Circuit Tel Aviv Explorer

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Tel Aviv Explorer / 5 zile

» Plecari: 22.Oct.2020, 17.Sep.2020, 14.May.2020, 23.Mar.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 5 zile
» Pret: de la 620 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: -


În această călătorie avem ocazia să descoperim:
Tel Aviv – Nazareth - Capernaum – Tabgha - Muntele Fericirilor
Ierusalim: Muntele Măslinilor, Via Dolorosa, Golgota, Biserica Sfântului Mormânt


 Ziua 1. București – Tel Aviv
Călătoria noastră începe din aeroportul Otopeni de unde ne îmbarcăm pentru zborul spre Tel Aviv. După aterizare, îmbarcare în microbuzul de transfer şi deplasare către hotelul nostru din Tel Aviv. Cazare hotel 4* în Tel Aviv. Program liber la dispoziţie. Vă recomandăm să mergeţi în Piața Levinsky pentru o degustare a celor mai reprezentative delicii culinare autohtone, printre acestea regăsindu-se tradiționalul falafel și o porție de hummus, iar la desert, cel mai bun sortiment de martipan. Aici vom avea parte de un adevărat festin al simțurilor, compus în mare parte din standurile imigranților veniți aici din Thessaloniki și Bulgaria, unde veţi găsi o mare varietate de produse, de la condimente și miere de albine, până la obiecte de artizanat. La standurile cu mâncare vei găsi preparate pregătite după rețete transmise din generație în generație, o adevărată călătorie inițiatică în bucătăria tradițională locală, pe care niciun restaurant cu specific nu o poate egala.


 Ziua 2. Nazareth – Capernaum - Tabgha – Marea Galileii
Program liber în Tel Aviv sau excursie opţionala cu ghid local în nordul Israelului. Prima oprire va fi în orașul Nazareth, situat în partea nordică a Israelului, descris ca fiind locul copilăriei lui Iisus Hristos. Aici vom vizita Biserica Ortodoxă Sf. Gavriil, ridicată deasupra izvorului considerat a fi cel al Fecioarei Maria și aflat în apropierea casei acesteia din Nazareth, apoi vom merge către Biserica Catolică Buna-Vestire în incinta căreia se află grota în care Fecioara Maria a fost înștiințată de Arhanghelul Gavriil că Îl va naște pe Iisus. Ne îndreptăm spre Capernaum, oraşul cel mai iubit de către Mântuitorul și unde a săvârșit cele mai multe minuni; aici vom putea vedea ruinele Sinagogii şi a casei unde a fost vindecată soacra Sf. Petru. La mică distanță se află Tabgha – loc ce aminteşte de minunea înmulţirii a 5 pâini şi 2 peşti și hrănirea a peste 5000 de oameni. Continuăm cu Muntele Fericirilor unde vom vizita biserica ce fost construită pe locul unde Mântuitorul Iisus Hristos a ținut predica despre fericiri. Muntele se înalță la 175 m deasupra nivelului Mării Galileii, dar totodată este la 35m. sub nivelul Mării Mediterane
Ne urcăm la bordul uni vas de croazieră şi facem o plimbare pe Marea Galileii.
Coborâm pe valea Iordanului cu oprire la râul Iordan si vom vedea locul real al Botelului lui Iisus unde este un locul amenajat pentru binecuvântarea credincioșilor în apele Râului Iordan. Seara întoarcere in Tel Aviv şi cazare la acelaşi hotel.

