Circuit Rezerva din timp - PASTE CATOLIC in SICILIA – Ragusa & Giardini Naxos | Transport Avion din Bucuresti | 5 nopti | de la 879 euro/pers.-32

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Rezerva din timp - PASTE CATOLIC in SICILIA – Ragusa & Giardini Naxos | Transport Avion din Bucuresti | 5 nopti | de la 879 euro/pers.-32 / 6 zile

» Plecari: 07.Apr.2023

» Transport: cu Avion
» Durata: 6 zile
» Pret: de la 879 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: BUCURESTI-SICILIA-BUCURESTI


07 Aprilie | Bucuresti – Catania – Ragusa Ibla
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 04:10 pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa cu destinatia Catania, via Munchen. Decolare la ora 06:10 cu zborul LH1655 si aterizare la Munchen la ora locala 07:15. Decolare spre Catania pe zborul LH1906 la 09:00. Sosire in Catania la ora 11:05.
Plecare spre Catania, al 2-lea mare oras al Siciliei si capitala provinciei cu acelasi nume unde vom avea Turul de oras panoramic si pietonal Catania: Palatul Arhiepiscopal si Domul, Fantana elefantului, Palatul Municipal, Manastirea St. Agata, Universitatea, Teatrul Bellini, Teatrul Roman. Ne continuam drumul spre renumita Ragusa Ibla – orasul Baroc renascut din cenusa si cea mai veche parte a patrimoniului UNESCO. Numeroasele palate si biserici de o frumusete aparte cu nucleu istoric, un amestec de antic (sec.III i.C.), medieval si baroc. Descoperim atmosfera orasului cu spirit cuceritor intr-un tur pietonal cu ghidul insotitor. Coborand treptele, vom regasi frumoasa biserica Santa Maria delle Scale („Sfanta Maria a Scarilor”) si Santa Maria dell’Itria cu clopotnita sa colorata. De asemenea, traversand aleile inguste ne vom incanta privirile cu palatele baroce, Catedrala San Giogio reprezentand cel mai frumos exemplu al arhitecturii lui Gagliardi, palatul Donnafugata, biserica San Giuseppe, parcul Ibleo fiind cel mai vechi din cele 4 parcuri principale din Ragusa si portalul medieval San Giorgio reprezentand simbolul orasului Ragusa. Cazare si cina (fara bauturi) Hotel Mediterraneo Palace 4* sau similar Ragusa.

08 Aprilie | Ragusa Ibla – Modica & Scicli
Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Ragusa Ibla. Optional, Excursie la Modica si Scicli. Ragusa, Modica, Scicli si alaturi de alte patru orase, au fost incluse in Patrimoniu Mondial UNESCO si reprezinta "culminarea si inflorirea finala a artei baroce in Europa". Modica este construita pe doua niveluri, orasul Alta („orasul de sus”) este evidentiat de Domul di San Giorgio, construit cu materiale recuperate din cladirile cazute dupa cutremur. In orasul Bassa („orasul de jos”) veti observa fereastra gotica din secolul al XV-lea Chiesa del Carmine si se mandreste cu un numar impresionant de magazine ce comercializeaza celebra Ciocolata de Modica. Unica datorita modului de preparare, dupa o reteta a vechilor azteci, adusa aici de spaniolii si pastrata neschimbata de localnici de-a lungul catorva sute de ani. Apoi, vom pleca spre Scicli – un orasel mic si fascinant. O plimbare de-a lungul Via Francesco Mormina Penna ne va dezvalui palate aristocratice, cum ar fi Palazzo Beneventano sau biserici precum Sant’Ignazio, San Matteo, San Bartolomeo si Santa Marìa la Nova. Intoarcere la hotel. Cazare si cina (fara bauturi) Hotel Mediterraneo Palace 4* sau similar Ragusa.

09 Aprilie | Ragusa Ibla – Comiso - Buona Pasqua!
Mic dejun. Sarbatoarea "Pasqua" este cu atat mai frumoasa pe taramul italian cu cat poti sa o petreci dupa chipul si asemanarea ta. O zicala specifica italienilor este "Natale con i tuoi, Pasqua con chi vuoi" , sau "Craciunul impreuna cu familia , Pastele alaturi de cine iti doresti". Plecam spre Comiso- unul dintre cele mai frumoase orase tipic siciliene si cu o istorie ce dateaza de peste 4000 de ani. Participare la Procesiunea si Sarbatoarea Pascala Siciliana: pelerinaj, muzica traditionala siciliana – un adevarat spectacol! Servirea pranzului de Paste traditional la un restaurant local. Dupa pranz, impreuna cu ghidul insotitor ne vom indrepta spre centrul istoric unde vom vizita din exterior biserica San Biagio, piata Fonte Diana, catedrala Santa Maria delle Stelle, piata delle Erbe. Intoarcere in Ragusa. Cazare Hotel Mediterraneo Palace 4* sau similar Ragusa.


