Circuit SENIOR VOYAGE 2020 Napoli - Sorrento

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

SENIOR VOYAGE 2020 Napoli - Sorrento / 8 zile

» Plecari: 05.Jun.2020, 02.Jun.2020, 29.May.2020, 26.May.2020, 26.May.2020, 23.May.2020, 22.May.2020, 19.May.2020, 16.May.2020, 15.May.2020, 12.May.2020, 09.May.2020, 08.May.2020, 05.May.2020, 28.Apr.2020, 24.Apr.2020, 14.Apr.2020, 10.Apr.2020, 03.Apr.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 295 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Roma – Vatican – Napoli – Vulcanul Vezuviu – Peninsula Sorrento – Insula Capri – Coasta Amalfitana - Pompei


Italia este deja cunoscută în întreaga lume ca destinație de vacanță. Când spunem Italia ne gândim la faimoasele monumente istorice, la istoria tumultoasă și, desigur, la bucătăria excepțională. Te invităm să explorezi această minunată țară, de la peisajele splendide, până la cultura fascinantă. Și nu rata ocazia de a savura o pizza autentică, așa cum numai aici poți găsi.

Moment de savoare:
Profită de vizita în Italia pentru a savura o pizza ca la mama ei acasă. Cea mai îndrăgită variantă de către italieni este Pizza Margerita. Rețeta este simplă, însă combinația ideală de ingrediente o face delicioasă. Și unde mai pui că acestă rețetă are și o istorie aparte, fiind inventată în Napoli de către un bucătar, special cu ocazia vizitei regelui Umberto și a soției sale Margherita.

Top atracții:
1. Colosseum. Este una dintre cele mai faimose structuri ale Italiei. Un uriaș amfiteatru ce datează din perioada Imperiului Roman, acesta include două etaje, coridoare, camere și celule pentru gladiatori, muncitori sau chiar animale salbatice.
2. Pompei este un oraș antic ce a fost conservat sub cenușa vulcanică timp de secole, în urma erupției vulcanului Vezuviu. Acest sit arheologic este cu atât mai spectaculos datorită rămășițelor omenești ce au fost surprinse de explozie și conservate pe vecie asemeni unor statui, cu toate obiectele lor personale.
3. Muzeele Vaticanului - un complex de muzee ce reunește cele zece muzee de la Vatican. Acestea au fost create de-a lungul anilor, începând cu Papa iulius al II-lea, care în 1503 a hotărât să expună diverse sculpturi în Grădina Belvedere, pentru ca artiștii să le poata admira. În 1734, Papa Clement a fondat Muzeul Capitolin într-un edificiu proiectat de Michelangelo, urmând mai apoi să primească influența Papei Pius al VI-lea, astfel că muzeul a fost numit pentru un timp Muzeul Pio-Clementino.

Atracții
 Napoli
Capitala zonei Campania, Napoli era faimos pe vremuri pentru frumusețea sa, fiind numit “Bella Napoli”. "Vedi Napoli e poi mori", spune o vorba veche italiană, care se traduce prin “vezi Napoli și apoi poți muri liniștit”. Napoli este un oraș creat de greci și desăvârșit de italieni. Este orașul unde a fost inventată pizza. Legenda spune că prima pizza a fost preparată în 1889, când regele Umberto și soția sa, Margherita, au mers într-o călătorie în Napoli. La acea vreme, pizza avea forma unei plăcinte obișnuite, consumată în mare parte de populația săracă. Pentru a-l impresiona pe rege, un bucătar a ales să improvizeze puțin banala rețetă. Așa că, pe lângă suc de roșii, brânză și frunze de leuștean, bucătarul a mai pus și oregano. Ornamentul de pe pizza imita perfect steagul Italiei. Această invenție a devenit cunoscută sub denumirea de "pizza Margherita".

 Vezuviu
Este cel mai cunoscut vulcan al Italiei, a cărui erupție catastrofală din anul 79 î.Hr. a îngropat în cenușă, două orașe romane de renume, Pompei și Herculaneum. Astăzi, vulcanul este în stare latentă și poate fi admirat de către turiști, chiar de la marginea craterului său.