 Ziua 3. Tel Aviv
Program liber. Optional tur de Tel Aviv cu ghid local. Tel Avivul este al doilea cel mai mare oraș din Israel după Ierusalim, centru economic, cultural și de afaceri al țării. Ghidul nostru ne va călăuzi prin oraș, unde vom descoperi istoria poporului evreu, vom vizita Muzeul Diasporei, Portul Old Jaffa, centrul vechi al orașului cu Piața Rabin, unde primul ministru a fost asasinat în 1995, apoi mergem la Neve Tzedek, primul cartier evreiesc construit aici. Oprim la Nachlat Binyamin, un market stradal cu muzicanți și tarabe pe care vei găsi înșirate bijuterii și accesorii lucrate manual. Ultimul popas îl facem pe Strada Shenkin, una dintre cele mai frumoase zone din Tel Aviv, înțesată de cafenele și anticariate. Revenim seara la hotelul din Tel Aviv pentru cazare.
 Ziua 4. Tel Aviv - Ierusalim
Timp liber în Tel Aviv sau excursie opţională în Ierusalim. Petrecem ziua de azi cu un tur de explorare a Ierusalimului vechi și nou. Pornim de la Muntele Măslinilor, de unde ne vom bucura de o vedere panoramică asupra întregului oraș. Acest loc are semnificații biblice, fiind locul din care Iisus s-a ridicat la ceruri și devenid un important loc de pelerinaj pentru ortodocși, catolici și protestanți. Continuăm turul cu Grădina Ghetsimani, aflată la poalele Muntelui Măslinilor, cunoscută ca locul în care Iisus s-a rugat și unde apostolii săi au dormit sub cerul liber în noaptea dinainte de crucificare. De aici pornim către centrul istoric al Ierusalimului și vizităm Zidul de Vest aflat în Cartierul Evreiesc, numit și Zidul Plângerii, vechi de peste 2000 de ani. Aici credincioșii își scriu rugăciunile pe bilețele, apoi le așează în crăpăturile zidului în speranța că se vor îndeplini. Urmăm în continuare calea Mântuitorului, pe Via Dolorosa, drumul pe care acesta a mers spre locul crucificării. Urmează Golgota, Biserica Sfântului Mormânt și Piatra Ungerii, locul unde se crede că a fost așezat trupul Său înainte de a fi înmormântat. Părăsim vechiul oraș, nu înainte de a trece prin Piața Evreiască și YadVashem, Muzeul Memorial al Holocaustului din Centrul Nou al orașului Ierusalim, unde sunt păstrate exponate ce amintesc poveștile de viață ale evreilor din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Revenim seara la hotelul din Tel Aviv.

 Ziua 5. Tel Aviv – București
Ne luăm la revedere de la Tel Aviv și ne îmbarcăm pentru zborul spre casă.BONUSURI
• NOU! Pachet full included PELLERIN: 10 % Discount la achitarea din ţară a excursiilor opţionale 1+2+3 (de mai jos) pentru posesorii de Pellerin Club Card
• 5 % Discount la achitarea din ţară a excursiilor opţionale 1+2+3 (de mai jos)

OPȚIONALE
1.Excursie Nazareth, Capernaum, Tabgha, Marea Galileei - 85 €/pers.
2.Tur ghidat în Tel Aviv - 50 €/pers.
3.Tur ghidat în Ierusalim - 65 €/pers.


SUPLIMENTE & REDUCERI

• Supliment de single 265 €
• Reducere copil 6-12 ani - 20 €, pentru cazare în cameră dublă cu 2 adulţiServicii incluse:
PREŢUL INCLUDE
• Bilet avion Bucuresti – Tel Aviv si retur;
• Programul este de tip City Break (Atentie, locurile sunt limitate) cu date fixe de plecare
• 4 cazari la hotel de 4*
• 4 mic dejun;
• Transfer aeroport - hotel - aeroport
• Însoţitor de grup din partea agenţiei pe toată durata de desfăşurare a programului.NU SUNT INCLUSE ÎN PREŢ

• Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale.
• Excursiile opționale pentru grup de minim 25 persoane;

Oferta din categoria:


 
Tel Aviv Explorer - 5 zile / 620 EURO
Plecare Pana la
22.Oct.2020 26.Oct.2020 Rezervare
17.Sep.2020 21.Sep.2020 Rezervare
14.May.2020 18.May.2020 Rezervare
23.Mar.2020 27.Mar.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 14.11.2019
# #