Circuit Circuit Malta de 8 zile - de la 639 euro/pers. Zbor din Bucuresti! -45

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Circuit Malta de 8 zile - de la 639 euro/pers. Zbor din Bucuresti! -45 / 8 zile

» Plecari: 12.Jul.2023, 21.Jun.2023, 20.Sep.2023, 10.May.2023, 18.Oct.2023, 17.Mar.2023, 10.Feb.2023

» Transport: cu Avion
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 639 EURO de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: Bucuresti-Malta-Bucuresti


Ziua 1
Sosire in Malta Dupa ce veti ajunge in aeroportul din Malta veti fi transferati la hotel.

Ziua 2
Valetta Mic-dejun. In cursul acestei zile veti avea ocazia sa descoperiti fumusetea orasului fortificat, care a fost construit de cavaleri in anul 1566. Ordinul Sf. Ioan a domnit peste insula timp de 268 ani si a lasat o mostenire culturala remarcabila. Prima oprire va fi la Gradinile Upper Baraca pentru a admira o priveliste superba asupra marelui Port. Apoi veti vizita Catedrala Sf. Ioan, inclusiv capodoperele lui Carravagio, tapiseriile flamande si muzeul Bisericii. In interiorul catedralei veti putea vedea una dintre cele mai frumoase podele de marmura, care este compusa din aproape 400 de pietre funerare ale cavalerilor cazuti la datorie. Veti continua plimbarea catre Strada Republicii pentru a ajunge la Palatul Marilor Maestri. Veti avea timp liber la dispozitie pentru cumparaturi. Dupa amiaza, veti fi preluati de catre autocar pentru a face un tur panoramic al fortificatiilor din Valetta si va veti putea plimba pe bulevardele de promenade Ta Xbiex si Silema. Apoi veti fi transferati catre hotel. Cazare peste noapte.

Ziua 3
Mdina. Mic-dejun. Excursia va va face cunoscuta partea centrala a Maltei, dominata de fortificatiile orasului medieval Mdina, fosta capitala a Maltei. Strazile vechi, inguste, care dateaza din epoca medievala duc pana la bastioanele impunatoare, de unde veti putea admira o magnifica panorama asupra insulei. Pe drum veti putea vedea diferite stiluri de arhitectura, incluzand palate Siculo-Norman si alte cladiri in stil baroc de o importanta istorica deosebita. Vom parasi Mdina prin poarta Grecilor, ne vom opri la catacombele crestine timpurii din Rabat inainte de a ajunge la stancile de la Dingli. In a doua parte a zilei vom vizita Gradinile Botanice San Anton situate langa Palatul Prezidential, pe care il veti admira pe exterior. Apoi vom petrece timpul la Centrul Mesterilor din Ta''''Qali. La sfarsitul excursiei, veti putea admira din exterior domul maiestuos al lui Mosta, unul dintre cele mai mari din Europa. Apoi veti fi transferati la hotel. Cazare peste noapte.

Ziua 4
Timp liber sau excursie optionala Palatul Parisio si cramele din Malta Mic-dejun. Aceasta excursie este un tur special, care combina cel mai important loc aristocratic al Maltei cu vizitarea beciurilor de vinuri cu o vechime de 400 de ani. Veti merge la Palatul Parisio, descris ca un Versailles in miniatura. Interiorul sau contine fresce deosebite, lucrari din marmura, pereti cu oglinzi si picturi rare. Peisajele superbe din gradini sunt considerate ca fiind unele dintre cele mai frumoase din Europa. Dupa ce veti admira opulenta Palatului, veti fi invitati la una dintre cele mai importante vinarii din Malta, unde veti primi explicatii detaliate despre vinurile locale, pe care le veti putea degusta. Intoarcere la hotel si cazare peste noapte.

Ziua 5
Timp liber sau excursie optionala cariera de Calcar din Malta si templul Hagar Qim Mic-dejun. Excursia incepe cu vizita carierei de calcar din Malta, care a fost transformata intr-o atractie turistica pentru turisti. In continuare veti intra in atmosfera antica a Maltei prin vizitarea Hagar Qim, principal sit preistoric al Maltei, unde veti admira o priveliste panoramica asupra Marii Mediterane si a insulei Fifla. Veti continua excursia la Wied iz Zurrieq, de unde veti putea face o excursie cu barca la Grota Albastra, cunsocuta pentru apele cristaline. Intoarcere la hotel si cazare peste noapte.