 Sorrento
Este locul ideal pentru a ne bucura de o “passeggiata”, numele dat de italieni unei tradiții ce dateaza de secole: promenada de seară, efectuată înainte de cină. Sorrento este un oraș stațiune de renume, un oraș de lux, plasat pe latura de nord a peninsulei sorrentine, chiar vizavi de marele Napoli.
Străzile înguste și clădirile ce datează de secole bune au făcut din Sorrento o destinație ideală pentru relaxare încă de acum sute de ani, printre numele celebre ce au vizitat această cetate numărându-se Goethe și Casanova.
Înainte de a părăsi orașul, trebuie neapărat să savurați un limoncello, lichiorul tradițional produs din coaja lamâilor ce cresc în această regiune. Atenție însă: conține cel putin 35% alcool, așa că nu exagerați! Această bautura poate fi savurată cel mai plăcut seara, dupa o cină savuroasă într-unul din restaurantele ce oferă o spectaculoasă panoramă asupra golfului, Vezuviul, insula Capri și orașul Napoli numărându-se printre obiectivele ce pot fi admirate.

 Insula Capri
Capri a fost dintotdeauna stațiunea preferată a împăraților, artiștilor și scriitorilor, fiind văzută ca o destinație de lux. Plimbările cu barca sunt o parte esențială a excursiilor în Insula Capri, deoarece se poate admira îndeaproape combinația de țărm stâncos, golfuri, peșteri și stâncile uriașe din larg.


Excursii gratuite:
 Napoli, orasul contrastelor
Facem un tur al orașului Napoli, pentru a vedea: Castelul Nuovo, Teatrul San Carlo, Piața Plebiscitului și Palatul Regal. Situat pe malul golfului cu același nume și susținut de profilul vulcanic aparte al Vezuviului, orașul a fost celebrat de poeți și pictori încă din cele mai vechi timpuri, drept unul dintre cele mai frumoase și mai binecuvântate locuri de pe Pământ.

 Peninsula Sorrentina
Sorrento este una dintre cele mai renumite statiuni italiene pentru peisajele frumoase. În Sorrento vom avea timp liber pentru vizite sau o sesiune de shopping pentru cei interesați. În momentul în care am ajuns aici ne putem relaxa savurând un pahar de limoncello, o băutură tradițională locală, preparată din coajă de lămâie.
Aceasta excursie este BONUS pentru posesorii de CARD SENIOR VOYAGE


Excursii optionale:
 Roma si Basilica San Pietro
Este o oportunitate unică de a vedea „Cetatea Eternă”, una dintre cele mai mari capitale ale lumii. Niciun alt oraș nu poate egala bogățiile arhitectonice, artistice și istorice, de o frumusețe care îți taie respirația. Facem un tur pietonal pentru a admira: Colosseum, Via dei Fori Imperiali, Columna lui Traian, Piața Veneția și Monumentul Vittorio Emanuele II, Capitoliul, Panteonul, Piața Navona, Fontana di Trevi și Piața Spaniei. Definiția grandorii o vom afla în Basilica San Pietro, cea mai mare biserică din lume (în interiorul acesteia pot încăpea 60.000 de oameni) și reprezintă inima romano-catolicismului.


 Capri – Insula Imperiala
O vacanță în Sorrento nu ar fi completă fără o excursie în Insula Capri. La fel cum toate drumurile duc la Roma, în insula Capri, totul se învârte în jurul “Grotta Azzurra”. Din port vom lua funicularul pentru a ajunge în principalul oraș, Capri, unde oprim pentru a bea un cappuccino în celebra Piață Umberto. Ajunși în Anacapri, putem urca pe muntele Solaro cu ajutorul telescaunului. Peisajul admirat din cel mai înalt punct al insulei este uluitor. La coborâre, vizităm Villa San Michele, aceasta vilă constituind un important obiectiv turistic, datorită gradinilor împodobite cu opere de artă din antichitate, ce oferă totodată o panoramă impresionantă asupra golfului.


 “Amalfi Drive” si faimoasa Coasta Amalfi
Amalfi Drive este unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din Europa, oferind o panoramă care ne va lăsa fără suflare. Coasta Amalfi este cea mai frumoasă zonă de coastă a Italiei, o combinație de stânci abrupte, sate idilice ce coboară sprintene spre mare și pante muntoase împădurite.


 Orasul antic Pompei si Vezuviu
Orașul Pompei își fascinează vizitatorii și astăzi. Oraș distrus de erupția vulcanului Vezuviu în anul 79, acesta este pe lista Minunilor Lumii, iar excavațiile care au început în secolul al XVIII-lea pentru a descoperi orașul îngropat în anul 79 de erupția vulcanului, continuă și astăzi. Ghidul ne va conduce pe strazile din Pompei unde vom vizita Băile Romane, Forumul și vile ridicate de către împărații romani. Cu siguranță vom ramâne impresionați de acest sit arheologic și de muzeul în care sunt mulaje ale victimelor care atestă marea catastrofă de la Pompei.


