Circuit MALTA 2020 - 7 nopti cazare cu mic dejun + bilet avion + taxe aeroport + excursii = de la 494 euro/pers

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

MALTA 2020 - 7 nopti cazare cu mic dejun + bilet avion + taxe aeroport + excursii = de la 494 euro/pers / 8 zile

» Plecari: 12.Feb.2020, 18.Mar.2020, 08.Apr.2020, 02.Oct.2020, 23.Oct.2020, 20.Nov.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 494 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Bucuresti - Malta - Valetta - Mdina - Gozo (optional) - Bucuresti


Data de plecare/tarif:
12.02: 494 euro/pers
18.03: 544 euro/pers
08.04: 574 euro.pers
07.05: 594 euro/pers
02.10: 594 euro/pers
23.10: 574 euro/pers
20.11: 544 euro/pers

Program:
Ziua 1: Sosire in Malta
După ce veți ajunge în aeroportul din Malta veți fi transferați la hotelul Sunflower 3+* sau similat

Ziua 2: Valetta
Mic dejun. În cursul acestei zile veți avea ocazia să descoperiți fumusețea orașului fortificat, care a fost construit de cavaleri în anul 1566. Ordinul Sf. Ioan a domnit peste insula timp de 268 ani și a lăsat o moștenire culturală remarcabilă. Prima oprire va fi la Grădinile Upper Baraca pentru a admira o priveliște superbă asupra marelui Port. Apoi veți vizita Catedrala Sf. Ioan, inclusiv capodoperele lui Carravagio, tapiseriile flamande și muzeul Bisericii. În interiorul catedralei veți putea vedea una dintre cele mai frumoase podele de marmură, care este compusă din aproape 400 de pietre funerare ale cavalerilor căzuți la datorie. Veți continua plimbarea către Strada Republicii pentru a ajunge la Palatul Marilor Maeștrii. Veți avea timp liber la dispoziție pentru cumpărături. După amiaza, veți fi preluați de către autocar pentru a face un tur panoramic al fortificațiilor din Valetta și vă veți putea plimba pe bulevardele de promenade Ta Xbiex și Silema. Apoi veți fi transferați către hotel. Cazare peste noapte.

Ziua 5: Timp liber sau excursie opțională cariera de Calcar din Malta și templul Hagar Qim
Mic dejun. Excursia începe cu vizita carierei de calcar din Malta, care a fost transformată într-o atracție turistică pentru turiști. În continuare veți intra în atmosfera antică a Maltei prin vizitarea Hagar Qim, principal sit preistoric al Maltei, de unde veți pute admira o priveliște panoramică asupra Mării Mediterane și a insulei Fifla. Veți continua excursia la Wied iz Zurrieq, de unde veți putea face o excursie cu barca la Grota Albastră, cunsocută pentru apele cristaline. Întoarcere la hotel și cazare peste noapte.

Ziua 3: Mdina
Mic dejun. Excursia vă va face cunoscută partea centrală a Maltei, dominată de fortificațiile orașului medieval Mdina, fosta capitală a Maltei. Străzile vechi, înguste, care datează din epoca medievală duc până la bastioanele impunătoare, de unde veți putea admira o magnifică panoramă asupra insulei. Pe drum veți putea vedea diferite stiluri de arhitectură, incluzând palate Siculo-Norman și alte clădiri în stil baroc de o importanță istorică deosebită. Vom părăsi Mdina prin poarta Grecilor, ne vom opri la catacombele creștine timpurii din Rabat înainte de a ajunge la stâncile de la Dingli. În a doua parte a zilei vom vizita Grădinile Botanice San Anton situate lângă Palatul Prezidențial, pe care îl veți admira pe exterior. Apoi vom petrece timpul la Centrul Meșterilor din Ta`Qali. La sfârșitul excursiei, veți putea admira din exterior domul maiestuos al lui Mosta, unul dintre cele mai mari din Europa. Apoi veți fi transferați la hotel. Cazare peste noapte.

