Circuit MALTA – ISTORIE SI CARNAVAL 2020, -32

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

MALTA – ISTORIE SI CARNAVAL 2020, -32 / 5 zile

» Plecari: 20.Feb.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 5 zile
» Pret: de la 450 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Mosta – Mdina – Croaziera Grand Harbour – Valletta si festivitatile Carnavalului Vittoriosa – Senglea – Cospicua si festivitatile Carnavalului


20 FEBRUARIE | BUCURESTI – MALTA
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 04:00 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa cu destinatia Malta via Munchen. Decolare la ora 06:00 cu zborul LH1657 si aterizare la Munchen la ora locala 07:10. Decolare spre Malta cu zborul LH1976 la 10:40. Sosire in Malta la ora 12:55. Transfer la hotel. Dupa-amiaza, timp liber la dispozitie in St Julian’s – cea mai animata statiune din Malta, situata la doar 8 km nord de Valletta. Cazare in St. Julian’s la hotel Be.Hotel 4* sau similar. Detalii pe www.behotelmalta.com/en/

21 FEBRUARIE | MOSTA – MDINA – CROAZIERA GRAND HARBOUR
Mic dejun. Astazi vom continua sa descoperim aceasta insula mica, dar plina de istorie, calatorind spre centrul ei. Vom incepe prin a vizita Domul din Mosta – al treilea dom din Europa ca marime nesustinut de coloane. Urmatoarea oprire va fi in Rabat, la Catacombele St. Catald – datand din sec. IV, situate sub mica Biserica dedicata sfantului irlandez Catald – urmata de Mdina – vechea capitala a Maltei, “orasul tacut” cum mai este cunoscut. In acest mic orasel cu strazi inguste, in totalitate pietonal, ne vom plimba pe langa bastioanele impozante de unde vom avea o vedere panoramica asupra intregii insule; aici s-a turnat mare parte din celebrul film “Contele de Monte Cristo” si tot aici se afla si principala catedrala a Maltei – Catedrala Sf. Pavel. Apoi ne vom opri pentru un foto stop spectaculos la Dingli Cliffs – cel mai inalt punct al insulei situat la o altitudine de doar 273 m. Dupa-amiaza ne va gasi la bordul unei Croaziere in Marele Port & Portul Marsamxett – unul dintre cele mai spectaculoase porturi naturale din lume, un adevarat paradis pentru fotografi, o alta incursiune in istoria atat de bogata a acestei tari atat de mici, un loc atat de preferat de regizori. Transfer la hotel. Cazare in St. Julian’s la hotel Be.Hotel 4* sau similar.

22 FEBRUARIE | VALLETTA SI FESTIVITATILE CARNAVALULUI
Mic dejun. Incepem aceasta zi cu capitala arhipelagului maltez - Valletta. Construit pe peninsula ce separa Marele Port (Grand Harbour) la sud de Portul Marsamxett la nord, orasul este unul foarte mic... de la un capat la altul nu are mai mult de 2 km si poate fi usor strabatut la pas. Prima oprire va fi la Gradinile Upper Barracca de unde avem o priveliste uluitoare asupra celor Trei Orase si a Marelui Port; continuam la pas pe strazile orasului pana la urmatoarea oprire – Co-Catedrala Sf. Ioan – o capodopera a arhitecturii care abunda in sculpturi, morminte in marmura si picturi faimoase (printre care si „Decapitarea Sfantului Ioan Botezatorul” a celebrului Caravaggio). Vom vizita apoi Palatul Marilor Maestri (apartamentele de stat). Nu putem incheia ziua fara sa intram si in atmosfera de carnaval de pe Strada Republicii cu care alegorice satirice si masti individuale grotesti. Transfer la hotel. Cazare in St. Julian’s la hotel Be.Hotel 4* sau similar.

23 FEBRUARIE | VITTORIOSA – SENGLEA – COSPICUA | FESTIVITATILE CARNAVALULUI
Mic dejun. Vom incepe aceasta zi cu o vizita in cele Trei Orase (Senglea, Cospicua si Vittoriosa); prima oprire va fi in Vittoriosa – prima casa a Cavalerilor Ordinului Ioanit (inainte de constructia orasului Valletta) si locul unde a avut loc Marele Asediu din 1565. Vom continua apoi la pas pe aleile si strazile celor Trei Orase admirand cladirile istorice. Dupa ce vizitam cele 3 Orase ne indreptam catre Valletta pentru a lua parte la Parada Carelor Alegorice – un spectacol public grandios ce va avea loc in Place de Castille. Transfer la hotel. Cazare in St. Julian’s la hotel Be.Hotel 4* sau similar.

24 FEBRUARIE | MALTA - BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor si timp liber la dispozitie pentru ultimele cumparaturi si vizite individuale. Transfer la aeroportul din Luqa pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH1277 cu destinatia Frankfurt. Decolare la ora 13:55 si aterizare in Frankfurt la ora 16:40. La ora 20:30 decolare cu zborul LH1422 cu destinatia Bucuresti. Aterizare la Bucuresti la ora 23:50. Sfarsitul pachetului de servicii.

Oferta este valabila in momentul postarii pe site. Locurile sunt limitate!
Agentia Coral Tours isi rezerva dreptul de a modifica preturile si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila. Din acest motiv, va rugam sa confirmati detaliile ofertelor de care sunteti interesat inainte de a face o rezervare.

Va rugam contactati agentia pentru verificarea disponibilitatii si a tarifelor!
Pentru alte informatii va stam la dispozitie cu placere.


Servicii incluse:
• Zboruri Bucuresti – Malta – Bucuresti via Munchen/Frankfurt, Compania Lufthansa
Inclus 1 bagaj de cala de 23 kg si 1 bagaj de mana
• Cazare 4 nopti cu mic dejun in St. Julian’s la hotel Be.Hotel 4* sau similar
• Transferuri aeroport – hotel – aeroport cu autocar local
• PACHET EXCURSII INCLUSE:
 Excursie de 1 zi Mosta, Mdina cu autocar si ghid local si Croaziera in Grand Harbour
 Excursie la Valletta si participare la festivitatile Carnavalului
 Excursie la cele Trei Orase si participare la festivitatile Carnavalului
• Insotitor de grup

Nu include:
• Taxele de aeroport & combustibil: aprox. 180 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
• Asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
• Taxa de oras: aprox. 0.5 euro/pers/noapte
• Bacsis pentru soferi si ghizi locali

Oferta din categoria: 
MALTA – ISTORIE SI CARNAVAL 2020, -32 - 5 zile / 450 EURO
Plecare Pana la
20.Feb.2020 24.Feb.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 06.11.2019
# #