Circuit REVELION 2023 ROMA REVELION in Cetatea Eterna

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

REVELION 2023 ROMA REVELION in Cetatea Eterna / 6 zile

» Plecari: 28.Dec.2022

» Transport: cu Avion
» Durata: 6 zile
» Pret: de la 695 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: ROMA


ZIUA 1 (28.12): BUCURESTI – ROMA
Intalnire la ora 07:00 pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) terminalul Plecari cu insotitorul roman de grup pentru imbarcarea pe cursa TAROM cu destinatia Roma. Decolare la ora 09:15. Sosire la aeroportul Fiumicino din Roma la ora locala 10:25. Transfer in oras pentru participarea la un tur ghidat cu opriri la principalele obiective turistice: Colloseum, Forumul Roman, Forumul Imperial cu Columna lui Traian, Circus Maximus. Cazare la Hotel Best Roma 4* standard local sau similar.
ZIUA 2 (29.12): ROMA – VIZITA OPTIONALA LA VATICAN
Mic dejun la hotel. Zi libera dedicata vizitelor, dupa preferinte. Optional, se poate organiza vizitarea Bisericii San Pietro si a Muzeelor Vaticanului, unde se afla expusa una dintre cele mai mari colectii de arta din lume, incluzand obiecte etrusce, capodopere ale Greciei antice si opere ale marilor artisti de la Rafael la Leonardo da Vinci. Pret informativ: 65 EURO/persoana, minim 20 platitori. Seara va puteti delecta cu deliciile oferite de unul dintre restaurantele locale.
ZIUA 3 (30.12): ROMA – EXCURSIE OPTIONALA LA FLORENTA
Mic dejun matinal la hotel, urmat de excursie optionala de o zi la Florenta, unde vom vizita (tur pietonal) Piazza della Signoria, Catedrala Santa Maria del Fiore, Ponte Vecchio. In incheierea turului de oras, in functie de timpul ramas disponibil se poate vizita Palazzo Vecchio sau una dintre numeroasele galerii de arta ale orasului. Pret informativ: 110 EURO/persoana, minim 20 platitori.
ZIUA 4 (31.12): ROMA – EXCURSIE OSTIA ANTICA (optionala)
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala la Ostia Antica, cel mai bine pastrat sit arheologic dupa Pompeii, unde veti petrece o zi relaxanta si captivanta, descoperind tot ce trebuie sa stiti despre romani. Turul la Ostia Antica incepe de la Necropola Orasului Antic, unde se afla cele mai importante monumente funerare care flancheaza Antica Via Ostiense, pana la zidurile orasului unde se deschide Poarta Romana. Ne continuam drumul pe Decumanus Massimus, drumul principal al Ostiei, un drum de 9 metri latime flancata de arcade impunatoare. Vom trece in revista principalele obiective ale sitului arheologic: Forumul, Teatrul, Termele cu mozaic, dar si faimoasele case cu etaj (insulae). Pret informativ: 60 EURO/persoana, minim 20 participanti. Timp liber pentru odihna inaintea petrecerii de Revelion. Seara, optional, cina de Revelion intr-un restaurant local (detalii suplimentare vor fi furnizate la o data ulterioara). Cazare in Roma.
ZIUA 5 (01.01): LA MULTI ANI 2023! ROMA
Mic dejun la hotel. Plimbare cu insotitorul de grup in Piazza Spagna cu cele 138 de trepte care leaga “piazza” de Biserica Trinita dei Monti; Via Condotti cu magazine ale celor mai renumiti creatori de moda din lume; Fontana di Trevi, Piazza Navona cu celebra Fontana dei Fiumi a lui Bernini (transportul de la hotel in centrul istoric se va efectua cu mijloace de transport in comun).
ZIUA 6 (02.01): ROMA – BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Bucuresti, decolare la ora locala 11:10. Sosire la Bucuresti la ora 14:25.


Servicii incluse:
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ __ _ _ _
PRET/persoana: 695 EURO
(loc in camera dubla)
Supliment camera single: 240 EURO / persoana
Pret pentru a treia persoana in camera dubla (adult sau copil): 685 EURO
Camerele cu 3 ocupanti sunt la cerere.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _


SERVICII INCLUSE:
• transport cu avionul Bucuresti – Roma – Bucuresti cu compania TAROM;
• 5 nopti cazare cu mic dejun in Roma, la hotel 4* standard local;
• transferuri aeroport – hotel – aeroport;
• tur de oras in Roma cu autocar si ghid local;
• insotitor roman de grup
• taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna iulie 2022. In situatia majorarii acestor taxe de catre compania aeriana pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

NU SUNT INCLUSE:
• asigurarea medicala (optionala);
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 15 EURO/persoana – se practica, se achita la sosirea in Roma;
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
• taxele hoteliere locale: 6 EURO/noapte/persoana in Roma (se achita personal, la receptia hotelului);
• cina festiva de Revelion (optionala).

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
28.12: Bucuresti 09:15 – Roma 10:25 (durata zborului: 2h 10min)
02.01: Roma 11:10 – Bucuresti 14:25 (durata zborului: 2h 15min)

DESCRIERE HOTEL:

Hotelul Best Roma este o oaza de eleganta, pentru un sejur placut la o aruncatura de bat de legendara inima a Romei. Best Hotelul este situat intre Colosseum si bazilicile San Giovani in Laterano si Santa Maria Maggiore, precum si la mica distanta de Forumul Roman, Fantana Trevi si Treptele Spaniole. Combinand eleganta, confortul, calitatea si stilul, veti gasi solutia ideala pentru a va bucura de o vacanta romana.
Hotelul Best Roma este amplasat, de asemenea, in apropierea a doua zone pline de restaurante si renumite pentru viata de noapte: zona pietonala Via del Pigneto si cartierul universitar San Lorenzo.
www.hotelbestroma.com

GRUP MINIM:
GRUP MINIM: 25 persoane.
Supliment 20-24 persoane: 35 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau circuitul se reprogrameaza. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula acest program daca nu se vor inscrie minim 15 participanti pana cu 2 luni inainte de plecare. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

Oferta din categoria:


 
REVELION 2023 ROMA REVELION in Cetatea Eterna - 6 zile / 695 EURO
Plecare Pana la
28.Dec.2022 02.Jan.2023 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 16.09.2022
# #