Circuit 26.12.2019 Kenya - Revelion 2020 11 zile / 9 nopti

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

26.12.2019 Kenya - Revelion 2020 11 zile / 9 nopti / 9 zile

» Plecari: 26.Dec.2019

» Transport: cu Avion
» Durata: 9 zile
» Pret: de la 2695 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 20.12.2019
» Categorie cazare 4*

» Traseu: Rezervatia Masai Mara – Lacul Naivasha – Parcul National Amboseli –
Rezervatia Ngutuni – Mombasa (sejur la plaja, all inclusive)


ZIUA 1 | BUCURESTI ISTANBUL - NAIROBI

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 07:40 pentru imbarcare pe zborul companiei Turkish Airlines spre Istanbul. Decolare din Bucuresti la ora 09:55. Aterizare in Istanbul la ora locala 12:20. Optional, puteti alege sa participati la un tur de oras in Istanbul, pana la ora imbarcarii pe urmatorul zbor. Intoarcere la aeroportul din Istanbul si imbarcare pe zborul spre Nairobi cu decolare la ora 21:30.

ZIUA 2 | NAIROBI REZERVATIA MASAI MARA (245 km)

Aterizare in Nairobi la ora locala 04:10. Dupa efectuarea formalitatilor vamale, transfer la un restaurant situat in apropierea aeroportului, pentru a servi micul dejun. Dupa micul dejun, ghizii de safari ne vor face un instructaj, dupa care ne vom imbarca in microbuzele de safari si vom pleca spre Rezervatia Masai Mara (245 km, aproximativ 5 ore). In drum spre Masai Mara vom face o scurta oprire pentru fotografii la Valea Marelui Rift. Valea Marelui Rift este denumirea data de exploratorul englez John Walter Gregory unui mare sant tectonic cu o lungime de 6000 km care se intinde din Siria pana in Mozambic. Vom sosi la lodge in rezervatia Masai Mara la timp pentru a servi masa de pranz. Cazare la Mara Sopa Lodge sau similar si timp liber pentru odihna. Dupa amiaza vom face prima sesiune de safari in acest parc. Masai Mara este unul dintre cele mai faimoase parcuri din Africa si cel mai bun parc pentru safari din Kenya, iar fauna este superba si poate fi observata pe tot parcursul anului. Vegetatia abundenta a parcului si precipitatiile regulate sunt motivul pentru care parcul adaposteste o populatie imensa de ierbivore care atrage multi pradatori. Toate cele trei mari feline (leul, leopardul si ghepardul) sunt bine reprezentate in acest parc. Cina si cazare la lodge.

ZIUA 3 | BIG FIVE SAFARI IN REZERVATIA MASAI MARA

Mic dejun si pranz la lodge. Azi vom face doua sesiuni de safari in parcul Masai Mara, una dimineata si una dupa amiaza. Situata la aproximativ 2000 m altitudine, rezervatia este o mare pasune situata in sud-vestul izolat si foarte putin locuit al Keniei. Urmatoarele animale sunt bine reprezentate in parc si prin urmare sansele de a fi zarite sunt mari: elefantul, girafa, hipopotamul, bivolul, zebra, antilopa Gnu, leul, ghepardul si hiena. Intre cele doua sesiuni de safari va puteti relaxa la piscina lodge-ului. De asemenea, puteti participa la una din cele doua activitati optionale: vizita unui sat Masai sau zbor cu balonul deasupra rezervatiei Masai Mara. Cina si cazare la lodge.

ZIUA 4 | REZERVATIA MASAI MASA LACUL NAIVASHA (230 km)

In aceasta dimineata vom servi un mic dejun matinal dupa care vom pleca pentru ultimul safari in parcul Masai Mara. Dupa acest safari vom pleca spre Lacul Naivasha. Vom parcurge distanta de 230 km in aproximativ 5 ore. Sosire si cazare la Naivasha Sopa Lodge sau similar, unde vom servi masa de pranz. Dupa amiaza, timp liber sau optional, plimbare cu barca pe Lacul Naivasha. Pitorescul Lac Naivasha este situat la o altitudine de 1890 m si este o oaza pe ale carei maluri cresc tufe de papirus si paduri de acacia. Lacul este una din principalele surse de apa pentru bivoli, zebre, antilope si un loc favorit pentru hipopotami, precum si un important popas pentru foarte multe specii pasari care pot fi usor zarite cand vin sa se adape. Cina si cazare la lodge.

