Circuit Revelion Hong Kong 2019-2020

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Revelion Hong Kong 2019-2020 / 7 zile

» Plecari: 28.Dec.2019

» Transport: cu Avion
» Durata: 7 zile
» Pret: de la 1489 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Hong Kong


Program

 Ziua 1 (28.12). București –Hong Kong
Călătoria noastră începe din aeroportul Otopeni de unde ne îmbarcăm pentru zborul cu escala, spre Hong Kong. Ziua 2. (29.12) Sosire în Hong Kong
Aterizăm pe Aeroportul Internațional din Hong Kong și avem transfer la hotel pentru cazare la Hotel Harbor Plaza North Point 4* sau similar.

 Ziua 3. (30.12) Insula Hong Kong si Kowloon Tur
După micul-dejun, plecam cu autocarul spre faimosul Victoria Peak pentru a ne bucura de cele mai frumoase priveliști asupra Hong Kong-ului; apoi vizităm "Satul plutitor din Aberdeen", un loc renumit pentru așa-numiții "oameni de pescuit", denumire dată localnicilor care își petrec cea mai mare parte din timp în bărci de pescuit și care ating rareori țărmul. Urmează să facem o plimbare pitorească de-a lungul țărmului, unde vom vizita una dintre cele mai cunoscute și înstărite zone ale Hong Kong-lui, frumoasa Bay Repulse, cu vederi magnifice la Marea Chinei de Sud. Ne vom bucura de un prânz tradițional "Dim Sum" într-un restaurant cu specific, în al cărui meniu vom descoperi unele dintre cele mai renumite feluri de mâncare ale metropolei. Cu bateriile încărcate, ne vom continua turneul de pe Kowloon pentru a lua pulsul vieții de zi cu zi a locuitorilor, în piețele de fructe și legume viu colorate, în faimoasa piață de jad, precum și în piața de flori și cea de păsări. Ne încheiem periplul în "Templul Wong Tai Sin", în care pășim ușor pentru a nu-i perturba pe cei care se roagă în liniște. Ne întoarcem la hotel pentru odihnă.

 Ziua 4. (31.12) Hong Kong – Macao (optional)
Dupa micul de dejun, putem merge intr-o o excursie opțională în Macao cu pranz inclus. Macao este cea mai veche colonie europeană din Orientul Îndepărtat, ce a asimilat elemente culturale portugheze, păstrându-și totodată vii tradițiile milenare. Arhitectura tipic portugheză a multor clădiri i-a adus orașului un loc în Patrimoniul UNESCO. Vedem, printre altele, ruinele Bisericii romano-catolice Sf. Paul, devenite emblemă pentru Macao, dealul Penha, Piaţa Senatului, Fortăreața Fort Mountain, Poarta Barierei, monumentul Lotus Flower in Full Bloom, vizităm Templul zeiței A-Ma și Insula Taipa. Facem o scurtă pauză de respiro, moment de răgaz în care ai timp să îți pui în valoare talentul artistic, prinde cadrele perfecte cu atmosfera din acest oraș. Apoi, vizităm un cazino renumit din Macao, replică a cazinoului Venice din Las Vegas. Seara, vom reveni la hotel in jurul orei 18:00.
Seara putem opta pentru a petrece trecerea dintre ani, in satul pescaresc “Lei Yue Mun”, unde ne asteapta o cina cu 9 feluri de mancare chinezesti. Dupa cina, vom merge intr-o croaziera pentru a vedea minunatul joc de artificii, iar dupa miezul noptii vom fi transportati inapoi la hotel.

 Ziua 5. (1.01) Hong Kong – Lantau (optional)
Luam micul dejun si plecăm într-o nouă aventură: ne așteaptă o excursie opțională în Lantau cu pranz inclus. Insula Lantau este cea mai mare dintre insulele Hong Kong-ului și ascunde văi luxuriante, munți înalți și sate tradiționale pescărești. Vedem cea mai mare statuie din bronz aflată în aer liber din lume, Big Buddha, înaltă de 26 de metri, și ne relaxăm pe plajele sălbatice, ascultând valurile. Turul insulei se încheie cu o plimbare cu funicularul, care oferă o panoramă superbă asupra Mării Chinei de Sud și Parcului Natural Lantau. Revenim seara la hotelul nostru din Hong Kong pentru cazare.

