Circuit CIRCUIT 2020 Descoperă LONDRA, un oraș de poveste

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

CIRCUIT 2020 Descoperă LONDRA, un oraș de poveste / 8 zile

» Plecari: 20.Sep.2020, 06.Sep.2020, 30.Aug.2020, 09.Aug.2020, 19.Jul.2020, 28.Jun.2020, 24.May.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 680 EURO de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: Londra - Windsor - Stonhenge - Oxford - Cotswolds - Greenwich


Program

 Ziua 1. București – Londra
Astăzi ne începem călătoria in Otopeni de unde ne imbarcam pentru zborul spre Londra.. Dupa aterizare, avem transfer in oras unde parcurgem un tur panoramic cu autocarul: Palatul Buckingham, Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Tower Bridge, Turnul Londrei, Parlamentul, Big Ben, Catedrala St. Paul, Madame Tussauds- Muzeul figurilor de ceară, British Museum.
Timp liber pentru a face cunoștință cu atmosfera vie și cosmopolită a acestei metropole cu aproape nouă milioane de locuitori. Vă recomandăm o plimbare pe Oxford Street, cea mai populară stradă din Londra și cel mai bun loc pentru a lua pulsul orașului.
Moment de răgaz:
Nu ocoli momentul schimbării gărzii de la Palatul Buckingham! Gărzile regale, cu celebrele lor căciuli din blană de urs, au un program bine stabilit, atrăgând grupuri impresionante de turiști din lumea întreagă. Vei înțelege la fața locului de ce este această ceremonie atât de fascinantă!
Seara cazare la hotel in Londra.

 Ziua 2. Londra
Astăzi vom face un tur al orașului și vom descoperi o serie de monumente care au făcut Londra faimoasă: Big Ben, turnul cu ceas construit în 1859, Palatul Westminster, care găzduiește Parlamentul britanic, Westminster Abbey, cea mai cunoscută biserică londoneză, unde sunt încoronați regii și reginele Marii Britanii, Palatul Buckingham, reședința principală a Casei regale britanice.
De la podul Westminster vă puteţi îmbarca (contra cost) la bordul unui vaporaş pentru o croazieră la Greenwich, înscris pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO in anul 1997. Meridianul Zero sau meridianul Greenwich este meridianul care traversează observatorul Greenwich. El a fost determinat în anul 1884 la o conferință geografică internațională, meridianul intersectează ecuatorul legând cei doi poli, el desparte emisferele de est și vest. Acum aveţi ocazia sa fiţi în acelaşi timp cu un picior în emisfera estică şi cu un picior în emisfera vestică! Tot aici se află şi Observatorul Astronomic Regal, fondat în anul 1675, ce face parte azi din Muzeul Marinei și expune o colecție impresionantă de telescoape și alte instrumente interesante folosite în astronomie.
În continuare, cei care doresc pot opta pentru o vizită latru o vizită la Turnul Londrei, unul dintre monumentele emblematice ale Londrei, un complex de clădiri și fortificații de pe malul Tamisei, a căror construcție a fost începută de către William Cuceritorul în secolul XI. De-a lungul istoriei sale zbuciumate, Turnul Londrei a servit drept reședință regală, închisoare, loc de execuție sau visterie. În prezent este renumit deoarece găzduiește bijuteriile Coroanei, păzite de unii dintre cei mai faimoși gardieni din lume: ” Yeoman Warders” sau ”Beefeaters”. Nu vă povestim nimic de legendele care înconjoară Turnul Londrei, ci vă lăsăm să descoperiți la fața locului mai multe despre fantoma Annei Boleyn, decapitată aici, sau despre corbii a căror dispariție ar putea pune în pericol monarhia britanică.
Moment de răgaz:
”Când ești la Roma, poartă-te ca romanii!” se traduce în călătoria noastră un pic diferit: ”Când ești la Londra, nu sării peste ceaiul de la ora 5!” Ei bine, această tradiție britanică trebuie luată 100% în serios, pentru că este unul dintre cele mai frumoase momente ale zilei. Toată lumea se oprește din agitația zilei și se delectează cu un ceai fierbinte, fie el cu lapte sau fără, însoțit de câteva gustări: tartine, biscuiți, brioșe sau scones (un soi de pâinici de origine scoțiană).
Seara intoarcere la acelasi hotel pentru cazare.

