Circuit JAPONIA CULTURĂ ȘI CIVILIZAȚIE

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

JAPONIA CULTURĂ ȘI CIVILIZAȚIE / 14 zile

» Plecari: 22.Apr.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 14 zile
» Pret: de la 2475 EURO de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: -


Ziua 1-2 (22.04-23.04.20) TIMIȘOARA - BUDAPESTA - ISTANBUL - TOKYO.
Întâlnire cu însoțitorul de grup, transfer la Budapesta pentru zborul de la ora 20:10 - îmbarcarea pe cursa Turkish Airlines cu destinația TOKYO (via ISTANBUL); sosire în 12.05.20, la ora 19:10, transfer la hotel și cazare lângă Aeroportul Narita.
Ziua 3 (24.04.20) NARITA – OSAKA. Mic dejun, transfer cu trenul de mare viteză la Osaka. Cazarea se face după ora 19:30. După-amiază, timp liber pentru odihnă și acomodare cu fusul orar. Seara, plimbare pietonală cu însoțitorul de grup în zona Dotombori.
Ziua 4 (25.04.20) OSAKA: OSAKA – HIROSHIMA – OSAKA. Mic dejun. Vă propunem o excursie la Miyajima și Hiroshima cu celebrul tren de mare viteză. Plecăm spre Miyajima, insula cu celebra poartă Tori pe apă. Traversarea pe insulă se face cu feribotul. Excursia include vizita altarului Itsukushima, iar in Hiroshima vizita la Domului Bombei și plimbare în zona pietonală adiacentă Parcului Păcii. Seara, revenim în Osaka cu trenul Shinkansen, pentru cazare.
Ziua 5 (26.04.20) KYOTO. Mic dejun. Vom continua explorarea frumosului oraș Kyoto cu ghidul. Vă propunem o excursie de o zi ce va începe cu zona centrală a orașului, vizităm, castelul Niji-jo, celebrul Pavilion de Aur si spre finalul zilei Palatul Imperial din Kyoto (în funcție de aprobarea primită de la Casa Imperială). Cazare în Osaka.
Ziua 6 (27.04.20) NARA. După micul dejun, ne vom îndrepta către Nara, cea mai veche capitală a Japoniei ce datează din secolul al VIII-lea. Aici vom vizita Templul Todaiji, aflat în patrimoniul UNESCO, care adăpostește cea mai mare statuie din bronz a lui Buddha. Vom continua cu vizita Altarului Kasuga partea gratuita, apoi vom petrece puțin timp liber în parcul Nara sau parcul Căprioarelor. După amiază, revenim în Osaka pentru cazare.
Ziua 7 (28.04.20) KYOTO. Mic dejun. Vom continua explorarea frumosului oraș Kyoto individual sau cu ghidul în limba română. Vă propunem o excursie de o zi ce va începe cu zona de est a orașului, cu Templul Fushimi Inari, apoi Templul Sanjusangendo, zona pietonală Hagashiyama, Templul Heian, iar la finalul zilei ne întoarcem spre gara Kyoto Central. Revenim în Osaka pentru cazare.
Ziua 8 (29.04.20) OSAKA. Mic dejun cu check-out și transfer spre Tokyo pentru cazare. Dupa amiază, program cultural în funcție de ora de sosire la hotel și cazare.
Ziua 9 (30.04.20) TOKYO – NIKKO – TOKYO. Mic dejun. Vom face o excursie de o zi la Nikko (128km) unde vom vizita Templul Toshogu, aici găsindu-se mormântul shogunului Tokugawa Ieyasu (personaj foarte important în istoria Japoniei, cunoscut nouă mai ales sub numele de Toranaga din romanul Shogun de James Clavell). Seara, revenim în Tokyo.
Ziua 10 (01.05.20) TOKYO. Mic dejun și un program lejer cu vizita Grădinilor Palatului Imperial și zona comercială Ginza.
Ziua 11 (02.05.20) TOKYO. Mic dejun. Vizită în zona Shinjuku, următoarea oprire este Harajuku, loc celebru al modei avangardiste japoneze și Templul Meiji apoi, spre seară, vizităm zona Shibuya, locul unde se găsește celebra statuie a câinelui Hachiko și trecerea de pietoni traversată zilnic de 1 milion de persoane.
Ziua 12 (03.05.20) TOKYO. Mic dejun. Vizităm Kamakura, un mic oraș de coastă, o destinație turistică foarte populară, la aproximativ o oră la sud de Tokyo. Kamakura oferă numeroase temple, sanctuare și alte monumente istorice precum și statuia lui Buddha din bronz în aer liber.
Ziua 13 (04.05.20) TOKYO . Mic dejun. Vizită în vestita zona Hakone pe durata unei zile intregi.
Ziua 14 (05.05.20) TOKYO. Mic dejun, scurtă plimbare prin Tokyo pentru ultimele suveniruri, apoi transfer la aeroport, zbor, la 21:40, către Budapesta, cu escală la Istanbul. Aterizăm la ora 08:10; transfer spre Timișoara.


Servicii incluse:
PREȚUL INCLUDE:
• transport cu avionul Budapesta - Tokyo - Budapesta cu compania TURKISH AIRLINES (schimbarea curselor la Istanbul, la dus și Istanbul, la retur); sunt incluse taxele de aeroport și transferul Timișoara – Budapesta – Timișoara; • 1 noapte de cazare cu mic dejun în Narita – Hotel Apa Keisei Narita; • 5 nopți cazare în hotel de 3*cu mic dejun în Osaka – Sarasa Hotel Shin-Osaka;
• 6 nopți cazare hotel 3* cu mic dejun în Tokyo – Hotel Apa Sugamo Ekimae; • transport local în sistemul JR Rail cu abonamentul special JR Rail Pass (doar 7 zile din momentul validării), care cuprinde orice mijloc de transport al companiei JR (Japan Railpass); restul zilelor, turiștii plătesc transportul local în Tokyo sau Kamakura.
• Atenție!!! Abonamentul JR Rail Pass este uninominal, este netransmisibil și poate fi achiziționat numai în țara de reședință a turistului înainte de a ajunge în Japonia. La sosirea în țara de destinație, voucherul se preschimbă în documentul de călătorie. Atenție: în cazul pierderii sau furtului acestui document de călătorie, JR Rail Pass nu se mai poate reemite în Japonia; • nu există sistemul de extra-opționale, întreg grupul beneficiază de același program pe toată durata excursiei; • intrările la obiectivele menționate în program sunt în majoritatea lor gratuite pentru turiști; pentru obiectivele care necesită bilet de intrare, acesta nu este inclus în prețul excursiei; • însoțitor de grup și ghid vorbitor de limba română, Claudiu Preda: www.claudiupreda.ro.

PREȚUL NU INCLUDE:
• bilete de intrare la obiectivele care nu sunt gratuite într-un cuantum de până la 65 de eur/pers/sejur; • asigurarea storno (opțională), se încheie odată cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, în pachet cu asigurarea medicală de călătorie; • orice servicii care nu sunt menționate în program: servicii de taxi, servicii de rent-a-car, călătorii cu mijloacele de transport în comun în afara rețelei JR pe perioada validității abonamentului JR Rail Pass și transportul în comun în zilele în care acest abonament expiră, într-un cuantum de până la 70 de eur/pers;

Oferta din categoria:


 
JAPONIA CULTURĂ ȘI CIVILIZAȚIE - 14 zile / 2475 EURO
Plecare Pana la
22.Apr.2020 05.May.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 18.11.2019
# #