Circuit COASTA AMALFITANA - Perla Marii Tireniene

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

COASTA AMALFITANA - Perla Marii Tireniene / 8 zile

» Plecari: 11.Oct.2019, 03.Sep.2019

» Transport: cu Avion
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 390 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Napoli - Positano - Amalfi - Ravello - Capri - Roma - Caserta


Ziua 1: Bucuresti – Napoli
Intalnire pe aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul J’Info Tours pentru zborul catre Napoli. Sosire si transfer la hotel 4* Mese incluse: cina.

Ziua 2: Tur Costa Amalfi
Vizita pe Coasta Amalfitana - incepem cu Positano, ce este pozitionat pe un ax vertical, un oras cu gradini luxuriante care coboara in trepte catre mare, Positano este azi una dintre cele mai renumite statiuni de pe coasta.

Amalfi este un oras cu un aspect spaniol cu magnifica catedrala Sf. Andrea si Piazza del Duomo. Ultima oprire este in Ravello, un loc de neuitat “suspendat” intre cer si mare. Ravello este faimos pentru privelistile ce pot fi admirate de sus,dar si pentru monumentele sale precum Villa Rufolo si Villa Cimbrone.
Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 3: Napoli
Excursie optionala Napoli - Turul orasului (8 ore), ce include: Castel Nuovo, este cea mai cunoscuta constructie a orasului si reprezinta o fortareata comandată de către regele Carol I; Teatrul San Carlo, Galeriile Umberto I, Piazza del Plebiscito, Palatul Regal a fost construit de - Domenico Fontana pe locul vechiului palat viceregal la începutul secolului al XVIII-lea functionand ca resedintă regala până la sfarsitul secolului când familia regală s-a mutat în noul palat de la Caserta; Basilica San Francesco di Paola este o biserică situată în Piazza Plebiscito vizavi de Palatul Regal.
Mese incluse: mic dejun si cina.
Tarif informativ – 35 euro/persoana, include: transport privat si asistenta turistica in limba romana. Nu sunt incluse intrarile.

Ziua 4: Vezuviu & Pompei
Excursie optionala de o zi (8 ore) la Vulcanul Vezuviu devenit cunoscut dupa ce a erupt, devastand prosperele orase romane Pompei si Herculaneum. Vulcanul Vezuviu se afla la altitudinea de 1200 m, unde vom putea ajunge chiar pe craterul vulcanului.

Continuam cu Pompei – “orasul mort”. Obiective turistice: Casa dei Vetii, casa negustorilor bogati; Casa Faunului, o casa de mari dimensiuni; Forumul, piata publica; Teatrul Mare, Casa Misterelor, Gradina Fugarilor. Mese incluse: mic dejun si cina.
Tarif informativ – 66 euro/persoana, include: transport privat si asistenta turistica in limba romana. Nu sunt incluse intrarile (Vezuviu aprox. 10 euro, Pompei aprox. 12 euro).

Ziua 5: Insula Capri
Excursie optionala de o zi (8 ore) in legendara Insula Capri - insula apreciata pentru frumusetea ei inca din timpul imparatilor Augustus si Tiberius. Se viziteaza celebra Piazzetta, Gradinile Auguste, Vila San Michele din Anacapri si posibilitate de vizita la Grota Albastra in functie de timp.

Vizitarea ei se face doar in barci speciale, care pot fi inchiriate din micul port din apropiere. Din nefericire, Grotta Azzura nu poate fi vizitata decat atunci cand marea este foarte linistita, pe timpul refluxului.

Mese incluse: mic dejun si cina.

Tarif informativ – 97 euro/persoana, include: transfer privat in port, bilet de ferry, asistenta turistica in limba romana. Nu sunt incluse turul cu ghid local (aprox. 24 euro) si Grotta Azzura (aprox. 39 euro).

Ziua 6: Roma si Vatican
Excursie optionala de o zi (12 ore) la Roma si Vatican, resedinta teritoriala a Sfantului Scaun, entitate institutionala reprezentata de Papa si prin urmare principala resedinta ecleziastica a Bisericii Catolice. Dupa-amiaza, timp liber in Roma pentru a vizita centrul anticei capitale a Imperiului Roman: Colosseum-ul, Forumul, Via del Corso (principala artera comerciala a Romei), Piazza Navona, Panteonul, Piazza Spagna, Piazza del Popolo.
Mese incluse: mic dejun si cina.
Tarif informativ – 88 euro/persoana, include: transport privat si asistenta turistica in limba romana. Nu sunt incluse intrarile.

Ziua 7: Palatul Regal Caserta
Excursie optionala (8 ore) la Caserta este renumita pentru incantatorul Palat Regal si gradinile sale cu fantani spectaculoase. Palatul Regal din Caserta - La Reggia - se afla pe lista de patrimoniu mondial UNESCO. Constructia a fost realizata in secolul XVIII, de catre arhitectul italian Luigi Vanvitelli, ca resedinta pentru regii de Bourbon ai Siciliei si Napoli.

Planul palatului are o forma dreptunghiulara, masurand 247 m pe 184 m. Gradina din jurul palatului se intinde pe 120 de hectare si este inspirata de gradinile palatului Versailles. Parcul incepe de la fatada posterioara si flancheaza alei cu cascade si fantani artificiale.
Mese incluse: mic dejun si cina.
Tarif informativ – 65 euro/persoana, include: transport privat si asistenta turistica in limba romana. Nu este inclusa intrarea la castel (aprox. 8 euro).

Ziua 8: Napoli – Bucuresti
Transfer la aeroport pentru zborul inapoi spre Bucuresti. Mese incluse: mic dejun.


Servicii incluse:
-Bilet de avion Bucuresti - Napoli – Bucuresti

-7 nopti de cazare cu demipensiune in zona Napoli

-Transferuri aeroport-hotel-aeroport

-BONUS - Tur Coasta Amalfitana inclus: Positano-Amalfi-Ravello, vizite conform program

-Asistenta turistica in limba romana

Oferta din categoria: 
COASTA AMALFITANA - Perla Marii Tireniene - 8 zile / 390 EURO
Plecare Pana la
11.Oct.2019 18.Oct.2019 Rezervare
03.Sep.2019 10.Sep.2019 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 20.08.2019
# #