Circuit SEJUR SICILIA – Giardini Naxos

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

SEJUR SICILIA – Giardini Naxos / 6 zile

» Plecari: 22.Oct.2022, 23.Sep.2022

» Transport: cu Avion
» Durata: 6 zile
» Pret: de la 749 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Bucuresti – Catania – Giardini Naxos-Taormina-Siracusa si Marzamemi- Milazzo si Tindari-Catania-Bucuresti


Ziua 1 | Bucuresti – Catania – Giardini Naxos

Plecare 23 Septembrie: Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 07:50 pentru imbarcare pe zborul Companiei Austrian Airlines cu destinatia Catania, via Viena. Decolare la ora 09:50 cu zborul OS782 si aterizare la Viena la ora locala 10:30. Decolare spre Catania pe zborul OS489 la 12:05. Sosire in Catania la ora 14:05.
Plecare 22 Octombrie: Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 10:45 pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa cu destinatia Catania, via Munchen. Decolare la ora 12:45 cu zborul LH1651 si aterizare la Munchen la ora locala 13:50. Decolare spre Catania pe zborul LH1908 la 15:40. Sosire in Catania la ora 17:45.

Transfer si cazare hotel Hellenia Yachting 4* sau similar. Detalii pe: https://www.hotelhellenia.com/

Ziua 2 | Giardini Naxos - Taormina
Mic dejun. Astazi vom vizita Taormina impreuna cu insotitorul de grup. Suntem in Taormina (centru inscris in patrimoniul UNESCO), un loc frecvent vizitat de aristocratia engleza din secolul XIX si cunoscut sub numele de „Monte Carlo al Siciliei”, renume pastrat pana in ziua de azi. Cele mai importante atractii turistice: Piazza IX Aprile si San Giuseppe, Piazza del Duomo, Corso Umberto - o strada perfecta pentru shopping sau o vizita la teatrul grecesc. Timp liber la dispozitie. Transferul in Taormina se va face cu autocar local, doar la dus. Intoarcere la hotel pe cont propriu, cu autobuzul sau taxi. Timp liber la dispozitie in Giardini Naxos. Cazare hotel Hellenia Yachting 4* sau similar.

Ziua 3 | Giardini Naxos – Siracusa si Marzamemi
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plaja sau relaxare la facilitatile hotelului. Optional, excursie la Siracusa si Marzamemi. Azi puteti vizita orasul Siracusa – unul dintre cele mai vechi orase din lume. Infiintat in anul 733 i.Hr. de colonistii greci din Corint, cunoscuti si sub numele de corintieni, a fost unul dintre cele mai bogate si mai puternice orase ale Greciei Mari. In anul 212 i.Hr. a fost cucerit de romani. Este orasul lui Arhimede (287-212 i.Hr.) care si-a gasit moartea in timpul luptei romanilor pentru cucerirea orasului. Se viziteaza: Teatrul Grec, Urecchio di Dionisio, Santuario Madona delle Lacrime, L’Isola di Ortigia si Domul. Continuam excursia cu unul dintre cele mai frumoase sate de litoral din Sicilia - Marzamemi – un fascinant sat maritim, situat pe coasta la doar cativa kilometrui de cel mai sudic punct al Italiei. Numele provine din limba araba Marsa al-Hamam, ceea ce inseamna „Golful Porumbeilor”, deoarece zona este locul prin care trec pasarile mici, in timpul migratiei. Putem admira frumosul port cu barci colorate din lemn, Biserica San Francesco di Paola, Piata Centrala, tonnara (fabrica de ton), palatul aristocratic Villadorata si Piazza Regina Margherita. Intoarcere la hotel. Cazare hotel Hellenia Yachting 4* sau similar.

Ziua 4 | Giardini Naxos – Milazzo si Tindari
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plaja sau relaxare la facilitatile hotelului. Optional, excursie la Milazzo si Tindari. Azi puteti vizita cele mai deosebite orase de pe coasta din nord-estul Siciliei. Milazzo a fost initial cunoscut sub numele de Mylae, care a fost un avanpost pentru Zancle - fondata de colonistii greci. Turul ghidat va incepe cu un scurt tur panoramic al Orasului Vechi : Palazzo di Città, Marina Garibaldi, biserica San Giacomo, Piazza Roma si vilele grecesti. Apoi, vom vizita in Orasul de Sus – Castello- construit ca turn de aparare si observare. Continuam cu Capo Milazzo de unde veti avea ocazia sa admirati arhipelagul eolian. Veti putea de asemenea vedea Sanctuarul Sf. Antonio di Padova si Capela. Se spune ca Sf. Antonio a cautat refugiu aici in urma naufragiului care a avut loc in ianuarie 1221. Dupa-amiaza, turul va continua spre Tindari, una dintre ultimele colonii grecesti din Sicilia, fondata de Dionisie din Siracuza. Vom vizita zona arheologica din vechiul Tyndaris, Bazilica Romana, Teatrul grecesc, si Sanctuarul modern care adaposteste statuia miraculoasa a Madonei Negre. Intoarcere la hotel. Cazare hotel Hellenia Yachting 4* sau similar.

