Circuit REVELION SICILIA | Zbor direct din Bucuresti | 8 zile | de la 799 Euro/pers. -32

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

REVELION SICILIA | Zbor direct din Bucuresti | 8 zile | de la 799 Euro/pers. -32 / 8 zile

» Plecari: 27.Dec.2022

» Transport: cu Avion
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 799 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Catania–Palermo–Monreale-Cefalu-Ragusa-Siracusa-Noto-Modica-Scicli


27 Decembrie | Bucuresti – Catania – Palermo
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 13:05 pentru imbarcare pe zborul direct 0B145 al Companiei BLUE AIR cu destinatia Catania. Decolare din Bucuresti la ora 15:05 si aterizare la Catania la ora 16:15. Plecare spre Palermo. Palermo este capitala Siciliei, orasul a fost fondat de fenicieni sub numele de "Ziz", redenumit mai tarziu de greci "Panormos", a ajuns la perioada sa de aur in timpul dominatiei arabe (IX-XI secolele AC) atunci cand a devenit unul dintre cele mai prospere orase din Marea Mediterana si Europa, cunoscut sub numele de "orasul de delicii" pentru gradinile sale minunat si generoase, precum si pentru magnificele moschei si palate. Cazare Hotel B&B Quattro Canti 3* superior, ideal localizat in centrul istoric sau similar. Hotelul fiind situat central in Piata Quattro Canti, toate atractiile turistice sunt la o plimbare distanta! Detalii pe: https://www.hotel-bb.com/en/hotel/palermo-quattro-canti

28 Decembrie| Palermo – Monreale
Mic dejun. Astazi vom face un tur pietonal cu insotitorul de grup in centrul istoric: Piata Quattro Canti, Palatul Municipal, Biserica Santa Maria dell’Ammiraglio, Palatul Normanzilor, Catedrala, Palatul Chiaramonte. Dupa-pranz vom pleca spre Monreale–situat la doar 8 km de Palermo, cu o priveliste deosebita asupra capitalei siciliene si a vaii Conca D’Oro. Aici se afla cea mai mare concentratie de arta normanda, araba si bizantina intr-un singur loc. Punctul de atractie il reprezinta Domul, socotit un varf de lance al artelor normanda si bizantina (peste 6400 m² de mozaic bizantin). Intoarcere in Palermo si timp liber. Cazare Hotel B&B Quattro Canti 3* superior, ideal localizat in centrul istoric sau similar.

29 Decembrie | Palermo – Marsala – Erice
Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Palermo sau optional, Excursie la Erice si degustare de vin la Crama Florio. Vom porni apoi in cautarea unui castel si a unui sat medieval ascuns intre nori - Erice. De aici vederile sunt fantastice, inclusiv o perspectiva impresionanta asupra orasului Trapani iar in zilele senine se vede pana hat departe, spre Africa. Aici se afla Catedrala Santa Orsola, Gradina Guvernatorului, Castelul lui Venus si Castelul Pepoli. Plimbati-va pe strazile pavate si puteti servi o cafea sau o prajitura, localitatea fiind faimoasa pentru cafenelele si cofetariile sale. Ne vom indrepta spre crama - Florio Winery - o calatorie care incepe in fata majestuoaselor cuve gigantice, construite la sfarsitul secolului al XIX-lea si inca folosite pentru rafinarea vinului. Pe langa turul ghidat, aici vom avea parte de o Degustare de vin si produse gastronomice locale. Intoarcere la Palermo. Intoarcere la hotel. Cazare Hotel B&B Quattro Canti 3* superior, ideal localizat in centrul istoric sau similar.

30 Decembrie | Palermo – Cefalu - Caltagirone– Ragusa Ibla
Astazi vom spune Arrivederci Palermo ! Vom continua cu o vizita in Cefalu – sarmul medieval al Siciliei. Trecutul definește mai mult decat vremurile moderne, o simpla plimbare pe stradutele inguste dezvaluind o multime de influente istorice, normande, bizantine, arabe, spaniole si, desigur, italiene. Catedrala normanda domina plaja ce se intinde sub Rocca, imensa stanca de calcar. Veti avea parte de un peisaj de senzație, care se intinde pana catre Palermo. Vom pleca spre Caltagirone, vestit pentru pretioasele sale ateliere ce produc opere de ceramica, insa si pentru scara monumentala din centrul orasului, scara cu cel mai mare grad de inclinare din Sicilia, ce de la distanta pare un adevarat perete vertical decorat cu un mozaic ceramic. Tur pietonal Caltagirone cu ghid local. Putem admira impunatoare scara Santa Maria del Monte, construita la 1608 în partea veche a orasului si superba biserica in stil baroc San Francesco di Paola. Excursia continua spre Ragusa. Cazare Hotel Mediterraneo Palace 4* sau similar.

31 Decembrie | Ragusa Ibla – LA MULTI ANI 2023!
Mic dejun. Descoperim atmosfera orasului cu spirit cuceritor intr-un tur pietonal cu ghidul local. Ragusa Ibla – capitala provinciei cu acelasi nume, s-a constituit sub acest nume in 1926, atunci cand cele doua orase distincte, Ragusa Inferioara si Ragusa Superioara au devenit o singura municipalitate. Ragusa Inferioara este cunoscuta sub numele de Ragusa Ibla sau pur si simplu Ibla si este un adevarat nucleu istoric, un amestec de antic (sec.III i.C.), medieval si baroc. Ragusa Ibla, a fost distrus în 1693 de un cutremur puternic. A fost reconstruit si multe din cladirile, palatele si bisericile in stil baroc dateaza din acea perioada. Cea mai cunoscuta biserica din Ragusa Ibla este superba Bazilica San Giorgio care domina Piazza del Duomo cu palmierii sai. Veti face cele mai frumoase fotografii ale acestui loc secret din Sicilia! Timp liber la dispozitie si pregatire pentru seara de revelion. Seara, cina de Revelion la hotelul Mediterraneo cu muzica si meniu festiv. Cazare Hotel Mediterraneo Palace 4* sau similar.

