Circuit CIRCUIT MAROC FARMECUL AFRICAN Transport AVION | 11 zile, 10 nopti | 1.299 Euro /persoana

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

CIRCUIT MAROC FARMECUL AFRICAN Transport AVION | 11 zile, 10 nopti | 1.299 Euro /persoana / 11 zile

» Plecari: 23.Sep.2024, 30.Nov.2024, 11.Nov.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 11 zile
» Pret: de la 1299 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Marrakech – Essaouira – Pasul Tizin-Tichka – Ait Ben Haddou – Kasbah-ul din Tiffoultout – Ouarzazate – Valea trandafirilor – Defileul cheilor Todra – Erfoud – Merzouga – Ifrane – Fes – Meknes – Orasul sfant Moulay Idriss – Volubilis – Chefchaouen – Rabat – Casablanca


Ziua 1 Bucuresti – Marrakech
 pentru plecarea din 18 martie:
Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul International Henri Coanda Otopeni la ora 04:00 pentru imbarcare pe zborul companiei Lufthansa LH1423 cu destinatia Frankfurt. Decolare la ora 06:00 si aterizare la Frankfurt la ora 07:40. Decolare cu zborul LH4370 la ora 10:45 cu destinatia Marrakech, unde aterizam la ora 14:35. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie in Marrakech.
 pentru plecarea din 23 septembrie:
Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul International Henri Coanda Otopeni la ora 13:00 pentru imbarcare pe zborul companiei Air France AF1889 cu destinatia Paris. Decolare la ora 15:00 si aterizare la Paris la ora 17:10. Decolare cu zborul AF1776 la ora 21:10 cu destinatia Marrakech, unde aterizam la ora 23:30.
 pentru plecarea din 11 si 30 noiembrie:
Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul International Henri Coanda Otopeni la ora 12:25 pentru imbarcare pe zborul companiei Air France AF1889 cu destinatia Paris. Decolare la ora 14:25 si aterizare la Paris la ora 16:35. Decolare cu zborul AF1776 la ora 19:40 cu destinatia Marrakech, unde aterizam la ora 23:00.

Intalnire cu ghidul local si transfer la hotel. Cazare Hotel Blue Sea Le Printemps 4* sau similar Marrakech.

Ziua 2: Orasul imperial Marrakech
Mic dejun. Intreaga zi este dedicata vizitarii Marrakechului cu ghid local, fost oras imperial fondat in anul 1062. Veti descoperi silueta maiestuoasa a Koutoubia care domina casele rosii; apoi vom vizita Palatul Bahia, Moscheea Al Koutoubia (din exterior) – una dintre cele mai mari moschei ale Occidentului Islamic si cea mai inalta cladire din Marrakech, Mormintele Saadiene - un complex de mausolee bogat decorate din secolul al XVI- lea, Gradina Majorelle unde se afla casa celebrului creator de moda Yves Saint-Laurent ! Vom servi pranzul la un restaurant in medina. Continuam turul de oras prin piata Jemaa el-Fna, inima vie si un adevarat simbol al orasului si vom vizita souk-ul de mirodenii. Transferl la hotel. Seara, optional, va invitam la o cina cu spectacol la un restaurant traditional marocan. Cazare Hotel Blue Sea Le Printemps 4* sau similar Marrakech

Ziua 3: Essaouira – Anticul Mogador
Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Marrakech. Optional, excursie la Essouira – anticul Mogador. Aici vom putea admira case cu fatade albe si albastre, pereti crenelati, locul fiind cunoscut sub numele de „ Mireasa Atlanticului”, un oras de coasta cu o atmosfera unica. Vom face un tur la umbra meterezelor sale, chiar cele care deseneaza contururile Astaporului, orasul rosu din celebrul serial „Game of Thrones”. Vom urca apoi pe ziduri pentru o plimbare pe parapeti, de unde putem vedea Insulele Purpuraires. Continuam cu portul pescaresc unde se afla piata de peste, iar in centrul orasului, medina ne invita la o plimbare pe aleile sale intortocheate. Unesco a catalogat Essaouira drept unul dintre cele mai frumoase orase din Maroc! Intoarcere in Marrakech. Servirea cinei la hotel. Cazare Hotel Blue Sea Le Printemps 4* sau similar Marrakech

Ziua 4: Marrakech – Ouarzazate
Mic dejun. Plecam catre Ouarzazate, poarta desertului, situata la confluenta vailor Draa si Dadès. Vom traversa Muntii Atlas (2.260m altitudine) prin pasul Tizin-Tichka ce ne va dezvalui niste peisaje de vis, pentru a ajunge in Ait Ben Haddou cu a sa spectaculoasa fortareata, folosita ca decor pentru numeroase filme precum “Printul Desertului”. Vom vizita apoi faimosul kasbah din Tiffoultout, construit in secolul al XVII-lea. Spre seara, ajungem in Ouarzazate, un fost important punct de trecere pentru comerciantii africani in drumul lor spre orasele din nordul Marocului si mai departe in Europa. Zona mai este cunoscuta si sub numele de „Hollywood”-ul Africii, pentru ca aici s-au turnat pelicule celebre precum „Lawrence of Arabia”, „Gladiator”, „Kundun” , „Babel” si mai recent „Prison Break”. Servirea cinei la hotel. Cazare hotel Tirika Club Hanane 3*+ Ouarzazate sau similar.

