Circuit CARNAVAL VENETIA

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

CARNAVAL VENETIA / 5 zile

» Plecari: 18.Feb.2023

» Transport: cu Avion
» Durata: 5 zile
» Pret: de la 580 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: BUCURESTI – VENETIA - MESTRE-PARADELE CARNAVALULUI DE LA VENETIA | INSULELE MURANO SI BURANO-VENETIA – BUCURESTI


18 Februarie | BUCURESTI – VENETIA - MESTRE
Intalnire cu insotitorul de grup in aeroportul Otopeni la ora 04:40 pentru imbarcare pe zborul companiei Austrian Airlines OS788 cu destinatia Viena. Decolare la ora 06:40 si aterizare in Viena la ora 07:20, ora locala. La ora 09:15 decolare cu zborul OS 521 catre Venetia. Aterizare la ora 10:20. Transfer la hotel si cazare. Timp liber la dispozitie in Mestre si Venezia. Cazare hotel Antony 4* Mestre-Venezia sau similar.

19 Februarie | PARADELE CARNAVALULUI DE LA VENETIA
Mic dejun. Deplasare cu insotitorul de grup in Venetia. Competitia cu “spirit de carnaval” are loc in Piata San Marco, unde fantezia costumelor, mastilor, penelor si palariilor sfideaza cu desavarsire monotonia. Astazi au loc doua evenimente importante ale Carnavalului:
 Celebrul zbor la Vulturului – “Volo della’Aquila” din Piazza San Marco. Pentru editia din acest an a Carnavalului s-a pregatit un zbor spectaculos din turnul clopotnita al Venetiei catre scena din Piata San Marco. Cu doar cateva zile inainte de eveniment, Marco Maccapani va dezvalui numele personajului care va juca rolul vulturului.
 Concurs de masti si costume din Piazza San Marco, ocazie cu care veti putea admira „Cel mai bun costum mascat” si “Cel mai bun costum mascat conform temei prezentei editii a Carnavalului”
In timpul paradei, artisti de strada, grupurile de mascati si dansurile traditionale vor juca pe scena Marelui Teatru, facand concursul plin de emoiii, culori si surprize. Marele Teatru este cea mai mare scena montata cu ocazia Carnavalului de la Venetia. Scena reprezinta inima acestui show, unul din cele mai populare evenimente din lume. De asemenea, puteti admira Venetia intr-un tur pietonal cu insotitorul de grup. Bazilica San Marco, Palatul Dogilor, Turnul cu orologiu, Puntea Suspinelor. Intoarcere la hotel in Mestre. Cazare hotel Antony 4* Mestre-Venezia sau similar.

20 Februarie | PARADELE CARNAVALULUI DE LA VENETIA | INSULELE MURANO SI BURANO
Mic dejun. Deplasare impreuna cu insotitorul de grup in Venetia. Concursul de costume continua si astazi pe scena Marelui Teatru din Piata San Marco. Optional, se poate face o excursie cu vaporasul impreuna cu insotitorul de grup in Insulele Murano si Burano. Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi. Seara intoarcere la hotel in Mestre. Cazare hotel Antony 4* Mestre-Venezia sau similar.

21 Februarie | PARADELE CARNAVALULUI DE LA VENETIA
Mic dejun. Deplasare impreuna cu insotitorul de grup in Venetia. Concursul de costume continua si astazi pe scena Marelui Teatru din Piata San Marco. In plus paradei si concursului de costume, mai puteti sa va bucurati si de evenimentele de inchidere a festivitatilor Carnavalului de la Venetia, cele mai frumoase din intreaga perioada a Carnavalului:
 La ora 16:00 se asteapta intoarcerea pe scena a celor “12 Marii ale Carnavalului” pentru ceremonia de premiere. Acestea vor sosi cu vaporul de la Campo San Giacomo dell’Orio, iar la ora 16:00 va avea loc incoronarea castigatoarei din acest an.
 La ora 17:00 este programat celebrul “Svolo del Leon” – Zborul Leului, un tribut adus simbolului Venetiei, moment in care un urias steag cu simbolul Venetiei va fi inaltat peste multimea adunata catre turnul din Piata San Marco. Toate evenimentele precum si galeria de imagini pot fi vizualizate pe site-ul oficial al carnavalului: www.carnevale.venezia.it/en/events-list/.
Seara intoarcere la hotel in Mestre. Cazare hotel Antony 4* Mestre-Venezia sau similar.

22 Februarie | VENETIA – BUCURESTI
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi sau vizite pietonale cu insotitorul de grup in centru istoric al orasului Mestre: Piazza Erminio Ferretto unde se gaseste Domul din Mestre (Duomo di San Lorenzo), Turnul cu Ceas (Torre dell’Orologio) si cladirea istorica a teatrului Excelsior, astazi cinematograf. Un alt obiectiv turistic important este Teatro Toniolo, construit in 1912, aflat in apropierea Galeriei Matteotti, zona plina de magazine si foarte aglomerata. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul companiei Austrian Airlines OS530 cu destinatia Viena. Decolare la ora 19:05 si aterizare la destinatie la ora 20:15. La ora 21:15 imbarcare pe zborul OS787 cu destinatia Bucuresti. Aterizare pe aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 23:50.
Sfarsitul pachetului de servicii.

Nota: Programul evenimentelor din cadrul Carnavalului de la Venetia poate suferi modificari in functie de decizia organizatorilor.

Tarife calculate pentru un grup de 30 platitori
 580 Euro adult loc in camera dubla
 580 Euro adult a 3-a persoana in camera dubla cu pat suplimentar
 480 Euro copil 2-5,99 ani in camera cu 2 adulti
 540 Euro copil 6-11,99 ani in camera cu 2 adulti
 680 Euro adult loc in camera singleServicii incluse:
Servicii incluse:
• Bilet de avion Bucuresti – Venetia – Bucuresti, via Viena, compania Austrian Airlines
• Taxele de aeroport & combustibil (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion)
• 1 bagaj de mana si 1 bagaj de cala de 23kg inclus
• 4 nopti cazare cu mic dejun hotel Antony 4* situat in Mestre-Venetia sau similar
• Tur pietonal Venetia cu insotitorul de grup
• 3 zile de vizitare a Carnavalului din Venetia cu insotitorul de grup
• Tur pietonal Mestre cu insotitorul de grup
• Transfer aeroport – hotel – aeroport cu autocar local
• Insotitor de grup roman

Servicii neincluse:
• asigurarea medicala, asigurarea storno cu protectie COVID (recomandata, se emite in aceeasi zi cu contractul, intrarile la obiectivele turistice,
• taxa de oras (se achita exclusiv la receptia hotelului individual)
• biletele de autobuz si/sau vaporetto pentru deplasarea in Venetia


Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:
• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
• Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
• Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti
int

Oferta din categoria:


 
CARNAVAL VENETIA - 5 zile / 580 EURO
Plecare Pana la
18.Feb.2023 22.Feb.2023 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 02.11.2022
# #