxele de aeroport si taxa de serviciu: 99 Euro/persoana;
Excursiile optionale;
Asigurarea storno si medicala;
Alte servicii neincluse in program(bacsis pentru sofer si ghid, se va achita local aproximativ:2 eur/persoana/zi pentru sofer si 2 eur/persoana/zi pentru ghid);
Excursii optionale :
Yardenit-Capernaum-Nazaret: 60 Euro/adult si 40 Euro/per copil 2-12 ani; Pretul include: transport clasificat si ghid roman; Nu include: intrari(Capernaum, Yardenit , Tabgha - 6 euro/persoana);
Yardenit-Capernaum-Nazaret. Deplasare la Yardenit, locul unde Iordanul paraseste Marea Galileii. Zona este amenajata pentru a permite pelerinilor sa intre in apele sfinte unde a fost desavarsit botezul lui Iisus. Deplasare la Muntele Fericirilor unde Iisus a tinut predica despre fericiri. Continuam cu Biserica cu acelasi nume si vizitarea Carpenaum-ului - Casa Sfintilor Petru si Andrei si apoi Tabgha - Biserica Inmultirii Painilor si a Pestilor. Traseul continua spre Cana Galileei si vizitam Biserica Minunii si Casa Nuntii, unde Iisus a savarsit prima minune, transformand apa in vin. In apropiere de Cana Galileei vom vizita orasul copilariei lui Iisus, Nazaret cu Biserica Ortodoxa Buna Vestire, ridicata pe locul Izvorului Fecioarei Maria.

Masada-Ierihon si Marea Moarta: 65 Euro/adult si 55 Euro/per copil 2-12 ani; Pretul include: transport clasificat si ghid roman; Nu include: urcarea cu telecabina 24 euro/persoana);
Masada-Ierihon si Marea Moarta. Masada - o fortareata antica situata pe o colina, unde se poate urca cu telecabina la ruinele cetatii unde a avut loc cea mai eroica rezistenta a iudeilor in razboiul impotriva romanilor.Sosim in Qumran - tinut desertic, in ale carui grote au fost gasite „Manuscrisele de la Marea Moarta”. Plecare spre Ierihon, oprire la Marea Moarta.

Cezareea si Haifa - 65 Euro/adult si 45 Euro/per copil 2-12 ani; Pretul include: transport clasificat si ghid roman; Nu include: intrarea la Caesarea 15 Euro/persoana si intrarea la Qumran – 11 euro/persoana);
Cezareea si Haifa. Cezareea - a fost un important centru al crestinatstii in primul mileniu al erei crestine.Continuam catre Haifa- al treilea oras ca marime din Israel si unul din cele mai importante porturi comerciale la Marea Mediterana. Vom face un tur de oras. Vizitam prin imprejurimile orasului: gradini suspendate Bahai, cat si biserica Stella Marris, muntele Carmel si grota prorocului Ilie.
Eilat - 69 Euro/adult si 60 Euro/per copil 2-12 ani (nu include vizita la Marina Park cu pranz inclus - 35 euro/persoana). Pretul include: transport clasificat si ghid roman; Nu include: intrari;
Eilat - Oras din extremitatea sudica a Israel-ului, un port aglomerat, dar in acelasi timp si o statiune populara aflata in nordul Marii Rosii in Golful Eilat. Vom face un tur panoramic si apoi vom avea timp liber pentru a descoperi frumusetea si atractiile orasului. Vizita la acvariul Marina Park.
Grup minim excursii optionale : 25 persoane;

Orar de zbor, Compania El Al :
LY 574 Bucuresti - Tel Aviv: 11:00 – 13:30 / LY 571 Tel Aviv-Bucuresti: 17:45 – 20:30.
Compania aeriana si orarul de zbor se pot modifica pana la data calatoriei.

Grup minim circuit: 35 persoane.

Oferta din categoria: 
Revelion Israel - 8 zile / 529 EURO
Plecare Pana la
29.Dec.2019 05.Jan.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 16.04.2019
# #