Circuit TOSCANA - Leaganul Renasterii | Circuit Italia - Toscana - Pisa - Florenta | De la 399 euro/pers | -45

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

TOSCANA - Leaganul Renasterii | Circuit Italia - Toscana - Pisa - Florenta | De la 399 euro/pers | -45 / 8 zile

» Plecari: 25.Oct.2021, 29.Sep.2021, 27.Jul.2021

» Transport: cu Avion + autocar
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 399 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: MONTEPULCIANO - PERUGIA & ASSISI - TOSCANA - PISA - SIENA - FLORENTA


Ziua 1: București – Bologna/Roma
Preluare de la aeroport. Cazare la hotelul dvs. confortabil de 4* Alexander Hotel Palme din Chianciano Terme. Cocktail de bun venit cu ghidul dumneavoastră.

Ziua 2: Montepulciano – Monte Olivetto Maggiore si Montalcino (inclus)
După ce serviți micul dejun, vă invităm la o excursie demnă de ținut minte! Prima dată explorați orașul din evul mediu, Montepulciano, care tronează pe un deal și care este împrejmuit de un zid. În cele din urmă veți vizita Monte Olivetto Maggiore și Montalcino.

Ziua 3:Excursie în Perugia & Assisi (Excursie opțională)
După micul dejun aveți posibilitatea să participați la o excursie opțională. Prima dată vizitați Perugia, capitala regiunii Region Umbria. Orașul cu străduțele sale întortocheate se află situat pe o colină lină cu vedere minunată asupra Apeninilorși a Lago di Trasimeno. În cele din urmă veți călători spre Assisi, locul nașterii Sfântului Francisc de Assisi fondatorul ordinului franciscanși a sfintei Chiara. Assisi este unul dintre cele mai importante orașe pentru pelerinii din toată Italia. Întoarcere la hotel.

Ziua 4: Excursie in Pienza – Bagno Vignoni – Val dÓrcia (inclus)
Mic dejun. Astăzi vă invităm la o excursie în minunata Toscana. Explorați împreună cu noi orașele Pienza (Patrimoniul Mondial UNESCO) și Bagno Vignoni. În cele din urmă vizitați valea Orcia în sudul Toscanei, unul dintre cele mai frumoase șifertile locuri din lume! Peisajul, cu o câmpie plană din care se ridica dealuri aproape de forma conica, a inspirat mulți artiști.Bucurați-vă de arhitectura impresionantă a renașterii și natura neatinsă. Întoarcere la hotel.

Ziua 5: Excursie in Pisa (Excursie opțională)
După micul dejun ne asteaptă femecatorul oraș Pisa. Turnul din Pisa este mai mult decât o simplă atracție turistică. Acest turn a devenit simbolul orașului, ducându-i faima în toată lumea datorită poziției sale și a gradului de înclinare. Prima piatră a turnului a fost asezată in 1173, Turnul din Pisa este situat in Piața Miracolelor, in spatele Catedralei din Pisa, locul central de întâlnire pentru localnici, un obiectiv important pentru oaspeții orașului și un spațiu public în care se organizează diverse evenimente, celebrari ale sarbătorilor naționale și alte manifestații culturale. Exteriorul bogat al Catedralei include marmură multicoloră, desene in mozaicuri, decorațiuni din bronz, iar mai multe parți ale acesteia amintesc arhitectura specifică Sudului Italiei și tărilor islamice. Baptiseriul Catedralei din Pisa este un exemplu extraordinar de combinație a stilurilor romanic și gotic, are o înălțime de 54.86 metri, este construit din marmurăși este cel mai mare baptiseriu din Italia. Întoarcere la hotel.

Ziua 6: Siena (inclus)
După micul dejun participați la o excursie în Siena. Siena este deja cunoscută ca unul dintre cele mai frumoase orașe medievale ale Italiei, cu vechile construcții gotice din Piazza del Campo care au luat naștere între secolele 12 și 15. Din anul 1995, centrul vechi istoric face parte din moștenirea culturală mondială a UNESCO. Domul din Siena este unul dintre cele mai frumoase din întreaga lume, care a fost construit în stil romano-gotic. Întoarcere la hotel.

Ziua 7: Florența (Excursie opțională)
Mic dejun. Dedicăm ziua cunoașterii unuia dintre cele mai frumoase orașe ale lumii, în care de-a lungul vremii au trăit si creat mari genii ai omenirii. Parcăm lângă Florența și incepem traseul. Suntem în leagănul Renașterii, orașul lui David a lui Michelangelo și al Nașterii Venerei de Boticelli. Aici s-a format limba italiană, iar literatura a prins viață odată cu marele poet Dante. Tot aici au domnit strălucitorii principi de Medici: Lorenzo Magnificul care a incurajat un adolescent pe nume Michelangelo să folosească dalta, și Cosimo II care l-a protejat pe Galilei de inchizitie. Tur pietonal Catedrala Santa Maria del Fiore, Baptisteriul, Campanila lui Giotto, Piazza della Signoria, Palazzo Vecchio, Loggia, Galeriile Uffizi, Ponte Vecchio, Palazzo Pitti. Întoarcere la hotel.

Ziua 8: Zborul de întoarcere acasă
Mic-dejun la hotel. În funcție de ora de plecare, timp liber sau transfer la aeroport, întoarcerea la București.

TARIFE PLECARI:
27.07.2021 449 euro/pers + taxe de aeroport
29.09.2021 399 euro/pers + taxe de aeroport
25.10.2021 449 euro/pers + taxe de aeroport

Oferta este valabila in momentul postarii pe site. Locurile sunt limitate!
Agentia Coral Tours isi rezerva dreptul de a modifica preturile si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila. Din acest motiv, va rugam sa confirmati detaliile ofertelor de care sunteti interesat inainte de a face o rezervare.

Va rugam contactati agentia pentru verificarea disponibilitatii si a tarifelor!
Pentru alte informatii va stam la dispozitie cu placere.


Servicii incluse:
Servicii incluse:
Zbor dus-întors București-Roma/Bologna cu bagaj de cală și de mână
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Ghid vorbitor de limba română
Cazare 7 nopți la hotel de 4*:
1 noapte în zona Fiuggi sau zona Palestrina;
4 nopți în zona Sorento;
2 nopți în zona Fiuggi sau zona Palestrina.
Mic dejun in fiecare dimineață tip bufet
Circuit conform program
Bilet de tren Florența

Servicii neincluse:
Taxe de aeroport: 95 euro/pers
Pachet demipensiune: 79 euro/pers
Pachet 3 excursii optionale: 119 euro/pers
Suprataxă pentru camera single: 199 euro/pers.
Asistenţă medicală şi bagaje si storno pandemie

Oferta din categoria:


 
TOSCANA - Leaganul Renasterii | Circuit Italia - Toscana - Pisa - Florenta | De la 399 euro/pers | -45 - 8 zile / 399 EURO
Plecare Pana la
25.Oct.2021 01.Nov.2021 Rezervare
29.Sep.2021 06.Oct.2021 Rezervare
27.Jul.2021 03.Aug.2021 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 28.04.2021
# #