Circuit Lacurile Alpine ale Italiei

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Lacurile Alpine ale Italiei / 6 zile

» Plecari: 09.Oct.2022, 01.Sep.2022, 23.Aug.2022, 20.Jul.2022

» Transport: cu Avion
» Durata: 6 zile
» Pret: de la 490 EURO de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: București – Milano


Ziua 1: București – Milano (5 nopți)
Întâlnire pe aeroportul Henri Coandă cu reprezentantul J’Info Tours și îmbarcare pe zborul către Bergamo. Sosire și transfer la hotel 3*, zona Milano. Excursie opțională - tur pietonal de oraș Milano, ce va cuprinde următoarele obiective turistice: Domul din Milano (ce se mai numește Catedrala Santa Maria Nascente), Galeriile Vittorio Emanuelle II (reprezintă o variantă a mall-ului modern, construit la sfârșit de secol XIX, cu arcade de oțel acoperite de sticlă), Teatro alla Scala, Castelul Sforzesco ce găzduiește, în prezent, două galerii de artă cu opere ale lul Michelangelo (Pieta Rondanini-1564) și Muzeul de Artă Antică. După tur, timp liber pentru cumpărături sau vizite.Ziua 2: Lacul Como
Excursie de o zi la lacul Como. La sosire, ne vom îmbarca pe un vas pentru traversare și ajungem în Bellagio, perla lacului Como, stațiune situată la intersecția celor 2 brațe din formă de Y ale lacului. Bellagio este celebru pentru vilele de lux cu panoramă asupra lacului. Vă recomandăm o sesiune de cumpărături pe artera comercială Via Garibaldi și o cafea pe malul lacului.

Ziua 3: Lacul Garda
Excursie opțională de o zi la lacul Garda, cu vizitarea localităților Sirmione și Bardolino. Timp liber pentru ca fiecare să poată explora orașul în ritmul propriu. Veți putea face cumpărături și admira lacul din mai multe unghiuri, fiecare dezvăluind o altă vedere deosebit de frumoasă. Întoarcere la hotel.

Ziua 4: Lacul Iseo
Excursie opțională de o zi la lacul Iseo, pe parcursul căreia se vor vizita Lovere, unul dintre cele mai frumoase sate din Italia și Sarnico, orășel care în Evul Mediu era înconjurat de ziduri, cu trei porți și vegheat de pe înălțimi de un castel. În Sarnico se pot vedea Turnul cu Ceas din sec. al XV-lea și o biserică din sec. al XIV-lea, San Martino Vescovo.

Ziua 5: Lacul Lugano
Excursie opțională de o zi la lacul Lugano. Autocarul vă va conduce pe șosele montane superbe, peste granița cu Elveția, până în orașul Lugano, supranumit “Monte Carlo al Elveției”. Amplasat pe malul lacului omonim și având ca fundal Alpii Elvețieni, Lugano este o adevărată Mecca a amatorilor de shopping și preparate culinare deosebite. Nu ratați ocazia de a cumpăra ciocolată elvețiană.

Ziua 6: Milano - București
Transfer la aeroport pentru zbor de retur spre București.
Nota:
Hotelurile menționate în program pot suferi modificări în sensul obținerii sau negocierii unor oferte mai performante, căutand beneficiul clientului.

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 25 de plătitori. Pentru un grup mai mic de 25 de plătitori, tarifele se recalculează.


Servicii incluse:
Bilete de avion

5 nopți de cazare la hotel 3*

Mic dejun

Transport cu autocar/microbuz clasa Turist conform cu itinerarul excursiei

Excursie la lacul Como și traversarea lui

Asistența turistică în limba română

Oferta din categoria:


 
Lacurile Alpine ale Italiei - 6 zile / 490 EURO
Plecare Pana la
09.Oct.2022 14.Oct.2022 Rezervare
01.Sep.2022 06.Sep.2022 Rezervare
23.Aug.2022 28.Aug.2022 Rezervare
20.Jul.2022 25.Jul.2022 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 22.06.2022
# #