Circuit MALTA - 7 nopti cazare cu mic dejun + bilet avion Buc + taxe aeroport + vizite = de la 554 euro/pers

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

MALTA - 7 nopti cazare cu mic dejun + bilet avion Buc + taxe aeroport + vizite = de la 554 euro/pers / 8 zile

» Plecari: 05.Sep.2019, 17.Sep.2019, 03.Oct.2019, 10.Oct.2019, 09.Nov.2019, 14.Nov.2019

» Transport: cu Avion
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 554 EURO de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: Bucuresti - Valetta - Mdina - Vittoriosa - Cospicua - Senglea - Gozo (optional) - Valetta - Bucuresti


Data de plecare/tarif:
05.09; 17.09.2019: 604 euro/pers
03.10; 10.10.2019: 584 euro/pers
09.11; 14.11.2019: 554 euro/pers

Program:
Ziua 1: Sosire in Malta
După ce veți ajunge în aeroportul din Malta veți fi transferați pentru cazare la Hotelul Gillieru sau similar.

Ziua 2: Valetta
Mic dejun. În cursul acestei zile veți avea ocazia să descoperiți fumusețea orașului fortificat, care a fost construit de cavaleri în anul 1566. Ordinul Sf. Ioan a domnit peste insula timp de 268 ani și a lăsat o moștenire culturală remarcabilă. Prima oprire va fi la Grădinile Upper Baraca pentru a admira o priveliște superbă asupra marelui Port. Apoi veți vizita Catedrala Sf. Ioan, inclusiv capodoperele lui Carravagio, tapiseriile flamande și muzeul Bisericii. În interiorul catedralei veți putea vedea una dintre cele mai frumoase podele de marmură, care este compusă din aproape 400 de pietre funerare ale cavalerilor căzuți la datorie. Veți continua plimbarea către Strada Republicii pentru a ajunge la Palatul Marilor Maeștrii. Veți avea timp liber la dispoziție pentru cumpărături. După amiaza, veți fi preluați de către autocar pentru a face un tur panoramic al fortificațiilor din Valetta și vă veți putea plimba pe bulevardele de promenade Ta Xbiex și Silema. Apoi veți fi transferați către hotel. Cazare peste noapte.

Ziua 3: Mdina
Mic dejun. Excursia vă va face cunoscută partea centrală a Maltei, dominată de fortificațiile orașului medieval Mdina, fosta capitală a Maltei. Străzile vechi, înguste, care datează din epoca medievală duc până la bastioanele impunătoare, de unde veți putea admira o magnifică panoramă asupra insulei. Pe drum veți putea vedea diferite stiluri de arhitectură, incluzând palate Siculo-Norman și alte clădiri în stil baroc de o importanță istorică deosebită. Vom părăsi Mdina prin poarta Grecilor, ne vom opri la catacombele creștine timpurii din Rabat înainte de a ajunge la stâncile de la Dingli. În a doua parte a zilei vom vizita Grădinile Botanice San Anton situate lângă Palatul Prezidențial, pe care îl veți admira pe exterior. Apoi vom petrece timpul la Centrul Meșterilor din Ta`Qali. La sfârșitul excursiei, veți putea admira din exterior domul maiestuos al lui Mosta, unul dintre cele mai mari din Europa. Apoi veți fi transferați la hotel. Cazare peste noapte.

Ziua 4: Timp liber sau excursie opțională Palatul Parisio și cramele din Malta
Mic dejun. Această excursie este un tur special, care combină cel mai important loc aristocratic al Maltei cu vizitarea beciurilor de vinuri cu ovechime de 400 de ani. Veți merge la Palatul Parisio, descris ca un Versailles în miniatură. Interiorul său conține fresce deosebite, lucrări din marmură, pereți cu oglinzi și picture rare. Peisajele superbe din grădini sunt considerate ca fiind unele dintre cele mai frumoase din Europa. După ce veți admira opulența Palatului, veți fi invitați la una dintre cele mai importante vinării din Malta, unde veți primi explicații detaliate despre vinurile locale, pe care le veți putea degusta. Întoarcere la hotel și cazare peste noapte.

