Circuit Paste 2020 in Liban

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Paste 2020 in Liban / 7 zile

» Plecari: 17.Apr.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 7 zile
» Pret: de la 1229 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 30.03.2020
» Categorie cazare 4/5*

» Traseu: ● Vizite la Baalbeck, Anjar, Zahleh; ● Pesterile Jeita, fostul oras fenician Byblos


Ziua 1. BUCURESTI – BEIRUT Intalnire cu insotitorul de grup in aeroportul Henri Coanda(intalnire ora 22:00 – 16 – Apr) si zbor spre Beirut. Sosire in Beirut la ora 03:05. Transfer la hotel si cazare.

Ziua 2. BEIRUT Mic dejun. Cunoscuta sintagma “aici Estul intalneste Vestul” isi gaseste intruchiparea in Beirut – unul dintre cele mai vechi orase din lume. Reconstruit de mai multe ori, arhitectura moderna convietuieste cu cea otomana si cu cea franceza de pe vremea coloniilor. Stiut si sub numele de alint „Bey”, orasul este un creuzet de istorie levantina, peisaje uluitoare, o peninsula imbratisata de mare, stradute labirintice, moschei batrane, biserici si palate. Vizitam cladiri construite sub mandat francez, a caror restaurare a inceput in anul 1993, Muzeul National, Parlamentul(exterior) si Moscheea Al Omari(exterior) - masiva si impozanta, este unica prin impletirea stilurilor arhitecturale otoman si oriental. Cupola albastra si minaretele inalte de 65 metri sunt doua dintre elementele care amintesc de celebra moschee Sultan Ahmed din Istanbul. Continuam apoi cu o plimbare pe faleza Corniche si ne oprim la Raouché Rocks, minune naturala care se inalta din mare. Stancile sunt unul dintre simbolurile nemuritoare ale Beirutului, a carui frumusete povesteste de la sine de ce este atat de fotografiat, dar si de ce a fost ales deseori de sufletele pierdute drept locul in care si-au pus capat vietii. Vom servi pranzul la un restaurant local .Cazare la acelasi hotel in Beirut..

Ziua 3. BEIRUT - BAALBECK – ANJAR - ZAHLEH Mic dejun. Astazi pornim catre Zahleh, iar pe traseu vom cunoaste celebrul sit arheologic Baalbeck, situat in Valea Bekaa. Acest impresionant complex de temple romane, inchinate lui Jupiter, Venus si Bacchus, inceput in sec.I i.Hr., a suferit repetate transformari si distrugeri. In drum spre Zahleh, facem o vizita la Anjar, singurul sit Omeiad (Umayyad) din Liban, fondat in sec.VIII, cu rol de centru comercial, asezare ce reprezinta un exemplu unic de planificare urbana de la inceputul perioadei islamice. Sosire in Zahle, denumit si “Mireasa Beqai”, oras de munte si important centru catolic libanez – considerat a fi cel mai mare oras crestin din Orientul Mijlociu, populatia sa fiind jumatate greco-catolica si cealalta jumatate fiind impartita intre maroniti si ortodoxi. Cazare si cina Zahleh. Participare la Slujba de Inviere.

Ziua 4. ZAHLEH – JEITA – HARISSA - BYBLOS – BEIRUT Mic dejun. Ne luam la revedere de la Zahleh si plecam inapoi spre Beirut, insa nu inainte de a face cateva popasuri la: Pesterile Jeita, unul dintre locurile cele mai vizitate din Liban, ansamblu este format din doua pesteri separate, dar interconectate, in care pot fi vazute superbe formatiuni carstice - stalactite si stalacmite perdele si ciuperci. In continuare vizitam Harissa, important loc de pelerinaj, unde se afla o impresionanta statuie a Fecioarei Maria (8,5 m inaltime). Ultima vizita va fi la Byblos, unde vom servi si masa de pranz, unul dintre cele mai vechi orase feniciene (UNESCO 1984), unde se pot vedea vestigiile mai multor civilizatii, care s-au succedat pe teritoriul sau. De asemenea Byblos a jucat un rol important in istoria si difuzarea alfabetului fenician. Cazare in Beirut.

