Circuit COMORILE DIN SUDUL ITALIEI: Puglia, Napoli, Coasta Amalfitana - plecare 16.10.2020

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

COMORILE DIN SUDUL ITALIEI: Puglia, Napoli, Coasta Amalfitana - plecare 16.10.2020 / 8 zile

» Plecari: 16.Oct.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 975 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 10.10.2020
» Categorie cazare 4*

» Traseu: Matera – Bari – Polignano a Mare – Alberobello – Ostuni – Lecce – Napoli – Pompeii – Coasta
Amalfitana (optional) – Capri (optional)


ZIUA 1 | BUCURESTI NAPOLI MATERA (315 km)

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 05:15 dimineata pentru imbarcare pe zborul companiei Blue Air spre Napoli, cu decolare la ora 07:20. Aterizare in Napoli la ora locala 08:15 si transfer cu autocarul la Matera, in regiunea Basilicata. Dupa sosirea in Matera, vom face un tur de oras pietonal impreuna cu ghidul local pentru a admira cel mai bine pastrat exemplu de asezare troglodita din arealul mediteranean, declarat Patrimoniu Universal de catre UNESCO. Orasul antic Sassi di Matera (Pietrele din Matera) este considerat ca fiind una dintre primele asezari omenesti din Italia, avandu-si originea intr-un asezamant troglodit din perioada preistorica. Orasul este vestit in intreaga lume pentru casele si bisericile suprapuse, sapate in roca vulcanica. Transfer la hotel in zona Bari. Sosire si cazare la hotel Federiciano 4* sau similar in Valenzano, zona Bari. Cina la hotel este inclusa.

ZIUA 2 | BARI POLIGNANO A MARE (92 km)

Dupa micul dejun, vom face un tur de oras in Bari, capitala Pugliei si unul dintre cele mai importante orase din sudul Italiei din punct de vedere economic si comercial, important port la Marea Adriatica. Bari mai este numit si orasul Sfantului Nicolae datorita faptului ca aici se afla moastele Sfantului, aduse din Turcia in secolul al XI-lea. Pentru a adaposti moastele Sf. Nicolae a fost construita in secolul al XII-lea Bazilica Sfantului Nicolae. La scurta distanta, in zona veche a orasului, se afla Catedrala Sf. Sabino construita de asemenea in secolul al XII-lea si fortareata Castello Svevo. In continuare, vom vizita Polignano a Mare, un oras foarte pitoresc situat pe tarmul Marii Adriatice, a carui imagine este sinonima cu stancile de calcar pe care sta cocotata o aglomerare de case albe. Intoarcere la hotel in Valenzano, cina si cazare.

ZIUA 3 | ALBEROBELLO OSTUNI LECCE (165 km)

Mic dejun. Plecare dimineata spre Alberobello, probabil cel mai faimos loc din Puglia si in acelasi timp emblematic pentru aceasta regiune. Alberobello este atat de vizitat datorita caselor trulli, unice in Italia si in lume. Intregul oras este compus din aceste case rotunjite cu acoperisuri conice numite trulli. Imaginea acestei aglomerari de case albe cu forma bizara, construite din calcar este cu siguranta unul dintre momentele culminante ale acestei calatorii. Plecam spre Ostuni, numit si Orasul Alb, unul dintre cele mai renumite orase din regiunea Puglia. Ostuni este renumit pentru efectul creat de casele sale albe vazute de la departare si este un exemplu incantator de arhitectura mediteraneeana. Dupa sosirea in Ostuni, vom face un tur pietonal in centrul istoric al orasului, dupa care vom pleca spre Lecce. Sosire si cazare la hotel President 4* sau similar in Lecce.

ZIUA 4 | LECCE NAPOLI (415 km)

Mic dejun. Dimineata vom vizita Lecce numit si Florenta sudului datorita colectiei impresionante de arhitectura baroca. Orasul se remarca imediat prin ornamentele extravagante ale bisericilor si monumentelor. Vom face un tur pietonal in centrul istoric al orasului unde cel mai mult impresioneaza Biserica Sfintei Cruci, cu o fatada opulenta realizata din piatra de Lecce. Alte atractii notabile din Lecce sunt Catedrala si Amfiteatrul Roman din secolul al II-lea. Plecare spre Napoli. Sosire si cazare la hotel Real Orto Botanico 4* sau similar in Napoli.

ZIUA 5 | NAPOLI POMPEII SORRENTO (55 km)

Mic dejun la hotel. Azi vom face un tur panoramic si pietonal al orasului Napoli; in centrul orasului vom putea admira Catedrala, Piata Plebiscito unde se afla Palatul Regal si frumoasa biserica Sf. Francesco di Paula construita in stil neoclasic. Plecam spre Pompeii, oras opulent din antichitate ce a fost ingropat in totalitate in anul 79 d.Hr intr-una din cele mai dezastruoase eruptii vulcanice din istorie. Vizita la Pompeii ne ofera informatii importante despre modul de viata din antichitate (biletul de intrare la Pompeii, aprox 15 Euro/ persoana nu este inclus). Transfer si cazare la hotel 4* in zona Sorrento.

