Circuit PASTE in ITALIA DE NORD

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

PASTE in ITALIA DE NORD / 6 zile

» Plecari: 30.Apr.2021

» Transport: cu Avion
» Durata: 6 zile
» Pret: de la 695 EURO de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: Lacul Maggiore, Lacul Como si Lacul Garda


Ziua 1 (30.04): BUCURESTI – MILANO – LACUL MAGGIORE (120 km)
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 04:00 dimineata pentru imbarcare pe zborul companiei Lufthansa spre Munchen. Sosire in Munchen la ora locala 07:20 si imbarcare pe zborul spre Milano cu decolare la ora 08:15. Aterizare in Milano la ora locala 09:20 si transfer cu autocarul spre lacul Maggiore, faimos datorita frumusetii sale maiestuoase si salbatice, dar si datorita insulelor Borromeo. Lacul este alimentat de raul Ticino ale carui izvoare se afla in Elvetia. Muntii Alpi adapostesc lacul si creeaza un climat bland si moderat care favorizeaza dezvoltarea unei vegetatii abundente si luxuriante. Transfer la hotel Lido la Perla Nera 3* - sau similar pentru depozitarea bagajelor, dupa care ne imbarcam pe vaporas pentru a vizita doua dintre cele mai frumoase insule de pe lacul Maggiore: Bella si Pescatori. Doua dintre insulele de pe lacul Maggiore se. Pe insula Bella, aflata inca in proprietatea casei Borromeo - o familie aristocrata de bancheri si comercianti cu radacini in sec al XIV-lea, vom vizita frumosul palat Borromeo inconjurat de gradini impodobite cu fantani, statui, grote artificiale si plante rare. In continuare ne vom opri pe insula Pescatori (insula Pescarilor), singura insula locuita de pe lac care prezinta o atmosfera pitoreasca aparte, loc preferat de artisti, cu stradutele sale stramte si cladirile istorice. Intoarcere la hotel si cazare.
Ziua 2 (01.05): EXCURSIE OPTIONALA LA LACUL COMO (240 km)
Mic dejun. In aceasta excursie optionala va propunem descoperirea lacului Como care beneficiaza de cel mai variat peisaj dintre toate lacurile Italiei: orasele incantatoare, porturi micute si vile inconjurate de gradini exotice ce se succed pe malurile acestui lac prealpin. Ne vom opri mai intai in incantatorul oras Como, cel mai important si vizitat oras de pe malul lacului, situat in extremitatea sudica a bratului vestic. Dupa o vizita de o ora si jumatate in Como, continuam calatoria cu autocarul spre Bellagio, despre a carui locatie se spune ca este una dintre cele mai frumoase din Europa: pe un promontoriu, la confluenta celor trei brate ale lacului. In Bellagio vom avea timp liber pentru masa de pranz, urmata de un scurt tur pietonal si timp liber pentru a ne plimba pe stradutele pitoresti ale orasului. Dupa oprirea in Bellagio, ne vom intoarce cu autocarul la hotelul din zona lacului Maggiore.
Ziua 3 (02.05): LACUL MAGGIORE – SIRMIONE, LACUL GARDA (225 km)
Mic dejun. Dimineata parasim lacul Maggiore si ne indreptam spre cel mai mare lac din Italia, lacul Garda, considerat si unul dintre cele mai frumoase. Muntii Dolomiti adapostesc lacul de vanturile reci din nord si favorizeaza un climat bland si benefic. Ne vom opri pe malul lacului Garda pentru a vizita peninsula Sirmione, considerata perla lacului. Optional, plimbare cu vaporasul in jurul peninsulei Sirmione; de pe lac puteti vedea ruinele vilei romane care a apartinut poetului Catullus, cunoscuta sub denumirea de “Grotele Cattulo”. In centrul istoric al oraselului principala atractie pe care o putem vizita este Castelul Scaglieri, o fortareata impunatoare din evul mediu. Transfer si cazare la hotel Green Park 3* sau similar.
Ziua 4 (03.05): EXCURSIE OPTIONALA IN JURUL LACULUI GARDA (150 km)
Mic dejun. Excursie optionala pe malul vestic si cel estic al lacului Garda pentru a descoperi locuri, peisaje si orasele minunate precum Limone sul Garda cu livezile sale terasate de lamai, Riva del Garda situat in nordul lacului sau Malcesine situat pe un promontoriu dominat de Muntele Baldo. Peisajul oferit de Lacul Garda este spectaculos si diferit in diversele zone ale lacului. Intoarcere si cazare la hotel.
Ziua 5 (04.05): VERONA (60 km)
Mic dejun. Azi va invitam sa descoperiti Verona intr-o excursie de jumatate de zi, probabil cel mai romantic oras din Italia datorita povestii de iubire dintre Romeo si Julieta. Dar, Verona inseamna mult mai mult decat o poveste de iubire. Este un oras istoric fondat in secolul I i.Hr, ale carui perioade de maxima inflorire au fost sub conducerea familiei Scaglieri in sec. XIII – XIV si ca parte a Republicii Venetia in sec. XV - XVIII. Vom face un tur de oras pietonal cu ghidul local in centrul istoric unde vom vedea cele mai importante atractii: casa Julietei, Piazza delle Erbe, Amfiteatrul Roman, malul raului Adige. Intoarcere la hotel si cazare.
Ziua 6 (05.05): LACUL GARDA – MILANO – BUCURESTI (190 km)
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Milano Malpensa pentru imbarcare pe zborul companiei Austrian Airlines spre Viena cu decolare la ora 15:00. Sosire in Viena la ora 16:30 si imbarcare pe zborul spre Bucuresti cu decolare la ora 16:30. Aterizare in Bucuresti la ora 20:10.


Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE:
• transport cu avionul Bucuresti – Milano si retur cu companiile LUFTHANSA si AUSTRIAN AIRLINES;
• 5 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 3*, in camera standard, astfel: 2 nopti in zona lacului Maggiore si 3 nopti in zona lacului Garda;
• transferuri cu autocarul la / de la aeroportul din Milano;
• vizita insulelor Bella si Pescatori pe lacul Maggiore;
• transport cu vaporasul dus – intors spre insulele Bella si Pescatori;
• biletul de intrare la Palatul Borromeo situat pe Insula Bella si vizita sa cu ghid local;
• transport cu autocarul intre Lacul Maggiore si Lacul Garda;
• vizita peninsulei Sirmione, situata pe malul Lacului Garda;
• excursie de jumatate de zi la Verona (aproximativ 4 oe) si tur pietonal cu ghid local;
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport (pot suferi modificari).

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna august, anul 2020. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.
NU SUNT INCLUSE:
• biletele de intrare la obiectivele turistice (cu exceptia intrarii la Palatul Borromeo de pe Insula Bella care este inclusa);
• taxele de oras/ statiune: intre 1-3 Euro/ persoana/ noapte - aceste taxe se achita direct la hotel;
• excursiile optionale (Como, turul lacului Garda);
• alte mese decat cele mentionate in program;
• asigurarea medicala de calatorie (optionala);
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, ghizi): 15 EURO/persoana – se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):

Otopeni 06:10 – Munchen 07:20 / Munchen 08:15 - Milano 09:20
Milano 15:00 – Viena 16:30/ Viena 17:35 – Otopeni 20:10
PRETURI INFORMATIVE EXCURSII OPTIONALE:
 Lacul Como: 90 Euro/ persoana. Pretul este valabil pentru minim 20 persoane participante si include: transport cu autocarul pentru intreg traseul, insotitor roman de grup, tur pietonal Como, biletul de vaporas Cadenabbia -Bellagio, vizita Bellagio.
 Turul Lacului Garda: 65 Euro/ persoana. Pretul este valabil pentru minim 20 persoane participante si include: transport cu autocarul, insotitor de grup roman si ghid local.
GRUP MINIM:
25 persoane. Pentru grup 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 30 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau circuitul se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.
CONDITII FINANCIARE:
TERMENE DE PLATA:
• 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
• 30% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii;
• 50% din pretul pachetului turistic cu minim 45 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 45 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

Oferta din categoria:


 
PASTE in ITALIA DE NORD - 6 zile / 695 EURO
Plecare Pana la
30.Apr.2021 05.May.2021 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 30.09.2020
# #