Circuit REVELION 2024 KENYA Safari in parcurile Amboseli, Tsavo West si plaja la Oceanul Indian

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

REVELION 2024 KENYA Safari in parcurile Amboseli, Tsavo West si plaja la Oceanul Indian / 11 zile

» Plecari: 26.Dec.2023

» Transport: cu Avion
» Durata: 11 zile
» Pret: de la 3690 EURO de persoana

» Categorie cazare 4/5*

» Traseu: Nairobi – Amboseli – Tsavo West – Mombasa (minisejur la plaja) – Nairobi


Ziua 1 (26.12): BUCURESTI – DOHA – NAIROBI
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni la ora 08:30 pentru imbarcare pe zborul companiei Qatar Airways spre Doha. Decolare din Bucuresti la ora 10:50. Sosire in Doha la ora locala 16:30 si decolare spre Nairobi la ora 18:30. Aterizare in Nairobi la ora locala 00:05. Dupa efectuarea formalitatilor vamale (control vize si pasapoarte, preluarea bagajelor de cala si trecerea prin filtrul de securitate de la iesirea din aeroport), transfer si cazare la hotel Hilton Garden Inn 4* sau similar situat in apropierea aeroportului.
Ziua 2 (27.12): NAIROBI – AMBOSELI (200 km) Mese: mic dejun, pranz, cina
Vom servi un mic dejun tarziu la hotel, dupa care ne vom imbarca in jeepurile pentru safari Land Cruiser si dupa un scurt instructaj vom pleca spre Parcul National Amboseli. Vom parcurge distanta de aproximativ 200 km in circa 3-4 ore. Dupa sosirea in Parcul National Amboseli vom servi masa de pranz la lodge. Cazare la Amboseli Serena Lodge (echivalent 4*) sau similar. Dupa amiaza vom face prima sesiune de safari in parc. Incununat de Muntele Kilimanjaro, cel mai inalt varf din Africa, Parcul Amboseli este unul dintre cele mai populare parcuri ale Keniei. Cuvantul Amboseli vine din limba masai si se traduce prin “praf sarat”. Acest parc este unul dintre cele mai bune din Africa pentru observarea turmelor de elefanti de la mica distanta. Parcul este numit adeseori “taramul gigantilor” datorita elefantilor cu colti foarte lungi, cu adevarat impresionanti. Intoarcere la lodge, cina si cazare.
Ziua 3 (28.12): AMBOSELI Mese: mic dejun, pranz, cina
Micul dejun, pranzul si cina vor fi servite la lodge. Sunt cinci tipuri de habitat in parc printre care: albia secata a lacului Amboseli, zone umede cu izvoare sulfuroase, savana si padurea. In jurul parcului traiesc triburi de Masai care pastreaza modul lor de viata traditional. Azi vom face doua sesiuni de safari in Parcul Amboseli, una dimineata si una dupa amiaza. Intre cele doua reprize de safari ne putem relaxa la piscina lodge-ului. De asemenea, optional, contra cost, va propunem cateva experiente autentice, precum: mic dejun de tip picnic in savana, o vizita la un sat Maasai sau un spectacol de dansuri traditionale.
Ziua 4 (29.12): AMBOSELI – TSAVO WEST (130 km) Mese: mic dejun, pranz, cina
Mic dejun la lodge si plecare spre Parcul National Tsavo, cel mai mare si mai vechi parc national din Kenya si unul din cele mai mari din lume. Din cauza dimensiunilor vaste, parcul a fost impartit in doua parti: Tsavo West si Tsavo East. Sosire in Parcul Tsavo West si cazare la lodge Kilaguni Serena Safari 4* sau similar unde vom servi masa de pranz. De pe terasa lodge-ului putem admira superba priveliste asupra savanei africane, precum si spectacolul oferit de cele doua lacuri artificiale din fata lodge-ului, unde animalele vin sa se adape. Dupa amiaza vom face un safari in Parcul Tsavo West. Acesta prezinta o serie de formatiuni stancoase si dealuri vulcanice. Viata salbatica este bine reprezentata in parc, acesta adapostind zebre, gazele, girafe, impala, elefanti, lei si multe specii de pasari. Vom vizita Izvoarele Mzima care formeaza un lac natural unde putem observa hipopotami si crocodili. Intoarcere la lodge pentru cina si cazare.
Ziua 5 (30.12): TSAVO WEST Mese: mic dejun, pranz, cina
Micul dejun, pranzul si cina vor fi servite la lodge. Azi vom face doua sesiuni de safari in Parcul Tsavo West, una dimineata si una dupa amiaza. Intre cele doua reprize de safari ne putem relaxa la piscina lodge-ului. Optional, contra cost, se poate organiza un apus de soare cu vin spumant la Lions Rock.
Ziua 6 (31.12): TSAVO WEST – MOMBASA Mese: mic dejun, cina
Mic dejun la lodge si transfer la gara Mtito Andei situata la cca 40 minute de mers cu masina pentru imbarcare in trenul spre Mombasa. Trenul este una dintre cele mai confortabile si rapide solutii de transport din Kenya. Plecare cu trenul la ora 10:50 si sosire in Mombasa la ora 14:00 (urmatoarele obiecte sunt interzise in tren: arme albe sau obiecte taioase si sprayuri). Transfer la hotel pe plaja din Mombasa. Cazare in regim All Inclusive la hotel Voyager Beach Resort 4* sau similar (cazare in camere de tip garden cu vedere la piscina). In aceasta seara vom participa la cina festiva de Revelion organizata in cadrul hotelului.
Zilele 7 si 8 (01.01 si 02.01): SEJUR LA PLAJA IN MOMBASA Mese: All Inclusive
Mic dejun la hotel. Timp liber pentru plaja, odihna si relaxare la malul Oceanului Indian, pe plajele cu nisip fin, alb si apa de culoare turcoaz. Optional, puteti participa la una din urmatoarele activitati: tur de oras in Mombasa, Pilli Pipa Dhow Experience (o calatorie pe mare pentru diving sau snorkeling). Cazare in regim All Inclusive la hotel Voyager Beach Resort 4* sau similar.
Ziua 9 (03.01): TRANSFER MOMBASA – NAIROBI Mese: mic dejun
Mic dejun la hotel. In jurul orei 11:30, transfer la gara din Mombasa pentru imbarcare in trenul spre Nairobi cu plecare la ora 15:00. Sosire in Nairobi la ora 20:20. Transfer si cazare la hotel Hilton Garden Inn 4* sau similar.
Zilele 10 si 11 (04.01 si 05.01): NAIROBI – DOHA – BUCURESTI Mese: mic dejun
Mic dejun la hotel. Eliberarea camerelor inainte de ora 12:00. Optional, pana la ora transferului spre aeroport va propunem o vizita la Muzeul Karen Blixen si un tur panoramic al orasului Nairobi. Transfer la aeroportul din Nairobi pentru imbarcare pe zborul companiei Qatar Airways. Decolare din Nairobi pe data de 4 ianuarie la ora 17:55 si aterizare in Doha la ora 23:15. Imbarcare pe zborul Doha – Bucuresti cu decolare la ora locala 02:40. Aterizare in Bucuresti la ora 06:50 pe data de 5 ianuarie.


