Circuit JAPONIA - 7 nopti cazare cu mic dejun + transport avion Bucuresti + taxe aeroport + transfer + vizite (intrari la obiective incluse)

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

JAPONIA - 7 nopti cazare cu mic dejun + transport avion Bucuresti + taxe aeroport + transfer + vizite (intrari la obiective incluse) / 9 zile

» Plecari: 26.Jun.2023

» Transport: cu Avion
» Durata: 9 zile
» Pret: de la 2399 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: București – Tokyo – Kamakura – Toyohashi – Toba – Nara – Kyoto - Takayama – Matsumoto – Nagano - Nagano – Nikko – Tokyo - București


Ziua 1. București – Tokyo
Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Tokyo.

Ziua 2. Tokyo
Sosire în Tokyo si transfer la hotel. Seara, cazare la Hotel Sunshine City Prince 4* sau similar în Tokyo.

Ziua 3. Tokyo – Kamakura – Toyohashi
Mic dejun. Plecare spre Kamakura, prima capitală a Shogunatului, unde se vizitează statuia Marele Buddha și Templul Hasedera. După-amiaza, se continuă călătoria de-a lungul coastei Pacificului. Seara, cazare la Hotel Loisir 3* sau similar în Toyohashi.

Ziua 4. Toyohashi – Toba – Nara – Kyoto
Mic dejun. Plecare cu autocarul spre Irago, peninsula Atsumi, de unde se ia feribotul pentru a traversa Golful Ise spre Toba. Se vizitează Insula Mikimoto, denumită simbolic „Insula Perlelor”, renumită pentru culturile sale de perle. De aici se continuă călătoria spre Nara, cea mai veche capitală a Japoniei. Se vizitează Templul Tōdai-ji, care găzduiește cea mai mare statuie din bronz a lui Buddha din lume, parcul de căprioare din Nara. Seara, cazare la Hotel Daiwa Roynet 3* sau similar în Kyoto.

Ziua 5. Kyoto
Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau, opțional, tur de oraș* în fostul oraș imperial, renumit pentru cele peste 1800 de temple și grădinile în stil Zen. Se vizitează: Templul Ryōan-ji, renumit pentru cea mai mare grădină cu pietre din Japonia, Templul Kinkaku-ji, cunoscut și sub denumirea de „Pavilionul de Aur” și Castelul Nijō. După-amiaza, se vizitează Altarul Fushimi Inaritaisha, faimos datorită miilor de porți Torii, vibrantul cartier Shijō Kawaramachi, renumit pentru magazinele sale, și străduța tradițională Nishiki-dori, unde se poate degusta o varietate de preparate locale. Seara, cazare la Hotel Daiwa Roynet 3* sau similar în Kyoto.

Ziua 6. Kyoto – Takayama
Mic dejun. Plecare spre Takayama, unul dintre puținele orașe din Japonia care a păstrat vechile obiceiuri și tradiții. Tur pietonal cu ghidul pe renumita strada Kamisannomachi si cladirea Takayama Jinya. Seara, cazare la Hotel Wat Hida 4* sau similar în Takayama.

Ziua 7. Takayama – Matsumoto – Nagano
Mic dejun. Plecare spre Matsumoto, unde se vizitează unul dintre cele mai bine conservate castele din Japonia, Castelul Matsumoto. Denumit simbolic și „Castelul Ciorii”, din cauza zidurilor negre, acesta face parte din colecția celor patru castele desemnate „Comorile Naționale ale Japoniei”. Plecare spre Nagano, oraș care a găzduit Jocurile Olimpice de Iarnă în 1998, unde se vizitează Templul Zenkō-ji. Seara, cazare la Hotel Kokusai 21 4* sau similar în Nagano.

Ziua 8. Nagano – Nikko – Tokyo
Mic dejun. Plecare spre Parcul Național Nikko, inclus în Patrimoniul UNESCO, o zonă deosebit de pitorească, cu drumuri montane presărate cu temple budiste. Se vizitează Templul Taiyū-in și Altarul Tōshō-gū. Seara, cazare la Hotel Sunshine City Prince 4* sau similar în Tokyo.

Ziua 9. Tokyo – București
Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau, opțional, tur de oraș* în impresionanta capitală a Japoniei, ce include: Altarul Meiji, Asakusa, Templul Sensoji, Tokyo Sky Tree (exterior), cartierul Ginza. Plimbare in zonele Nakamise, Harajuku, Omotesando si celebra intersectie Shibuya. După-amiaza, transfer la aeroportul din Tokyo pentru check-in și îmbarcare cu destinația București Otopeni.


Servicii incluse:
- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti – Tokyo – Bucuresti, Compania Qatar Airways (escala la Doha pe ambele segmente de zbor)
- Taxe de aeroport
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana de/ persoana
- 7 nopti cazare in hoteluri de 3* si 4* cu mic dejun
- Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
- Intrari la obiectivele turistice
- Asistenta turistica in limba romana

Nu sunt incluse:
- Asigurare medicala si asigurare storno
- Bacsisuri pentru ghidul si soferul local: 5 euro/ persoana/ zi (se achita in destinatie)
- Excursii si alte servicii optionale

Optional:
- Pachet 2 excursii Tokyo si Kyoto: 229 euro/ persoana

Conditii de plata:
- avans minim de 20% achitat la momentul rezervarii
- plata finala este necesara cel tarziu cu 30 de zile inainte de plecare

Oferta din categoria:


 
JAPONIA - 7 nopti cazare cu mic dejun + transport avion Bucuresti + taxe aeroport + transfer + vizite (intrari la obiective incluse) - 9 zile / 2399 EURO
Plecare Pana la
26.Jun.2023 04.Jul.2023 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 06.12.2022
# #