Circuit Londra / 6 zile

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Londra / 6 zile / 6 zile

» Plecari: 05.Oct.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 6 zile
» Pret: de la 585 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 05.10.2020
» Categorie cazare 4*

» Traseu: Londra / 6 zile


PROGRAM

ZIUA 1 | BUCURESTI LONDRA

Intalnire la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) cu conducatorul de grup la ora 10:20 pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Londra. Sosire la Londra la ora locala 14:05, transfer in oras urmat de tur de oras. Vom cunoaste Londra cu cele mai reprezentative obiective turistice ale sale: Palatul Parlamentului, Orologiul Big Ben, Roata Mileniului - London Eye, Catedrala Westminster Abbey, Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Buckingham Palace (turul de oras este panoramic). Cazare la hotel 4* (Novotel London Wembley pentru plecarile din 23.03, 16.08, 05.10, Doubletree by Hilton Docklands Riverside pentru plecarea din 28.05, Holiday Inn London West pentru plecarea din 01.09).

ZIUA 2 | LONDRA

Mic dejun bufet. Dimineata vom participa impreuna cu insotitorul de grup la ceremonia schimbarii garzii la Palatul Buckingham, iar dupa amiaza doritorii vor vizita National Gallery (intrarea este gratuita) si National Gallery of Portraits (intrarea este gratuita). Seara va propunem o plimbare pe cele mai cunoscute artere comerciale ale Londrei, Oxford Street si Regent Street, apoi o plimbare cu insotitorul de grup in Leicester Square si Covent Garden sau in alte zone de interes ale orasului.

ZIUA 3 | OXFORD & WINDSOR (optional)

Mic dejun bufet. Zi libera. Optional va propunem o excursie de o zi la Oxford si la Castelul Windsor cu autocarul (pret informativ: 65 lire /persoana, minim 25 platitori intrarea la Castelul Windsor nu este inclusa). Cazare.

ZIUA 4 | LONDRA

Mic dejun bufet. Zi libera, in care va propunem sa vizitati Victoria & Albert Museum (intrarea este gratuita, expozitiile temporare sunt contra cost), Muzeul de Istorie Naturala, Muzeul Figurilor de Ceara Madame Tussauds (taxa de vizitare: informativ 30 lire). Cazare.

ZIUA 5 | LONDRA

Mic dejun bufet. Zi libera pentru cumparaturi sau vizite: British Museum (intrarea este gratuita - nu sunt permise explicatii in interior, decat pentru ghizii locali autorizati), Catedrala Saint Paul, Tate Gallery. Dupa amiaza, optional, plimbare cu vaporasul pe Tamisa. Cazare.

ZIUA 6 | LONDRA BUCURESTI

Mic dejun bufet, urmat de transfer la aeroport pentru imbarcare cursa TAROM cu destinatia Bucuresti. Sosire pe aeroportul Otopeni in cursul serii, la ora 20:10.

COD 04


Servicii incluse:
TARIF
De la 585 Euro.


DATE DE PLECARE
23.03.2020, 28.05.2020, 16.08.2020, 01.09.2020, 05.10.2020SERVICII INCLUSE
transport cu avionul Bucuresti Londra si retur cu compania TAROM;
transferuri aeroport hotel aeroport;
5 nopti cazare in Londra la hotel 4*;
mic dejun bufet;
tur panoramic de oras;
insotitor roman de grup;
taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

NU SUNT INCLUSE
asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata);
asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 10 EURO/persoana se practica, se achita la sosirea in tara de destinatie;
excursiile optionale
intrarile la obiectivele turistice.

Oferta din categoria:


 
Londra / 6 zile - 6 zile / 585 EURO
Plecare Pana la
05.Oct.2020 10.Oct.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 27.01.2020
# #