Circuit Sarbatoarea INALTARII in ISRAEL: 5 nopti cazare cu demipensiune + bilet avion Bucuresti + taxe aeroport + vizite (taxe de intrare incluse)

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Sarbatoarea INALTARII in ISRAEL: 5 nopti cazare cu demipensiune + bilet avion Bucuresti + taxe aeroport + vizite (taxe de intrare incluse) / 6 zile

» Plecari: 09.Jun.2021

» Transport: cu Avion
» Durata: 6 zile
» Pret: de la 495 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Bucuresti - Tel Aviv - Bethlehem - Ierusalim - Hozeva - Marea Moarta - Ierihon - Nazareth - Tel Aviv - Bucuresti


Nota: Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partaj in camera dubla sau tripla, nu vor plati diferenta de single, aceasta fiind suportata de catre agentie.

Program:
Ziua 1
Bucuresti - Tel Aviv - Mormantul Sf. Gheorghe - Bethlehem
Intalnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agentiei cu 3 ore inainte de plecare. La ora 11:00 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul din Tel Aviv la 13:30. Vizita la Biserica Sf. Gheorghe - Lod, care adaposteste Mormantul Sfantului. Cina si cazare Bethlehem/ Hebron/ Ramallah.

Ziua 2
Ierusalim - Ein Karem - Muntele Eleon - Bethlehem - Biserica Nasterii Mantuitorului
Mic dejun. Plecare spre Ein Karem - patria Sf. Ioan Botezatorul. Vizita la Biserica Nasterii Sf. Ioan Botezatorul si la Izvorul unde a avut loc intalnirea Maicii Domnului cu Elisabeta. Se continua cu M-tele Eleon la Biserica ortodoxa a Inaltarii Mantuitorului la cer si Biserica unde s-a aflat Capul Sf. Ioan Botezatorul. Vizita la Manastirea Sf. Pelaghia unde se afla icoana Mantuitorului facatoare de minuni - Pantocrator. Se continua cu Muntele Maslinilor, Valea Chedronului - Locul Judecatii de Apoi si Poarta de aur. Deplasare spre Bethlehem, unde se va vizita Biserica Nasterii Mantuitorului si Biserica Sf. Ecaterina. Optional: Manastirea Sf. Sava cel Sfintit in desertul Iudeii (10 euro/pers). Cina si cazare Bethlehem/ Hebron/ Ramallah.

Ziua 3
Ierusalim - Biserica Mormantul Maicii Domnului - Gradina Ghetimani - Drumul Crucii
Mic dejun. Plecare spre Ierusalim, vizita la Biserica Mormantul Maicii Domnului. Gradina Ghetimani - locul mult iubit de Domnul, acolo unde obisnuia sa se roage si unde a fost prins. Se va intra pe poarta Sf. Stefan si se parcurge Drumul Crucii cu cele 14 opriri. Ajungand in Cetatea Sfanta, se viziteaza Biserica Sfintei Invieri cu Golgota, Piatra Ungerii, Sfantul Mormant si locul unde s-a aflat Sfanta Cruce. Timp liber la dispozitie pentru rugaciune si pentru eventualele cumparaturi een zona comerciala din imprejurimi. Muntele Sion cu vizita la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Cina cea de Taina si Mormantul prorocului David. Vizita la Zidul Plangerii. Cina si cazare Bethlehem/ Hebron/ Ramallah.

Ziua 4
Hozeva - Sf. Ioan Iacob Romanul - Ierihon - Marea Moarta - Manastirea Sf. Gherasim
Mic dejun. Optional: Plecare spre Manastirea Hozeva din desertul Iudeii, care adaposteste Moastele Sfantului Ioan Iacob Romanul. Ierihon este considerat cel mai vechi oras din lume, iar aici se viziteaza Asezamantul Romanesc - unde parintele va face o rugaciune pentru cei care ajung in acest lacas, Biserica Dudul lui Zaheu, Muntele Ispitirii Carantania-vedere generala cu oprire la Marea Moarta pentru baie si cumparaturi produse cosmetice. Pesterile de la Qumran - vedere generala din autocar. Plecare spre hotel cu oprire la Manastirea Sfantului Gherasim de la Iordan (45 euro/pers). Cina si cazare Bethlehem/ Hebron/ Ramallah.