10 Aprilie | Ragusa Ibla – Caltagirone – Taormina – Giardini Naxos
Mic dejun. Excursia continua catre Caltagirone - vestit pentru nepretioasele sale ateliere ce produc opere de ceramica, insa si pentru scara monumentala din centrul orasului, scara cu cel mai mare grad de inclinare din Sicilia, care de la distanta pare un adevarat perete vertical decorat cu un mozaic ceramic. Putem admira impunatoare scara Santa Maria del Monte, construita la 1608 in partea veche a orasului si superba biserica in stil baroc - San Francesco di Paola. Continuam spre Taormina (centru inscris in patrimoniul UNESCO), un loc frecvent vizitat de aristocratia engleza din secolul XIX si cunoscut sub numele de „Monte Carlo al Siciliei”, renume pastrat pana in ziua de azi. Cele mai importante atractii turistice: Piazza IX Aprile si San Giuseppe, Piazza del Duomo, Corso Umberto - o strada perfecta pentru shopping sau o vizita la teatrul grecesc. Cazare si cina (fara bauturi) hotel Caesar Palace 4* sau similar Giardini Naxos.

11 Aprilie | Giardini Naxos - Siracusa - Noto
Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Giardini Naxos. Optional, Excursie la Siracusa si Noto. Azi puteti vizita orasul Siracusa – unul dintre cele mai vechi orase din lume. Infiintat in anul 733 i.Hr. de colonistii greci din Corint, cunoscuti si sub numele de corintieni, a fost unul dintre cele mai bogate si mai puternice orase ale Greciei Mari. In anul 212 i.Hr. a fost cucerit de romani. Este orasul lui Arhimede (287-212 i.Hr.) care si-a gasit moartea in timpul luptei romanilor pentru cucerirea orasului. Se viziteaza: Teatrul Grec, Urecchio di Dionisio, Santuario Madona delle Lacrime, L’Isola di Ortigia si Domul. Continuam cu orasul Noto, cunoscut sub denumirea si de „Citta del Barocco”. Vechiul oras Noto a fost distrus complet de cel mai puternic cutremur din Sicilia din 1693. Actualul oras a fost reconstruit din temelii in stil baroc, de aici si denumirea sa de „Citta del Barocco”. Intoarcere la hotel. Cazare si cina (fara bauturi) Hotel Caesar Palace 4* sau similar Giardini Naxos.

12 Aprilie | Giardini Naxos – Catania
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Catania pentru imbarcare pe zborul Lufthansa LH1907 cu destinatia Munchen. Decolare la ora 11:55 si aterizare in Munchen la ora 14:05. La ora 15:45 imbarcare pe zborul LH1652 cu destinatia Bucuresti. Aterizare la Bucuresti la ora 18:45. Sfarsitul pachetului de servicii turistice.

Oferta este valabila in momentul postarii pe site. Locurile sunt limitate!
Agentia Coral Tours isi rezerva dreptul de a modifica preturile si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila. Din acest motiv, va rugam sa confirmati detaliile ofertelor de care sunteti interesat inainte de a face o rezervare.

Va rugam contactati agentia pentru verificarea disponibilitatii si a tarifelor!
Pentru alte informatii va stam la dispozitie cu placere.


Servicii incluse:
Servicii incluse:
• Bilet de avion Bucuresti– Catania - Bucuresti, via Munchen, Compania Lufthansa
• Bagaj inclus: 1 piesa de bagaj de cala in limita a maxim 23 de kilograme
• 1 piesa de bagaj de mana in limita a maxim 8 kilograme
• Taxele de aeroport si combustibil (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 15 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
• 3 nopti cazare cu mic dejun la hotel Mediterraneo Palace 4* sau similar Ragusa
• 2 nopti cazare cu mic dejun la hotel Caesar Palace 4* sau similar Giardini Naxos
• MESE INCLUSE:
o 2 cine la hotel in Ragusa Ibla
o Pranzul de Paste Traditional in Comiso
o 2 cine la hotel in Giardini Naxos
• PACHET EXCURSII INCLUSE:
o Tur de oras panoramaic si pietonal Catania
o Tur de oras panoramaic si pietonal Ragusa Ibla
o Sarbatoarea Pascala in Comiso
o Excursie la Caltagirone si Taormina
• Transport cu autocare locale conform programului
• Insotitor roman de grup

Servicii neincluse:
• Taxele de oras ~2 Euro/persoana/zi (se achita exclusiv la receptia hotelului)
• Intrarile la obiectivele turistice; Excursiile optionale
• Bacsis pentru soferi si ghizi locali
• Asigurare TRAVEL COVID PROTECTION: storno si medicala cu protectie COVID;

Oferta din categoria:


 
Rezerva din timp - PASTE CATOLIC in SICILIA – Ragusa & Giardini Naxos | Transport Avion din Bucuresti | 5 nopti | de la 879 euro/pers.-32 - 6 zile / 879 EURO
Plecare Pana la
07.Apr.2023 12.Apr.2023 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 24.11.2022
# #