Circuit ROMA-LA CITTA ETERNA

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

ROMA-LA CITTA ETERNA / 6 zile

» Plecari: 21.Mar.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 6 zile
» Pret: de la 695 EURO de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: -Roma! Nici o altă metropolă nu o poate întrece! Nici măcar astăzi, când nu mai este Capitala Lumii! O singură vizită și vei fi cuprins de magia ROMEI. Orașul poartă cu mândrie un trecut glorios, adăpostind și azi spiritul Marelui Imperiu. La finalul lunii septembrie, vă invităm într-un circuit în Cetatea Eternă.
ZIUA 1, 21.03.2020: Timișoara – Roma. Întâlnire pe aeroportul din Timișoara pentru îmbarcarea pe cursa Wizzair, cu destinația Roma. Sosire la Roma, în jurul orei 17:00. Transfer și cazare, hotel 2*/3*.
ZIUA 2, 22.03.2020: Mic dejun. Tur de oraș “Roma antică”: Forumul Roman, Colosseumul, Arcurile de Triumf, Calea Sacră, Basilica lui Maxentiu și Constantin, Capitoliul, Forumul și Columna lui Traian. Traseul continuă prin Piața Veneția cu monumentul Vittoriano - simbol al unitații Italiei moderne, Panteonul. După-masa, timp liber în Roma. Cazare la hotel, în Roma.
ZIUA 3, 23.03.2020: Mic dejun, apoi ne îndreptăm spre Piața Navona, una din cele mai faimoase piețe ale Romei, un spațiu oval, în totalitate pietonal. Piața este înconjurată de cafenele și restaurante, înțesate de obicei cu turiști, artiști stradali și nelipsiții porumbei. După-masa, timp liber pentru descoperirea “Romei artistice”: Fontana di Trevi – cel mai frumos monument istoric al Romei, Piața Spaniei, Piața Poporului. Cazare la hotel, în Roma.
ZIUA 4, 24.03.2020: Mic dejun. Dimineața, vizităm Statul Vatican, un teritoriu de 44 ha, cel mai mic stat din lume. Avându-l ca suveran pe Papa, vaticanul are propriul drapel, bate propria monedă, emite propriile timbre, iar gărzile sunt încă îmbrăcate în pitoreasca uniformă concepută de Michelangelo. Muzeul Vatican adăpostește capodopere grecești și romane: Venus din Cnide, Grupul Laocoon, Apollon din Belvedere, sălile Raphael și celebra Capela Sixtină cu bolta decorată de Michelangelo. Vizităm Catedrala San Pietro din piața cu același nume, Bazilica ridicată de Constantin pe locul unde Apostolul Pavel a fost depus după martiriul său din Circul lui Nero. Prima capelă adăpostește Pieta, extraordinara operă din tinerețe a lui Michelangelo, iar deasupra mormântului Sf. Petru, Bernin a conceput gigantul Baldachin, înalt de 29 m. Cazare la hotel, în Roma.
ZIUA 5, 25.03.2020: Mic dejun. Opțional, vizită la Castel Gandolfo, care este unul dintre cele mai pitoreşti din Italia. Cuibărit între Dealurile Albano şi dominând Lago Albano, Castelul Gandolfo a fost cunoscut, începând din prima jumătate a secolului al XVII-lea, ca și refugiu istoric estival al papilor, făcând, de asemenea, parte din regiunea Castelli Romani și ca ascunzătoare pentru evrei. În acest loc, împăratul Domiţian (81 - 96 d.Hr.) a ordonat persecuţiile sângeroase împotriva creştinilor. Tot el a fost cel care a dispus ridicarea castelului, urmând ca în jurul anului 1200 acesta să devină reşedinţa familiei nobiliare Gandolfi din Genova.
ZIUA 6, 26.03.2020: Mic dejun. Facem check-out hotel. Timp liber. Transfer la aeroport pentru zborul de retur.

Preț: 695 euro/pers în cameră DBL

ORAR INFORMATIV DE ZBOR:
• Timişoara (‏TSR) → Roma Ciampino (‏CIA) 16:15/16:55
• Roma Ciampino (‏CIA) → Timişoara (‏TSR) 17:25/20:00

GRUP MINIM: 15 persoane. Supliment pentru grup de 10-14 persoane: 30 euro/persoană.