 Ziua 6. (2.01) Hong Kong – Disneyland Hong Kong (optional)
Dacă tot vizitezi Hong Kong, trebuie neapărat să vezi parcul de distracții Disneyland de aici. Putem alege o excursie opțională la Disneyland-ul din Hong Kong, pentru a ne transpune în faimoasa lume de basm și a ne aminti de copilărie. Te așteaptă o lume plină de fantezie, iar dacă nu ești fan al personajelor celebre, vei putea căuta adrenalina și aventura într-una dintre secțiunile tematice pline de activități ce nu te vor lăsa să te plictisești. Revenim seara la hotelul din Hong Kong pentru cazare.

 Ziua 7. (3.01) Hong Kong – București
Dupa micul dejun si check-out, avem o zi libera la dispozitie si, poate, câteva ore pentru shopping. Seara, la ora 19:30, suntem transferati la Aeroportul Internațional din Hong Kong, de unde ne îmbarcăm pentru zborul spre București.

BINE DE ŞTIUT
• Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
• Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
• Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
• Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială pentru tarile tranzitate.
• Obiectivele menționate în tururile panoramice cu autocarul se vizitează doar pe exterior.
• Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
• Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
• Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
• Agenţia îşi rezervă dreptul de a schimba compania aeriană cu anunţarea prealabilă a turiştilor.
• Preţurile sunt valabile pentru un număr limitat de locuri la zbor, după epuizarea cărora, turiştii vor putea să îşi dea acceptul pentru achitarea diferenţei de tarif faţă de preţul din ziua achitării pachetului turistic.
• Aşezarea în autocarele / microbuzele folosite în program se face în ordinea înscrierii, începand cu bancheta a doua ;
• Se acceptă partaj în cameră dublă la înscriere, iar dacă nu se închide, se va plăti suplimentul de single.
• Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii.


Servicii incluse:
 Avans 50% la înscriere;
 Diferenţa de plată pâna la 60 de zile înainte de data plecării;
 ATENTIE! LOCURI LIMITATE

PREŢUL INCLUDE:
• Bilet de avion Bucuresti –Hong Kong si Hong Kong – Bucureşti , zboruri cu escala operate de Turkish Airlines;
• Taxele de aeroport;
• Transport cu autocar/ microbuz cu climatizare, la dispoziţie conform programului;
• 5 nopţi de cazare + mic dejun la hotel de 4*;
• Transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program;
• Taxele de intrare la obiectivele turistice menţionate în program;
• Asigurare medicală Travel;
• Ghid local;
• Conducător de grup român

NU SUNT INCLUSE ÎN PREŢ
• Bacşişurile pentru ghizi locali şi şoferi, aprox 50€ / pers. (se achită la faţa locului);
• Excursiile opţionale;
• Alte servicii decât cele menţionate în program;
• Taxe foto + video locale (se achită opţional la faţa locului).

• Orar de zbor Turkis Airlines (orarul de zbor se poate modifica):
TK1046 28DEC OTP-IST ore 21:15-23:50
TK70 29DEC IST-HKG ore 02:00 17:00
TK71 03JAN HKG-IST ore 23:05 06:15
TK1043 04JAN IST-OTP ore 08:15 -08:35

SUPLIMENTE SI EXCURSII OPTIONALE
• Supliment de single 450 €
• Cina Festiva Revelion 170 €/pers (optional se alege la inscriere)
Grup minim 20 persoane!
• Excursie la Lantau cu pranz inclus 120 € / pers. (optional se alege la inscriere)
Grup minim 10 persoane!
• Excursie la Macao cu prânz inclus 160 € / pers. (optional se alege la inscriere
Grup minim 10 persoane!
• Excursie la Disney Land si bilet intrare 140 € / pers. (optional se alege la inscriere)
Grup minim 10 persoane

Oferta din categoria: 
Revelion Hong Kong 2019-2020 - 7 zile / 1489 EURO
Plecare Pana la
28.Dec.2019 03.Jan.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 09.05.2019
# #