Ziua 5: Ouarzazate – Erfoud - Merzouga
Mic dejun. Astazi incepem Aventura in Desertul Sahara ! Vom ajunge la Erfoud strabatand valea Dades, supranumit drumul „Miilor de Kasbah-uri”, care ne infatiseaza un peisaj sublim cu sate fortificate, kasbah-uri, valea trandafirilor si defileul cheilor Todra. De la Erfoud ajungem la Merzouga, una dintre portile Saharei, un mic sat situat in mijlocul nisipurilor scaldate de soare si de o atmosfera magica. Aici vom avea parte de o experienta unica: plimbare cu camilele la apusul soarelui in desertul Sahara! Servirea cinei. Cazare traditionala la Kasbah Yassmina sau similar Merzouga.

Ziua 6: Merzouga – Ifrane – Fes
Mic dejun. Astazi ne vom indrepta spre Fes, strabatand partea de mijloc a muntilor Atlas, atat de spectaculoasa incat a fost comparata adesea cu Marele Canion. Vom face un stop in Ifrane – mica Elvetie a Marocului, supranumit si orasul minunilor. Amplasat la o altitudine de 1.650 de metri, farmecatorul Ifrane nu inceteaza sa- si uimeasca vizitatorii cu valurile calme ale lacurilor sale si cascadele care se revarsa in vai, fiind inconjurat de cea mai mare padure de cedri din lume. Spre seara ajungem la Fes. Servirea cinei la hotel. Cazare hotel Across 4* sau similar Fes.

Ziua 7: Orasul imperial Fes
Mic dejun. Intreaga zi este dedicata vizitarii cu ghid local a unuia dintre cele patru orase imperiale ale Marocului, Fes. Vom face o plimbare in jurul Fez el-Bali, aflat sub patronajul UNESCO, un labirint de 9 mii de strazi serpuitoare ale medinei. Vom admira moscheea si universitatea Al-Karawijn din secolul al IX-lea- cea mai veche din islamul occidental, vizitam madrasele Bouenania si Al-Atarine - adevarate perle ale arhitecturii maure. In continuarea turului ajungem in piata En-Nejjarine, unul dintre cele mai placute locuri din Fez unde ragasim fantana En-Nejjarine de la mijlocul secolului al XIX-lea, cu o bogata ornamentatie. Vom admira din exterior Palatul Regal – cu elemente de arhitectura araba si maura. Are sapte usi gigantice sculptate in bronz si incadrate de ornamente extraordinare din ceramica viu colorata. Este una din resedintele actualului rege al Marocului, din acest considerent nu se poate vizita in interior. Servirea cinei la hotel. Cazare hotel Across 4* sau similar Fes.

Ziua 8: Fes –Meknes – Volubilis – Chefchaouen
Mic dejun. Continuam spre Meknes, oras imperial, un adevarat Versailles al Marocului. Vom trece pe langa monumentalul Bab al-Mansour - una dintre cele mai impresionante porti ale orasului, apoi vom ajunge in vecinatatea vechilor ziduri de fortofocatie si vom vizita Mausoleul lui Moulay Ismail. In drum spre Volubilis drumul ne poarta pe langa orasul sfant Moulay Idriss, situat pitoresc pe varful unui deal si ajungem in Volubilis unde vom face un scurt tur al ruinelor orasului antic cu complexul celor mai importante sapaturi romane din Maroc, care sunt pe lista patrimoniului mondial UNESCO. In cele din urma, ajungem la Chefchaouen – celebrul oras albastru al Marocului. Servirea cinei la hotel. Cazare hotel Parador 4* sau similar Chefchaouen

Ziua 9: Chefchaouen – Rabat – Casablanca
Mic dejun. Suntem in Chefchaouen, „diamantul albastru” al Marocului. Construit pe un versant de munte, Chefchaouen este un oras cu o vibratie speciala. Farmecul sau unic da o impresie de irealitate. Cu casele sale albastre, intregul oras pare sa fie scaldat in azur. Frumosul Chefchaouen este plin de atractii: Medina cu faimoasele alei inguste si intortocheate, kasbah-ul aflat in mijlocul cartierului vechi, gradinile sale luxuriante situate in centrul orasului. Te plimbi ca si cum ai fi intr-un vis ! Excursia continua catre Rabat – Capitala Marocului unde vom face un tur de oras in care vom admira: Palatul Regal, Turnul Hassan, Mausoleul lui Mohamed al V-lea si Kasbah-ul. Situat la varsarea raului Bou Regreg in apele Atlanticului, Rabatul a fost unul dintre cele mai importante orase inca de pe vremea romanilor. Ne indreptam catre Casablanca. Servirea cinei la hotel. Cazare hotel Best Western 4* sau similar Casablanca.