 Vezuviu – vulcanul care nu doarme
Vulcanul Vezuviu a devenit cunoscut dupa ce a erupt, devastând prosperele orașe romane Pompei și Herculaneum. Cele două orașe antice se găseau în apropiere de poalele Muntelui Vezuviu, în Golful Napoli. Urcăm pe vulcanul Vezuviu până la altitudinea de 3000 m (o parte din drum se va face pe jos). Vom păși chiar pe marginea craterului acestuia, de unde vom admira craterul și panorama zonei.

Servicii incluse:
TARIFUL INCLUDE
• Transport avion Bucuresti – Napoli – Bucuresti
• 7 nopţi cazare la hotel de 4*
• Mic dejun si cina (2 mese pe zi - conform programului (intrare cu cină, iesire cu mic dejun) cu 1 pahar de apa si vin la masa
• Transfer aeroport-hotel-aeroport
• Asistenta turistica*
*Asistenta turistica este asigurata de reprezentantii din destinatie si include preluarea, insotirea si conducerea turistilor de la punctul de sosire spre locul de cazare sau spre vizitarea unui obiectiv turistic. Precum si suport la destinatie, pe durata sejurului, fiind in legatura directa cu organizatorul.
• ½ zi excursie optionala inclusa (Napoli)
TARIFUL NU INCLUDE
• Taxele de aeroport 95 €/persoana
• Supliment 30 €/persoana pentru plecarile din luna mai, iunie*
• Supliment 70 €/pers pentru 14.04 – Paste (nu include masa festiva)**
• Asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno
• Taxa de statiune (se va plati la hotel, 1-3 euro/zi/pers)
• Mesele de prânz
• Intrarile la obiectivele turistice, alte taxe si cheltuieli personale.
BONUSURI SENIOR VOYAGE CLUB CARD
• ½ zi excursie optionala pentru posesorii de Senior Voyage Club Card (Sorrento)
• Reducere 10% la pachetul de excursii optionale la achizitionarea a 3 excursii optionale pentru posesorii de SENIOR VOYAGE CLUB CARD
• Reducere 5% la pachetul de excursii optionale la achizitionarea a 3 excursii optionale pentru cei care nu sunt posesori de SENIOR VOYAGE CLUB CARD
• Posesorii de SENIOR VOYAGE CLUB CARD nu achita suplimentul de 50 euro pentru persoane sub 55 ani.

PUNCTE DE ATRACŢIE
• Napoli
• Vezuviu
• Sorrento
• Insula Capri
BINE DE ȘTIUT
• Avansul la înscriere este de 25% /persoana
• Se accepta partaj
• Excursiile optionale gratuite se vor organiza in prima sau in ultima zi , in drum spre aeroport sau hotel, in functie de orarul de zbor.
• Persoanele care nu au insotitor cu varsta peste 55 ani platesc supliment 50 euro/sejur 7 nopti.
BONUS!
Pentru posesorii de Senior Voyage Club Card nu se percepe acest supliment.


Oferta din categoria: 
SENIOR VOYAGE 2020 Napoli - Sorrento - 8 zile / 295 EURO
Plecare Pana la
05.Jun.2020 12.Jun.2020 Rezervare
02.Jun.2020 09.Jun.2020 Rezervare
29.May.2020 05.Jun.2020 Rezervare
26.May.2020 02.Jun.2020 Rezervare
26.May.2020 02.Jun.2020 Rezervare
23.May.2020 30.May.2020 Rezervare
22.May.2020 29.May.2020 Rezervare
19.May.2020 26.May.2020 Rezervare
16.May.2020 23.May.2020 Rezervare
15.May.2020 22.May.2020 Rezervare
12.May.2020 19.May.2020 Rezervare
09.May.2020 16.May.2020 Rezervare
08.May.2020 15.May.2020 Rezervare
05.May.2020 12.May.2020 Rezervare
28.Apr.2020 05.May.2020 Rezervare
24.Apr.2020 01.May.2020 Rezervare
14.Apr.2020 21.Apr.2020 Rezervare
10.Apr.2020 17.Apr.2020 Rezervare
03.Apr.2020 10.Apr.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 03.09.2019
# #