Circuit ANGLIA 2020-AVION TIMSOARA

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

ANGLIA 2020-AVION TIMSOARA / 6 zile

» Plecari: 16.Aug.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 6 zile
» Pret: de la 549 EURO + 390 RON de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: -


Unicitatea acestui program consta in:-cazare Londra zona centrala -5 nopti(majoritatea excursiilor, sunt incluse in pret si vor avea loc cu autocarul , conform programului)
Ziua1.Prezentare la aeroportul Timisoara ,ora 4.30. Imbarcare pentru zborul Timisoara-Londra 6.55-7.50 (programul de zbor se poate modifica, in functie de compania aeriana).SosireLondra.Transfer aeroport –hotel .Timp liber.Cazare hotel ***Londra dupa ora 15.00.
Ziua 2. Mic dejun. Dimineaţa se vizitează Buckingham Palace-punct magic de atractie pentru englezi si pentru straini, deopotriva, şi apoi se asistă la schimbarea gărzii. Tur de oraş. Vom admira Big Ben, Parlamentul, Westminster Abbey, Trafalgar Square. Vizitam National Gallery-splendida galerie de pictura , care rivalizeaza cu Muzeul Luvru datorita valorilor expuse vizitatorilor, Catedrala Sf. Paul-cea mai intinsa catedrala din lume, dupa Basilica Sf.Petru din Roma. Cazare hotel *** Londra.
Ziua 3. Mic dejun. Se pleacă la Canterbury-obiectiv turistic major in Anglia. Se vizitează catedrala, impozant loc de pelerinaj pentru întreaga Anglie şi partea medivevala a oraşului, in mare parte ,intacta. Optional, se vizitează Leeds Castle. Situat pe doua insulite, in mijlocul unui lac, inconjurat de gradini, cu alei strajuite de arbori si flori, resedinta a sase regine, aceste castel este considerat unul din cele mai frumoase castele medievale din lume . Cazare hotel *** Londra.
Ziua 4. Mic dejun. Se vizitează Turnul Londrei. Cel mai remarcabil sit istoric al Londrei aceasta cetate misterioasa de pe malul Tamisei a servit de-a lungul celor 900 de ani de existenta drept castel, arsenal, inchisoare, pastrator al Bijuteriilor Coroanei, loc de executie.Continuam vizita:British Museum, Madam Tussauds (Muzeul figurilor de ceară). După-amiaza, program liber (se pot vizita magazinele Harrods, Hyde Park). Cazare hotel *** Londra .
Ziua 5. Mic dejun. Excursie la Cambridge (200 km). Cunoscut în întreaga lume pentru universitatea sa, Cambridge are una dintre cele mai mari concentrații de clădiri istorice bine conservate din Anglia. Universitatea din Cambridge are 31 de colegii, de mare tradiție.Vizitarea oraşului universitar (colegii, biserici, monumente istorice, centrul oraşului). Cazare hotel *** Londra.
Ziua 6. Mic dejun. Eliberarea camerelor. Timp liber. Optional, vizitarea Castelului Windsor. Transfer la aeroport. Zbor Londra-Tmisoara 21.35-02.15(programul de zbor se poate modifica,in functie de compania aeriana)

PRET/PERS: 549 eur + 390 lei-grup avion min 20 pers
pentru un grup avion mai mic de 20 persoane, pretul se recalculeaza
Data de plecare :16 august 2020


BONUS: Compania aeriana transport gratuit numai un bagaj usor de mana. In compensatie, agentia de turism organizatoare ofera turistilor transportul gratuit al bagajelor dus-intors (indiferent marime si greutate), cu autocarul ; turistul va gasi bagajele la Londra , respectiv la Timisoara (24 august 2020)

Agentia nu este responsabila pentru modificarea orarelor mijloacelor de transport international/intern . Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru modificarile de program datorate situatiilor de forta majora (greve, conditii meteo nefavorabile etc).Starea de forta majora este definite cu exactitate in legislatia international..Informatiile de mai sus constituie anexa la Contractul de PrestariServiciiTuristiceServicii incluse:
Servicii incluse:
- bilet de avionTimisoara- Londra si retur
- cazarea+ mic dejun 5 nopti in hotel ***Londra
- transport autocar pe durata excursiei la Londra si imprejurimi, conform programului turistic
- ghid atestat pe parcursul programului extern in zilele2,3,4,5


Nu sunt incluse în costul programului:
-preturile de intrare la obiectivele turistice propuse spre vizitare,excursii optionale daca este cazul),taxe statiune(daca este cazul)
- taxa de aeroport~120 eur
- taxa de bagaj suplimentar , conform normelorcompanieiaeriene
- transfer aeroport-hotel-aeroport

Oferta din categoria:


 
ANGLIA 2020-AVION TIMSOARA - 6 zile / 549 EURO
Plecare Pana la
16.Aug.2020 21.Aug.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 04.12.2019
# #