Ziua 10: Casablanca- Marrakech
Mic dejun. Suntem in Casablanca, cel mai mare oras din Maroc si una dintre cele mai mari patru metropole africane, capitala economica a tarii. Tur de oras Casblanca cu ghid local: piata Mohammed al V-lea, centrul administrativ al orasului cu arhitectura neo-maura si art deco; plimbare pe cornisa pana la moscheea Hassan II. Moscheea este cel mai modern templu musulman din Africa de Nord si a doua cea mai mare cladire sacra dupa moscheea din Mecca, fiind un adevarat simbol si semn distinctiv al orasului. Are cel mai inalt minaret din lume, bogat decorat cu o inaltime de 200 m. Timp liber la dispozitie. Dupa amiaza, transfer la Marrakech. Servirea cinei la hotel. Cazare Hotel Blue Sea Le Printemps 4* sau similar Marrakech.

Ziua 11: Marrakech - Bucuresti
 pentru returul din 28 martie:
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul companiei Lufthansa LH677 cu destinatia Munchen. Decolare la ora 13:50 si aterizare la Munchen la ora 17:35. Escala pana la ora 22:00 cand decolam cu zborul LH1654 catre Bucuresti. Sosire pe aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 01:10 (a doua zi).

 pentru returul din 03 octombrie:
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul companiei Air France AF1277 cu destinatia Paris. Decolare la ora 10:30 si aterizare in Paris la ora 14:55. Escala pana la ora 20:10 cand decolam cu zborul AF1088 catre Bucuresti. Sosire pe aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 00:05 (a doua zi).
 Pentru returul din 21 noiembrie si 10 decembrie:
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul companiei Air France AF1777 cu destinatia Paris. Decolare la ora 07:20 si aterizare in Paris la ora 10:50. Escala pana la ora 12:30 cand decolam cu zborul AF1588 catre Bucuresti. Sosire pe aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 16:20.

Sfarsitul pachetului de servicii.


Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE :
• Bilet de avion Bucuresti – Marrakech – Bucuresti, via Frankfurt/Munchen/Paris, compania Lufthansa/AirFrance
• Bagaj de mana si bagaj de cala pe toate sectoarele de zbor
• Taxele de aeroport si combustibil (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor)
• 10 nopti de cazare cu mic dejun inclus astfel:
 3 nopti in Marrakech, hotel Blue Sea Le Printemps 4* sau similar
 1 noapte in Ouarzazate, hotel Tirika Club Hanane 3*+ sau similar
 1 noapte in Merzouga, cazare traditionala Kasbah Yassmina sau similar
 2 nopti in Fes, hotel Across 4* sau similar
 1 noapte in Chefchaouen, hotel Parador 4* sau similar
 1 noapte in Casablanca, hotel Best Western 4* sau similar
 1 noapte in Marrakech, hotel Blue Sea Le Printemps 4* sau similar
• Demipensiune (8 cine si 1 pranz)
• Excursiile, tururile si vizitele zilnice prevazute program: Marrakech, Ait Ben Haddou, kasbah-ul din Tiffoultout, valea trandafirilor si defileul cheilor Todra, Erfoud, Merzouga, Ifrane, Fes, Meknes, Volubilis, Chefchaouen, Rabat, Casablanca
• Plimbare cu camilele in desertul Sahara la apus de soare
• Biletele de intrare la obiectivele turistice: Palatul Bahia si Gradinile Majorelle din Marrakech, Madrasele Bouenania si Al-Attarine din Fes, Mausoleul lui Moulay Ismail din Meknes, situyl arheologic din Volubilis
• Transport cu autocar local pe durata circuitului
• Ghid local pe tot parcursul circuitului
• Insotitor de grup

NU SUNT INCLUSE :
• Asigurarea storno si medicala (recomandata)
• Bacsisul pentru sofer si ghizii locali: 5 euro/persoana/zi (se achita la fata locului)
• Excursiile optionale
• Biletele de intrare la alte obiective turistice decat cele mentionate la servicii incluse

EXCURSII OPTIONALE:
Se achita la fata locului si se organizeaza de catre agentia locala pentru minim 20 de platitori.
• Cina cu spectacol la un restaurant traditional marocan: 40 Euro/persoana (transfer inclus, fara )
• Excursie la Essaouira: 65 Euro/persoana. Include: transport autocar, ghid local, tur de oras Essaouira, pranz la restaurant local, insotitor de gruo.

INFORMATII UTILE
Documente de calatorie:
• Pasaport romanesc valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei.


Oferta din categoria:


 
CIRCUIT MAROC FARMECUL AFRICAN Transport AVION | 11 zile, 10 nopti | 1.299 Euro /persoana - 11 zile / 1299 EURO
Plecare Pana la
23.Sep.2024 03.Oct.2024 Rezervare
30.Nov.2024 10.Dec.2024 Rezervare
11.Nov.2024 21.Nov.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 06.06.2024
# #