Circuit Maroc / 9 zile

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Maroc / 9 zile / 9 zile

» Plecari: 17.Oct.2019, 19.Sep.2019

» Transport: cu Avion
» Durata: 9 zile
» Pret: de la 1090 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 17.10.2019
» Categorie cazare 4*

» Traseu: Maroc


PROGRAM

Ziua 1 - Bucuresti – Turul panoramic al Capitalei Maslinilor ATENA – Maroc - Casablanca

Prezentare la Aeroportul Otopeni Henri Coanda pentru intalnire cu reprezentatul agentiei la ora 08.30 dimineata si imbarcare la cursa AEGEAN AIRLINES A3 961 cu decolare la 10.55 spre Atena. Aterizare la Atena, Insotiti de conducataorul de grup (bagajele de cala se vor transfera direct spre Casablanca), doar cu bagajul de cabina, va veti imbarca in autocar si veti face turul Atenei: Piata Omonia si renumita Piata a Constitutiei - Sintagma, Parlamentul, Universitatea, Academia, Biblioteca Nationala, Stadionul Olimpic, locul desfasurarii primei Olimpiade modern in anul 1896. Intrare optionala la Acropole, cu ghid grec vorbitor de limba romana (biletul de intrare: 20 euro/persoana). Retur la Aeropor tdin Atena si imbarcare la cursa A3 736 cu decolare la ora 22.00 spre Casablanca.

Ziua 2 – Casablanca – Turul orasului Casablanca

Sosire la Casablanca la ora locala 00.20. Transfer si cazare la hotel 4* superior in Casablanca, unde va asteapta un platou rece. Mic dejun. La ora 10.30 se pleaca in turul inclus al orasului Casablanca, capitala economica a Marocului, oras fascinant cu bulevarde largi si bijuterii arhitecturale in stil art deco si maur, un decor mediteranean pe coasta Oceanului Atlantic. Se trece prin Piata Centrala, Cartierul Habous, Catedrala Notre Damme Lourdes, Piata Mohamed al V-lea, Piata Natiunilor Unite. Timp liber pentru praz (nu este inclus). Intrare optionala si vizita la Moscheea Hassan al II-lea din Casablanca (biletul de intrare nu este inclus). Dupa-amiaza libera in Casablanca pentru explorarea orasului romantic sau shopping la Morocco Mall. Cina si cazare hotel 4*superior in Casablanca.

Ziua 3 - Casablanca – Rabat – Meknes - Moulay Idriss – Volubilis - Fez (300 km)

Mic dejun. Plecare spre Rabat – capitala administrativa a Marocului cu vizita la Mausoleul Mohamed al V-lea si Hassan al II-lea, exteriorul Palatului Regal, Kasbah din Oudayas. Timp liber pt pranz optional. Ziua se continua spre Meknes via Volubilis- sit roman faimos prin mozaicurile sale si sacra Moschee Moulay Idriss- dedicata intemeietorului orasului Fes. Meknes este considerat Versailles-ul marocan. Turul orasului Meknes include monumentala poarta Bab Mansour, Hari Souani, zidurile de aparare, Piata El Hedim, Mormantul lui Moulay Ismail si vechea medina. Seara, cina si cazare hotel 5* in Fez.

Ziua 4 - Fes – unul dintre cele patru orase imperiale ale Marocului

Mic dejun. Zi dedicata vizitarii orasului Fes/Fez – cel mai vechi centru cultural si spiritual al Marocului. Se exploreaza orasul pe drumulmedinei si al souk-ului unde mestesugarii lucreaza inca cu tehnici vechi, traditionale. Se continua vizita cu Moscheea Karaouine si Medersa Bou Inania- exemplificare a artei arhitecturale islamice, veche scoala coranica. Dupa pauza de pranz, pentru care reprezentantul agentiei va propune varianta servirii lui optionale in centrul orasului, pentru aprox. 25 € de persoana – fara bauturi, se viziteaza Fes El Jedid si exteriorul Palatului Regal cu cele 7 porti. Cina si cazare la hotel 5* in Fez.

Ziua 5 - Fes – Marrakesh (490 km) – Seara traditionala berbera la „Chez Ali”

Mic dejun. Plecare spre Marrakesh, pe autostrada, pentru confortul dvs. Pauza pentru servirea optionala a pranzului. Optional, seara, participare la spectacol traditional CHEZ ALI, in Marrakesh, cu bauturi traditionale incluse si transfer dus-intors. Cina si cazare la hotel 5* in Marrakesh.

Ziua 6 - Marrakesh – Perla Sudului

Mic dejun. O zi dedicata vizitarii orasului Marrakesh – Perla Sudului, oras fondat in secolul al XI-lea. In cursul diminetii se viziteaza Minaretul Koutoubia, Moscheea El Mansour, mormintele Saadiene, Gradina Menara- plantatie de maslini si Palatul Bahia. Timp liber pentru servirea optionala a pranzului. Dupa-amiaza se viziteaza souk-ul (bazarul) si antica Medina cu faimoasa Piata Djemaa El Fna – locul preferat al localnicilor, iar daca timpul permite, optional, se pot vizita gradinile luxuriante Majorelle, intitulate asa dupa numele pictorului francez, primul proprietar si cu amprenta unui alt proprietar faimos- Yves Saint Laurent (intrarea in gradini nu este inclusa). Cina si cazare la hotel 5* in Marrakesh.