ZIUA 6 | EXCURSIE OPTIONALA IN INSULA CAPRI

Mic dejun. Excursie optionala in insula Capri, numita si insula de vis datorita frumusetii sale naturale, un amestec perfect intre coasta spectaculoasa si vegetatia luxurianta. Veti ajunge in Anacapri unde veti putea vizita renumita Villa San Michele cu gradinile sale, centrul insulei cu renumita Piazzetta si gradinile Augustus de unde veti putea admira privelistea spre Faraglioni, formatiune stancoasa care a devenit simbolul insulei. Intoarcere la hotel.

ZIUA 7 | EXCURSIE OPTIONALA PE COASTA AMALFITANA (95 km)

Mic dejun. Azi va propunem o excursie optionala pe parcursul careia vom vizita cateva dintre cele mai renumite orase de pe Coasta Amalfitana, situate pe cel mai spectaculos traseu din Europa. Vom face o scurta oprire pentru fotografii in Positano, singurul loc din lume proiectat pe un ax vertical, oras plin de culoare care coboara in trepte catre mare. Loc iubit si frecventat in trecut de artisti si intelectuali (Picasso, Cocteau, Steinbeck) si de catre intemeietorii trendului la dolce vita, Positano este azi una dintre cele mai renumite statiuni de pe coasta. In continuare ne oprim in statiunea Amalfi care a imprumutat numele sau intregii coaste. Amalfi este un oras cu un aspect spaniol cu magnifica catedrala Sf. Andrea si Piazza del Duomo. Ultima oprire este in Ravello, un loc de neuitat suspendat intre cer si mare. Ravello este faimos pentru privelistile ce pot fi admirate de la inaltime. Intoarcere la hotel si cazare.

ZIUA 8 | SORRENTO NAPOLI BUCURESTI

Mic dejun dimineata foarte devreme. Plecare spre aeroportul din Napoli pentru imbarcare pe zborul spre Bucuresti cu decolare la ora 09:15. Sosire in Bucuresti la ora 12:10.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
16.10: Otopeni 07:20 Napoli 08:15 durata zborului: 2 ore si 5 minute
23.10: Napoli 09:15 Otopeni 12:10 durata zborului: 1 ora si 55 minutePRETURI INFORMATIVE EXCURSII OPTIONALE:
Coasta Amalfitana: 65 Euro/ persoana. Pretul este valabil pentru minim 20 persoane participante. Sunt incluse: transportul cu autocarul, ghid local, asistenta in limba romana.
Capri: 95 Euro/ persoana. Pretul este valabil pentru minim 20 persoane participante. Sunt incluse: transferul hotel-port Sorrento-hotel, bilet ferry dus-intors, ghid local, transportul pe insula Capri cu microbuze, asistenta in limba romana.
Oferta speciala valabila in limita locurilor disponibile!
Pentru verificarea disponibilitatii, va rugam sa contactati agentia ECOVOYAGE TOUR!

Agentia isi rezerva dreptul de a modifica tarifele si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila.
- Din acest motiv, va rugam sa verificati la agentie detaliile ofertelor de care sunteti interesati inainte de a face o rezervare.
- Informatiile primite in agentie vor avea intotdeauna prioritate !
3


Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE:
Tarif in Euro/persoana in camera dubla
transport cu avionul Bucuresti Napoli Bucuresti cu compania Blue Air;
un bagaj de cala de 32kg si un bagaj de mana;
7 nopti cazare la hoteluri de 4* in camera dubla standard, astfel: 2 nopti in Valenzano, 1 noapte in Lecce, 1 noapte in
Napoli, 3 nopti in zona Sorrento;
2 cine in ziua 1 si ziua 2;
transferuri cu autocarul de la aeroport la hotel si retur;
tur de oras pietonal in Matera cu ghid local;
tur de oras in Bari si vizita Polignano a Mare cu ghid local;
tururi pietonale in Alberobello si Ostuni cu ghid local;
tur de oras pietonal in Lecce cu ghid local;
tur de oras in Napoli cu ghid local;
ghid local pentru vizita la Pompeii;
insotitor roman de grup.
taxele de aeroport (pot suferi modificari);

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna februarie, anul 2020. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.


NU SUNT INCLUSE:
cateringul in timpul zborului;
taxele de oras, care se achita direct la hotel;
asigurarea medicala de calatorie (optionala);
asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu
asigurarea medicala de calatorie;
bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, ghizi): 25 EURO/persoana se practica in Italia, se achita la sosirea in tara de destinatie;
alte mese decat cele mentionate in program;
biletele de intrare la obiectivele turistice;
excursiile optionale (Coasta Amalfitana, Insula Capri).

Oferta din categoria:


 
COMORILE DIN SUDUL ITALIEI: Puglia, Napoli, Coasta Amalfitana - plecare 16.10.2020 - 8 zile / 975 EURO
Plecare Pana la
16.Oct.2020 23.Oct.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 27.03.2020
# #