Servicii incluse:
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ __ _ _ _
PRET/persoana: 3690 EUR
(loc in camera dubla, taxe incluse)

A III-a persoana adulta in camera dubla (pat suplimentar): 3520 EUR
Primul copil 2-11,99 ani in camera dubla cu 2 adulti: 2950 EUR

Supliment camera single: 690 EUR
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

SERVICII INCLUSE:
• transport cu avionul Bucuresti – Nairobi si retur cu compania Qatar Airways (schimbarea curselor in Doha);
• 9 nopti cazare si masa, dupa cum urmeaza: 2 nopti cu mic dejun in Nairobi la hotel de 4* (de prima noapte de cazare se va beneficia partial, conform orarului de zbor), 2 nopti cu pensiune completa in Parcul National Amboseli la lodge 4*, 2 nopti cu pensiune completa in Parcul Tsavo West la lodge 4*; 3 nopti cu all inclusive pe plaja din Mombasa la hotel de 4*;
• supliment cina festiva de Revelion (bauturile nu sunt incluse);
• transferuri aeroport – hotel – aeroport;
• transport in jeepuri de safari Land Cruiser in Parcurile Amboseli si Tsavo West;
• transport cu trenul SGR pe ruta Mtito Andrei (Tsavo West) – Mombasa, bilete la clasa I;
• transport cu trenul SGR pe ruta Mombasa – Nairobi, bilete la clasa I;
• sesiunile de safari mentionate in program in Parcul Amboseli si in Parcul Tsavo West;
• taxele de intrare in Parcurile Amboseli si Tsavo West;
• 1 l de apa imbuteliata pe zi de persoana in zilele de safari;
• Ghizi-soferi pentru sesiunile de safari;
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport (pot suferi modificari).