 Ziua 3. Castelul Windsor și Stonehenge
Program liber in Londra sau excursie optionala in afara Londrei – Windsor si Stonehenge. Începem cu Castelul Windsor, cel mai mare și mai vechi castel locuit din lume, locul unde Regina Elisabeta a II-a își petrece frecvent weekend-urile. Vizitatorii pot admira aici o parte din apartamentele regale, decorate cu obiecte de artă de o valoare inestimabila Capela Saint George, o bijuterie arhitectonică din secolul XVI, unde se află și mormintele a 10 monarhi britanici și celebra casă de păpuși a Reginei Maria, o creație unică în lume, admirată pentru detaliile sale de o finețe incredibilă, printre care ascunde și o copie a coroanei regale, de doar un centimetru, cu diamante și pietre prețioase veritabile. După vizita la Castelul Windsor ne îndreptăm spre o altă destinație britanică legendară: Stonehenge. Vom vedea aici cea mai importantă construcție preistorică din Europa, celebrele blocuri uriașe de piatră așezate într-un cerc cu diametrul de peste 100 de metri, despre care s-au scris nenumărate cărți și studii, fără ca specialiștii să îi descifreze în final misterele. Intoarcere in Londra si cazare la acelasi hotel.

 Ziua 4. Oxford și Cotswolds
Astăzi bucură-te de Londra în ritmul tău. Poate ești pasionat de shopping și vrei să faci o escală la celebrul Harrods pentru a te întoarce cu cadouri la cei dragi, poate vrei să tai de pe lista de locuri de vizitat un muzeu londonez renumit, cum ar fi Tate Modern sau celebrul Madame Tussaud’s, sau poate vrei să faci un tur al piețelor de antichități și obiecte vintage din Portobello Road, Camden sau Kings Road.
Cei care doresc, pot opta astăzi pentru o excursie de o zi în regiunea Cotswolds, supranumită “inima Angliei”, una dintre zonele care te va face să te îndrăgostești iremediabil de Marea Britanie. Satele din Cotswolds, printre care celebrul Stratford-upon-Avon, locul unde a trăit și creat William Shakespeare, sunt asemenea unui decor de film, unde casele din piatră se potrivesc de minune cu pârâurile care curg alene, cu străduțele medievale și oile care pasc în depărtare. Ne vom încheia excursia cu o vizită în celebrul Oxford, unul dintre cele mai celebre orașe studențești din lume, care îmbină de minune romantismul arhitecturii medievale cu forfota din centrul înțesat de puburi.
Intoarcere in Londra si cazare la acelasi hotel.

 Ziua 5. Westminster Abbey - Palatul Kensignton
În cea de-a cincea zi a călătoriei noastre, vom vizita unul dintre cele mai importante lăcașuri de cult din Londra și din Marea Britanie: Westminster Abbey. Adevărat monument - manual de istorie, la Westminster Abbey sunt păstrate osemintele suveranilor britanici și găzduite ceremoniile de încoronare ale regilor și reginelor Angliei. Printre evenimentele care au avut loc la Westminster Abbey în ultimele decenii se numără înmormântarea Prințesei Diana în 1997 sau căsătoria Prințului William și a Ducesei de Cambridge în 2011. Ne continuăm vizita și ne îndreptăm spre Palatul Kensington, construit de Regina Victoria în secolul XVII-lea. În prezent se pot vizita câteva dintre camerele Palatului, fiind locuit de prințul William și ducesa Kate Middleton, împreună cu copiii lor. Cazare la acelasi hotel din Londra.