Ziua 5
Raul Iordan - Mt. Tabor - Nazareth - Tiberias - Galileea - Capernaum
Mic dejun. Se incepe programul cu Raul Sf. Iordan - in care a fost botezat Mantuitorul IIsus Hristos, oprire pentru baie si botez simbolic. Optional: Muntele Tabor - Biserica Schimbarii la Fata, unde Domnul le-a aratat ucenicilor firea Sa Dumnezeiasca (10 euro/pers). Nazareth - vizitarea Bisericii Sf. Fecioare Maria si a Izvorului Maicii Domnului, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea ca va naste pe Mesia. Cana Galileii - Biserica din locul primei minuni savarsite de Iisus la nunta lui Simon si transformarea apei in vin. Optional: Croaziera pe Marea Galileii pe urmele Sf. Apostol Petru, unde se va servi pranzul gustand din Pestele Sf. Petru (30 euro/pers.). Oprire la Biserica Ortodoxa cu hramul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel - Capernaum. Deplasare spre Haifa pentru panorama asupra faimoaselor gradini Bahais. Cina si cazare Bethlehem/ Hebron/ Ramallah.

Ziua 6
Tel Aviv - Yafo - Bucuresti
Mic dejun. Plecare spre aeroportul din Tel-Aviv, cu oprire in Tel-Aviv Yafo si timp liber de-a lungul marii Mediterane. Se pot vizita bisericile Sf. Arhanghel Gavril, Sf. Petru sau Podul Dorintelor si vestigii istorice. Decolare la 17:40 cu sosire in Bucuresti - Henri Coanda la ora 20:25.


Servicii incluse:
- bilet de avion Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti
- taxele de aeroport
- transfer aeroport - hotel - aeroport
- bagaj de cala (20 kg/pers) + bagaj de mana (8 kg/pers)
- 1 mic dejun si 1 cina in avion cu bauturi incluse
- 5 nopti cazare cu demipensiune la hotel de 4*
- transport cu autocar modern - aer conditionat
- ghid vorbitor de limba romana
- preot insotitor de grup din partea agentiei
- taxele de intrare la obiectivele turistice din program

TARIFUL NU INCLUDE
- asigurare COVID storno + medicala (recomandata)
- bauturile alcoolice si racoritoare la mese
- mesele de pranz
- excursiile optionale din program : Slujba de Noapte la Mormantul Sfant,
precum si alte excursii propuse la fata locului (grup minim 30 pers)
- bacsis 5 euro/zi pentru ghid si sofer (se achita obligatoriu in prima zi a pelerinajului)

Condaitii de plata si penalizari:
- 30% - avans pentru rezervare ferma;
- 70% - se plateste cu 30 zile inaintea plecarii.
Penalizarile care se aplica in cazul in care turistul renunta la pachetul de servicii sunt urmatoarele:
a) 30% din costul excursiei, renuntarea se face incepand de la confirmarea serviciilor pana cel putin cu 30 de zile inainte de inceperea circuitului.
b) 100% din costul circuitului pentru retragerea in intervalul 30 - 0 zile inainte de plecare/intrare.

Nota:
-Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cu cel putin 6 luni de la data intoarcerii.

Oferta din categoria:


 
Sarbatoarea INALTARII in ISRAEL: 5 nopti cazare cu demipensiune + bilet avion Bucuresti + taxe aeroport + vizite (taxe de intrare incluse) - 6 zile / 495 EURO
Plecare Pana la
09.Jun.2021 14.Jun.2021 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 22.02.2021
# #