ZIUA 5 | LACUL NAIVASHA PARCUL NATIONAL AMBOSELI (350 km)

Vom servi un mic dejun matinal dupa care vom pleca spre Parcul Amboseli situat la o distanta de 350 km pe care o vom parcurge in aproximativ sase ore. Sosire si pranz la lodge, in Parcul Amboseli. Cazare la Kibo Safari Lodge sau similar. Dupa amiaza vom face un safari in Parcul Amboseli. Incununat de Muntele Kilimanjaro, cel mai inalt varf din Africa, Parcul Amboseli este unul dintre cele mai populare parcuri ale Keniei. Cuvantul Amboseli vine din limba masai si se traduce prin praf sarat. Acest parc este unul dintre cele mai bune din Africa pentru observarea turmelor de elefanti de la mica distanta. Parcul este numit adeseori taramul gigantilor datorita elefantilor cu colti foarte lungi, cu adevarat impresionanti. Sunt cinci tipuri de habitat in parc printre care: albia secata a lacului Amboseli, zone umede cu izvoare sulfuroase, savana si padure. Vom servi cina la lodge.

ZIUA 6 | AMBOSELI - LACUL CHALA REZERVATIA NGUTUNI (225 km)

Mic dejun si plecare spre Lacul Chala, situat de-a lungul grantiei dintre Kenya si Tanzania. Lacul Chala s-a format in interiorul unui crater cu o suprafata de 4 km2 si este foarte adanc si de un albastru intens, un peisaj de o frumusete fascinanta, nebanuita, in contrast cu campiile din apropiere. Ne continuam calatoria spre Rezervatia Ngutuni unde vom ajunge la timp pentru a servi masa de pranz. Cazare la Ngutuni Safari Lodge. Dupa amiaza, safari in Rezervatia Ngutuni. Rezervatia Ngutuni este un domeniu privat de 10.000 de acri, situat la poalele Dealului Sagala, inconjurat din trei parti de Parcul Tsavo. Din fauna rezervatiei fac parte leul, ghepardul, elefantul si bivolul. Seara, vom servi cina speciala de Revelion la lodge, dupa care vom astepta momentul trecerii dintre ani cu o bautura in mana.

ZIUA 7 | LA MULTI ANI 2020! REZERVATIA NGUTUNI MOMBASA (160 km)

Mic dejun, urmat de un ultim safari in Rezervatia Ngutuni si plecare spre statiunea Mombasa, situata pe malul Oceanului Indian. Sosire in Mombasa si cazare in regim all inclusive la Hotel Voyager Beach Resort 4* sau similar.

ZIUA 8 | Zilele 8, 9 si 10 SEJUR LA PLAJA IN MOMBASA

Pentru trei zile, vom beneficia de timp pentru plaja, odihna si relaxare pe malul Oceanului Indian, cu plaje cu nisip fin, alb si apa de culoare turcoaz. Optional, puteti participa la una din urmatoarele activitati: tur de oras in Mombasa, vizita in Parcul Haller care adaposteste o varietate de specii de plante si animale, Pilli Pipa Dhow Experience (o calatorie pe mare pentru diving sau snorkeling) sau safari de o zi in Rezervatia Shimba Hills. Cazare in regim all inclusive in Mombasa.

ZIUA 9 | Zilele 8, 9 si 10 SEJUR LA PLAJA IN MOMBASA

Pentru trei zile, vom beneficia de timp pentru plaja, odihna si relaxare pe malul Oceanului Indian, cu plaje cu nisip fin, alb si apa de culoare turcoaz. Optional, puteti participa la una din urmatoarele activitati: tur de oras in Mombasa, vizita in Parcul Haller care adaposteste o varietate de specii de plante si animale, Pilli Pipa Dhow Experience (o calatorie pe mare pentru diving sau snorkeling) sau safari de o zi in Rezervatia Shimba Hills. Cazare in regim all inclusive in Mombasa.

ZIUA 10 | Zilele 8, 9 si 10 SEJUR LA PLAJA IN MOMBASA

Pentru trei zile, vom beneficia de timp pentru plaja, odihna si relaxare pe malul Oceanului Indian, cu plaje cu nisip fin, alb si apa de culoare turcoaz. Optional, puteti participa la una din urmatoarele activitati: tur de oras in Mombasa, vizita in Parcul Haller care adaposteste o varietate de specii de plante si animale, Pilli Pipa Dhow Experience (o calatorie pe mare pentru diving sau snorkeling) sau safari de o zi in Rezervatia Shimba Hills. Cazare in regim all inclusive in Mombasa.