Ziua 7 Marrakesh – Excursie optionala la Ouarzazate cu pranz inclus (400 km)

Mic dejun. Timp liber pentru explorarea pe cont propriu a orasului Marrakesh, odihna, sau participare la Excursia optionala la Ouarzazate cu pranz inclus. Se pleaca dimineata foarte devreme, la ora 07:00 si se traverseaza Munti Atlas, pe un drum pitoresc si unic, prin satele berberilor. Se trece prin Trecatoarea Tizi’n Tichka si se ajunge la cel mai inalt punct al Muntilor Atlas la 2260 m altitudine. Dupa o pauza pentru fotografii si pentru a respira aerul curat, se continua spre fortareata din secolul al XI-lea Kasbah Ait Ben Haddou – ce apartine patrimoniului UNESCO. Excursia continua spre linistitul oras Ouarzazate unde se viziteaza fortareata Taourirt si se serveste masa de pranz. Locul este renumit pentru filmarile la Razboiul Stelelor si a fost restaurant cu asistenta financiara de la UNESCO. Contra a 5 € de persoana, puteti vizita studiorile cinematografice, unde, printre alte filme renumite, s-a turnat si Giuvaierul Nilului. Seara, cina si cazare la hotel 5* in Marrakesh.

Ziua 8 - Marrakesh – Essaouira, pe Malul Atlanticului (180 km)- Casablanca (300 km)

Mic dejun. Predarea camerelor si plecare spre renumita localitate boema marocana la Oceanul Atlantic – Essaouira, vechiul Mogador (denumirea data de portughezi) localitate aflata in patrimoniul UNESCO. Se face un scurt popas la o cooperativa ce produce renumitul ulei de argan, unde aveti posibilitatea sa achizitionati cosmetice naturale pe baza de ulei din arbore de argan si unde puteti fotografia arborii de argan- locul preferat al caprelor din zona. Essaouira a devenit foarte cunoscuta in 1949, cand Orson Welles a ales-o ca loc de filmare a ecranizarii Othello, iar in anii ’60-’70 strazile cu parfum mediteranean i-au inspirat pe muzicieni ca Jimmy Hendrix sau Cat Stevens. Se viziteaza Skala-fortareata din sec.al XVIII-lea, portul. Se acorda timp liber pentru servirea optionala a pranzului si veti continua drumul spre Aeroportul din Casablanca.

Ziua 9 - Casablanca – Atena - Bucuresti

Imbarcare la cursa Aegean Airlines A3 737 cu decolare la ora locala 01.05 spre Atena. Aterizare la Atena la ora 07.15 local, trecere prin zona de tranzit a aeroportului. Imbarcare si decolare cu A3 960 la ora locala 08.40 din Atena spre Bucuresti. Aterizare la Bucuresti la ora 10.15 local.

COD OFERTA 08


Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE

7nopti cazare cu MIC DEJUN si CINA bufet, din care 2 nopti hotel 4*sup in Casablanca (prima seara la sosire se ofera un platou rece incamera, datorita orei tarzii de sosire), 2 nopti hotel 5* in Fez si 3 nopti la hotel 5* in Marrakesh;
Transferuri si transport cu autocar cu aer conditionat;
Transport avion Compania AEGEAN AIRLINES pe ruta Otopeni – Atena – Casablanca si retur, cu bagaj de cala de 23 kg si bagaj de cabina de 8 kg, ambele in dimensiunile standard;
Vizitele mentionate in program ca incluse, inclusiv turul ATENEI!
Taxele de aeroport (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului);
Asistenta turistica: ghid marocan si insotitor de grup roman din partea agentiei pe toata perioada excursiei si ghid local la Atena;
Bacsisuri pentru serviciile locale ale ghidului marocan si pt soferul local: 25 €/persoana
NOU! Transfer intern de grup din Constanta – Medgidia – Cernavoda, Brasov - Sinaia – Comarnic – Ploiesti, Iasi-Roman-Bacau-Focsani-Buzau, Sibiu -Rm Valcea-Pitesti, Dr. Turnu Severin-Targu Jiu, Craiova-Bals-Slatina, Galati-Braila-Tecuci la Aeroportul Otopeni. Solicitarea de transfer trebuie mentionata in momentul efectuarii rezervarii, cu precizarea orasului de imbarcare a turistilor!
BONUS asigurarea storno si medicala pentru orice varsta.


SERVICII NEINCLUSE

Excursii optionale si intrarea la Moscheea din Casablanca (15 €/persoana);
Alte obiective turistice decat cele mentionate;
Bauturi la mese sau mesele nementionate in program;
Cheltuieli personale si bacsisuri pentru transportul bagajelor;
EXCURSII OPTIONALE

• O seara la Chez Ali – durata 3h. Tariful include transferul, asistenta insotitor grup, bauturi locale nealcoolice,

Spectacol traditional Berber: 35 €/persoana pentru min. 20 persoane participante.

• Excursie de o zi la Ouarzazate cu pranz inclus. Pret excursie optionala, cu pranz inclus, fara bauturi, pentru

minimum 20 participanti: 65 €/persoana Intrarile la obiective nu sunt incluse in pretul excursiei optionale.

Oferta din categoria: 
Maroc / 9 zile - 9 zile / 1090 EURO
Plecare Pana la
17.Oct.2019 25.Oct.2019 Rezervare
19.Sep.2019 27.Sep.2019 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 24.07.2019
# #