Circuit LONDRA, Windsor, Stratford, Oxford 5 zile Avion

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

LONDRA, Windsor, Stratford, Oxford 5 zile Avion / 5 zile

» Plecari: 11.Aug.2020, 02.Aug.2020, 27.Jul.2020, 13.Jul.2020, 01.Jul.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 5 zile
» Pret: de la 355 EURO de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: Londra- Greenwich- Windsor- Oxford- Stratford


Ziua 1. BUCURESTI -LONDRA
Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 06.00 in aeroportul Henri Coanda din Otopeni pentru imbarcare la zborul spre Londra (Luton). Transfer din aeroport la Hotelul de la Londra. Veti depozita bagajele in camera de bagaje de la receptia hotelului. Dupa pranz va veti putea prelua camera in hotel. Timp liber in Londra pana seara, cand are loc intalnirea cu ghidul si grupul sosit din Paris. Pentru turistii din alte orase din Romania din care exista zboruri spre Londra, se va face o oferta personalizata utilizand acele zboruri si, in functie de orarul de zbor, eventual transfer privat pana la hotel. Cazare la Londra.

Ziua 2. LONDRA -GREENWICH
Mic dejun. Dedicam intreaga zi principalelor atractii din Londra: Big Ben- Turnul cu Ceas al Palatului Westminster -simbolul orasului, Abatia gotica Westminster, Hyde Park, Palatul Buckingham- devenit oficial Palat Regal odata cu urcarea la tron a Reginei Victoria in 1837. Continuam spre Parlament, Tower Bridge (construit in sec. XIX peste fluviul Tamisa), Turnul Londrei cu peste 900 de ani de existenta, Catedrala St. Paul de sec. XVIII unde isi dorm somnul de vecii mari eroi ai Angliei. Timp liber pt. vizite individuale sau deplasare GRATUITA cu autocarul la Greenwich pentru vizita la observatorul astronomic regal (meridianul zero). Cazare la Londra.

Ziua 3. LONDRA
Mic dejun. Utilizand mijloacele de transport public (cu abonament de o zi- pentru reducere** pe Tamisa) vizitam: St. James Park, Abatia Westminster (locul de incoronare, casatorie si inmormantare a monarhilor Marii Britanii), Galeria Nationala sau Tate Gallery care detine una dintre cele mai interesante colectii de trablouri europene, British Museum, Madame Tussauds- Muzeul figurilor de ceara sau plimbare cu vaporasul pe Tamisa. Timp liber in West End, districtul comercial si de divertisment al Londrei cu celebrele Trafalgar Square (dominata de Coloana Lordului Nelson, invingator in Batalia de la Trafalgar), Picadilly Circus si zona Covent Garden. Optional croaziera pe Tamisa (cca 15 €)*** -REDUCERE 50% la achitarea din tara a optionalei Windsor- Stratford. Cazare la Londra.

Ziua 4. LONDRA -WINDSOR -STRATFORD -OXFORD (cca. 335 km)
Mic dejun. Timp liber in Londra pentru vizite individuale sau excursie optionala (12 + 25 €) Windsor si Oxford- Stratford. Pentru inceput vom vizita Castelul Windsor, cel mai vechi castel locuit din lume si cel mai mare din Anglia. A fost construit de William Cuceritorul ca resedinta regala, si surprinde prin aspectul exterior de fortareata (datorat extinderilor succesive), si prin interioarele sale somptuoase cu minunate decoratiuni, toate apartamentele continand opere de arta valoroase. Una dintre atractiile Castelului Windsor, care nu trebuie ratata este Capela St. George, o capodopera a goticului tarziu englezesc. Continuam cu vizita la Stratford-upon-Avon, locul natal al lui William Shakespeare si incheiem excursia optionala la Oxford, cel mai vechi centru universitar din Marea Britanie, unde vom vizita Merton College- fondat in sec. al XIII-lea, Queen`s College, infiintat in sec. al XIV-lea, Catedrala de sec. XIII cu dublu rol de catedrala a orasului si capela a Universitatii. Seara intoarcere pentru cazare la acelasi hotel de la Londra.

Ziua 5. LONDRA- BUCURESTI
Mic dejun. Dimineata libera pentru vizita individuala sau shopping in Londra. Dupa pranz, imbarcare in microbuzul (sau midi autocarul) de transfer catre aeroport, pentru zborul spre Romania.


Servicii incluse:
PRETUL INCLUDE :
- Zbor Bucur.- Luton si retur, bagaj de mȃnã 10 kg inclus
- 4 cazari cu mic dejun in hotel 3* (sau Travel Lodge )
- Ghid insotitor din seara primei zile pana dimineata ultimei zile din program, in rest asistenta turistica.

NU SUNT INCLUSE IN PRET :
- Asigurare medicala + storno, excursii optionale, intrari la obiective (inclusiv pt. excursii optionale), ghizii locali
- Taxa de oras (se va achita cash de catre turisti)
- Optional 35 euro / sens, BAGAJ de CALÃ 20 kg
** Taxe Aeroport + transfer Aeroport-hotel-Aerop. 139 €

Oferta din categoria:


 
LONDRA, Windsor, Stratford, Oxford 5 zile Avion - 5 zile / 355 EURO
Plecare Pana la
11.Aug.2020 15.Aug.2020 Rezervare
02.Aug.2020 06.Aug.2020 Rezervare
27.Jul.2020 31.Jul.2020 Rezervare
13.Jul.2020 17.Jul.2020 Rezervare
01.Jul.2020 05.Jul.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 26.12.2019
# #