ZIUA 11 | MOMBASA ISTANBUL BUCURESTI

Plecare de la hotel in jurul orei 01:00 dimineata (in noaptea de 4 spre 5 ianuarie) spre aeroportul din Mombasa pentru imbarcare pe zborul TURKISH AIRLINES catre Istanbul cu decolare la ora 04:25. Aterizare in Istanbul la ora locala 11:40. Imbarcare pe zborul Istanbul Bucuresti cu decolare la ora 19:35. Aterizare in Bucuresti la ora 19:55.

TERMENE DE PLATA:
20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
60% din pretul pachetului turistic cu minim 80 zile inaintea plecarii;
20% din pretul pachetului turistic cu minim 40 zile inaintea plecarii.


Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
26.12: Otopeni 09:55 Istanbul 12:20 durata zbor: 1 ora si 25 minute
26.12: Istanbul 21:30 Nairobi 04:10 durata zbor: 6 ore si 40 minute
05.01: Mombasa 04:25 Istanbul 11:40 durata zbor: 7 ore si 15 minute
05.01: Istanbul 19:35 Otopeni 19:50 durata zbor: 1 ora si 15 minute

PRETURI INFORMATIVE EXCURSII OPTIONALE (minim 15 persoane participante):
Tur de oras Istanbul: 50 EURO/ persoana;
Vizita intr-un sat Masai in Rezervatia Masai Mara: 45 USD/ persoana.
Zbor cu balonul deasupra Rezervatiei Masai Mara: 480 USD/ persoana;
Tur de oras Mombasa: 95 USD/ persoana;
Vizita in Parcul Haller: 100 USD/ persoana;
Pilli Pipa Dhow Experience croaziera pe mare pentru diving si snorkeling: 185 USD/ persoana;
Safari de o zi in Parcul National Shimba Hills: 125 USD/ persoana;


GRUP MINIM:
15 persoane. Pentru un numar mai mic de 15 participanti pretul se recalculeaza sau circuitul se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.


INFORMATII CU PRIVIRE LA OBTINEREA VIZEI:
Acte necesare: pasaport simplu electronic (NU temporar), valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara cu cel putin o pagina libera;
Viza pentru Kenya costa 60 USD/ persoana pentru cetatenii romani si se obtine fie pe aeroport, la sosirea in Kenya, fie online;
Pentru evitarea cozilor din aeroport, este recomandata aplicatia online de obtinere a vizei. Agentia va aplica online, caz in care taxa de viza trebuie achitata la agentie;
Pentru aplicatia online este necesar formularul de viza completat electronic de catre fiecare solicitant de viza;
Termen limita de aplicare online pentru viza: doua saptamani inainte de plecare;
IN CAZUL NEOBTINERII VIZEI se aplica penalizarile stipulate in conditiile de retragere aferente zilei in care se efectueaza retragerea;
Minorii pana la 16 ani impliniti nu trebuie sa achite taxa de viza si nu trebuie sa aplice pentru viza de Kenya.


OBSERVATII:

DOCUMENTE NECESARE CALATORIEI: PASAPORT SIMPLU ELECTRONIC VALABIL CEL PUTIN 6 LUNI DE LA INCHEIEREA CALATORIEI (NU PASAPORT TEMPORAR!); TOTI COPIII AU NEVOIE DE PASAPORT;
autoritatile din Kenya nu solicita vaccinarea obligatorie pentru turistii care sosesc din Europa;
conform Ambasadei Kenyei la Berlin (care asigura si reprezentarea diplomatica si consulara pentru Romania) nu este obligatoriu niciun vaccin. Este recomandata vaccinarea impotriva febrei galbene (si detinerea Carnetului Galben de Vaccinari) precum si impotriva febrei tifoide, a hepatitei A & B, a difteriei si poliomielitei;
cetatenii se pot adresa Institutului National de Sanatate Publica Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile pentru a obtine informatii cu privire la tipurile de vaccinuri care trebuie efectuate, inainte de a calatori in Kenya;
de asemenea, va recomandam achizitionarea unor medicamente antimalarie, dar nu inainte de a contacta medicul de familie. Malaria este o boala transmisa de tantari, sprayul antitantari fiind un obiect obligatoriu in bagaj.
Informatiile cu privire la regimul vaccinarilor este valabil la data lansarii programului si poate suferi modificari;
pentru aceasta calatorie, greutatea bagajului de cala nu trebuie sa depaseasca 15 kg;
bagajul de cala trebuie sa fie dintr-un material flexibil (textil, piele sau similar) si nu cu carcasa tare;
in parcurile nationale sau in rezervatii se fac doar doua sesiuni de safari pe zi: una dimineata devreme si una dupa amiaza, la apus. Acestea sunt momentele in care animalele sunt active si pot fi vazute usor. In restul zilei, cand este cald, animalele stau ascunse la umbra. Deplasarea in safari se va face cu jeepuri land cruise 4x4 de 6 persoane care au o trapa ce se poate deschide pentru a facilita fotografierea. Aceste jeepuri nu sunt dotate cu aer conditionat;
clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;
conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro;
persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite);
agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi depasit la data inceperii calatoriei varsta mentionata in program.
distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;
hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii;
pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor;
in ultimii ani tot mai multe hoteluri si vase de croaziera au initiat politica fara bani cash (cash free). Astfel, este posibil ca unii prestatori sa nu mai incaseze bani cash pentru serviciile suplimentare prestate, de aceea este important sa detineti un card de credit cand calatoriti in afara tarii;
persoanele care calatoresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, un partaj. In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single, in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single;