01 Ianuarie | Ragusa Ibla – Modica - Scicli– Comiso
Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Ragusa Ibla. Optional, Modica & Scicli. Ragusa, Modica, Scicli si alaturi de alte patru orase, au fost incluse in Patrimoniu Mondial UNESCO si reprezinta "culminarea si inflorirea finala a artei baroce in Europa". Modica este construita pe două niveluri, orasul Alta („orasul de sus”) este evidentiat de Domul di San Giorgio, construit cu materiale recuperate din cladirile cazute dupa cutremur. In orasul Bassa („orasul de jos”) veti observa fereastra gotica din secolul al XV-lea Chiesa del Carmine si se mandreste cu un numar impresionant de magazine ce comercializeaza celebra Ciocolata de Modica. Unica datorita modului de preparare, dupa o reteta a vechilor azteci, adusa aici de spaniolii si pastrata neschimbata de localnici de-a lungul catorva sute de ani. Apoi, vom pleca spre Scicli – un orasel mic si fascinant. O plimbare de-a lungul Via Francesco Mormina Penna ne va dezvalui palate aristocratice, cum ar fi Palazzo Beneventano sau biserici precum Sant’Ignazio, San Matteo, San Bartolomeo si Santa Marìa la Nova. Ne indreptam apoi catre Comiso - unul dintre cele mai frumoase orase tipic siciliene si cu o istorie ce dateaza de peste 4000 de ani. Tur pietonal– Piazza Fonte Diana, Castello dei Naselli d''Aragona, Bisericele Madre, Santissima Annunziata si San Gregorio.
Intoarcere la hotel. Cazare Hotel Mediterraneo Palace 4* sau similar.

02 Ianuarie | Ragusa Ibla – Siracusa & Noto
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, excursie la Siracusa si Noto. Azi puteti vizita orasul Siracusa – unul dintre cele mai vechi orase din lume. Infiintat in anul 733 i.Hr. de colonistii greci din Corint, cunoscuti si sub numele de corintieni, a fost unul dintre cele mai bogate si mai puternice orase ale Greciei Mari. In anul 212 i.Hr. a fost cucerit de romani. Este orasul lui Arhimede (287-212 i.Hr.) care si-a gasit moartea in timpul luptei romanilor pentru cucerirea orasului. Se viziteaza: Teatrul Grec, Urecchio di Dionisio, Santuario Madona delle Lacrime, L’Isola di Ortigia si Domul. Continuam cu orasul Noto, cunoscut sub denumirea si de „Citta del Barocco”. Vechiul oras Noto a fost distrus complet de cel mai puternic cutremur din Sicilia din 1693. Actualul oras a fost reconstruit din temelii in stil baroc, de aici si denumirea sa de „Citta del Barocco”. Intoarcere la hotel. Cazare Hotel Mediterraneo Palace 4* sau similar.

03 Ianuarie Catania - Bucuresti
Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer din Catania, al 2-lea mare oras al Siciliei si capitala provinciei cu acelasi nume. Turul de oras cu insotitorul de grup in centrul istoric: Palatul Arhiepiscopal si Domul, Fantana elefantului, Palatul Municipal, Manastirea St. Agata, Universitatea, Teatrul Bellini, Teatrul Roman. Transfer la aeroportul din Catania pentru imbarcarea pe zborul direct al companiei BLUE AIR 0B146 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 16:55 si aterizare la Bucuresti pe aeroportul Henri Coanda la ora 20:00. Sfarsitul pachetului de servicii turistice.


Servicii incluse:
Servicii incluse:
• Bilet de avion Bucuresti – Catania – Bucuresti, zbor direct, compania BLUE AIR
• Taxele de aeroport & combustibil (pot suferi modificari pana la date plecarii
in functie de evolutia pretului petrolului si/sau a taxelor aeroportuare)
• 3 nopti cazare Palermo cu mic dejun Hotel B&B Quattro Canti 3* superior, central sau similar
• 4 nopti cazare Ragusa cu mic dejun Hotel Mediterraneo Palace 4* sau similar
• PACHET EXCURSII INCLUSE:
 Tur de oras Palermo
 Excursie la Monreale
 Excursie la Cefalu si Caltagirone cu ghid local
 Tur de oras Ragusa Ibla cu ghid local
 Tur de oras Catania
• Transferuri aeroport - hotel – aeroport
• Insotitor de grup

Servicii neincluse:
• Cina de Revelion la hotelul Mediterraneo cu muzica si meniu festiv: 90 Euro/persoana
(OBLIGATORIU) Meniu: aperitiv, doua feluri cu garnitura inclusa, desert traditional. Bauturi incluse: vin, apa minerala/plata si prosseco
• asigurarea medicala, asigurarea storno cu protectie COVID (recomandata, se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice
• intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale, bacsis pentru soferi si ghizi locali

Oferta din categoria:


 
REVELION SICILIA | Zbor direct din Bucuresti | 8 zile | de la 799 Euro/pers. -32 - 8 zile / 799 EURO
Plecare Pana la
27.Dec.2022 03.Jan.2023 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 22.07.2022
# #