Circuit MAROC - Orase Imperiale si Costa del Sol: 7 nopti cazare cu mic dejun + bilet avion + taxe + vizite = de la 649 euro/pers

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

MAROC - Orase Imperiale si Costa del Sol: 7 nopti cazare cu mic dejun + bilet avion + taxe + vizite = de la 649 euro/pers / 8 zile

» Plecari: 07.Nov.2020, 14.Nov.2020, 21.Nov.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 649 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Malaga - Tanger – Casablanca - Marrakech (optional) – Rabat – Meknes - Fes (optional) – Chefchaouen – Tanger - Malaga - Bucuresti


Date de plecare / tarif:
07,11: 679 euro/pers
14.11; 21.11: 649 euro/pers

Program circuit:
Ziua 1. București - Malaga
Prezentare la aeroportul Otopeni pentru check-in și îmbarcare pe zborul cu destinație Malaga. Sosire în Malaga și transfer la hotel in zona Malaga/Gibraltar.

Ziua 2. Malaga - Tanger – Casablanca
Mic dejun. Deplasare spre Tarifa pentru îmbarcare pe feribot. După traversarea Strâmtorii Gibraltar, sosire în fascinantul Tanger unde se face un tur panoramic al orașului. Seara, cazare la hotel în Casablanca.

Ziua 3. Casablanca – Marrakech
Mic dejun. Tur de oraș în Casablanca pentru a admira arhitectura faimosului oraș marocan și vizită la Moscheea Hassan al II-lea (vizită exterioară). Seara, cazare la hotel în Marrakech.

Ziua 4. Marrakech*
Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru descoperirea orașului pe cont propriu sau, opțional, tur oraș cu ghid local*. Se vizitează: Palatul Bahia, Moscheea Koutoubia, madrasa Ben Youssef, centrul vechi, medina, piața tradițională Jema el-Fnaa și faimoasele bazaruri*. Seara, cazare la hotel în Marrakech.

Ziua 5. Marrakech – Rabat – Meknes
Mic dejun. Plecare spre capitala Marocului, Rabat. Turul impresionantului oraș cu deschidere la Oceanul Atlantic include vizite la: Bouregreg Marina, portul fluvial de unde se pot vedea Necropola Chellah și Turnul Hassan. Se continuă traseul. Seara, cazare la hotel în Meknes.

Ziua 6. Fes*
Mic dejun. Timp liber la dispoziție in Meknes sau excursie opțională la Fes, cel mai vechi oraș imperial al Marocului*. Turul de oraș începe cu cartierul Fes El Bali, unde se află Moschea și Universitatea al-Qarawiyyin, care găzduiește cea mai veche bibliotecă din lume. Se vizitează și școlile coranice denumite Madrase, „souk” - faimoasele piețe în aer liber, Turnul Albastru și Palatul Regal. Timp liber la dispoziție pentru masa de prânz și cumpărături*. Seara, întoarcere la hotel in Meknes.

Ziua 7. Meknes – Chefchaouen – Tanger/Tetouan
Mic dejun. Plecare spre Tanger. Pe traseu se vizitează Chefchaouen, un oraș desprins parcă din altă lume, supranumit și Orașul Albastru. Seara, cazare la hotel în zona Tanger/Tetouan.

Ziua 8. Malaga – București
Mic dejun. Dimineața, deplasare spre portul Tanger pentru traversare cu feribotul spre portul Tarifa din Spania și apoi mai departe transfer la aeroportul din Malaga pentru check-in și îmbarcare pe zborul cu destinație București.

*In functie de orarul de zbor al companiei aeriene si de orarul de operare al feribotului, circuitul poate fi organizat si in sens invers.Servicii incluse:
- Bilet de avion Bucuresti - Malaga - Bucuresti
- Taxe de aeroport
- Cate un bagaj de cala si un bagaj de cabina/ persoana
- Bilet de ferryboat Tarifa - Tanger - Tarifa
- Cazare 7 nopti cu mic dejun in hoteluri de 3 si 4 stele
- Autocar modern la dispozitie pe tot parcursul circuitului
- Ghid insotitor din partea agentiei

Nu sunt incluse:
- Asigurare medicala, asigurare storno
- Bacsis pentru ghizi si soferi locali: 5 euro/zi/pers
- Intrari la obiectivele turistice