Tarife valabile in limita locurilor disponibile!
Pentru verificarea disponibilitatii, va rugam sa contactati agentia ECOVOYAGE TOUR!
LOCURI LIMITATE LA AVION SI CAZARE!


Agentia isi rezerva dreptul de a modifica tarifele si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila.
- Din acest motiv, va rugam sa verificati la agentie detaliile ofertelor de care sunteti interesati inainte de a face o rezervare.
- Informatiile primite in agentie vor avea intotdeauna prioritate !
3


Servicii incluse:
PRET/persoana: 2695EURO (loc in camera dubla, taxe incluse)
A treia persoana adulta in camera dubla (pat suplimentar): 2380 EURO
Supliment camera single: 495 EURO / persoana (maxim 4 camere per grup)


SERVICII INCLUSE:
Tarif in Euro/persoana in camera dubla
transport cu avionul Bucuresti Nairobi si retur Mombasa Bucuresti cu compania TURKISH AIRLINES, (schimbarea curselor la Istanbul);
9 nopti cazare in Kenya, astfel: 2 nopti cu pensiune completa la lodge in Rezervatia Masai Mara, 1 noapte cu pensiune completa la lodge langa Lacul Naivasha, 1 noapte cu pensiune completa la lodge in Parcul Amboseli, 1 noapte cu pensiune completa la lodge in Rezervatia Ngutuni, 4 nopti in regim all inclusive la hotel 4* pe plaja din Mombasa;
un mic dejun in Nairobi in ziua 2;
supliment cina speciala de Revelion;
transferuri aeroport hotel aeroport cu autocar/ minibus;
transport local in microbuze de safari in zilele 2 - 7;
4 sesiuni de safari in Rezervatia Masai Mara
1 sesiune de safari in Parcul Amboseli
2 sesiuni de safari in Rezervatia Ngutuni;
taxele de intrare in cele trei parcuri de safari: Masai Mara, Amboseli si Rezervatia Ngutuni;
opriri fotografice la Valea Marelui Rift si lacul Chala;
1 L de apa imbuteliata pe zi de persoana;
ghid local;
insotitor roman de grup;
taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

Observatie: Lodge-urile sunt unitati de cazare specifice destinatiilor de safari, nu sunt clasificate pe modelul unitatilor hoteliere, dar pot fi asimilate unui confort de 4 stele standard.
Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna iunie 2019. In situatia majorarii de catre consulat sau de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.


NU SUNT INCLUSE:
taxa de viza: 60 USD/ persoana (se achita la agentie pentru aplicatii online sau, in caz contrar, la intrarea in Kenya vezi informatii suplimentare la capitolul Acte necesare pentru obtinerea vizei)
asigurarea medicala de calatorie, obligatorie;
asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 55 USD /persoana se practica, se achita la sosirea in tara de destinatie;
excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse (vizita unui sat traditional Masai in Rezervatia Masai Mara, zbor cu balonul deasupra Rezervatiei Masai Mara, tur de oras Mombasa, vizita in Parcul Haller, Pilli Pipa Dhow Experience, safari de o zi in Rezervatia Shimba Hills);
alte mese decat cele mentionate in program;
bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.

Oferta din categoria: 
26.12.2019 Kenya - Revelion 2020 11 zile / 9 nopti - 9 zile / 2695 EURO
Plecare Pana la
26.Dec.2019 03.Jan.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu All inclusive
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 24.08.2019
# #