Ziua 5 | Giardini Naxos
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plaja, relaxare la facilitatile hotelului sau cumparaturi. Giardini Naxos va va incanta cu un numar mare de atractii, atat in interiorul orasului, cat si in afara acestuia, diferite monumente istorice, arhitecturale si naturale sunt la fiecare pas. Cazare hotel Hellenia Yachting 4* sau similar.

Ziua 6 | Giardini Naxos – Catania – Bucuresti
Mic dejun. Plecare spre Catania, al 2-lea mare oras al Siciliei si capitala provinciei cu acelasi nume unde vom avea Turul de oras panoramic si pietonal Catania: Palatul Arhiepiscopal si Domul, Fantana elefantului, Palatul Municipal, Manastirea St. Agata, Universitatea, Teatrul Bellini, Teatrul Roman. (NOTA: Pentru plecarea din 23 Septembrie, turul de oras Catania se va face in ziua 1).
Pentru plecarile din 22 Octombrie: Transfer la aeroportul din Catania pentru imbarcare pe zborul LUFTHANSA LH1909 cu destinatia Munchen. Decolare la ora 18:40 si aterizare in Munchen la ora 20:50. La ora 21:50 imbarcare pe zborul LH1654 cu destinatia Bucuresti. Aterizare la Bucuresti la ora 00:50. (a doua zi)
Pentru plecarea 23 Septembrie: Transfer la aeroportul din Catania pentru imbarcare pe zborul Austrian Airlines OS490 cu destinatia Viena. Decolare la ora 09:45 si aterizare in Viena la ora 11:50. La ora 15:40 imbarcare pe zborul OS785 cu destinatia Bucuresti. Aterizare la Bucuresti la ora 15:15.
Sfarsitul pachetului de servicii turistice.


Servicii incluse:
Servicii incluse:
• Bilet de avion Bucuresti–Catania–Bucuresti, via Viena/Munchen,
Compania Austrian Airlines/LUFTHANSA
• Bagaj inclus: 1 piesa de bagaj de cala in limita a maxim 23 de kilograme
• 1 piesa de bagaj de mana in limita a maxim 8 kilograme
• Taxele de aeroport si combustibil (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion)
• Cazare 5 nopti cu mic dejun la hotel Hellenia Yachting 4* Giardini Naxos sau similar
• PACHET EXCURSII INCLUSE :
 Tur de oras Catania
 Transfer hotel – Taormina (doar dus)
 Tur de oras Taormina cu insotitorul de grup
 Mini-bar in camera cu inlocuire zilnica a produselor consumate
 Acces la centrul de wellness (sauna, baie turceasca, jacuzzi, dusuri aromatice)
• Transferuri cu autocar local aeroport - hotel – aeroport
• Insotitor roman de grup

int

Servicii neincluse:
• Taxele de oras ~2 Euro/persoana/zi (se achita exclusiv la receptia hotelului)
• Intrarile la obiectivele turistice; Excursiile optionale; Bacsis pentru soferi si ghizi locali
• Asigurare TRAVEL COVID PROTECTION: storno si medicala cu protectie COVID
• Supliment 5 cine (fara bauturi): 95 Euro/persoana
• Supliment camera cu balcon: 50 Euro/persoana (la cerere)
• Supliment camera cu balcon si vedere la mare: 100 Euro/persoana (la cerere)

Conditii de calatorie in contextul Covid:
• Certificatul Digital European de vaccinare sau recuperare

Excursii optionale (Tarife informative pentru minim 20 participanti, pot suferi modificari pana la plecare):
• Excursie la Siracusa & Marzamemi
Tarif: 80 Euro/persoana si include: transport cu autocar local, taxele de drum,insotitor de grup
• Excursie la Milazzo & Tindari
Tarif: 80 Euro/persoana si include: transport cu autocar local, ghid local, taxele de drum, insotitor de grup

Oferta din categoria:


 
SEJUR SICILIA – Giardini Naxos - 6 zile / 749 EURO
Plecare Pana la
22.Oct.2022 27.Oct.2022 Rezervare
23.Sep.2022 28.Sep.2022 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 07.07.2022
# #