Ziua 5. BEIRUT – TIR – SIDON - BEIRUT Mic dejun. Timp liber la dispozitie, sau excursie optionala in sudul Libanului, pe parcursul careia vizitam vechile orase feniciene Tyr (UNESCO 1984) si Sidon. Sidon (sau Saida) este al treilea oras ca marime din Liban si una dintre destinatiile care trebuie neaparat vizitate. Istoria, atmosfera prietenoasa, ospitalitatea il fac cu adevarat memorabil. Aici vom vedea Castelul de langa mare, ridicat in 1228 de cavalerii cruciati, aflat pe o insulita care odinioara gazduia un templu inchinat lui Melkart, versiunea feniciana a lui Hercule si vom face un tur in Orasul Vechi, cu stradute stravechi bine conservate, ce pastreaza atmosfera originala, dar si utilitatea actuala, fiind locul unde localnicii vin pentru cumparaturi. Brutarii, magazine cu dulciuri, macelarii – vei gasi aici orice doresti si, nu in ultimul rand, suveniruri. Tir, inscris in lista patrimoniului UNESCO, vizitam situl arheologic Al Mina, strada cu mozaic, Catedrala Cruciatilor, Complexul funerar Al Bass, Strada romana, strada pietonala si hipodromul. Dejunul il vom servi in zona. Cazare in Beirut.

Ziua 6. BEIRUT – REZERVATIA DE CEDRI BECHARREH – MUZEUL GIBRAN – MANASTIREA SF. ANTONIE Mic dejun. In aceasta zi va invitam intr-o excursie optionala deosebita, vizitarea simbolului Libanului – cedrul. Rezervatia de cedri Becharreh, este una dintre rezervatiile de mentinere a unor vestigii istorice si ofera o lectie importanta de protectie a mediului si mai ales a celui mai celebru arbore din Orientul Mijlociu. Dupa masa de pranz, vom continua vizitele la casa muzeu dedicata vestitului filozof, scriitor si pictor Gibral Khalil, cat si la Manastirea Sfantul Antonie cel Mare. Cazare in Beirut.

Ziua 7. BEIRUT - BUCURESTI Eliberarea camerelor dupa miezul noptii, transfer la aeroport si imbarcare pentru zborul spre Bucuresti, ora 03:50. Sosire in Bucuresti la ora 06:20 .


ORAR DE ZBOR (compania Tarom) - ore locale:
17-Apr Bucuresti 00:45 Beirut 03:05
22-Apr Beirut 03:50 Bucuresti 06:20

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE:
1. Tir & Sidon (transferuri, pranz, ghid local si insotitor roman): 95 €;
2. Rezervatia de cedri, Muzeul Gibran & Manastirea Sfantul Antonie (transferuri, pranz, ghid local si insotitor roman): 75 €;

Pentru verificarea disponibilitatii, va rugam sa contactati agentia ECOVOYAGE TOUR!
LOCURI LIMITATE LA AVION SI CAZARE!


Agentia isi rezerva dreptul de a modifica tarifele si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila.
- Din acest motiv, va rugam sa verificati la agentie detaliile ofertelor de care sunteti interesati inainte de a face o rezervare.
- Informatiile primite in agentie vor avea intotdeauna prioritate !
104


Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE:
 transport avion Bucuresti – Beirut – Bucuresti;
 taxele de aeroport si securitate pentru zborurile internationale si regionale;
 transferuri si transport cu autocar / minibus licentiat pe durata vizitelor si a transferurilor;
 6 nopti cu mic dejun in hoteluri de 4* si 5* conform program;
 BONUS 3 pranzuri, inclusiv Masa de Pasti;
 insotitor roman pe toata durata excursiei;
 intrarile la obiectivele turistice din program;
 transferuri curse de linie la / de la aeroportul Henri Coanda;
 asigurare medicala + storno (*valoare storno asigurata – pana la 8.500 lei / calatorie).

NU SUNT INCLUSE IN COSTUL PROGRAMULUI:
 bacsisurile de pe durata excursiilor optionale (se achita insotitorului roman de grup): 5 €/pers/zi;
 excursiile optionale;
 alte servicii decat cele mentionate in program.


OBSERVATII:
Transferuri GRATUITE la / de la Aeroportul Henri Coanda din urmatoarele zone:
MOLDOVA: (firma: AutoVip, Zuzu, Transfero) - Iasi, Roman,Barlad, Vaslui, Bacau, Onesti, Adjud, Panciu, Galati, Tecuci, Braila, Focsani, Rm.Sarat, Buzau
SUD EST: (firma Direct Aeroport) - Constanta, Mangalia, Fetesti, Cernavoda
CENTRU – VEST (firma Direct Aeroport) - Fagaras, Zarnesti, Brasov, Busteni, Azuga, Sf.Gheorghe

Oferta din categoria: 
Paste 2020 in Liban - 7 zile / 1229 EURO
Plecare Pana la
17.Apr.2020 23.Apr.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 25.10.2019
# #