Circuit Japonia altfel

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Japonia altfel / 14 zile

» Plecari: 17.Oct.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 14 zile
» Pret: de la 3150 EURO de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: -


Ziua 1-2 (17.10-18.10.20) TIMIȘOARA - BUDAPESTA - ISTANBUL - TOKYO.
Întâlnire cu însoțitorul de grup, transfer la Budapesta pentru zborul de la ora 20:10 - îmbarcarea pe cursa Turkish Airlines cu destinația TOKYO (via ISTANBUL); sosire în 18.10.20, la ora 19:25, transfer la hotel și cazare lângă Aeroportul Haneda.
Ziua 3 (19.10.20) NARITA – KANAZAWA. Mic dejun, transfer cu trenul de mare viteză la Kanazawa. După cazare la hotelul cu tatami, vizităm centrul orașului și vestita grădină Kenroku-en, considerată una dintre primele 3 cele mai frumoase grădini din Japonia în orice anotimp.
Ziua 4 (20.10.20) KANAZAWA –SHIRAKAWA – GO. După micul dejun, facem o incursiune de o zi în lumea satului japonez. Vom putea explora o zi întreagă cultura și arhitectura specifică satelor de munte din Japonia. Revenim la tatami în Kanazawa.
Ziua 5 (21.10.20) KANAZAWA – VALEA KUROBE. După micul dejun, rezervăm acesta zi naturii, explorând cu trenul scenic, valea râului Kurobe, recunoscut pentru peisajele speciale si culorile toamnei. Revenim la tatami in Kanazawa.
Ziua 6 (22.10.20) KANAZAWA – OSAKA - NAMBA. După micul dejun plecam spre Osaka unde ne vom caza la Hotel WBF Namba Ebisu. În funcție de dispoziția de grup, vom umple restul zilei cu propuneri interesante, cum ar fi încercarea vestimentației kymono.
Ziua 7 (23.10.20) OSAKA - KOYASAN. Plecăm foarte devreme spre misticul Koyasan unde ne vom plimba în zona templelor și vom vizita muzeul local. Pe înserat, ne vom întoarce în Osaka pentru cazare.
Ziua 8 (24.10.20) OSAKA - KYOTO. După micul dejun, vă propunem o incursiune în celebrele grădini ale orașului, scăldate în culorile toamnei. Există câteva locuri puțin atinse de turiști pe care o să le explorăm. Pe înserat, ne vom întoarce în Osaka pentru cazare
Ziua 9 (25.10.20) OSAKA – NAGOYA – ISE. După micul dejun, mergem în cel mai sacru loc din Japonia, celebrul templu Shinto de la Ise. După-amiază, vom face o scurtă incursiune în centrul orașului Nagoya. Pe înserat, ne vom întoarce în Osaka pentru cazare.
Ziua 10 - 11 (26.10.-27.10.20) OSAKA - SENDAI. După micul dejun și check-out - ul de la hotel, ne deplasăm spre Sendai. Acest oraș a renăscut după celebrul Tsunami din 2011. Vă propunem 2 nopți de relaxare, pe tatami, într-un hotel de excepție cu onsen (baie termală tipic japoneză) și grădini în culorile toamnei.
Ziua 12 (28.10.20) SENDAI - TOKYO. După micul dejun și check-out-ul de la hotel ne deplasăm spre Tokyo unde ne cazăm la Hotel Relief Premium Haneda. Seara, vă propunem un spectacol la Kabukiza (în funcție de disponibilitatea biletelor).
Ziua 13 (29.10.20) TOKYO - HAKONE. După micul dejun, vă propunem o incursiune în lumea pădurilor multicolore din vestita zonă Hakone. Aici vom putea admira muntele Fuji, de pe malul lacului Ashinoko. Seara, întoarecere la hotel.
Ziua 14 (30.10.20) TOKYO. Mic dejun, scurtă plimbare prin Tokyo pentru ultimele suveniruri, apoi transfer la aeroport, zbor, la 22:55, către Budapesta, cu escală la Istanbul. Aterizăm la ora 08:25; transfer spre Timișoara.


Servicii incluse:
PREȚUL INCLUDE: • transport cu avionul Budapesta - Tokyo - Budapesta cu compania TURKISH AIRLINES (schimbarea curselor la Istanbul, la dus și Istanbul, la retur); sunt incluse taxele de aeroport și transferul Timișoara – Budapesta – Timișoara; • 1 noapte de cazare cu mic dejun în Haneda – Hotel Relief Premium Haneda; • 3 nopți de cazare cu mic dejun în Kanazawa –Hotel Agora - tatami;
• 4 nopți de cazare cu mic dejun în Osaka –Hotel WBF Namba Ebisu;
• 2 nopți de cazare cu mic dejun în Sendai – Hotel Oushuku Onsen Choeikan; • 2 nopti de cazare cu mic dejun în Haneda – Hotel Relief Premium Haneda;
• transport local în sistemul JR Rail cu abonamentul special JR Rail Pass (14 zile din momentul validării), care cuprinde orice mijloc de transport al companiei JR (Japan Railpass).

• Atenție!!! Abonamentul JR Rail Pass este uninominal, este netransmisibil și poate fi achiziționat numai în țara de reședință a turistului înainte de a ajunge în Japonia. La sosirea în țara de destinație, voucherul se preschimbă în documentul de călătorie. Atenție: în cazul pierderii sau furtului acestui document de călătorie, JR Rail Pass nu se mai poate reemite în Japonia; • nu există sistemul de extra-opționale, întreg grupul beneficiază de același program pe toată durata excursiei; • intrările la obiectivele menționate în program sunt în majoritatea lor gratuite pentru turiști; pentru obiectivele care necesită bilet de intrare, acesta nu este inclus în prețul excursiei; • însoțitor de grup și ghid vorbitor de limba română, Claudiu Preda: www.claudiupreda.ro. PREȚUL NU INCLUDE: • bilete de intrare la obiectivele care nu sunt gratuite într-un cuantum de până la 65 de eur/pers/sejur; • asigurarea storno (opțională), se încheie odată cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, în pachet cu asigurarea medicală de călătorie; • orice servicii care nu sunt menționate în program: servicii de taxi, servicii de rent-a-car, călătorii cu mijloacele de transport în comun în afara rețelei JR;

Oferta din categoria:


 
Japonia altfel - 14 zile / 3150 EURO
Plecare Pana la
17.Oct.2020 30.Oct.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 05.03.2020
# #