TERMEN LIMITĂ DE ÎNSCRIERE: cu 4 săptămâni înainte de data plecării.

TERMENE DE PLATĂ:
• 50% din prețul pachetului turistic, la înscriere;
• 50% din prețul pachetului turistic, cu minim 30 zile înaintea plecării;
Procentul aferent primei plăți sa va calcula în funcție de momentul înscrierii. Dacă înscrierea intervine cu mai puțin de 30 zile înaintea plecării, pachetul turistic se va achita integral. În cazul nerespectării termenelor de plată, Tour Operatorul își rezervă dreptul de a anula rezervarea.

CONDIȚII DE ANULARE/PENALIZĂRI:
• 20% din prețul pachetului turistic dacă renunțarea se face în intervalul 59 zile - 30 zile înaintea plecării;
• 50% din prețul pachetului turistic dacă renunțarea se face în intervalul 29 zile - 15 zile înaintea plecării;
• 80% din prețul pachetului turistic dacă renunțarea se face în intervalul 14 zile - 7 zile înaintea plecării;
• 100% din prețul pachetului turistic dacă renunțarea se face cu mai puțin de 6 zile înaintea plecării.

NOTE:

1. Clasificarea pe stele a unităților de cazare din program este cea atribuită de oficialitățile de resort din Italia conform standardelor proprii.
2. Conducătorul de grup român își rezervă dreptul de a modifica programul în funcție de anumite situații obiective ce pot interveni în timpul excursiei.
3. Documente necesare călătoriei: pașaport valabil cel puțin 6 luni de la data întoarcerii sau carte de identitate valabilă. Toți copiii care nu posedă carte de identitate au nevoie de pașaport individual sau trebuie trecuți pe pașaportul părinților. Copiii sub 18 ani care călătoresc singuri sau doar cu unul dintre părinți, vor trebui să prezinte la vamă acordul parental al ambilor părinți sau al celui care nu-i însoțește (după caz), autentificat la notariat. Dacă adultul însoțitor nu este unul dintre părinți, acesta trebuie să aibă asupra sa și cazier judiciar. Agenția nu are nicio răspundere în cazul refuzului autorităților de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite acestuia să părăsească teritoriul propriu.
4. Deoarece taxele de aeroport pot fi modificate de către compania aeriană în orice moment, valoarea acestora va fi comunicată în momentul emiterii biletului de avion.
5. Distribuția camerelor la hotel se face de către recepția acestuia. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de catre turist direct la recepție, asistat de însoțitorul de grup. Pentru anumite facilități din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel, solicitați receptionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.Servicii incluse:

PREȚUL INCLUDE:
• transport cu avionul Timișoara – Roma –Timișoara (cu compania WizzAir);
• 5 nopți cazare cu mic dejun în Roma, la Hotel 2*/3*;
• Supliment cameră single: 150 Euro;
• transfer aeroport – hotel – aeroport cu mijloacele de transport în comun;
• tur de oraș în Roma;
• însoțitor român de grup;
• taxele de aeroport;
• bagaj de mână mic (40x30x20 cm);
• bagaj de cală max 10 kg (55x40x23 cm);

PREȚUL NU INCLUDE:
• taxa locală impusă de primaria orașului: aprox 5 euro/noapte/pers.(se achită personal, la recepția hotelului);
• card Roma Pass (aproximativ 50 euro/pers);
• biletul de intrare la Vatican (aproximativ 40 euro/pers);
• intrări la obiectivele turistice aproximativ 50 euro/pers;
• asigurarea medicală/asigurarea storno: 45- 85 lei/pers;
• supliment de cameră single 150 euro;
• bagaj de cală de 20 kg aproximativ 45 euro/bagaj;
• biletele pentru mijloacele în comun;


Oferta din categoria: 
ROMA-LA CITTA ETERNA - 6 zile / 695 EURO
Plecare Pana la
21.Mar.2020 26.Mar.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 20.11.2019
# #