Observatie: Lodge-urile sunt unitati de cazare specifice destinatiilor de safari, nu sunt clasificate pe modelul unitatilor hoteliere si pot fi asimilate unui confort de 4 stele standard.
Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna august 2023. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.
NU SUNT INCLUSE:
• taxa de viza: 65 USD/ persoana pentru cetatenii romani; viza se obtine online, in baza pasaportului care trebuie sa fie valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara. Valoarea taxei de viza este cea de la data lansarii programului (august 2023);
• asigurarea medicala de calatorie, obligatorie;
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): aprox 60 USD /persoana – se practica, se achita la sosirea in tara de destinatie;
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
• alte mese decat cele mentionate in program;
• bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
26.12.2023: Otopeni 10:50 – Doha 16:30 durata zborului: 4h40min
Doha 18:30 – Nairobi 00:05 durata zborului: 5h35min

04.01.2024: Nairobi 17:55 – Doha 23:15 durata zborului: 5h20min
05.01.2024: Doha 02:40 – Otopeni 06:50 durata zborului: 5h10min
EXCURSII OPTIONALE (tarife informative):
• Vizita unui sat Maasai: 35 USD/ persoana; Tariful este valabil pentru minim 15 persoane participante;
• Mic dejun de tip picnic in savana, in Parcul Amboseli: 55 USD/ persoana;
• Spectacol cu dansuri traditionale: 35 USD/ persoana, pret valabil pentru minim 12 persoane participante;
• Apus de soare cu vin spumant la Lions Rock in Parcul Tsavo West: 50 USD/ persoana;
• Tur Mombasa de ½ de zi (fara Fort Jesus): 75 USD/ persoana, pret valabil pentru minim 10 persoane participante.
• Pili Pipa Dhow cruise: 145 USD/ persoana; pret valabil pentru minim 6 persoane participante
• Muzeul Karen Blixen si tur de oras panoramic Nairobi: 60 USD/ persoana; Tariful este valabil pentru minim 15 persoane participante;
GRUP MINIM:
15 persoane. Pentru grup de 12-14 persoane, pretul se majoreaza cu 50 USD/ persoana. Pentru un numar mai mic de 12 participanti pretul se recalculeaza sau circuitul se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.
INFORMATII CU PRIVIRE LA OBTINEREA VIZEI:
 Pentru calatorie este necesar sa detineti un pasaport simplu electronic (nu temporar) valabil cel putin 6 luni de la incheierea calatoriei, cu cel putin 3 file libere. Toti copiii au nevoie de pasaport;
 Agentia va aplica pentru obtinerea vizei cu 2 saptamani inainte de plecare pentru turistii care vor achita taxa de viza la agentie. In acest caz, turistii vor furniza agentiei toate informatiile necesare completarii formularului de viza, inclusiv o fotografie tip pasaport in format electronic;
 Cetatenii romani care calatoresc in Kenya pot obtine viza doar online, anterior calatoriei. Nu se emit vize la sosirea in acest stat, vizele se obtin doar online.
 Viza pentru Kenya costa 65 USD/ persoana; suma este nerambursabila dupa ce s-a facut plata cu cardul;
 Minorii pana la 16 ani impliniti nu trebuie sa achite taxa de viza si nu trebuie sa aplice pentru viza de Kenya.

Oferta din categoria:


 
REVELION 2024 KENYA Safari in parcurile Amboseli, Tsavo West si plaja la Oceanul Indian - 11 zile / 3690 EURO
Plecare Pana la
26.Dec.2023 05.Jan.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 06.09.2023
# #