Ziua 4: Timp liber sau excursie opțională Palatul Parisio și cramele din Malta
Mic dejun. Această excursie este un tur special, care combină cel mai important loc aristocratic al Maltei cu vizitarea beciurilor de vinuri cu o vechime de 400 de ani. Veți merge la Palatul Parisio, descris ca un Versailles în miniatură. Interiorul său conține fresce deosebite, lucrări din marmură, pereți cu oglinzi și picture rare. Peisajele superbe din grădini sunt considerate ca fiind unele dintre cele mai frumoase din Europa. După ce veți admira opulența Palatului, veți fi invitați la una dintre cele mai importante vinării din Malta, unde veți primi explicații detaliate despre vinurile locale, pe care le veți putea degusta. Întoarcere la hotel și cazare peste noapte.

Ziua 6: Turul celor trei orașe
Mic dejun. Prin intermediul acestei excursii veți putea descoperi partea opusă de Valetta, cunoscută sub denumirea de cele Trei Orașe – Vittoriosa, Cospicua și Senglea, unde s-au stabilit cavalerii Sf. Ioan în 1530. Vom parcurge Cospicua pentru a ajunge în Vittoriosa pentru a face un tur pietonal printre străduțele înguste și clădirile istorice. Veți continua excursia spre Grădina Senglea, situată în vârful peninsulei și veți avea ocazia să admirați o panoramă uimitoare, inclusiv impresionantul Fort Sf. Angelo, de unde La Valette a condus apărarea insulei din timpul Marelui Asediu din anul 1565. Întoarcere la hotel și cazare peste noapte.

Ziua 7: Timp liber sau excursie opțională Insula Gozo
Mic dejun. Veți fi preluați de către autocar pentru a ajunge la ferry boat. Vă veți îmbarca și dupa o traversare de aproximativ 20 de minure veți ajunge în portul Mgarr, unde veți putea deja simți atmosfera unică a insulei Gozo. Ghidul vă va conduce la templele megalitice Ggantija, care sunt cele mai vechi construcții de piatră din lume, ce datează încă dinainte de Piramidele Egiptene. În continuare, veți vizita cetatea medievală din Victoria. Insula Gozo este renumită pentru meșteșugurile sale, în special dantele realizate manual și îmbrăcămintea tricotată. Toți vizitatorii insulei sunt impresionați de peisajul luxuriant al insulei, atmosfera sa senină și diferită față de cea a insulei Malta. Întoarcere la hotel și cazare peste noapte.

Ziua 8: Zbor de întoarcere București
Mic dejun. În funcție de orarul de zbor veți fi transferați la aeroport pentru zborul de întoarcere spre București.Servicii incluse:
- Zbor dus-întors cu bagaj de cala si bagaj de mana
- Taxe de aeroport: 195 €/pers
- Transfer aeroport-hotel-aeroport
- Cazare 7 nopti la hotel de 3*-4*
- Mic dejun in fiecare dimineata tip bufet la hotel
- Ghid vorbitor de limba romana
- Excursii conform program

Servicii neincluse:
- Asisgurare medicala, asigurare storno
- Taxe mediu Malta: 0,5 euro/pers/noapte (se achită la fața locului)

Servicii optionale:
- Pachet excursii opționale (zilele 4, 5 si 7): 139 €/pers.
- Pachet 6 cine la hotel + cina malteză: 99 €/pers.

Suprataxă pentru camera single (la cerere): 129 €/pers.

CONDITII DE PLATA:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta se achita cu cel putin 45 de zile inainte de data inceperii excursiei

CONDITII DE ANULARE:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 45 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 44 - 0 zile inainte de plecare sau no showOferta din categoria:


 
MALTA 2020 - 7 nopti cazare cu mic dejun + bilet avion + taxe aeroport + excursii = de la 494 euro/pers - 8 zile / 494 EURO
Plecare Pana la
12.Feb.2020 19.Feb.2020 Rezervare
18.Mar.2020 25.Mar.2020 Rezervare
08.Apr.2020 15.Apr.2020 Rezervare
02.Oct.2020 09.Oct.2020 Rezervare
23.Oct.2020 30.Oct.2020 Rezervare
20.Nov.2020 27.Nov.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 27.11.2019
# #