Circuit Revelion 2020 - Best of Liban, 27 Decembrie 2019 (8 zile)

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Revelion 2020 - Best of Liban, 27 Decembrie 2019 (8 zile) / 8 zile

» Plecari: 27.Dec.2019

» Transport: cu Avion
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 1550 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 20.12.2019
» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Liban


Ziua 01 , 27.12.2019 Liban SOSIRE IN BEIRUT
Te vei intalni pe aeroport cu insotitorul de grup si te vei imbarca in zborul international. Dupa ce vei ajunge in Beirut vei fi transferat la hotelul la care te vei caza. Vei face un tur de oras in Bierut, prilej cu care vei vizita unele dintre cele mai importante atractii ale acestuia: Pigeons rock, zona comerciala Hamra, Muzeul National si zona centrala. Mai apoi vom calatori spre sud, la 5 km in afara orasului pentru a vizita Deir El Qamar, fosta capitala a Emiratului Mount Lebanon, acolo vpm vedea Catedrala Notre Dame si Moscheea Fakhr ed-Dine, construita in secolele 17-18. Mai apoi vei vizita Palatul Beit ed-Dine, fosta resedinta a Emirului Bechir, edificat in secoulul 19 si remarcabil pentru arhitectura traditionala orientala. Astazi palatul este resedinta de vara a presedintelui republicii. Vei vizita Pestera Jeitta, un sistem carstic cu o lungime de aproape 9 km situat in Valea Nahr Al Kalb, la 18 km nord de Beirut. Pesterile au fost descoperite in 1836 si pot fi vizitate doar cu barca; apele din interiorul acestora sunt sursa de alimentatie pentru peste 1 milion de locuitori. Galeriile de aici contin cele mai mari stalactite din lume, pestera fiind unul dintre cele mai importante obiective turistice ale tarii. Vei face o plimbare cu telegondola peste Golful Jounieh si peste padurile de pin de aici si vei urca pana la 650 de metri, in satul Harissa. Aici vei vizita manastirea si te vei bucura de privelisti spectaculoase ale golfurilor Jounieh si Zaitouna.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 02 , 28.12.2019 Liban BEIRUT - BYBLOS - TRIPOLI - BSHARRI
Vei vizita orasul Byblos, cel mai vechi oras din lume locuit continuu, intrat in patrimoniul mondial UNESCO inca din 1984. Inainte Tyrului, Byblos a fost capitala Feniciei, in 1200 i.e.n. Byblos fiind si cel mai puternic centru fenician. Vei admira vechiul port, ruinele feniciene, romane dar si cele din perioada cruciadelor. Orasul este recunoscut si pentru viata sa de noapte, pentru restaurantele si cafenelele din portul turistic sau cel de iahturi, fiind frecventat in trecut de vedete precum Marlon Brando and Frank Sinatra. Vei face un tur in Tripoli, al doilea mare oras al tarii dupa capitala Beirut. Orasul este cunoscut pentru istoria sa legata in mare parte de cruciade (aici se gaseste si Citadela lui Raymond de Saint-Gilles) dar si de imperiul mameluc continand cele maI multe marturii ale acestui imperiu dupa capitala egipteana Cairo. Vei fi transferat catre statiunea Bsharri. Vei traversa zona padurilor de cedru, situata la 1600-2000 de metri si remarcabila prin peisajele pitoresti ale Vaii Qadisha si ale satelor Zghorta si Ehden.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 03 , 29.12.2019 Liban BSHARRI - CEDAERS - QADISHA - BEIRUT
Vei pleca spre Beirut trecand prin Cedaers. Vei descoperi Padurea de cedri a Domnului, arbori mitici si emblema Libanului; daca in trecut acesti arbori acopereau in intregime muntii Libanului, acum mai sunt doar cateva sute. Vei continua cu frumoasa vale Qadisha, inclusa in Patrimoniul Mondial UNESCO, ce ne invaluie cu atmosfera mistica si decorul verde al acestui spatiu de vietuire al primilor crestini din Orient, refugiul istoric al maronitilor.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 05 , 31.12.2019 Liban BEIRUT - CHOUF - DEIR ALQAMAR - BEIRUT
Vei calatori catre o regiune bogata in traditii si una dintre cele mai verzi zone ale Libanului, Chouf. Vei vizita palatul Beiteddine cu elaborata sa arhitectura, mozaicurile istorice si decoratiile de nepretuit; fost scaun al emirilor libanezi in perioada otomana, acum este unul dintre reperele culturale ale Libanului.In continuare vei descoperi satul pitoresc Deir Alqamar cu casele sale din piatra rosie, cu stradute inguste si cu vechile palate cu ferestre "mandaloun". La finalul turului te vei intoarce in Beirut.
Regim mese - Mic dejun, Cina

