Circuit ISCHIA si COASTA AMALFITANA - 7 nopti cazare cu mic dejun + bilet avion Buc + taxe + vizite = de la 599 euro/pers

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

ISCHIA si COASTA AMALFITANA - 7 nopti cazare cu mic dejun + bilet avion Buc + taxe + vizite = de la 599 euro/pers / 8 zile

» Plecari: 13.Jun.2020, 10.Oct.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 599 EURO de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: București - Napoli - Amalfi - Ravello - Sorrento - Positano - Ischia - Napoli – București


Data de plecare/tarif:
13.06: 659 euro/pers
10.10: 599 euro/pers

Program:
Ziua 1. București - Napoli
Check in și îmbarcare pe aeroportul din București pentru zborul cu destinația Napoli. Transfer hotel și cazare în zona Coasta Amalfitană - Napoli.

Ziua 2. Amalfi și Ravello
Mic dejun. Excursie la Amalfi, cel mai mare oraș de pe coastă și totodată cel care-i dă numele, renumit pentru Catedrala Sf. Andrei, Domul din Amalfi, străduțele înguste pline de magazine și popularele preparate locale. Vizită la Ravello, unul dintre cele mai romantice și rafinate orașe din sudul Italiei. Aici pot fi observate Villa Rufolo și Villa Cimbrione, renumite pentru grădinile luxuriante și priveliști care îți taie respirația. Cazare în zona Coasta Amalfitană - Napoli.

Ziua 3. Vezuviu și Pompei*
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare sau excursie opțională la unul dintre cei cunoscuti vulcani din lume - Vezuviu, renumit in special pentru eruptia din anul 79 d. Hr., cand a ingropat două orașe antice, Pompei și Herculaneum. Obiective turistice în Pompei: Forumul, Via dei Sepolcri, Anfiteatro romano, Casa Fugarilor. Cazare în zona Coasta Amalfitană - Napoli.

Ziua 4. Sorrento si Positano
Mic dejun. Excursie la Sorrento, un superb oraș așezat în vârful unor stânci albe, foarte abrupte, ce oferă o priveliște spectaculoasă asupra Golfului Napolitan. Vizită panoramica la Positano, un vechi sat pescăresc amplasat la poalele munților Lattari, renumit datorită coloritului pastelat al caselor dispuse pe diagonală și a străduțelor pitorești. Preparate locale recomandate: înghețata de lămâie și limoncello. Caz Cazare în zona Coasta Amalfitană - Napoli.

Ziua 5. Ischia Ponte
Mic dejun. Plecare spre port pentru traversare cu ferry boat-ul către Insula Ischia. Tur de oraș Ischia, capitala insulei. Se vizitează cele mai importante obiective turistice: Castello Aragonese, Biserica Santa Maria della Scala, Chiesa di San Pietro, portul și centrul vechi. Seara cazare în Insula Ischia.

Ziua 6. Sant’Angello*
Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opțională la Sant Angello, un mic sat pescăresc, construit lângă o stâncă uriașă cu o mică fâșie de plajă care unește cele două părți ale orașului. Plecare mai departe spre plaja Le Fumarole, renumită pentru „Fumaroles of Sant`Angelo”, jeturi de aburi care se ridică prin nisip, create de activitatea vulcanică de sub insulă. Seara cazare în Insula Ischia.

Ziua 7. Forio*
Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opțională la Forio, al doilea oraș ca mărime al insulei. Dominat de turnul Torrione, orașul încântă prin stăduțele pietruite și clădirile medievale și Chiessa del Soccorso, o biserică construită pe malul mării în secolul al XVI-lea. Plecare mai departe către Grădinile La Mortella, un paradis tropical. Seara cazare în Insula Ischia.

Ziua 8. Ischia - Napoli – București
Mic dejun.Plecare spre port pentru traversare cu ferry boat-ul către Napoli. Tur de oraș în Napoli, cel mai emblematic oraș din sudul Italiei. Vizită a centrului istoric, unul dintre cele mai mari din lume, și a celor mai importante monumente ale orașului.Transfer catre aeroport pentru cursa cu destinația București.Servicii incluse:
- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Napoli - Bucuresti
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
- Cazare 7 nopti cu mic dejun in hoteluri de 3*
- Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
- Asistenta turistica in limba romana

Nusunt incluse:
- Asigurări medicale și storno
- Intrări la obiectivele turistice
- Taxă de oraș

Servicii optionale:
- Supliment demipensiune 7 cine – 149 euro/persoană
- Excursie opțională Vezuviu și Pompei - 65 Euro/ persoană
- Excursie opțională Sant Angelo - 49 Euro/ persoană
- Excursie opțională Forio – 49 Euro/ persoană
- Pachet 3 excursii opționale + supliment demipensiune: 279 euro/persoană

Grup minim pentru intrunirea programului: 25 persoane.

Conditii de plata:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

Conditii de anulare la cerere:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare

Oferta din categoria:


 
ISCHIA si COASTA AMALFITANA - 7 nopti cazare cu mic dejun + bilet avion Buc + taxe + vizite = de la 599 euro/pers - 8 zile / 599 EURO
Plecare Pana la
13.Jun.2020 20.Jun.2020 Rezervare
10.Oct.2020 17.Oct.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 15.02.2020
# #