*Servicii opționale neincluse în preț:
- Tur de oraș în Marrakech: 39 Euro/ persoană
- Excursie de o zi la Fes: 49 Euro/ persoană
- Cina traditionala marocana si plimbare cu caruta: 39 Euro/persoana
- Supliment demipensiune (7 cine): 99 Euro/ persoană (se poate rezerva doar in agentie, cu cel tarziu 14 zile inainte de plecare)
- Pachet complet (2 excursii) și supliment demipensiune (7 cine): 179 Euro/ persoană (se poate rezerva doar in agentie, cu cel tarziu 14 zile inainte de plecare)


TUR DE ORAS IN MARRAKECH
Marrakech mai este numit şi Perla Sudului, deoarece e un oraş-muzeu, situat în mijlocul unei imense păduri de palmieri. Întinsele păduri de portocali şi lămâi, plantaţiile de trandafiri, festivalul folcloric, monumentele istorice, viaţa agitată a pieţelor (suk-uri) şi activitatea artizanilor fac din acesta un loc ce merită vizitat.
Turul nostru va incepe cu vizita la moscheea Koutoubia, cea mai mare moschee din Marrakech, o construcție uimitoare și impresionantă, atât prin mărimea sa, cât și prin arhitectură. Stilul arhitectural al moscheii a devenit cunoscut drept stilul marocan-andaluz, iar această construcție a inspirat și alte clădiri precum Giralda din Sevilla sau Turnul Hassan din Rabat.
Plecam mai departe catre Palatul Bahia, construit la sfârșitul secolului 19, cu intenția de a fi cea mai frumoasă construcție ridicată până în acel moment. Iar rezultatul nu a fost departe: timp de 14 ani, cei mai buni artizani au lucrat la Palatul Bahia si au decorat 150 de camere incredibile, pe o suprafață de 8 hectare de clădiri și grădini
Continuam cu o vizita la medina, partea veche a orașului, un teritoriu vibrant, plin de oameni, arome încântătoare, mâncare gătită în stradă, clădiri istorice, magazine de tot felul, o adevărată experiență pe care trebuie să o trăiești!; Medersa Ben Youssef, piața Jemaa el-Fnaa și bazarurile sunt urmatoarele atractii turistice pe care le vom descoperi impreuna in aceasta excursie.
Servicii incluse: Transport cu autocarul dus / întors, ghid însoțitor vorbitor de romana. Durata: aprox 6 h.

EXCURSIE LA FEZ
Fes este un oras simbol al acestei tari prin prisma medinei, patrimoniu Unesco si considerat a fi cea mai mare aglomerare urbana din lume in care nu au acces vehicole motorizate
Orasul Fes a fost intemeiat pe malul raului Jawhar in anul 789 de catre Idris I, fondatorul dinstiei Shi’ite Idriside. Fiul acestuia, Idris II a construit in anul 808 o asezare pe malul opus al aceluiasi rau. Orasele s-au dezvoltat separat avand deseori conflicte. Aceste orase erau: Medinat Fas si Al-Aliya.
In ziua de astazi, orasul Fes este constituit din cele doua orase vechi contopite iar raul Jawhar, numit mai nou raul Fes, abia se observa in labirintul de stradute inguste.
In interiorul acestui adevarat labirint se gasesc si principalele obiective turistice pe care le vom vizita in timpul turului, Moscheea Quarouiyen– cea mai veche universitate islamica; scoala coranica Attarine Medersa– cu superbe decoratiuni , Piata si fantana Nejjarine. Un tur interesant al orasului Fes incepe cu vizita portii de intrare al Palatului Regal, o adevarata opera de arta, Mausoleul lui Moulay Idriss, Turnul Albastru și bazarul artizanilor.
Servicii incluse: Transport cu autocarul dus / întors, ghid însoțitor vorbitor de romana. Durata: aprox 8 h.

Grup minim pentru realizarea circuitului: 30 persoane

CONDITII DE PLATA:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare din vina turistului;
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei.

CONDITII DE ANULARE:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau no show


Oferta din categoria:


 
MAROC - Orase Imperiale si Costa del Sol: 7 nopti cazare cu mic dejun + bilet avion + taxe + vizite = de la 649 euro/pers - 8 zile / 649 EURO
Plecare Pana la
07.Nov.2020 14.Nov.2020 Rezervare
14.Nov.2020 21.Nov.2020 Rezervare
21.Nov.2020 28.Nov.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 01.04.2020
# #