Ziua 06 , 01.01.2020 Liban BEIRUT - SIDON - TYR - BEIRUT
Vei face un tur de oras in Sidon. Situat la aproximativ 50 de km de capitala Beirut, Sidon este al treilea mare oras al tarii iar printre cele mai importante atractii turistice se numara Castelul Sidon, fortareata a cruciatilor construita in secolul 13 in apropierea portului, Castelul St Louis, Templul Eshmun, templu fenician construit in secolul 7 i.e.n. Vei vizita legendarul oras antic Tyre, unde vei admira Necropola, arcul reconstruit si Hipodromul, considerat al doilea cel mai mare si mai bine conservat hipodrom din perioada romana (inscris in patrimoniul mondial UNESCO inca din 1979). Pe drumul de intoarcere catre Beirut vei vizita si Gradina Echmoun (Bustan El-Sheikh).
Regim mese - Mic dejun

Ziua 07 , 02.01.2020 Liban PLECARE DIN BEIRUT
Ai aceasta zi libera la dispozitie pentru a o petrece dupa bunul plac. Poti face cumparaturi, poti explora orasul pe cont propriu sau poti alege una dintre excursiile optionale puse la dispozitie de catre partenerul nostru local. Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Beirut.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 08 , 03.01.2020 Liban SOSIRE IN BUCURESTI


Servicii incluse:
Orar de zbor:
• Plecare Beirut 03.01.2019 ora 03:50; Sosire Bucuresti 03.01.2020 ora 06:20; Tarom; durata 2:30
• Plecare Bucuresti 27.12.2019 ora 00:45; Sosire Beirut 27.12.2020 ora 03:05; Tarom; durata 2:20.

Servicii incluse:
• Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Beirut - Bucuresti
• Cazare 6 nopti la hotelurile mentionate, in tipul de camere specificat:
• Mesele mentionate in program: 6 Mic dejun, 1 Cina;
• Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerarul
• Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program
• Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse
• Insotitor de grup din partea Eturia
• Bacsis ghizi locali si soferi
• Asigurarea complexa de calatorie
• Serviciu telefonic de urgente 24/7
• Transportul se va face cu autocar privat
Servicii suplimentare:
• Early check-in, late check-out

Tarife servicii si zboruri internationale

OPTIUNE CAZARE:
Tarif: 1.550 € / persoana
Zbor: TAROM din Bucuresti
Perioada calatoriei: 27 dec 2019 - 03 ian 2020
Hotel Tip camera Locatie MESE:
GOLDEN TULIP MIDTOWN 4* Standard Room Beirut Conform itinerar
ALPINE 3* Standard Room Bsharri Conform itinerar
6 Mic dejun, 1 Cina

SUPLIMENTE SI EXCEPTII:
Supliment pentru grup mai mic de 16 persoane 150 €

DATE PLECARE: 27.12.2019

TERMENE SI CONDITII DE PLATA
Conditii de plata:
Pentru pachetul de servicii:
• 30% in momentul confirmarii.
• 30% cu 90 de zile inainte de data plecarii.
• 40% cu 70 de zile inainte de data plecarii.
Nota:
• Tarifele sunt exprimate in euro / persoana / sejur, cazare in camera dubla (daca nu se mentioneaza altfel)
• Plata se face in euro sau in lei.
• Variantele de cazare propuse sunt orientative, in cazul indisponibilitatii acestora la momentul rezervarii, va vom oferi alternative similare.

CONSIDERATII GENERALE:
Mentionam ca variantele de cazare sunt disponibile la aceasta data. Agentia
nu poate garanta disponibilitatea lor decat in momentul rezervarii. In cazul in care una dintre optiunile de cazare devine indisponibila va vom oferi alternative similare. Agentia este specializata in vacante tailor made si concretizeaza sloganul design your holiday in gasirea celor mai potrivite solutii de vacanta, in acord cu visele si dorintele dumneavoastra. In spiritul acestei idei, programul prezentat mai sus este integral customizabil, in functie de dorintele dumneavoastra, spre a va oferi cea mai potrivita optiune. Astfel, se pot modifica urmatoarele optiuni: tipul de cazare si tipul de camere, serviciile incluse, adaugarea serviciilor optionale, vizitarea altor obiective decat cele mentionate, extinderea/scurtarea duratei sederii la fiecare locatie, includerea/excluderea anumitor locatii/obiective, scurtarea duratei turului si continuarea acestuia intr-o alta zona. Inainte de plecare, agentia va pune la dispozitie brosuri personalizate in limba romana pentru excursie, cu detalii si fotografii despre toate obiectivele pe care le veti vizita pe durata circuitului, precum si informatii complete despre tara, bazate atat pe experienta personala cat si pe cea a partenerilor locali din tara de destinatie. Pe durata calatoriei veti avea la dispozitie 24/7 un numar de telefon pentru urgente, atat de la agentie, cat si de la partenerii nostri locali.
Va stam la dispozitie pentru orice informatie suplimentara.

Cod oferta: arias25

Oferta din categoria: 
Revelion 2020 - Best of Liban, 27 Decembrie 2019 (8 zile) - 8 zile / 1550 EURO
Plecare Pana la
27.Dec.2019 03.Jan.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 17.09.2019
# #