Ziua 5: Timp liber sau excursie opțională cariera de Calcar din Malta și templul Hagar Qim
Mic dejun. Excursia începe cu vizita carierei de calcar din Malta, care a fost transformată într-o atracție turistică pentru turiști. În continuare veți intra în atmosfera antică a Maltei prin vizitarea Hagar Qim, principal sit preistoric al Maltei, de unde veți pute admira o priveliște panoramică asupra Mării Mediterane și a insulei Fifla. Veți continua excursia la Wied iz Zurrieq, de unde veți putea face o excursie cu barca la Grota Albastră, cunsocută pentru apele cristaline. Întoarcere la hotel și cazare peste noapte.

Ziua 6: Turul celor trei orașe
Mic dejun. Prin intermediul acestei excursii veți putea descoperi partea opusă de Valetta, cunoscută sub denumirea de cele Trei Orașe – Vittoriosa, Cospicua și Senglea, unde s-au stabilit cavalerii Sf. Ioan în 1530. Vom parcurge Cospicua pentru a ajunge în Vittoriosa pentru a face un tur pietonal printre străduțele înguste și clădirile istorice. Veți continua excursia spre Grădina Senglea, situată în vârful peninsulei și veți avea ocazia să admirați o panoramă uimitoare, inclusiv impresionantul Fort Sf. Angelo, de unde La Valette a condus apărarea insulei din timpul Marelui Asediu din anul 1565. Întoarcere la hotel și cazare peste noapte.

Ziua 7: Timp liber sau excursie opțională Insula Gozo
Mic dejun. Veți fi preluați de către autocar pentru a ajunge la ferry boat. Vă veți îmbarca și dupa o traversare de aproximativ 20 de minure veți ajunge în portul Mgarr, unde veți putea deja simți atmosfera unică a insulei Gozo. Ghidul vă va conduce la templele megalitice Ggantija, care sunt cele mai vechi construcții de piatră din lume, ce datează încă dinainte de Piramidele Egiptene. În continuare, veți vizita cetatea medievală din Victoria. Insula Gozo este renumită pentru meșteșugurile sale, în special dantele realizate manual și îmbrăcămintea tricotată. Toți vizitatorii insulei sunt impresionați de peisajul luxuriant al insulei, atmosfera sa senină și diferită față de cea a insulei Malta. Întoarcere la hotel și cazare peste noapte.

Ziua 8: Zbor de întoarcere București
Mic dejun. În funcție de orarul de zbor veți fi transferați la aeroport pentru zborul de întoarcere spre București.


Servicii incluse:
Bilet avion Bucuresti - Valetta si retur
Taxa de aeroport si servicii (195 €/pers - pot suferi modificari)
Bagaj de cala 23 kg si bagaj de mana 8 kg
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Ghid vorbitor de limba romana
Cazare 7 nopti la hotel de 3*
Mic dejun tip bufet
Excursii conform program

Nu sunt incluse:
Asigurare medicala, asigurare storno
Taxa mediu Malta 0,5 euro/pers/noapte (se achita la fața locului).

Servicii optionale:
Pachet 6 cine hotel: 99 €/pers.
Pachet excursii opționale (zilele 4, 5 și 7): 139 €/pers.
Supliment single: 149 €/pers.
Asigurare medicala si de bagaje: 10 euro/pers

Conditii de plata:
- avans minim 30% din costul excursiei la inscriere;
- rest de plata cu minim 40 zile inainte de plecare.

Conditii de penalizare pentru anulare la solicitarea calatorului:
- 30% din costul excursiei daca pentru retragere cu pana la 30 zile inainte de plecare;
- 100% din costul excursiei pentru retragerea in intervalul 29-0 zile inainte de plecare.

Oferta din categoria: 
MALTA - 7 nopti cazare cu mic dejun + bilet avion Buc + taxe aeroport + vizite = de la 554 euro/pers - 8 zile / 554 EURO
Plecare Pana la
05.Sep.2019 12.Sep.2019 Rezervare
17.Sep.2019 24.Sep.2019 Rezervare
03.Oct.2019 10.Oct.2019 Rezervare
10.Oct.2019 17.Oct.2019 Rezervare
09.Nov.2019 16.Nov.2019 Rezervare
14.Nov.2019 21.Nov.2019 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 27.06.2019
# #