 Ziua 6. Între cultură şi gastronomie
Piața alimentară Borough este un obiectiv de neratat, fie că ești pasionat de gastronomie sau doar nerăbdător să iei pulsul Londrei autentice. Inaugurată la sfârșitul secolului XIX, Borough Market ne întâmpină în prezent atât cu produse proaspete, într-o varietate impresionantă, cât și cu puburi, restaurante și cafenele trendy sau cu street food din toate colțurile lumii, care se prepară sub ochii noștri. Vom găsi aici peste 100 de standuri, restaurante și magazine cu fructe și legume organice, crescute în fermele din Marea Britanie, pește proaspăt și fructe de mare, pâine preparată după rețete tradiționale, brânzeturi artizanale, selecții incredibile de ceaiuri și gemuri englezești, dar și cea cea mai bună cafea italienească și cele mai minunate deserturi portugheze sau siciliene.


Moment de răgaz:
Borough Market este raiul neoficial al gurmanzilor din toată lumea. Va trebui să te înarmezi cu voință de fier ca să treci pe la toate standurile celor care te îmbie cu preparatele lor. Dar cel mai pregnant miros va fi cel de curry, iar dacă ajungi la imensele vase în care se prepară pui tandoori, nu ezita și savurează o porție bună din acest preparat indian, servit cu lipie indiană, abia scoasă din cuptor. Datorită etnicilor indieni naturalizați aici, delicioasele preparate indiene au devenit parte a gastronomiei britanice.
După vizita în acest paradis gastronomic ne pregătim să descoperim Londra muzeelor. În funcție de interesele fiecăruia, vă putem face câteva recomandări. Prima recomandare ar fi National Gallery, unde se pot admira tablouri semnate de Leonardo da Vinci, Michelangelo, Rembrandt, Van Gogh sau Degas. A doua recomandare este British Museum, cel mai impozant muzeu britanic, dedicat artei, culturii și istoriei lumii, unde se pot vedea exponate de o valoare inestimabilă, de la mumii egiptene până la un fragment din Columna lui Traian, iar cea de-a treia recomandare este Imperial War Museum, un muzeu original, al cărui obiectiv este să le arate vizitatorilor consecințele războaielor.
Moment de răgaz:
Deja te-ai familiarizat cu Londra, dar trebuie să faci încă un pas pentru a fi ”de-al casei”: o vizită în renumitul Hyde Park. Dacă vremea îți permite, plimbă-te prin această oază de verdeață de peste 140 de hectare și admiră pe îndelete statuile, copacii și florile acestui parc superb, emblematic pentru capitala Marii Britanii, fost domeniu de vânătoare și loc pentru dueluri.
Cazare la acelasi hotel din Londra.

 Ziua 7. Londra
Astăzi ia-ți la revedere de la Londra în stilul tău! Printre recomandările noastre se numărără o escală până la The Shard - cea mai înaltă clădire din Londra, de unde te vei bucura de o panoramă excelentă asupra întregului oraș de pe malul Tamisei sau, de ce nu, o vizită într-un pub tradițional, unde vei răsfoi presa zilei și vei bea o bere englezească alături de localnici.
Moment de răgaz:
Londra trebuie văzută seara de la înălțime și admirată ca o nestemată sclipitoare în toată măreția ei, așa că trebuie să completăm turul Londrei urcând la 135 m înălțime pe faimoasa roată London Eye, a doua ca înălţime din lume, care se numără printre cele mai importante atracții ale Londrei și servește ca simbol al ei. Aventurează-te spre cer și privește peisajul panoramic al unei Londre așa cum nu ai mai văzut-o până acum.

 Ziua 8. Zbor spre ţară
Ne luăm la revedere de la Londra și ne îndreptăm spre aeroport, pentru zborul către România.