Ziua 6
Turul celor trei orase Mic-dejun. Prin intermediul acestei excursii veti putea descoperi partea opusa de Valetta, cunoscuta sub denumirea de cele Trei Orase: Vittoriosa, Cospicua si Senglea, unde s-au stabilit cavalerii Sf. Ioan in 1530. Vom parcurge Cospicua pentru a ajunge in Vittoriosa pentru a face un tur pietonal printre stradutele inguste si cladirile istorice. Veti continua excursia spre Gradina Senglea, situata in varful peninsulei si veti avea ocazia sa admirati o panorama uimitoare, inclusiv impresionantul Fort Sf. Angelo, de unde La Valette a condus apararea insulei din timpul Marelui Asediu din anul 1565. Intoarcere la hotel si cazare peste noapte.

Ziua 7
Timp liber sau excursie optionala Insula Gozo. Mic-dejun. Veti fi preluati de catre autocar pentru a ajunge la ferry boat. Va veti imbarca si dupa o traversare de aproximativ 20 de minure veti ajunge in portul Mgarr, unde veti putea deja simti atmosfera unica a insulei Gozo. Ghidul va va conduce la templele megalitice Ggantija, care sunt cele mai vechi constructii de piatra din lume, ce dateaza inca dinainte de Piramidele Egiptene. In continuare, veti vizita cetatea medievala din Victoria. Insula Gozo este renumita pentru mestesugurile sale, in special dantele realizate manual si imbracamintea tricotata. Toti vizitatorii insulei sunt impresionati de peisajul luxuriant al insulei, atmosfera sa senina si diferita fata de cea a insulei Malta. Intoarcere la hotel si cazare peste noapte.

Ziua 8
Zbor de intoarcere Bucuresti. Mic-dejun. In functie de orarul de zbor veti fi transferati la aeroport pentru zborul de intoarcere spre Bucuresti. *Numar minim de participanti 20 persoane. *Programul circuitului poate suferi modificari in functie de ora de plecare, de evenimentele locale sau de orice alte circumstante externe.

TARIFE PLECARI:
10.02 - 639 EURO/PERS
17.03, 18.10 - 689 EURO/PERS
10.05, 20.09 - 789 EURO/PERS
21.06 - 869 EURO/PERS
12.07 - 889 EURO/PERS

Oferta este valabila in momentul postarii pe site. Locurile sunt limitate!
Agentia Coral Tours isi rezerva dreptul de a modifica preturile si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila. Din acest motiv, va rugam sa confirmati detaliile ofertelor de care sunteti interesat inainte de a face o rezervare.

Va rugam contactati agentia pentru verificarea disponibilitatii si a tarifelor!
Pentru alte informatii va stam la dispozitie cu placere.


Servicii incluse:
Servicii incluse:
Zbor dus-intors cu bagaj de cala si de mana
Taxe de aeroport: 190 euro/pers
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Ghid vorbitor de limba romana
Cazare la hotel de 3*-4*
Mic dejun
Excursii conform program

Servicii neincluse:
Pachet excursii optionale (zilele 4, 5 si 7): 169 euro/pers.
Pachet cina: 99 euro/pers.
Bacsisuri pentru ghizi si soferi
Taxe mediu Malta 0,5 euro/pers/noapte (se achita la fata locului)
Asistenta medicala si storno pandemie

Oferta din categoria:


 
Circuit Malta de 8 zile - de la 639 euro/pers. Zbor din Bucuresti! -45 - 8 zile / 639 EURO
Plecare Pana la
12.Jul.2023 19.Jul.2023 Rezervare
21.Jun.2023 28.Jun.2023 Rezervare
20.Sep.2023 27.Sep.2023 Rezervare
10.May.2023 17.May.2023 Rezervare
18.Oct.2023 25.Oct.2023 Rezervare
17.Mar.2023 24.Mar.2023 Rezervare
10.Feb.2023 17.Feb.2023 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 07.12.2022
# #