TREBUIE SĂ VEZI
Dacă istoria te fascinează, vei descoperi cu încântare Turnul Londrei, cel mai important obiectiv istoric și turistic din capitala Marii Britanii. Locul în care a fost executată Anne Boleyn și în care a fost închisă Elisabeta I înainte de încoronare, Turnul Londrei găzduiește azi bijuteriile Coroanei, spre încântarea vizitatorilor care le pot admira. A nu se rata!
Piața Borough din centrul Londrei a fost inaugurată la sfârșitul secolului XIX, pe locul pe care existase o veche piață londoneză menționată încă din 1276. În prezent este una dintre cele mai celebre piețe din Europa și un important obiectiv turistic londonez. Intrarea sa Art Deco îmbie vizitatorii să intre în acest paradis gastronomic, cu peste 100 de restaurante, standuri și magazine pline de delicatese.
Castelul Windsor ascunde în interior o bijuterie care va fascina toți vizitatorii, indiferent de vârsta lor: casa de păpuși a Reginei Maria, construită între 1920 și 1924. Înaltă de trei metri, aceasta este replica în miniatură a unei case aristocratice, fiind dotată cu instalații sanitare funcționale, cu covoare și perdele create de artizanii care au furnizat obiectele în mărime naturală pentru Castelul Windsor, cu miniaturi de sticle rare de vin, volume unicat semnate de Kipling sau Maugham sau veselă minusculă semnată de maeștri argintari britanici.
Westminster Abbey, construită în secolul al XI-la și reconstruită pe parcursul secolelor, este inima istoriei și a civilizației britanice. Toți suveranii britanici de la William Cuceritorul încoace, cu excepția lui Eduard al V-lea și Eduard VII-lea, au fost încoronați aici. În Colțul poeților, Westminster Abbey găzduiește monumente dedicate celor mai importanți scriitori britanici, printre care îi amintim pe William Shakespeare, Charles Dickens sau Lord George Byron. Un monument impresionant, Westminster Abbey este esențială pentru toți cei care vizitează Londra.
Te sfătuim să faci o vizită la National Gallery, unde poți vedea una dintre cele mai importante colecții de tablouri de artă europeană în lume. Printre capodoperele expuse aici amintim ”Floarea soarelui” de van Gogh, ”Samson și Dalila” a lui Rubens sau ”Madona din grota cu stânci” a lui Leonardo da Vinci.


Servicii incluse:

NU SUNT INCLUSE ÎN PREŢ
• Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale.
• Transportul in Londra;
• Excursiile optionale, pentru grup minim de 25 de persoane.

SUPLIMENTE & REDUCERI
• Supliment de single – 205 €
• Reducere copil 6-12 ani - 25 €, pentru cazare in camera dubla cu 2 adulti.
• Nou! Relax & Travel – Transfer Autogara Memento Bus - Aeroport Otopeni - 5 euro/ pers./sens

PREŢUL INCLUDE
• Bilet de avion Bucuresti - Londra si retur;
• 7 cazari la hotel de 3*;
• 7 mic dejun;
• Transfer aeroport-hotel-aeroport;
• însoţitor din partea agenţiei;

BONUSURI
• NOU! Pachet asigurări inclus: asigurare medicală, asigurare storno, asigurare de bagaj pentru posesorii de PELLERIN CLUB CARD
• Reducere 10% la achitarea din ţară a excursiilor opționale, pentru posesorii de card PELLERIN CLUB CARD.

OPȚIONALE
• Windsor şi Stonehenge 50 €/pers.
• Oxford şi Cotswolds – 45 €/pers.
• Croazieră Greenwich - 25 €/pers

 Nu se accepta modificari sau anulari.
 Nu se cumuleaza cu alte reduceri;
 ATENTIE! LOCURI LIMITATE!

Oferta din categoria:


 
CIRCUIT 2020 Descoperă LONDRA, un oraș de poveste - 8 zile / 680 EURO
Plecare Pana la
20.Sep.2020 27.Sep.2020 Rezervare
06.Sep.2020 13.Sep.2020 Rezervare
30.Aug.2020 06.Sep.2020 Rezervare
09.Aug.2020 16.Aug.2020 Rezervare
19.Jul.2020 26.Jul.2020 Rezervare
28.Jun.2020 05.Jul.2020 Rezervare
24.May.2020 31.May.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 24.10.2019
# #